NU UNDER KONKURS (var: Der er noget alvorligt galt hos dem)
Tilføjet 7. maj 2022: FIRMAET ER UNDER KONKURSBEHANDLING HOLD JER LANGT VÆK
Da dette så vidt jeg kan regne ud betyder at MR ret sikkert tog vores penge mod bedre vidende, vil jeg advare meget kraftigt mod at have nogen form for aktivitet med ham eller hans firma.
Oprindelig anmeldelse nedenfor
---
MR installerede vores køkken fra Vordingborg. De sendte et hold - bla. Sergio som andre her har nævnt positivt - der var super skarpe, kom til tiden og lavede godt arbejde indenfor tidsplanen.
Det var vi tilfredse med, så vi aftalte at fortsætte med renovering af vores entré og fordelingsgang i det nye år.
Her var det desværre en helt anden historie.
Tilbuddet fejlede ikke noget. Men det blev aldrig leveret. Af de ca. 2 ugers arbejde der skulle laves så vi kun ca 2 dage.
Det var så kun chefen der skulle komme (hvor er resten af holdet fra før?). Han startede skarpt med en dags hårdt arbejde, men så begyndte undskyldningerne. De lød rimelige.
Så holdt undskyldningerne op, selvom løfterne fortsatte. Men kom, gjorde han så ikke. Snakken om at indhente forsinkelsen ved at sætte en mand mere på blev også kun ved snakken.
Forklaringerne flagrede også. Den ene dag havde han fået gulvet leveret. Nu siger han at der kun er forindkøbt malermaterialer. Hvem ved? Gulvmaterialerne har vi i hvert fald ikke set. Vi har heller ikke set hverken opgørelse eller dokumentation på de indkøbte materialer selvom det er blevet lovet.
Vi forudbetalte 40% af opgaven. Kun omkring 10% er leveret. Det skulle have varet to uger fra uge 6 til 8, og nu er vi ude af uge 11.
Vi er nu ude i at ophæve aftalen, kræve det meste af vores forskud tilbagebetalt og forventer at skulle i retten for at hente det. MR er helt holdt op med at kommunikere.
Mit gæt er at der ligger en eller anden krise i firmaet eller livet bag. Det kan ske, men vi har stadig krav på levering eller rimelig afslutning. Alt andet lige er den del af arbejdet der blev leveret for os at se god nok. Hvis han havde planlagt at snyde os fra dag 0 så var der vel ikke sket mere end den ene dag max, men måske er jeg bare naiv?
Vi ville gerne have ladet MR gøre arbejdet færdigt, men efter så mange brudte aftaler må vi bare konkludere at det ikke sker.
Spar jeres tid og penge. Brug nogen andre. Selv hvis I har haft gode oplevelser med dem før.