Jeg var førstegangskunde hos “My extensions” - Derfor skulle jeg både have byttet til en ny farve og derefter en ny længden. Jeg fik simpelthen perfekt kundeservice, udover det var levering/tilbagebet... Se mere
Rigtig fin hjemmesiden med meget hjælp og guidelines at hente. Jeg havde bestilt 3 forskellige farver extensions, da jeg var i tvivl om farven. Den jeg endte med, var der ikke i den længde og gram jeg... Se mere
Jeg køber altid mine tape extensions fra Myextension og de er fantastisk!🤍 Det holder virkelig godt, selvom jeg bruger varme på håret nærmest hver dag. De er bløde og fungerer perfekt mit mig... Se mere
Jeg har mange gange bestilt hos Myextensions og altid været rigtig tilfreds med det hele! Kundeservicen er 12/10 man bliver vejledt igennem til punkt og prikke selv med de mindste spørgsmål man skul... Se mere
Myextensions tilbyder hair extension, parykker og hair toppere i en usædvanlig høj kvalitet. Vores udvalg er stort og har du brug for vejledning sidder vi klar til at hjælpe. Besøg vores shop nu og få det hår du drømmer om.
Nørregade 4, 9000, Aalborg, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
De pakker og sender varen samme dag man bestiller, håret er super god kvalitet, jeg har brugt det i halvandet år og fortsætter helt sikkert med det.

Besvarelse fra Myextensions
Jeg tog ind i Myextensions' butik i Aalborg for vejledning til hvilken farve clip-in extensions jeg skulle vælge. Jeg blev anbefalet en farve. Da jeg modtog dem, viste det sig at de ikke passede helt. Derfor tog jeg derind igen.
Mit hår er meget lyst med lidt spil, samt krøller, så det var svært at finde de rigtige, men vi kom frem til det helt rigtige match denne gang. Jeg fik også en masse brugbar info om brug og vedligehold af mine extensions.
Jeg fik en rigtig venlig, professionel og ærlig service, og jeg er meget glad for mine extensions

Besvarelse fra Myextensions
Lækker kvalitet hår og godt udvalg

Besvarelse fra Myextensions
Altid god & hurtig hjælp at hente, hvis man er i tvivl🤩
Lækker kvalitet🤩

Besvarelse fra Myextensions
Fantastisk service, hurtig levering og fabelagtige produkter, der matcher spot on i farve.

Besvarelse fra Myextensions
Fantastisk hår kvalitet og altid hurtig forsendelse.

Besvarelse fra Myextensions
Elsker min ny extensions og de er mega lækker og have i og de er så dejlig bløde og de passer rigtig godt

Besvarelse fra Myextensions
Fantastisk firma. Extensions er i god kvalitet (har Luxury udgaven). Leveringen er lynhurtig, du bestiller i dag og har dem i morgen, wow. Også vejledning over telefonen er fantastisk. De er hurtige, professionelle og servicemindede. Alt i alt 5/5 fra mig.

Besvarelse fra Myextensions
Efter to behandlinger med en uges mellemrum hos jer er mit hår desværre stadig langt fra det resultat, jeg havde forventet. Derfor har jeg ikke lyst til at komme igen uanset frisør.
Tidligere har jeg altid været meget tilfreds med resultatet hos jer – så tilfreds, at jeg uden tøven har betalt prisen, selv når andre har syntes, den var høj. Det har altid været pengene værd, fordi kvaliteten matchede.
Det gør den desværre ikke denne gang. Jeg synes ikke, resultatet lever op til prisen. Vi talte i telefon om, at I kunne tilbyde mig halvdelen af beløbet retur. Jeg har fået en del af det fulde beløb tilbage, men ikke det fulde beløb. Det vil jeg ikke acceptere, da jeg nu skal til en anden frisør og betale det samme beløb igen for at få rettet mit hår. Uanset materialeforbruget føler jeg ikke, at jeg har fået den behandling, jeg betalte for.
I erkender også ved at betale nogle af pengene tilbage, at resultat ikke er godt.
Uanset om man har 5 eller 15 års erfaring bør man kunne klare denne opgave uanset hvilke teknik man bruger.
Mit hår er stadig gyldent og får et grønt skær i visse lys. Udgroningen er tydelig – især i dagslys. Når jeg sammenligner mit hår med billeder af balayage, ligner mit resultat slet ikke. Tværtimod minder det om en almindelig udgroning. Farven er lagt kantet og ujævnt, bl.a. længere oppe i den ene side og meget tydeligt bagtil.
Jeg har desuden været inde ved andre frisører for at få en vurdering, og de er enige i, at mit hår ikke ser nyfarvet ud.
For mig er den eneste fair løsning en fuld refundering af beløbet for farvningen.
Det er svært at sætte hestehalen fast og den falder hurtigt af. I løbet af en aften måtte jeg tage den af for at sætte den ordentligt på igen flere gange.

Besvarelse fra Myextensions
Fik en hestehale i gave derfra
Fik en hestehale i gave derfra, efter 1 brug var enden fuldstændig slidt og tynd. Prøvede at vaske og give den pleje, men intet hjalp. Derefter skrev jeg ind til dem og sendte den retur, så ville de få en tekniker til at kigge på den. De mente, at den var som den skulle være og sendte den tilbage igen til mig. Enden er desværre stadig helt tynd… Super ærgerlig oplevelse herfra
Skriver anmeldelsen igen, da den blev “fjernet” af dem😂

Besvarelse fra Myextensions
Jeg købte deres halo clip on extensions og blev lidt skuffet. Farven er fin men de er ikke den bedste kvalitet desværre. Spidserne er meget tynde og det gør at det ikke blender særlig pænt især ikke hvis man har tykt hår som jeg. Håret er også lidt tørt på trods af plejning. Der havde jeg godt nok forventet noget bedre kvalitet til 1700kr

Besvarelse fra Myextensions
Jeg fik en professionel og kompetent vejledning af Nicole. Hun vejledte mig gennem hele processen, og jeg er nu ikke et sekund i tvivl om hvad jeg skal bestille. TAK til Nicole ❤️

Besvarelse fra Myextensions
Elsker håret, det er god kvalitet, nemt at tage af og på og hurtigt levering 🩷👏🏻

Besvarelse fra Myextensions
Jeg elsker håret fra Myextensions !!! Har brugt det i mange år og også prøvet meget andet men ender altid med at købe håret her 😉 god kvalitet - og god og hurtig levering og service , en lille rabat kode i ny og næ til “stamkunder” ville være fedt 🤩🤩

Besvarelse fra Myextensions
Det eneste hår i dk som holder og samtidig er med gode solide clips. Altid hurtig levering og servicen i top hvis man ringer. Fra en glad kunde igennem 8 år

God og hurtig service! Og meget meget hurtig levering! 🚚