Som pensionist arbejder jeg som det passer ind i min tilværelse og det passer mig rigtigt fint i hverdagen. Altid søde og rare kommunikations medarbejdere. Men desværre oplever jeg at der ofte er til... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Moment er Danmarks førende vikar- og rekrutteringsvirksomhed. Siden 1997 har vi matchet de bedste kandidater med de mest attraktive virksomheder, og vi bringer hvert år mere end 9.000 talentfulde og dygtige mennesker videre i deres karriere.
Vester Farimagsgade 15, 1606, København V, Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Jeg vil ikke sige at de altid har været dårlige har haft bedre oplevelser med dem. Dig indenfor de sidste to år oplever jeg at de ikke svare på de jobs man søger, hvilket er så respektløs. Man bruger tid og dage på at skrive en ansøgning som jeres medarbejder ikke engang gider tage seriøst det er ikke okay, så jeg har det sidste halve år ikke søgt på nogle af deres stillinger de er altfor ligeglade og useriøse. Måske skal i tage og ansætte lidt mere professionel medarbejder istedenfor at spare på dem og deres løn. I er kun gået ned af stigen tag jer sammen moment.

Besvarelse fra Moment
Den Vikarbureau kunser ens drømme job det går ikke op i deres vikar helbred selv om man har sagt hvor ens drømme job er og er tæt på ens hjem jeg søgte det drømme job der var stadig ledig plads og jeg ringere flere gange det var optaget hver gang det gad ikke ringer tilbage jeg var sendt til noget arbejde hvor der var meget tung løft det drømme job som jeg søgte hvor der stadig var plads passede bedre til ens helbred men nej det vælge at knuse ens håb er i flere år vikar hos dem aldrig bliv sendt fra dem til jobsamtale om håb på faste arbejde det er vigtigere at være 17 år tjæne ekstra men alle som er længere vikar hos dem er det total ligeglad med det gider ikke hjælpe en med at finde fast arbejdsplads det går ikke op I at ansætter folk men at udnytte vikar så det selv har noget at arbejde det vildt at men er i flere år medlem hos dem og det har ikke sendt en til jobsamtale som andre vikarbureau har i det mindste

Vil sikkert anbefale Moment
rare og søde folk
Tålmodige og kloge personale der prøver at hjælpe så meget de ka,

Besvarelse fra Moment
Moment er et fantastisk vikarbureau. De overholder aftaler, lønsedler korrekt og ikke mindst løn til tiden.
De er hurtige til at vende tilbage på mail, og de svarer altid i en positiv tone.
Du kan trygt blive en del af Moment.

Besvarelse fra Moment
Det bliver umulig at give jer stjerner, efter i har ansat Unge 'undercover-agenter til at forsøge at købe spiritus og tobak. Hvor er moralen hos jer, den er ikke tilstede.
Måske det er gjort det lovlig, men træk lige håndbremsen. Der er noget der hedder respekt over for de unge, de vil kunne rende ind i utrolige mange vanskeligheder socialt blandt de andre unge, de uge ser kun en indtægt, ikke konsekvenserne af disse usmagelige forsøg på at påvise salg til uge. I ville vise jer fra en god vinkel ved at hoppe ud af dette, ja undskyld ordet men stikker samfund.
Med vred hilsen herfra.

Besvarelse fra Moment
Moment er blevet et forfærdeligt firma, der misbruger deres magt overfor ansatte. De lader kun som om, at de undskylder, og forlanger at man finder sig i alt for meget mere end man behøver. Desværre.
Jeg har været rigtig glad for jer og I er det bedste vikarbureau i DK. I gør et godt stykke arbejde, I er stabile og fleksible. Det har været en kæmpe fornøjelse at samarbejde med jer alle inde hos Moment. Nu står jeg med min fastansættelse i hånden hos det lager jeg har været vikar hos i fem måneder igennem jer. Takket være jer!

Besvarelse fra Moment
Et firma hvor man virkelig skal slås for den løn og feriepenge man har til gode, selv om man kan se på FerieKonto at pengene er hævet så bliver de ikke videresendt fra moment før 1,5 måned senere og det er det samme med sidste løn og pengene fra ens fritvalgskonto

Besvarelse fra Moment
Yderst imødekommende telefonsamtale, der både var informativ og givende.

Besvarelse fra Moment
Virkeligt ringe vikar firma at arbejde for, de vil ikke udlevere info om tillæg for arbejde udført i pinsen, de har ikke styr på om du er booket eller ej på trods af de køre med en app med bookede vagter, ringer man til dem for at få information er der ingen er ved noget for alle de ansvarlige er altid gået hjem konstant. Man for udleveret forkerte tlf numre til kontaktpersoner på pladserne og må selv finde ud af hvad der skal ske.
Og når man så informere dem om at man får fagforeningen til at tage over så bliver dine vagter der er booket til dagen efter slettet.
Edit: har fået slettet alle mine vagter, bare lige sådan puff og så var de væk. gad vide om jeg for de penge jeg har til gode nu. har tastet mine timer i deres app så nu må vi se.
Hold jer langt væk fra det her vikar firma, de er kun ude efter slaver og folk der ikke kender loven.

Besvarelse fra Moment
Hvis man kan give minus så er sådan en anmeldelse moment får, de ringer til mig og siger de gerne vil sætte en jobsamtale op for et firma der mangler en med min baggrund, jeg takker ja og får afvide de vil ringe til mig med en tid til en samtale indenfor 48 timer og jeg skal være klar til at træde til med det samme, det er jeg indforstået med og 4 uger senere har jeg stadig intet hørt selvom jeg selv har taget kontakt til moment, jeg har takket nej til andre opgaver da jeg havde en aftale med moment om tiltrædelse med det samme, skodfirma og fuldstændig talentløst personale 😂😂😂😂

Besvarelse fra Moment
De udlevere ikke løn til tiden, snyder med tillæg! Svare ikke på beskeder! Alt i alt l..t firma og mega dårlig oplevelse slaveri arbejde på arbejdes pladsen
Mobberi virkelig det dårligste firma til dags dato glad for ikke at være en del af det l..t firma mere der ikke styr på en skid og meget dårlig kundeservice sviner en til og giver hele armen meget respektløs hold jer lang lang væk fra det her vikarbureau absurd opførsel

Besvarelse fra Moment
Efter 12 års erfaring på arbejdsmarkedet kan jeg med sikkerhed sige, at Moment er det værste sted, jeg nogensinde er blevet ansat. Deres behandling af medarbejdere er ikke blot uprofessionel, den er direkte nedladende og uanstændig.
Jeg blev chokeret over den personlige dømmekraft hos visse medlemmer af deres team. Det virker, som om de er ligeglade med deres kommende medarbejdere, idet de uden tøven kasserede mig efter blot én enkelt vagt. Jeg havde hørt rygter om, at deres personale ofte blev fyret efter flere års tjeneste, og nu forstår jeg hvorfor. Deres uinteresse og mangel på empati er tydeligvis en del af deres virksomhedskultur.
Lønnen er ikke blot dårlig, den er latterlig lav i forhold til de krav og forventninger, de har til deres ansatte. Du får minimal løn, men de forventer, at du arbejder som om du modtog topbetaling. Derudover får du ikke en fair chance for at bevise dit værd, da de allerede fra dag ét har alle øjne rettet mod dig med mistillid og mistænksomhed.
Jeg kan kun advare enhver mod at søge ansættelse hos Moment. Deres behandling af medarbejdere er ikke blot skuffende, den er ødelæggende for ens fremtidige arbejdsmiljø og karrieremuligheder.

Besvarelse fra Moment
Klammeste firma, ren pengemaskine!
Efter at have søgt 15 forskellige jobs man er Kvalificeret til, og ansøger hvergang der kommer nye jobs og bliver afvist hvergang så danner det sig et mønster om at man er korrupt!
Når man så får tilbudt et job, og de vil ringe tilbage om ydeligere information hører man intet!!! Og når man ringer, kan de intet svare! Føj for s***n..

Besvarelse fra Moment
Jeg vil gerne tale om de vidunderlige mennesker, der arbejder i Moment. I to år skaffede de mig et job, rådgav mig, hjalp mig i vanskelige situationer og hjalp mig med at føle mig godt tilpas. De er gode fagfolk og mennesker med store hjerter. Derfor vil jeg gerne sige en stor tak til de ansatte i Moment-bureauet og specifikt til mine kuratorer. Jeg er meget ked af, at jeg ikke kan angive deres navne, så alle kender til disse vidunderlige medarbejdere.
Du er den bedste, du er ægte, jeg rejser, og i mit land vil jeg tale om Danmark, om utroligt smukke sjæle – om jer alle sammen.
Med stor respekt til dig – Irina Bukhtienko.

Besvarelse fra Moment
I kan ikke engang finde ud af at ringe tilbage..2 aftaler har i glemt,.men k kunne godt sende mig på introdag, og fortælle jeg havde fået jobbet. virkelig dårlig kommunikation fra deres side hele vejen igennem. Virkelig en flok tegninger.. 3mdr senere efter jeg har fået jobbet, ringer i og siger det ikke bliver i denne omgang 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Besvarelse fra Moment
Jeg håber den rette læser dette, for det er ikke brok (jo lidt) men det er også for at der forhåbentlig kan blive gjort noget ved den måde i håndterer dem der bruger Moment. Første job jeg skulle søge kom jeg til en jobsamtale, men glemte at få at vide hvornår jeg ville høre noget. Jeg prøvede at kontakte Moments kundeservice 4 gange, hvor hver gang fik jeg at vide at det ikke var den person der sad med, men de nok skulle sige videre jeg havde ringet og få vedkomne til at ringe retur. Over 1 måned efter bliver jeg ringet op og får at vide at jeg var blevet "glemt" imellem mængden.
Okay okay, det kan ske. Lidt øv, men det er menneskeligt at fejle.
Jeg søgte så endnu et job igennem Moment, og blev ringet op og fik at vide at jeg ville blive kontakte lige meget hvad. Om jeg skulle til jobsamtale eller hvis i ville gå en anden vej. Den opringning venter jeg stadig på og det er ved at være over 1 måned siden.
Til hvem der vil tage det her seriøst hos Moment. Så for en kundeservice rådgiver til en anden, så er den service i gir bare ikke godt nok. I skal ikke love noget i ikke kan holde. Så skal i bare helt lade være med at sige i vil ringe tilbage.
Denne trustpilot er forhåbentlig med til at give jer et wakeup call. For der er mange mennesker der gerne vil bruge jer, i skal bare holde hvad i lover.
God vind her fra!

Hvis man kunne give minus stjerner så havde de fået minus 5
Spild af tid og resuser kommer ALDRIG til at samarbejde med moment !! Sløseri på højste plan dårlig undskyldninger og dårlig til at overholde aftaler tror faktisk ikke på de har de kunder som de praler med !!! Lover at vende tilbage efter 4 uger der går over 3 mdr og efterfølgende lovning på at høre nemere samme dag hørte intet dagen efter ringer man selv man er "ikke glemt" 3 dag vender tilbage inde kl 16 høre intet 4 dag vi har ikke brug for dig
Spild af ens egen tid og andres er så frustreret ærligt tror jeg at børn er nemmere at være I dialog og samtale med end dette skod vikar firma aldrig vil jeg tilbage eller anbefalde dette til nogen !!!!! Så langt heller JKS eller en af de andere