Jeg måtte desværre aflyse en pudsning grundet sygdom. Lui fra kundeservice var utroligt hjælpsom, svarede på mail med det samme og fandt hurtigt en ny tid til mig. Lidt forvirrende at jeg samtidigt ha... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
MV Polering er Danmarks største vinduespudser firma indenfor privat vinduespudsning. Vi har eksisteret siden 1983. Vi bruger specielt vand og sæbe, der giver en vinduespudsning i særklasse.
Falkevej 20, 4600, Køge, Danmark
- mvpolering@mvpolering.dk
- www.mvpolering.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sender besked dagen før
Sender besked dagen før. 100% tilfreds.
Skønt at få pudset vinduer jænligt.
Mvh
Bente og Irvin Mundt
Super service og altid rene vinduer
Det er nemt og bekvemt at bruge MV Polering. De er virkelig søde, kommer og pudser vinduerne ude og inde alt efter hvad man ønsker - og de er gode til det. Vi kan varmt anbefale dette firma.
Firmaet har ringet 16 gange til mig…
Firmaet har ringet 16 gange til mig siden marts måned, og lægger altid røret på 1 sek efter man har taget telefonen. Nu har jeg blokeret nummeret. Det kan ikke være et seriøst firma.
Glad for at få at vide når han kommer…
Glad for at få at vide når han kommer og pudser mine ruder
Er dem at kontakte når jeg har nogen ændringer
Dårlig kvalitet
Brug et andet firma!
Dårlig kundeservice og kvalitet.
Har efterladt et resultat der har svinet vores malede sålbænkene til hele vejen rundt om huset - således der er sort render fra skidt på hvidt malede sålbænke.
Har nu over flere måneder været i dialog omkring kvaliteten og "kundeservice" oplyser nu at man ikke kan forvente at vinduespudseren kan tørre karmen af efter pudsning. Det er en ekstra ydelse man skal betale for. Det bliver oplyst efter gentagne telefoniske dialoger med firmaet.
Det ikke godt nok.
Får pudset vinduer som aftalt
Får pudset vinduer som aftalt. Får besked dagen før og opgaven bliver udført diskret hvad enten jeg er hjemme eller ej! - Jeg elsker det. 😊
Man får besked via sms dagen før
Man får besked via sms dagen før. Altid høflig betjening og veludført arbejde. Har brugt dem i flere år og er super tilfreds
Vinduerne er altid rene
Vinduerne er altid rene, og det hele kører af sig selv mht. tider for pudsning. Jeg får en bon, og betaler via netbank, nemt. Og så er prisen rimelig.
Vinduespudsningen fungerer nemt
Vinduespudsningen fungerer nemt og gnidningsfrit med MV Polering, og det er super at få en SMS dagen før de kommer.
God service, flexible, da jeg skal være hjemme, når der skal pudses indvendigt, grundet hund. Altid venlige pudsere👌.
Det er nemt at bruge MV Polering
Det er nemt at bruge MV Polering. Jeg får besked aftenen før, så jeg kan nå at flytte eventuelle genstande, der måtte stå i vejen - men selv de gange, jeg ikke fik det gjort, blev vinduerne pudset alligevel. Ikke engang udgravning til terrassen var noget problem for den meget venlige medarbejder.
Meget pålidelige og venlige.
Altid fantastisk betjening hos kunde…
Altid fantastisk betjening hos kunde service og perfekt pudsede vinduer hver gang
Er meget glad for MV polering
Er meget glad for MV polering som har pudset vores vinduer i ca 1 1/2 år. De er stabile med advisering dagen før. Fin pudsning. Søde Thomas gør det rigtig godt her hos os.
Vinduespudser
Vi har brugt MV Polering i ca. 10 år. Vi kan klart anbefale MV Polering. Alt fungerer fint og vi har rene vinduer
Tilfreds
Fast aftale, som bliver overholdt.
Arbejdet bliver udført omhyggeligt. Behagelig medarbejder
Dejligt med sms dagen inden de kommer
Dejligt med sms dagen inden de kommer, rene ruder, nem betaling.
Det er en super service…
Det er en super service man få af mv polering. Jeg har valgt at få en sms når de kommer. Så dagen inden de kommer få man fra en bestem pudser og skrive at de kommer og hvis der er sygdom skrive de også..
pris er god. Jeg har både stue og 1.sal og det er kun udvendig pudsning jeg har bestilt..
De kommer som lovet
MV Polering kommer som lovet - lidt problemer i starten, da man glemte at sende en sms , så jeg vidste de kom, men det er klaret.
Sker der fejl, bliver de rettet.
Jeg er meget tilfreds!