Mtag kan sælge sand i Sahara.
I 2023, startede jeg salget af vores huset, her fandt jeg ud af at mit garagetag var utæt, taget er lagt på i 1976, jeg begyndte at søge efter en håndværker der kunne hjælpe med at lave taget.
Her var jeg så uheldig at falde over Mtag, som kom ud og så på taget.
Klaus kom en dag der stod vand på taget, i det ene hjørne, det mente han sagtens han kunne rette op, ud over dette fortalte Klaus at den løsning de kunne tilbyde, var en tagmembran, som ville holde lige så godt som at ligge nyt tagpap på.
Mtag kom 3 mand, 3 dage i træk, det var op til ferie, og det virkede som om de havde meget travlt, det regnende under hele forløbet, og de måtte tørre taget hver dag de kom, inden de gik gang, hvilket jeg ikke kunne forstå var ok, jeg ville mene taget skulle være helt tør, men jeg er ikke tagmand.
Efter de 3 dage, var de færdige, og skulle på ferie, og jeg var 17.000 kr. fattigere.
Klaus lovede at der ikke ville stå vand på taget efter de havde lavet det, men de havde ikke løst dette, der stod stadig vand.
Senere i 2023 solgte vi vores hus til vores søn.
Min søn fandt efter kort tid efter ud af at taget var utæt, grunden til dette, var at der var kommet en masse dampbuler i taget, disse dampbuler var kommet da den tagmembran Mtag havde lagt, havde løsnet det gamle tagpap.
Dampbulerne strækker taget, og giver utætheder i samlingerne, ud over dette kommer der også fugtdannelse i selve dambulerne.
Min søn og jeg kontaktede Mtag, men det eneste Klaus ville være med til, var at skære dampbulerne op, og på den måde udbedre/tætne taget, hvilket vi ikke mente ville være en holdbar løsning, den eneste løsning der ville holde, var at fjerne det ødelagte tagpap, og ligge nyt.
Så den eneste vej var et sagsanlæg, og da min søn kunne se det ville være et længere sagsforløb, valgte han at kontakte et professionelt tagfirma, og få fjernet det gamle tagpap og lagt nyt på.
Dette kostede 20.000 kr., så ikke langt fra den pris jeg betalte for at få ødelagt mit tag af Mtag.
Mtag lover en masse, som de ikke holder, jeg vil ikke anbefale at bruge Mtag, men pas på, Klaus kan sælge sand i Sahara.