www.myplusclub.dk Anmeldelser

3,3

Myplusclub er en spammer virksomhed som er en del af MySecurityCenter der bla. truer folk som har kommet med dårlige anmeldelser med fogedretssager mm. MyPlusClub tjener penge på tilbud fra bu... Se mere

Jeg vandt et gavekort til køb af varer efter eget valg i januar måned og bestilte varerne primo februar. Her 5½ måned senere har jeg trods adskillige rykkere, hvor jeg har fået den ene dårlige undskyl... Se mere

Jeg har nu, gentagne gange, bestilt på MyPlusClub.dk - alt fra køkkenknive, personlig pleje og tøj. Alle varer er blevet leveret hurtigt og de har levet op til mine forventninger. Nyhedsmailen er dejl... Se mere

Vi er også meget utilfredse med den lange leveringstid, derfor vælger vi nu at tilbagebetale pengene for købet. Som kompensation, beholder du bare uret, når det engang dukker op. Sådan skrev S... Se mere

Middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super flotte produkter

Jeg kan og ville varmt gerne anbefale det. Det er nogle mega flotte ting i god kvalitet og service/kontakten er god. Har købt der flere gange og ville klart gøre det igen👍

10. marts 2016

Jeg bestilte en family plakat på myplusclub.dk, som skulle gives til min veninde, til hendes fødselsdag. kort efter blev jeg kontaktet, blev bedt om, at sende 10-15 billeder. Da det var gjort, gik der ikke mange dage før der lå et fremragende stykke arbejde i min postkasse.. Min veninde blev rørt til tårer over det flotte resultat og det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler her.
Nanna Schalech

Hurtig service

Fik en god og hurtig service. Jeg ønskede at lave min bestilling om - hvilken nemt kunne lade sig gøre uden yderligere omkostninger. Fik leveret varen hurtigt og resultatet er super fint

Super godt.

Jeg bestilte via sweetdeal.
Inde på My plus club.com bestilte jeg en plakat.
En af de ansatte kontaktede mig ret hurtigt og bag om 10-15 billeder.
Kunne ikke sende dem Pga. De fyldte for meget.
Så han fik et link til Dropbox.
Intet problem. Fik hurtigt min plakat til gennemsyn på email.
Godkendte den og et par dage efter lå det færdige resultat i postkassen.
Jeg og konen er meget glad for plakaten.

10. marts 2016

Jeg fik den bedste service! 👌🏼

Jeg købte en plakat med LOVE, og fik en virkelig god service. Jeg fik sendt de billeder jeg gerne ville bruge i ordet, og fik kort tid efter korrektur billede tilbage, hvor jeg herefter kunne rette det som jeg ikke mente skulle være sådan.. Efter 2-3 timer var mit billede perfekt som jeg gerne ville have det! Jeg vil helt klart anbefale andre det og selv vænne tilbage igen! :-)

KOMPLET UACCEPTABEL OG FORRYKT KUNDESERVICE

Efter at have bestilt et par Ralph-Lauren t-shirts, som jeg først modtog 3 måneder efter at have betalt for dem og et utal af mails frem og tilbage med diverse lovede leveringstidspunkter som aldrig holdt stik, så var de i det mindste så flinke at gå med til at sende mig et par iBeats by Dre høretelefoner som plaster på såret for al den spildte tid og den uhørt forsinkede levering. De iBeats by Dre venter jeg stadig på, selvom jeg fik tilsendt en kvittering på dem d. 13/10-2015.... JA, du hørte rigtigt... DEN 13. OKTOBER 2015 - og jeg har stadig ikke modtaget dem. Tror muligvis jeg har skrevet frem og tilbage med kundeservice i op mod 20 mails, hvor jeg gentagende gange er blevet lovet et tidspunkt for modtagelse, men der er stadig intet sket... Der er nu gået 5 måneder? Det er håbløst og jeg har aldrig oplevet en mere skandaløs kundeservice. Min varmeste anbefaling er: LAD VÆR' MED AT KØB NOGET FRA DEM, NOGENSINDE!!!

9. marts 2016

Super god service

Det gik stærkt og jeg er meget tilfreds med billedet. Det var dejligt at man bare skulle sende billeder også gik alt meget nemt. Jeg er meget tilfreds

18. februar 2016

Tak for det

Tak for et par virkelige flotte plakater. Tak til Jens for at være så tålmodige, når man klokker i det med at sende bilder frem.
Jeg er rigtige meget tilfreds. Tak

18. februar 2016

Super service!

Super service og hurtig levering :) Rigtig flot resultat og en stor indsats fra Daniels (medarbejder) side, i forhold til at få de rigtige billeder på.
Stor ros til ham.

15. februar 2016

Forfærdelig oplevelse

Jeg bestilte et ur fra Myplusclub den 20. november 2015 og fik at vide, at uret ville komme inden for 14 hverdage. Jeg syntes det var lang tid, men det ville jo nå at komme inden jul, så det accepterede jeg. Da tiden var gået, kontaktede jeg Myplusclub og fik at vide, at uret ikke ville komme inden jul alligevel, men at jeg kunne afvente uret, som ville komme inden for to uger og desuden få halvdelen af mine penge tilbage. Siden da har jeg gentagne gange fået at vide, at uret snart ville komme, hvilket det ikke er. Jeg har skrevet til dem endnu et par gange, men jeg får ikke engang længere svar fra dem. Jeg vil stærkt fraråde alle til at købe noget fra dem, for jeg har aldrig oplevet så dårlig service.

9. februar 2016

Slår andre dealsites med flere længder!

Bestilte en vare i november måned, som jeg efter flere forsinkelser først modtog i år. MEN det, der får mig til at lave en varm anbefaling af Mypulsclub er, at servicen var uovertruffen. Efter at have mailet frem og tilbage med Jens Thomsen fra firmaet om, hvor varen blev af, endte det med at Myplusclub gav mig en kompensation på 20% af varens pris. Og ikke nok med det - i går modtog jeg en flot gave, som tak for min tålmodighed. Har aldrig oplevet så god kundekontakt fra andre dealsites. Myplusclub fortjener at vokse sig store i markedet! Og det er jeg ikke i tvivl om de gør, såfremt firmaet fortsat skiller sig ud fra mængden ved en positiv og konstruktiv kundekontakt. Kan varmt anbefale at handle hos Myplusclub.

15. januar 2016

Hej Tom

Tak for din flotte anmeldelse og fordi du vil bruge tid på at lave den.
Vi er kede af forsinkelsen i første omgang, men er glad for at høre du er tilfreds med vores kundeservice.
Nogle gange sker der fejl, og det vil der gøre i fremtiden også. Men vi vil ALTID give en god kundeservice så du og andre kunder forsat er tilfredse.

god og hurtig service

det har været en god oplevelse, god og hurtig service, det bliver ikke sidst gang jeg køber fra dem.

6. januar 2016

Hej Mais

Tak fordi din anmeldelse og fordi du ville bruge tid på det - det sætte vi pris på.
Vi glæder os til at se dig som kunde igen.

Magic brush

Hurtig levering..

30. december 2015

Hej Marianne

Tak for din positive anmeldelse, vi er glade for at høre du er tilfreds.

Super nemt køb!

Det var nemt og fik varene hurtigt! Fantastisk ;)

30. december 2015

Hej Monicka

Tak fordi du ville bruge tid på at komme med din feedback. Dejligt at høre du er tilfreds.

Service i særklasse!

Jeg har kun positive ting at sige om myplusclub!
Havde et par spørgsmål vedr. en varer, og fik svar på mail indenfor 1 time!
Bestilte og modtog som aftalt!
5 ud af 5 stjerner herfra!
Kan varmt anbefales :)

11. december 2015