Jeg var førstegangskunde hos “My extensions” - Derfor skulle jeg både have byttet til en ny farve og derefter en ny længden. Jeg fik simpelthen perfekt kundeservice, udover det var levering/tilbagebet... Se mere
Rigtig fin hjemmesiden med meget hjælp og guidelines at hente. Jeg havde bestilt 3 forskellige farver extensions, da jeg var i tvivl om farven. Den jeg endte med, var der ikke i den længde og gram jeg... Se mere
Jeg køber altid mine tape extensions fra Myextension og de er fantastisk!🤍 Det holder virkelig godt, selvom jeg bruger varme på håret nærmest hver dag. De er bløde og fungerer perfekt mit mig... Se mere
Jeg har mange gange bestilt hos Myextensions og altid været rigtig tilfreds med det hele! Kundeservicen er 12/10 man bliver vejledt igennem til punkt og prikke selv med de mindste spørgsmål man skul... Se mere
Myextensions tilbyder hair extension, parykker og hair toppere i en usædvanlig høj kvalitet. Vores udvalg er stort og har du brug for vejledning sidder vi klar til at hjælpe. Besøg vores shop nu og få det hår du drømmer om.
Nørregade 4, 9000, Aalborg, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
Very nice, Very beutifull hair extention. Quality is Very Very good. Price is also good.

Besvarelse fra Myextensions
Superlækre produkter, hurtig levering og fantastisk service!

Besvarelse fra Myextensions
Jeg må igen rose jer. Jeg spurgte på to bestemte produkter for et par måneder siden. De fandtes ikke i jeres sortiment. MEN DET GØR DE NU !! Tak 🥰

Besvarelse fra Myextensions
Jeg er overrasket over hvor hurtigt min bestilling blev leveret - og jeg fik råd om farve på deres chat og de svare hurtigt - god oplevelse

Besvarelse fra Myextensions
Jeg har altid købt extensions hos jer og jeg er fuld tilfreds med dem. Jeg har haft dem i flere år. Men den rette behandling så holder de rigtig godt også selvom det er de helt lyse😃 jeg kan kun anbefale det❤️

Besvarelse fra Myextensions
Har bestilt fra dem 3 gange - eftersom jeg har haft farvet mit hår osv. Har været tilfreds hver gang, virkelig lækkert hår, og super hurtig forsendelse. Generelt et meget gennemført firma.
Det er noget dyrt hår, men sådan er det

Besvarelse fra Myextensions
Hurtig ekspedition, levering og håret lever op til forventningerne!

Besvarelse fra Myextensions
Fremragende service og en virkelig professionel oplevelse
Jeg besøgte MY EXTENSIONS i går og havde den mest fantastiske oplevelse fra start til slut. Stine tog sig god tid til virkelig at forstå mine behov, min livsstil og hvad der ville fungere bedst for mig. Hun fandt de helt rigtige farver, valgte de perfekte extensions og klippede og tilpassede dem så smukt, at resultatet ser fuldstændig naturligt ud.
Det, der imponerede mig mest, var hendes omsorg og professionalisme. Stine viste mig, hvordan jeg bedst kan style og passe mit nye hår, og jeg kunne tydeligt mærke, at hun virkelig havde mine interesser for øje. Jeg følte mig tryg, forstået og i de bedste hænder under hele forløbet.
Det er sjældent at opleve så fantastisk kundeservice og opmærksomhed på detaljer. Jeg er virkelig imponeret over resultatet og den dejlige stemning i salonen. Jeg kan varmt anbefale MY EXTENSIONS – det er uden tvivl det bedste sted i Aalborg!

Besvarelse fra Myextensions
Det bedste hår jeg nogensinde har købt😍 elsker alt ved de nye farver 😍😍😍

Besvarelse fra Myextensions
Super god kundeservice og god kommunikation. Deres extensions er i rigtig god kvalitet!

Besvarelse fra Myextensions
Rigtig god vejledning iforhold til farve mm, da jeg er total novice i extensions 😂❤️
Mange stjerner til dem 💕

Besvarelse fra Myextensions
Rigtig god kvalitet og hurtig levering 🚚
Her handlet med dette firmaer op til flere gange rigtig god service hver gang

Besvarelse fra Myextensions
Aldrig har jeg oplevet så dårligt hår før!
Det spalder første gang man vasker det
Jeg købte tape extensions og vente 3 dage med at vaske det da jeg kom ud af Badet stå jeg med over halvdelen i hånden
Kommer aldrig til at købe der fra igen!

Besvarelse fra Myextensions
Virkelig godt oplevelse. Meget hjælpsomme og svarer hurtigt.
Så glad for mine tape extensions.

Besvarelse fra Myextensions
Lækre produkter, ultra kort leveringstid.
Jeg er meget tilfreds.

Besvarelse fra Myextensions
Jeg er komme som kunde der inde i flere år i salonen, men så stoppe de to der havde været der længst og siden har det bare været dårligt, så kommer ikke der inde mere.

Besvarelse fra Myextensions
Hurtig levering og produktet lever op til forventningerne og er farve tro.