Jeg har haft en rigtig god oplevelse, og jeg vil især gerne takke Ebru for hendes fantastiske ledelse og støtte. Hun har været utrolig professionel, hjælpsom og engageret. Ebru har altid taget si... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Moment er Danmarks førende vikar- og rekrutteringsvirksomhed. Siden 1997 har vi matchet de bedste kandidater med de mest attraktive virksomheder, og vi bringer hvert år mere end 9.000 talentfulde og dygtige mennesker videre i deres karriere.
Vester Farimagsgade 15, 1606, København V, Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Lad være med at blive vikar her de lyver over for dig. når man spørger hvornår man kan snakke med en medarbejder siger de muligvis på et tidpunkt. engang når medarbejderen har tid. Når man skal snakke med chefen siger hele tiden hun ikke er på arbejde ikke til møde. Så de gider ikke snakke med dig,

Besvarelse fra Moment
Har været ansat hos Moment som eksamensvagt i knapt 1 år. Der er altid hurtigt svar på evt. spørgsmål, og der er altid en besked/hilsen forud for alle vagter, så godt tilfreds med samarbejdet.

Besvarelse fra Moment
hold dig væk fra disse inkompetente !! hver gang de fortæller dig, at de tog en anden! 4 gange har de aflyst min ansøgning om et fuldtidsjob, med en god løn kan jeg sige, men de ansatte mig først efter hvis jeg vil arbejde for 130 kr, hold dig fra dem de er ligegyldige

Besvarelse fra Moment
Flabet medarbejder der snakker ned til dig, lyder til de slet ikke gider at være på arbejde men kun er der for pengenes skyld…
Så vil moment have mig til at slette min anmeldes….. pinligt for jer

Besvarelse fra Moment
Moment har ikke styr på noget. Ja jeg fik et job igennem dem, men det er da også det eneste positive at sige om dem. Virkelig ikke nogle særligt kompetente medarbejdere jeg har været i kontakt med

Besvarelse fra Moment
En hurtig ansættelse, jeg sendte ansøgningen fredag 8/11 og begynder i morgen 12/11.

Besvarelse fra Moment
Undlad at lade dig ansætte i vikarstillinger gennem Moment. De går i meget små sko og er tåkrummende rigide i deres håndtering af regler og procedurer.
Ydermere svarer de ikke på henvendelser fra deres vikarer, når det vedrører arbejdsrelaterede problemstillinger.

Besvarelse fra Moment
Udbetaler ikke feriepenge til tiden.
Først når fagforeningen kommer på sker der noget.
Bruger ikke dem til at finde job igen.

Besvarelse fra Moment
meget useriøst firma som først giver svar 8 uger efter man har søgt job igennem moment selv om man får vide der vil gå Maks 4 uger men bare rolig ikke flere dårlige anmeld ser til moment her fra for det var både først og sdiste gang jeg brugte dem

Useriøst firma.
Søgte et job opslået igennem Moment. Vi var flere ansøgere og skulle deltage i et informationsmøde (alt info vi fik var allerede oplyst pr telefon) At spilde tid på at lytte til andres motivation for at søge jobbet, se andre ansøgere og fulde navn på dem. Samt lytte til hvornår de havde brug for juleferie virkede bare SÅ useriøst. Selve samtalen efterfølgende varede 7 min og jeg var en virkelig stærk kandidat til jobbet - trods det fik jeg ikke jobbet. Ærgerligt ! Helt sikkert.
Men det er f****** ikke i god GDPR stil at at jeg skal vide hvem de andre ansøgere er. Jeg har ikke brug for at vide at en bekendt også er til samtale til samme job.
I deres fine pp stod der man fik svar en dag for så at det først var dage senere for så at sende et afslag ud lidt før 17.00
Trods det at de har haft individuelle samtaler med os så vil de ikke give feedback til dem der ikke fik jobbet.
Jeg har henvendt mig flere gange til moment uden nogen respons.
Useriøst firma spørger du mig
Og ja PISSE bitter over ikke at få jobbet

Besvarelse fra Moment
Hold jer langt væk fra dem🤔🤔
Har prøvet en hel måned at få afklaring på forlængelse af mit vikariat, uden nogen form for respons, og finder selv ud af, de har slået stilling op igen, ringer rigtig mange gange, uden nogen vender retur men svar. Måtte selv aftale med kunden hvordan vi afsluttet vikariatet bedst muligt.
Står tilbage med en mærkelig fornemmelse at man bare er noget som er blevet udnyttet groft uden nogen form for forståelse hvordan man behandler medarbejdere.

Besvarelse fra Moment
Hurtig ansættelsesprocess men super amatør vikariat.
Blev ansat for ikke længe siden og fik 3 oplæringsvagter.
2 dage før min første vagt vågnede jeg op til Moment havde prøvet at ringe og skrive 5 gange. De skriver oplæringsvagterne er aflyst og at jeg skal komme på arbejde med det samme da de ligepludselig har ændret mine vagter og jeg skulle starte uden oplæring.
Da jeg skrev jeg ikke kunne komme med så kort varsel blev de ved med at ringe og det endte med de ringede 7 gange, og skrev 4 beskeder. Dermed en af beskederne lød på jeg var for langsom til at svare og de gerne ville have jeg var lidt hurtigere. Alt dette selvom jeg skrev jeg ikke kunne komme.
Totalt uforskammet firma med intet respekt eller tålmodighed.
Aldrig søg ind her.

Besvarelse fra Moment
Når man er ansat gennem moment kan man risikere at få tilkaldevagter. Du skal altså være vågen kl. 5-6 gratis for at finde ud af om du måske skal på arbejde.
Har lige haft en episode, hvor de ringede for at indkalde til min tilkalde vagt. Det viste sig så at det var en fejl, at det var en helt anden afdeling.
Så ringede de igen hvor jeg ikke fik hørt opkaldet men jeg ringede kort efter. Der sagde de så at alle dem de skulle bruge til vagten var indkaldt.
Så ringede de for tredje gang og sagde at de alligevel skulle bruge mig til vagten.
Styr på det? Mæh

Besvarelse fra Moment
Uprofessionelt firma. De lover at ringe tilbage, men det sker først efter, at jeg 2 gange har bedt dem om at ringe tilbage. Det er tydeligt, at da jeg endelig bliver ringet op, tror medarbejderen, at jeg er en anden. Dels siger hun, at "da vi talte sammen sidst" ( jeg har ikke tidligere talt med hende!) og hun refererer til en dato, hvor jeg ikke har talt med dem. Det ser for mig ud til, at hun ikke har styr over dels, hvad der er gået forud, og hvem hun ringer til. Det er for mig en uværdig måde, at behandle ansøgere på. Jeg kan ingenlunde anbefale ansøgere eller virksomheder at bruge Moment.

Besvarelse fra Moment
Hurtig og kort rekrutteringsproces, som endte med ansættelse!

Besvarelse fra Moment
Søgte for første og sidste gang et job igennem et så useriøst vikarbureau som moment.
De vidste ingenting om stillingen, når man havde spørgsmål skulle de vende tilbage hvilket de ikke gjorde. Løn, timeantal osv. var der ikke styr på, det virkede mest af alt som om de slet ikke var forberedt!
Vil klart ikke anbefale andre dette.

Besvarelse fra Moment
Jeg har tidligere arbejdet ved Moment, og deres rutiner omkring selve vikardelen er ok. Men da deres interne procedurer - nu igen - fejler totalt omkring deres IT-redskaber, giver jeg kun virksomheden 1 stjerne. Det kan simpelthen ikke passe, at jeg - som vikar - påpeger at deres mobilapp crasher og ikke virker, på to forskellige Android-telefoner (den ene 8-9 år gammel og den anden 3-4 år gammel). Første gang det skete (for ca. 6-8 mdr. siden) bad jeg deres medarbejdere om at sende problemet videre til deres IT-afdeling, men siden er der åbenbart ikke sket noget som helst. Da jeg for nyligt bad om at blive vikar igen, og skulle til at installere app'en skete det samme - crash på den ene tlf., mens den ikke virker på den anden/nyeste. Afmelder mig nu som vikar ved dem, grundet denne administrative+tekniske uprofessionalisme.

Besvarelse fra Moment
Det værste vikariat nogen sinde
Problemer med alt, arbejdstøj løn og ikke mindst har de store problemer med at overholde de overenskomster som de selv skriver de følger, der køre pt en sag mod dem jeg har startet.
Kunne desværre ikke give 0 stjerner.

Besvarelse fra Moment
Vil fraråde virksomheder at anvende Moment til rekruttering.
Det er ærgerligt at kandidater til opslåede stillinger skal gøre jer opmærksom på at I ikke overholder jeres egne ansøgningsfrister (idet I vælger ansættelsesproces før sidste ansøgningsfrist).
I har altså ét eller flere opslag ude, som er aktive flere dage efter I har afholdt ansættelsessamtaler. Ansættelsessamtaler I afholder4 dage før sidste ansøgningsfrist - det må man da kalde interessant politik, etik og moral.
Hvilke virksomheder ønsker så uprofessionel håndtering af deres ansættelsesproces?