Om Musicroom
Musicroom shares Hal Leonard Europe’s Vision of Lifelong Music-Making for Everyone and its Mission to be the best global provider of tools & resources for learning, teaching, creating & making music. At Musicroom, we pride ourselves on understanding and supporting the needs of our customers, including teachers, students, parents, amateurs, and professional musicians.
So, whether you want to teach yourself how to play the ukulele, find the latest graded exam materials, record music in your home studio, prepare for a performance, or start your child on their musical path, we have everything you need.
Customer service is at the core of Musicroom’s success.
Our online Customer Support teams are renowned for their specialist advice and friendly guidance. Whatever your question, we’re here to help!
Musicroom.com is the UK’s leading music specialist online store, now shipping to over 500,000 customers. All orders are dispatched from our state-of-the-art warehouse in Bury St. Edmunds, England.
Dettingen Way, IP33 3YB, Bury St. Edmunds, Storbritannien
- 01284 725 725
- info@musicroom.com
- www.musicroom.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Gode priser - langsom levering
Musicroom har et stort udvalg af noder og gode priser. Derfor har jeg handlet der flere gange. Man skal dog være indstillet på, at der går en rum tid, før man modtager sine noder.
Man skal være klar over, at selvom der står 'usually ships within 24 hours' så bliver noderne ikke nødvendigvis sendt med det samme.
Jeg anvender kun Musicroom som anden-prioritet, hvis prisen er lav eller jeg ikke kan finde det jeg skal bruge andre steder.
Godt produkt-udvalg, fin hjemmeside, men ingen ordresupport
Jeg har været meget glad for musicroom's store udvalg af digitale og trykte noder, for den brugervenlige hjemmeside, og for de leverede produkter. Men den 26/7 fik jeg for første gang brug for deres kunde/ordre-support, og det resulterede i en 100 % negativ oplevelse:
En såkaldt "video-instruktion" jeg havde købt (ordre nr.2562042) kunne ikke afspilles, angiveligt på pga. "licensproblemer". Netop det problem var omtalt på musicrooms support-side ("Videoinstruktions FAQ"), sammen med letforståelige instrukser om afhjælpning. Der var flere løsningsmuligheder, som alle var nemme at afprøve, men ingen af dem løste problemet - heller ikke på andre computere. Også den situation var omtalt på support-siden: Så skulle man udfylde og indsende en kontakt-formular med beskrivelse af problemet. Det gjorde jeg, men fik ingen reaktion. I de efterfølgende knap 4 uger sendte jeg musicroom 3 e-mails med beskrivelse af den mangelfulde ordre. Den sidste mail sendte jeg til flere relevante musicrooms e-mail adresser ('service', 'orders', 'info'), men fik stadig ingen reaktion (heller ikke i mine spam- mailbokse). I den sidste mail oplyste jeg musicroom om, at hvis ikke jeg hørte fra dem inden 48 timer ville jeg indeberette min dårlige oplevelse til TrustPilot. Det gør jeg hermed.
Synd og skam at en virksomhed med så gode og tilgængelige produkter behandler sine kunder så uprofessionelt ringe.
Både godt og skidt
Har bestilt gentagne gange hos musicroom. Det er et lotteri hver gang! Nogle gange modtager jeg varene, andre gange aldrig! Hver gang jeg ikke modtager dem, får jeg dog samtlige penge retur. Det er dog meget irriterende ikke at modtage varer og samtidig have mange penge ude at flyve! Er gået væk fra at bestille over nettet, og i stedet købe i deres butikker (Denmark Street!!) i London. Det er billigt... hvis man får varene ;)
No title
købte en undervisnings bog derinde. intet problem med betaling. forholdsvis lang leveringstid ca 2 uger