De nøjes ikke med at male dit tag. Du får også maling på vinduer, kviste, sternbrædder, altan og havestuetag. Og så er der selvfølgelig også en helligdag hist og pist på taget. Derudover må du ven... Se mere

3,1

Middel

Hulmursisolering med glasuld

Hulmursisolering med glasuld.

Gennemgik foreundersøgelse med MTAG, svarede godt på mine spørgsmål.

Behjælpelig indenfor en fornuftig økonomisk ramme med at afhjælpe flere øvrige fugeskader på mit murværk - fornemmer også de tog mere end aftalt.

Billeder, beskrivelse af antal m2 indblæst brugt, overholdt som aftalt.

12. december 2025

Mtag kan sælge sand i Sahara.

I 2023, startede jeg salget af vores huset, her fandt jeg ud af at mit garagetag var utæt, taget er lagt på i 1976, jeg begyndte at søge efter en håndværker der kunne hjælpe med at lave taget.
Her var jeg så uheldig at falde over Mtag, som kom ud og så på taget.
Klaus kom en dag der stod vand på taget, i det ene hjørne, det mente han sagtens han kunne rette op, ud over dette fortalte Klaus at den løsning de kunne tilbyde, var en tagmembran, som ville holde lige så godt som at ligge nyt tagpap på.
Mtag kom 3 mand, 3 dage i træk, det var op til ferie, og det virkede som om de havde meget travlt, det regnende under hele forløbet, og de måtte tørre taget hver dag de kom, inden de gik gang, hvilket jeg ikke kunne forstå var ok, jeg ville mene taget skulle være helt tør, men jeg er ikke tagmand.
Efter de 3 dage, var de færdige, og skulle på ferie, og jeg var 17.000 kr. fattigere.
Klaus lovede at der ikke ville stå vand på taget efter de havde lavet det, men de havde ikke løst dette, der stod stadig vand.

Senere I 2023 solgte vi vores hus til vores søn.
Min søn fandt efter kort tid efter ud af at taget var utæt, grunden til dette, var at der var kommet en masse dampbuler i taget, disse dampbuler var kommet da den tagmembran Mtag havde lagt, havde løsnet det gamle tagpap.
Dampbulerne strækker taget, og giver utætheder i samlingerne, ud over dette kommer der også fugtdannelse i selve dambulerne.
Min søn og jeg kontaktede Mtag, men det eneste Klaus ville være med til, var at skære dampbulerne op, og på den måde udbedre/tætne taget, hvilket vi ikke mente ville være en holdbar løsning, den eneste løsning der ville holde, var at fjerne det ødelagte tagpap, og ligge nyt.
Så den eneste vej var et sagsanlæg, og da min søn kunne se det ville være et længere sagsforløb, valgte han at kontakte et professionelt tagfirma, og få fjernet det gamle tagpap og lagt nyt på.
Dette kostede 20.000 kr., så ikke langt fra den pris jeg betalte for at få ødelagt mit tag af Mtag.

Mtag lover en masse, som de ikke holder, jeg vil ikke anbefale at bruge Mtag, men pas på, Klaus kan sælge sand i Sahara.

10. marts 2025

Stol på de dårlige anmeldelser der er givet her på Trustpilot.

Jeg har for snart 2 år siden købt mine forældres hus.

Efter at have boet i huset et års tid finder jeg ud af at garage taget på 40 M2 er utæt, taget er renoveret med en såkaldt tagmembran i august 2023 af Mtag, Mtagisolering ApS, mens mine forældre boede i huset, pris 17.000 kr., hvilket vil sige det efter ca. 1.5 år er utæt.

Mig og min far kontakter Klaus fra Mtag, Mtagisolering ApS i forhold til reklamation på det nu utætte tag, på faktura er der skrevet at der er 5 års reklamationsret.

Taget er fyldt med dampbuler, og det arbejde der er lavet med den såkaldte tagmembran, er meget grimt, det ligner et meget gammelt og slidt tag, før tagmembranen blev lagt, var der ingen buler, så det er tagmembranen der har løsnet det gamle tagpap.

Der står vand på taget når det har regnet, det har der gjort siden 1976 hvor garagen blev bygget, og det er først blevet utæt i 2023, 47 år efter, hvor Mtag er forbi for at ligge tagmembranen, Klaus mener nu at det er vandet der gør at taget er blevet utæt, og at dampbulerne er kommet efter ca. 1.5 år., han mener at vi skulle have fejet taget hver gang det har regnet, (at gå på tagpap igen og igen, er nok ikke en god idé) og nu siger Klaus også at det gamle tagpap var fyldt med buler da de lagde tagmembranen, hvilket ikke passer, og hvorfor skulle man ligge en tagmembran på tagpap fyldt dampbuler.

Mtag er ude to gange og prøve at tætne taget, hvilket ikke lykkes for dem, herefter vil Klaus gerne ud at skære dambulerne op, i et forsøg på at udbedre/tætne taget, men dette mener jeg ikke er den rigtige løsning, da der er dampbuler overalt på taget, og siger nej tak.

Det skal siges at jeg har arbejdet som vedligeholdelsesleder i 16 år, og ved den del om tagpap, men for at få en andens mening, får jeg fat i et andet tagdækningsfirma, som kommer ud og ser på taget.

Det andet tagdækningsfirma mener som mig, at det ikke er en holdbar løsning at skære dampbulerne op, og at den såkaldte tagmembran ikke er en holdbar løsning, det er noget man kan gøre som en midlertidig reparation, den eneste rigtige løsning er at fjerne det gamle tagpap, og lægge nyt tagpap på, hvilket Mtag ikke vil, det eneste de kan tilbyde, er at skære dampbulerne op.

Her begynder mig og min far at undersøge muligheder for syn og skøn, eller et civilt søgsmål, gennem min forsikring.

Da alt dette tager tid, bruger jeg 20 minutter på taget med en fugepistol og noget tagtætning, og det lykkes mig at gøre taget tæt, jeg fandt hele 8 huller i taget.

Da jeg kunne se det ville tage rigtig lang tid at få en ende på dette, og at taget i forhold til dampbulerne hurtigt ville blive utæt igen, opgav jeg, og fik det andet tagdækningsfirma til at fjerne det gamle tagpap, og ligge to nye lag på, 20.000 kr., så meget tæt på de 17.000 kr. det kostede at lægge den ubrugelige tagmembran.

Jeg har i min tid som Vedligeholdelses leder, aldrig oplevet så inkompetent et firma, så jeg kan kun stærkt fraråde at bruge Mtag, Mtagisolering ApS, et firma der snyder ældre mennesker.

10. marts 2025

Vi har i længere tid bøvlet med…

Vi har i længere tid bøvlet med fugtproblemer i huset. Det trak igennem ydervægge og ind i ex. Vores soveværelse.
Jeg har i den tid oplevet at min rosacea har udviklet sig til at blive rigtig slemt og haft diverse læger ind over. Uden held med piller og lignende. Vi fik fat i Claus ved et tilfælde fordi der var flere i vores ejerforening som var plaget af fugt.
Claus fik bugt med det her problem og samtidig isoleret i vores lejlighed, og nu er min rosacea/exem blevet så fin at jeg ikke føler jeg skal gemme mig væk mere.
Så udover at hjælpe med vores fugtproblemer så har Claus også været med til at give mig mit selvværd tilbage. Tusind tak Claus for din store viden og passion vi giver alle de guldsjerner som vi kan din vej. Vi kan ikke andet end at anbefale Claus og hans firma til alle vi kan💪

6. januar 2025

Mtag kan absolut ikke anbefales

Alt går strygende - Lige indtil firmaet laver fejl.

Mtag bruges når man vil have splittet sit hus af. Firmaet render fra sit ansvar og kommer med undskyldning på undskyldning - For til sidst at løbe fra sit ansvar!

Gør jer selv den tjeneste at læse de dårlige anmeldelser - For det er hvad der kan forventes, når firmaet laver fejl.

Hold jer langt fra det her firma!!

29. oktober 2024

Ikke til at stole på….

Firmaet har udøvet hærværk på min ejendom. Mtag.dk var bestilt af min nabo til at hulmursisolere hans ejendom men firmaet tog fejl af adresserne og borede ved en fejl masser af huller i min ejendom. De lovede at udbedre skaderne men intet er sket. Jeg har nu igennem 2 måneder forsøgt at få kontakt til indehaveren ift at få udbedret skaderne men han vender ikke tilbage på min henvendelser. Så hold jer langt væk ….

2. oktober 2023

Vi har fået et flot tag og super service!

Vi har fået et super flot tag. Nu kan man se, hvad et tag betyder for et hus! Taget er blevet renset for alger og fik efterfølgende en bitumen membran behandling.
Sidst men ikke mindst Mtag har ydet en super service hele vejen igennem. Alt blev ordnet og tjekket af - og de har holdt, hvad de lovede og næsten lidt til, så det lille skur fik også en rensning. Vi er meget tilfredse med det arbejde, der er lavet og kan varmt anbefale Mtag.
Uffe og Hanne

4. september 2023

Mtag var hurtige og effektive.

Mtag var hurtige og effektive.
Fra de kom og konsulterede med tilbud. Til dagen hvor de kom og isolerede hele huset, fra top til tå.
Vi har gennem længere periode ført regnskab over forbrug. Og kan allerede inden for den første uge, bekræfte et fald på 40% i brug af gas. Plus vi oplever et varmere hus nu.

Så kan kun give mtag de varmeste anbefalinger.
Var præcis som lovet.

23. marts 2023

Super service og fair pris

Super service fra Klaus. Fra første kontakt til start på opgave gik der 4 dage! Og opgaven med isolering af en gammel, ufremkommelig og fugtig krybekælder er helt færdig på under en uge. Og det på trods af, at mit hus er gammelt og der skulle skaffes flere materialer end først antaget.
Fair pris og virkelig flot udført. Og så kan jeg overhovedet ikke se, at de har været :) Alt er godt.

14. februar 2023

Effektivt, ordentligt, god service, god pris!

1/12 overtog vi et hus som viste sig at være piv-koldt, trods det at der i Tilstandsrapport stod ydermur indeholdt isolering. 15/12 kontakter vi Mtag, som samme dag kommer og konstaterer at ydermur indeholder meget lidt eller slet ingen isolering. 20/12 møder mester selv, samt en medarbejder op og blæser Isover InsulSafe granulat (Svanemærket) i vores ydermur. Vi mærker straks forskellen og er taknemlige for at Mtag sikrede os en varm juleferie, samt en fremtidig lavere varmeregning! Klar anbefaling herfra.

19. december 2022

Klaus svinede vores hus til, ekstraregning og stort oprydningsarbejde for mig

Jeg havde desværre en lidt uheldig oplevelse med Mtag og Klaus, da vi for kort tid siden fik hulmursisoleret vores hus. Først og fremmest vil jeg nævnte, at jeg "desværre" overhørte, hvordan Klaus nedgjorde vores hus i en telefonsamtale med hændværkeren i to stive minutter. "Hold kræft et lortehus" og "Det er det simpelthen det ringeste hus, jeg nogensinde har oplevet" var blandt de smukke fraser, Klaus brugte. Han har selvfølgelig lov til at have sin mening, men det er bare ubehagelig at overhøre sådan en lang sviner, nu hvor man efterfølgende skal betale manden et beløb på den gode side af 20.000 kr.

Hele miseren bunder i, at vi bor i et hus, som Klaus og co havde fejlvurderet. Vi bor et gammel præstegård fra 1887, som naturlig har nogle bygningskonstruktioner, der adskiller sig fra 60'er og 70'er-villaer. Det havde jeg gjort Klaus opmærksom på, inden han gav tilbuddet. Jeg gjorde desuden også håndværkerne opmærksomme på dette, inden de gik i gang med at fylde isolering i murene.

Desværre var tre utætheder i hulmuren, hvilket resulterede i, at de små flamingoperler, som vi fik isoleret med, strøg gennem hullet og formede en stor bunke. To gange havnede bunken af flamingokugler i vores krybekælder og én gang inde i huset, hvor en skunk blev fyldt med kugler. Hullerne mod krybekælderen blev hurtigt lappet med rockwool, og så kørte arbejdet ellers videre. Alt i alt tog det 5 minutter at lappe de to huller, mens flamingokugler i skunken bare fik lov at blive liggende. Jeg har efterfølgende fået en ekstraregning på 2.500 kr. for de gener, det gav Klaus og co., at huset havde utætheder.
Her må jeg dog sige, at jeg som kunde forventer, at der bliver kigget ind i i muren med kamera, nu hvor jeg havde gjort opmærksom på, at det var et anderledes hus. Det kunne jeg konstatere, at der ikke blev gjort.
De mange spildte flamingokugler gav et værre oprydningsarbejde, som jeg selv skulle stå for. Det klarede jeg nok, men da jeg dagen efter arbejdet var udført gik en tur rundt om huset, kunne jeg konstatere, at de bittesmå flamingokulger også lå og flød hele vejen langs facaden. Det tog så også lige nogle timers oprydning.

Jeg ville ønske, at jeg kunne dele billeder af alle de flamingokugler, som jeg skulle rydde op, da det nærmest så komisk ud.

Det endte faktisk med, at Klaus troppede op ude ved huset. Blot for at se på sagerne. Han nævnte her, at vi havde fået en særdeles god pris, og at jeg skulle huske at lave en god anmeldelse på Trustpilot. Han mente, at huset var meget større, end det mål jeg havde givet ham. Vi havde tidligere haft professionelle isolatører ude og måle op, og begge gange var tallet endt på ca. 150 kvm. Jeg gav Klaus det største tal, jeg havde fået, og Mtag var derfor aldrig ude selv at måle op. De havde heller ikke måleudstyr med på dagen, så jeg stoler ikke på udsagnet om "den gode pris" - og især ikke, at det skal retfærdiggøre, at han krejler en ekstrapris oveni det aftalte tilbud.

Jeg forholdte selvfølgelig efterfølgende Klaus min kritik - særlig af efterregningen. Her hørte jeg desværre aldrig tilbage, og jeg endte med at betale den fulde regningen.

Det skal siges, at den ene håndværker, der ikke var ukrainer, virkede til at have styr på sagerne, og han var også meget venlig og imødekommende. Det kan jeg dog ikke sige om Klaus, der tabte alle sine point, da jeg overhørte den sviner, han gav vores hus. Jeg kan derfor ikke anbefale andre at bruge Mtag til hulmursisolering - heller ikke selvom prisen er billigere end andre firmaer!

2. november 2022

Super oplevelse med Klaus og co

Super oplevelse med Klaus og co fra Mtag!
Vi har fået isoleret hulmur og krybekælder, de har været hurtige, effektive og alle aftaler er blevet overholdt.
Vi har hele tiden modtaget god vejledning og har haft en oplevelse af tillid og tryghed.
De får helt sikkert vores klare anbefaling!

20. februar 2022

Super oplevelse med Klaus fra Mtag

Super oplevelse med Klaus fra Mtag! Vi har fået isoleret loftet og fået hulmursisoleret, og Klaus og hans folk var super professionelle, venlige og har gjort et skide flot stykke arbejde. Stor fleksibilitet og aftaler blev overholdt - så Klaus og firmaet får de varmeste anbefalinger herfra.

11. februar 2022

Mange mange tak!

Kanon oplevelse. Andre ville ikke tage opgaven med etageadskillelse, fordi de mente det ville blive grimt med propperne. Mtag lavede propper der matchede gulvet perfekt. Vi fik blæst isolering ind og kan nu styre varmen og vi har ro på både over og underetagen. Hele vejen igennem forløbet har vi været glade for service og vejledning.

10. december 2021

Kan klart anbefale Mtag

Kan klart anbefale Mtag
Har fået hulmursisoleret og stabiliseret tagkonstruktion
Har følt mig tryg ved Klaus og hans folk hele vejen igennem
Det var en træls opgave men de tog sig tid til at finde en løsning og var utrolig informative.
Så tak for jer

4. oktober 2021