MV Polering A/S  Anmeldelser

1.638

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 112 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Mange forbrugere udtrykker stor tilfredshed med det professionelle vinduespudsningsarbejde og fremhæver, at de ansatte udfører et grundigt, stabilt og flot stykke arbejde hver eneste gang. Derudover sætter folk stor pris på den praktiske sms-service dagen før besøget, hvilket gør det utrolig nemt at forberede terrassen og rydde vejen for vinduespudseren. Dog bemærkede nogle kunder også, at de samlede priser på de udførte opgaver til tider var markant højere end det oprindelige modtagede tilbud. Andre anmeldere var ikke glade for kommunikationen og oplevede gentagne problemer med manglende aftaler, forsinkede besvarelser samt besværlige ekstraregninger efterfølgende.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om service. Mange kunder er yderst tilfredse og fremhæver pålidelighed,... Se mere

Staff

Kunder udtrykker stor tilfredshed og glæde omkring personalet, idet mange fremhæver, at medarbejderne er... Se mere

Price

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med priser og gebyrer. Mange anmeldere udtrykker frustration... Se mere

Customer communications

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med kontakt og kundeservice, hvor nogle oplever høflig telefonisk... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver blandede oplevelser med kvaliteten, hvor nogle kunder roser servicen som pålidelig med... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg måtte desværre aflyse en pudsning grundet sygdom. Lui fra kundeservice var utroligt hjælpsom, svarede på mail med det samme og fandt hurtigt en ny tid til mig. Lidt forvirrende at jeg samtidigt ha... Se mere

Må indrømme jeg tog fejl i min første anmeldelse om MV Polering A/S...:-) Det er faktisk et yderst seriøst firma der gør et utroligt flot arbejde og de er ikke mindst vildt flinke at tale med og ret s... Se mere

Kommer som aftalt. Det kunne være rart at der kom en besked før de kommer, står her bare pludselig.

1. Vinduespudser

MV Polering er Danmarks største vinduespudser firma indenfor privat vinduespudsning. Vi har eksisteret siden 1983. Vi bruger specielt vand og sæbe, der giver en vinduespudsning i særklasse.

God

2 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(1.638)

Dårlig kvalitet

Brug et andet firma!

Dårlig kundeservice og kvalitet.

Har efterladt et resultat der har svinet vores malede sålbænkene til hele vejen rundt om huset - således der er sort render fra skidt på hvidt malede sålbænke.

Har nu over flere måneder været i dialog omkring kvaliteten og "kundeservice" oplyser nu at man ikke kan forvente at vinduespudseren kan tørre karmen af efter pudsning. Det er en ekstra ydelse man skal betale for. Det bliver oplyst efter gentagne telefoniske dialoger med firmaet.

Det ikke godt nok.

25. juni 2025

God service, flexible, da jeg skal være hjemme, når der skal pudses indvendigt, grundet hund. Altid venlige pudsere👌.

6. maj 2025

Det er nemt at bruge MV Polering

Det er nemt at bruge MV Polering. Jeg får besked aftenen før, så jeg kan nå at flytte eventuelle genstande, der måtte stå i vejen - men selv de gange, jeg ikke fik det gjort, blev vinduerne pudset alligevel. Ikke engang udgravning til terrassen var noget problem for den meget venlige medarbejder.
Meget pålidelige og venlige.

15. maj 2025

Er meget glad for MV polering

Er meget glad for MV polering som har pudset vores vinduer i ca 1 1/2 år. De er stabile med advisering dagen før. Fin pudsning. Søde Thomas gør det rigtig godt her hos os.

26. maj 2025

Det er en super service…

Det er en super service man få af mv polering. Jeg har valgt at få en sms når de kommer. Så dagen inden de kommer få man fra en bestem pudser og skrive at de kommer og hvis der er sygdom skrive de også..
pris er god. Jeg har både stue og 1.sal og det er kun udvendig pudsning jeg har bestilt..

23. april 2025

De kommer som lovet

MV Polering kommer som lovet - lidt problemer i starten, da man glemte at sende en sms , så jeg vidste de kom, men det er klaret.
Sker der fejl, bliver de rettet.
Jeg er meget tilfreds!

3. april 2025