Köpte ett par angel eyes ringar, passade inte allt in på lamporna och har skrivit till dom och frågat hur detta har hänt men har inte fått något svar, har då en BMW e90
Se, hvad kunderne siger
Vill Tacka Mario jätte mycket. Han svarade snabbt och förstod vad som var fel. Först var jag skeptisk eftersom mitt paket aldrig kom men det var PostNords fel inte Mr Tuning. Mr Tuning löste ny orde... Se mere
Virksomheden har svaret
Jag beställde ett par coils som inte va i lager men snabbt va dom på att meddela att de skulle ta lite längre tid samt att dom skulle försöka få in dom snabbare! Riktigt trevliga å väldigt förstående... Se mere
Virksomheden har svaret
Helt fantastiskt , dock va de ett tag sen jag beställde från sidan men vet det gick snabbt och smidigt. Kundtjänsten? Va nog de snabbaste svar via mail jag någonsin fått från en online shop, helt fan... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 75 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Plexiclicks
Blev riktigt bra, köpte plexiclicks till regplåthållaren och blev som en helt ny bil. Suveränt!
Sjuk dålig företag absolut…
Sjuk dålig företag absolut rekommenderar inte beställt sänkning sats till e92 fick bara delar för back saknar halva beställningen aldrig mer kommer att köpa hos dem

Besvarelse fra Mr Tuning
Sjukt dålig och oseriös aktör
Sjukt dålig och oseriös aktör. Säljer fejk prylar utan passform m.m. Vägrar retur eller återbetalning. Fick endast hälften av grejerna jag beställt. Rekommenderar inte dom till någon så köp från annan sida!

Besviken
4 av 5 beställningar jag har gjort har det varit något problem med!

Funkar bra
Kundservice följde upp mitt ärende och löste mitt problem toppen bra!
Oseriös aktör
Oseriös aktör, icke-existerande kundsupport och levererar ofta trasiga delar. Rekommenderar ej till någon, kommer kosta mer än det smakar eftersom produkterna ofta kommer defekta sen vägras reklamation och allt läggs på kunden.

Dålig upplevelse
Beställde coilovers och de står när man beställer 9 stycken kvar i lagar och då beställde jag och fick bekräftelse så jag skruvade isär bilen så den är liksom redo när jag för fram coils men idag får jag ett mejl att de tyvärr slut och kommer ta 6 veckor leverans.Frågan är varför säljer nu varor om ni kan inte hantera en sån enkel grej som att kolla att ni har i lagar innan ni bekräftar och nu är jag tvungen att beställa från en annan butik och betala mer.Dem lurar kunden genom att säga”köp blue line istället ”fast blue line är ingen coils bak utan de bara kortare fjäder med en sport stötdämpare.

Besvarelse fra Mr Tuning
Returer får du betala själv.
Företaget ska ha betalt för o skicka retursedel och hanterar saken helt bedrövligt.
Välj ett annat företag o beställa saker av. Kommer aldrig ens besöka sajten igen!
Riktigt bluff företag dålig support…
Riktigt bluff företag dålig support produkter som går sönder direkt och dom vägrar stå för det

Besvarelse fra Mr Tuning
Bra utbud till BMW och snabb leverans.
Oftast toppenbra
Oftast toppenbra! Bra utbud, även om det verkar försvinna produkter till en av mina bilar, nåväl, utbud och efterfrågan.
Min enda negativa upplevelse var vid köp av starkare helljuslampor där jag fick 35w lampor när jag hade beställt 55w utan någon förvarning som jag som tur var märkte. Detta löstes dock via supporten men det blev allt lite underligt.
Outstanding service.
Jag köpte hjulbultar som visade sig vara en storlek för långa, beställde nya och returnerade dom gamla.
Tråkigt nog verkar jag paketerat dom undermåligt så kuvertet hade gått sönder och alla hjulbultar ramlat ur.
Mr Tuning tog detta som goodwill och ersatte mig ändå, väldigt sjyst av dem, sådan service är man inte bortskämd med.
fick betala frakt för en vara som aldrig kom
Beställde en vara som alldrig kom till mitt postombud så jag hade ingen möjlighet att hämta ut paketet.
paketet blev tillbaka skickat men ändå försvann inte fakturan. ringde till kundtjänst som sa att dom kunde se problemet och skulle ta bort fakturan men ändå så fick jag en faktura för frakten på ett paket jag alldrig ens fick möjligheten att hämta?
Rekommenderar att inte handla från detta företag sämsta kundservicen jag varit med om riktigt giriga! hade jag inte ringt så hade jag nog fått betala även för produkten
Stort rekommendationer för mr-Tuning
Stort rekommendationer för mr-Tuning
Bästa företaget svarar snabbt på Mail och samtal väldigt hjälpsamma
Snabb leverans beställde i onsdag och fick varan torsdag kl 10 väldigt snabba rekommenderar starkt till alla
Vänder mig alltid till dom när behöver…
Vänder mig alltid till dom när behöver hjulbultar till rätt kvalitet och till vad jag kollat upp till marknadens bästa priser, dessutom snabb behandling, om något fel rättar de också till detta.
Tack
Mycket nöjd med både Ledrampen och…
Mycket nöjd med både Ledrampen och godiset dom bjöd på i lådan:)
Jag fick en annan produkt än den jag…
Jag fick en annan produkt än den jag beställt.. vid kontakt med Mrtuning blev svaret att det är rätt produkt.
Till slut överbevisade jag dem,då kom det ett svar att jag ska reklamera produkten.
Jag kommer aldrig handla därifrån igen.
Råder verkligen ingen att ha med dom att göra...Riktigt taskigt bemötande
Snabb leverans
Jag köpte en mobilhållare som fått bra recensioner. Den kom jättesnabbt och motsvarade förväntningarna.
Jag rekommenderar inte alls
Detta rekommenderar jag inte alls, eftersom du köper produkten och när du ångrar dig så är de väldigt strikta och drar mycket pengar på dig, så att du inte får tillbaka dina pengar ändå, eller så slutar du lämna tillbaka produkten. Så köp inte från Mrtuninig.
Ypperlig kundservice
Ypperlig kundservice! PostNord tappade bort min beställning så då ersatte de mig med en ny direkt.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.