Jeg måtte desværre aflyse en pudsning grundet sygdom. Lui fra kundeservice var utroligt hjælpsom, svarede på mail med det samme og fandt hurtigt en ny tid til mig. Lidt forvirrende at jeg samtidigt ha... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
MV Polering er Danmarks største vinduespudser firma indenfor privat vinduespudsning. Vi har eksisteret siden 1983. Vi bruger specielt vand og sæbe, der giver en vinduespudsning i særklasse.
Falkevej 20, 4600, Køge, Danmark
- mvpolering@mvpolering.dk
- www.mvpolering.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
alt fungerer gnidningsløst og uden…
alt fungerer gnidningsløst og uden problemer. den anførte dato er med forbehold da tingene altså som sagt fungerer gnidningsløst
Godt tilfreds
De kommer troligt hver måned her hos mig, og hveranden måned i vores lille forening. Det funker bare, og så er det til at betale.
Alt er fint
Alt er fint. Venligt personale både vinduespudser og på kontoret.
Får altid sms dagen før
Får altid sms dagen før, altid flotte ruder, søde vinduespudser
Jeg har brugt dem i mange år
Jeg har brugt dem i mange år. Fin service og venlige folk. De kommer og går selv og sender sms et par dage i forvejen. Det fungerer fint.
Altid rigtig godt tilfreds med pusningen
Godt arbejde af venlige medarbejdere
Godt arbejde af venlige medarbejdere. Kunne dog godt tænke mig, st prisstigninger blev annonceret i forvejen.
Det har altid været er fineste kvalitet…
Det har altid været er fineste kvalitet det arbejde der er blevet udført meget glad og tilfredse kunne.
I overholder aftalen og leverer altid det samme gode resultat
Vi har brugt jer de sidste ca 10 år og fortsætter helt sikkert de næste 10 år med
Det funker bare
Det funker bare, pudseren adviserer og kommer som aftalt. Der bliver altid udført et godt stykke arbejde, vi er meget tilfredse med MV Polering
Vi har brugt MV polering i lang tid og…
Vi har brugt MV polering i lang tid og det har altid været iorden
Har været glad for jer" og er…
Har været glad for jer" og er stadigvæk. Fortsætter mit abonnent👍vh. Sten olsen
Altid godt arbejde
Altid godt arbejde, og sidste gang fik jeg også pudset indvendigt
Det var dejligt
Tilpas intervaller og meget…
Tilpas intervaller og meget tilfredsstillende resultat
Virkelig god pudsning, men
Virkelig god pudsning, men det er et problem at jeg ikke kan få besked et par dage før I kommer, når der skal pudses indvendigt.
Susanne T
Jeg har brugt mv polering i flere år og…
Jeg har brugt mv polering i flere år og er meget tilfreds. Fast ordning, altid til tiden venlig personale både pudseren og kontormedarbejdere. Jeg har aldrig haft problemer desuden en rigtig god pris. Varme anbefalinger fra en der "hader " at pudse vinduer
Vinduespudsningen fungerer fint og…
Vinduespudsningen fungerer fint og ordentligt.
Har været kunde gennem mange år, og har dermed hilst på mange forskellige ansatte, der alle har været flinke og mødekommende.
Dagen før pudsningen modtager jeg en sms, så jeg kan gøre plads til stigen.