Het leek me leuk om een keer een mystery box te kopen . Nee geen verloren of retour pakketje ! Nee een Sieradenbox die meerdere items zou bevatten ! WAT KREEG IK BINNEN ! NEE GEEN BOX ! N... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Mysteryboxs.nl is een zeer betrouwbaar bedrijf, leuke, gezellige, vlotte mensen die er werken, je pakket wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Het concept is leuk want op tiktok kan je live meekijke... Se mere
Leuke, vriendelijke jongeman die online de mysterieboxen en verlorenpaketten van Bol.com, DHL, Ebay en DPD voor je openmaakt. Dit gaat vaak gepaard met een dolletje. Goede en snelle verzend... Se mere
Dit is een eerlijk gezellig bedrijf. Het live mee kunnen kijken hoe de pakjes opengemaakt worden met zorg is het kapot of te personality dan pakt jop of wie dr staat zonder twijfel een nieuw pakje.... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Wij zijn dé webshop voor iedereen die op zoek is naar een spannende mysterybox vol verrassingen. Bij ons kun je eenvoudig mysteryboxen kopen met verloren pakketten, ongeopende pakketten, retouren, onbezorgde pakketjes en ongeclaimde pakketten afkomstig van bekende webshops en bezorgdiensten. Onze mysteryboxen bestaan uit teruggestuurde pakketjes, verloren pakketjes en retour pakketten die nooit zijn opgehaald of opnieuw verkocht konden worden. Hierdoor krijgt ieder pakket een tweede kans én ontvang jij een unieke unboxing ervaring. Elke mysterybox bevat verrassende producten uit verschillende categorieën zoals elektronica, gadgets, accessoires, huishoudelijke producten, gaming artikelen, speelgoed en nog veel meer. Bij MysteryBoxs.nl kun je kiezen uit verschillende soorten mysteryboxen en pakketten. Zo bieden wij mysteryboxen aan met DHL pakketten, Bol.com retouren, eBay pakketten, Amazon retouren en andere ongeopende pakketten van bekende logistieke partijen en webshops. Door het brede aanbod is iedere mysterybox anders en blijft het spannend wat je ontvangt. Veel klanten kopen bij ons vanwege de combinatie van verrassing, waarde en entertainment. Het openen van verloren pakketten en ongeclaimde pakketjes zorgt voor een unieke ervaring die je niet vindt bij normale online winkels. Onze mysteryboxen zijn perfect als cadeau, als verrassing voor jezelf of voor liefhebbers van unboxing video’s en mystery pakketjes. Wij vinden betrouwbaarheid en klanttevredenheid belangrijk. Daarom zorgen wij voor snelle verzending, veilige betaalmethodes en duidelijke service. Onze webshop wordt regelmatig aangevuld met nieuwe mysteryboxen en categorieën zodat klanten steeds opnieuw nieuwe pakketten kunnen ontdekken. Zoek je een mysterybox met verloren pakketten, retouren, ongeopende pakketjes, onbezorgde pakketjes of teruggestuurde pakketten? Dan ben je bij MysteryBoxs.nl aan het juiste adres. Ontdek de spanning van mysteryboxen kopen en ervaar zelf welke verrassingen verborgen zitten in onze unieke pakketten.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 8 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Leuke stream en leuke pakketjes
De jongens doen het super leuk. 1 keer besteld en 1 keer een gave away gewonnen. Ookal heb ik nog niet vaak besteld de live stream op tiktok is altijd leuk om te kijken. De stream is gezellig met een hoop humor.
En niet minder belangrijk alles komt altijd netjes binnen!
Super leuk! Zeer verslavend
Super leuk hoe ze dit elke avond weer tot een succes weten te brengen! zooo veel spanning, wat zal er in de pakjes zitten! veel diversiteit, en echt elke avond gezellig! ik volg nog niet zo lang, maar nu al groot fan!
Ik vind het altijd een hele leuke live…
Ik vind het altijd een hele leuke live en heb ook pakketjes besteld ,super leuke dingen en is netjes ingepakt en snel heb ik het mogen ontvangen .
Altijd gezellig in de live en chat en leuke Giveaways 😀
Ik ben zeer tevreden!
Leuk! Ga zo door!
Heb aantal keer wat besteld en er zaten goeie pakketjes tussen! Ze zijn zowat elke avond live op tiktok en dat is leuk om te zien wat ze dan allemaal open maken. Ik kijk daarom regelmatig! Ik zeg ga zo door!
Ze hebben leuke ongeopende pakketjes
Ze hebben leuke ongeopende pakketjes. Het zijn net verrassingseieren voor grote mensen 🙂
Ik heb al leuke pakketjes mogen ontvangen en een heel mooie zilveren armband waar ik heel blij mee ben.
Zoals Jop de live doet is het ook heel erg leuk om naar te kijken alleen al.
Top bedrijf
Super leuk . Elke avond live .
Communiceren ook alles top zoals het hoort .
Leuke mystery guest zelfs aanwezig op bepaalde momenten .
Wanneer ze live zijn is alles ook netjes en top geregeld .
ga zo door jullie doen het top ❤️
Tis zo gezellig iedere avond met jop.
Tis zo gezellig iedere avond met jop.
Kijk iedere dag en heb zelfs eens gewonnen. En fijn om te zien dat verloren pakketten toch nog een nieuw leven krijgen bij iemand.verheug me iedere avond weer om te kijken tot ik slaap tekort heb..hihi...zet hem op Jop..ga zo door topper
Super
Zo super leuk om hier te bestellen en het live te zien uit te pakken.
Erg tevreden over de producten, en verzending is ook top
Geweldige pakketten
Geweldige pakketten. Altijd winst gehad dus echt niets te klagen.
Helemaal super en het zijn Toppers
Vaste kijker
Mysteryshirts
Erg leuk bedrijf en erg blij met de mystery voetbalshirts die ze hebben, mijn collectie is mooi uitgebreid zo!!
Zeker een aanrader om een keer te doen
Leuke ervaring om een mystery pakket te laten openen. De items die voor mij waren uitgepakt zijn ook nog eens gratis verzonden. De live is gezellig en lekker afwisselend. Er staan zelfs bekende Nederlanders pakketjes uit te pakken, echt geweldig.
We kopen het aantal kg aan pakketjes…
We kopen het aantal kg aan pakketjes die we willen en we kiezen ze live uit de stellingen die er staan. Dit wordt dat via TikTok live uitgepakt. Vaak zitten er spullen in boven de waarde van wat er gekocht is. Soms zitten er prulletjes in waar totaal geen waarde aan zit, maar ook hier denken ze in mee door bijvoorbeeld een nieuw pakketje uit te zoeken. En als je niks koopt is het een leuke en gezellige sfeer door de streamer en door de deelnemers in de reacties
Super leuke webwinkel
Super leuke webwinkel, met een goede experience tijdens het unboxen! Leuke community van mensen en gezelligheid
Al meermaals besteld en heel tevreden
Al meermaals besteld en heel tevreden.
De reviews met 1 ster begrijp ik niet. Pakketjes worden verzonden zonder dat je weet wat er in zit. Ook bij bol.com is tegenwoordig drop shipping en kan er dus zooi tussen zitten uit China. Maar dat is het risico (en het spelletje) met deze pakketten.
Ik heb eens een doos vol houten mini vogel huisjes gekregen of een katten handschoen maar ook telefoonschermen, controllers en radio tuners die honderden euro’s waar waren.
Je kunt je inleg eruit halen als je de spullen verkoopt of een misser hebben. Het blijft leuk en spannend!
Ik kijk regelmatig gezellig mee
Ik kijk regelmatig gezellig mee. Mijn zoon heeft al een paar keer wat besteld. En verrassend wat voor leuke dingen er soms bij zitten.
Hele leuke mystery voetbalshirts…
Hele leuke mystery voetbalshirts besteld! En zijn ook goed en netjes met een snelle levertijd. Ook enorm leuk om naar te kijken!
Echt pure oplichting
Pas op mensen! ze vragen om reviews zodat de slechte onderaan komen te staan en doen hierbij alsof iemand iets kan winnen. Lees altijd goed!!
Echt pure oplichting, pakketten kwamen niet aan terwijl ik wel moest betalen, van eerdere pakketten miste de helft. Goede dingen worden door personeel eruit gehaald.
Trap er niet in!!

Besvarelse fra Mysteryboxs.nl
Leuke lives en erg goede verzending
Leuke lives en erg goede verzending
Ik vindt het altijd leuk om te zien wat…
Ik vindt het altijd leuk om te zien wat hij uitpakt en hoe hij het doet . Het is altijd super gezellig en hij probeert op alles te reageren super tof.
Het bedrijf is super 😁.
Toppers
Gezellige live's heb echt waar voor je geld en klanten service is uitmuntend behulpzaam