1. Dametøjsbutik
  3. Butik med modetilbehør
  4. Smykkeforretning
  5. Herretøjsbutik
  6. Skobutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

MODEKUNGEN® is an online clothing store dedicated to bringing you the best of the latest trends in clothing, shoes and accessories.

2,2

Under middel

Dårlig behandling, ingen faktura og fire måneders levering

Da jeg ikke havde modtaget min pakke 3 måneder efter bestilling tog jeg kontakt til Paypal. Herinde lovede The Lucky Yard company (modekungen.se) at jeg ville få mine penge retur med det samme. Dem fik jeg dog aldrig retur, og hørte aldrig mere fra firmaet.
Til gengæld modtog jeg kjolen fire måneder efter bestilling. Dog UDEN faktura og returseddel! Hvilket er ulovligt. Som kunde har jeg krav på at få en fysisk faktura på de ting jeg køber, så jeg kender mine rettigheder og ved hvordan jeg skal sende pakken reutr
Derfor står jeg nu med en kjole som jeg selv skal betale for at sende retur til Hong Kong og ikke Sverige, som firmaet ellers lader til at være. Jeg havde endda betalt 50 kroner ekstra for at få hurtigere levering, men dette benyttede de sig aldrig af.
På trods af at jeg havde betalt for hurtigere levering og har fået kjolen to måneder senere end aftalt, så vil firmaet ikke betale de 400 kroner det koster at sende den fra Danmark.
Jeg har fået dårlig service, kun autosvar på mail, ingen medarbejdere der har sat sig ind i min situation og absolut dårlig service all round.
Jeg handler aldrig her igen, og anbefaler alle andre at holde sig væk. De holder ikke hvad de lover og lytter ikke til hvad man siger.
Så ked af hele denne her oplevelse.

31. oktober 2016

DON'T GO THERE !!!

'Modekungen' er uden sammenligning det værste sted jeg har handet!

Servicen er ikke eksisterende og de overholder ingen af deres egne retningslinjer og anvisninger.

Jeg købte en jakke og fik den meget senere end jeg skulle have modtaget den. Da den endelig kom var den ikke helt som på billedet på hjemmesiden. Størrelsen var også helt skør. Da jeg så skulle sende den retur for at få mine penge igen skulle sende den til Hong Kong på egen regning! Det var virkelig dyrt for en stor jakke.

Jeg bestilte jakken inden vinter sidste år (2015) og har STADIG ikke fået mine penge tilbage, nu er vi i slut maj!

De er frygtelige at handle med.

28. marts 2016

Hej Michala!

Vi kan inte hitta din order med informationen du skrivit här, kan du kontakta oss på press@modekungen.se (med ditt ordernummer och detaljer) så skall vi givetvis se vad som skett med återbetalningen hos vår betalleverantör Skrill (då du skall ha gjort en retur)?

/Martin

ALDRIG IGEN! HALVANDEN MÅNED OM AT FÅ SINE VARE

Super elendig kvalitet af tøjet og lever absolut ikke op til forventningerne! Havde jeg vidst at tøjet blev lavet i Hong Kong havde jeg ikke købt tøj fra ModeKungen. Det er derudover langt ude at for at få reklamation på en vare skal man bruge flere hundrede kroner på at sende sin vare retur. Det bude fremgå HØJT OG TYDELIGT på hjemmesiden at tøjet bliver fremstillet i Hong Kong og også skal SENDES tilbage til hong Kong for at få pengene retur.

Dårlig oplvelse intet mindre. Og vil ikke anbefale siden til nogen.

11. august 2015

Hej Karina Hedegaard!

Vi är baserade här i Hong Kong men erbjuder bland annat svensk kundtjänst tillsammans med ett antal andra språk. Samt gratis frakt till alla länder. Detta står under våra köpvillkor samt under "Kundtjänst" i butiken.

Vi beklagar att du inte är nöjd med produkten du köpt, och du är jättevälkommen att returnera inom 60 dagar från mottaget paket.

Kontakta oss mer än gärna om du har frågor eller funderingar via support@modekungen.se eller via vår chatt i butiken.

Trevlig söndag!

Martin
Customer Service Team

Køb aldrig fra modekungen!

Jeg bestilte i midten af november en jakke. Først d. 31 december fik jeg en mail på at min jakke var på vej fra Hong Kong (De skriver annoncere ingen steder på deres hjemmeside at de faktisk har fabrik i Hong Kong og at de faktisk slet ikke er et svensk brand = Ren snyderi). Min jakke kommer til Danmark start/midt januar og den bliver taget i tolden og jeg skal betale ca. 630 kr ekstra for den jakke der har taget ca. 2 måneder at få. Jeg har dermed indtil videre givet ca. 2100 kr. for jakken (prisen + toldomkostninger). Nu har jeg endelig modtaget jakken og det er simpelthen det ringeste kvalitet, lynlåsene kan dårlig nok lyne op og nej, den kradser sindsyg meget og materialet er billigt og ser billigt ud. Nu er jeg nødt til at sende den tilbage til Hong Kong (som koster 300 kr. ca.). Det vil sige jeg har brugt ca. 930 på ingenting og det kan Modekungen ikke hjælpe mig med, selvom jeg har kontaktede dem flere gange nu, hvor de ignorere hvad jeg skriver til dem. KØB ALDRIG FRA MODEKUNGEN, DET ER NOGET VÆRRE SNYDERI!

5. februar 2015

Hi Natasha!

Thanks for your feedback! As we explained by email, you ordered a made-to-order product which wasn't in stock. This has been informed in the product information of that product. We shipped the item immediately upon finished production. For immedidate shipment, we recommend our 2000+ in-stock products: http://www.modekungen.se/en/women-43/in-stock-products-153/

Regarding the customs, we have emailed you detailed information about that case. Please also see the information below.

Delivery
Free shipping worldwide. All shipments include tracking and signature confirmation. Your order typically arrives within 2-3 weeks but may vary according to our workload and the customs in your country. Custom fees and any taxes associated with your purchase are the responsibility of the customer. All shipments are sent by EMS from our offices in Hong Kong.

If you send us the receipt for the customs fee, we will (as explained by email) issue you a full refund on that amount on a gift card.

Have a great weekend and please let us know if you have any questions on support@modekungen.se

Regards,
Isa

Uendelig leveringstid og dårlig kundeservice

Jeg bestilte en læderjakke d.1/9 - 2014 og jeg har pr. dags dato d.20/10 endnu ikke set skyggen af min jakke! Ligeså vel som jeg ikke har modtaget en trackingnummer på forsendelsen. Hver evigt eneste gang jeg kontakter kundeservice(hvilket jeg har gjort pr. mail 4-5 gange nu), får jeg besked på at vente tålmodigt, og hele tiden svar om at mit trackingnummeret er på vej! Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at I fylder jeres kunder med løgn i stedet for at give en reel information angående den vare som de har bestilt. Jeg har aldrig været ude for noget lignende, og jeg er begyndt at tvivle på om min læderjakke (som jeg HAR betalt for, nogensinde dukker op). Øv!

20. oktober 2014

Hej Annette!

Vi har inget ordernummer här (eller andra detaljer) så vi kan inte söka upp din order. Kan du kontakta oss på press@modekungen.se så skall vi kika på detta?

Vi har tydligt informerat via mail att fraktbolaget, under vissa datum i Oktober, haft förseningar i utskick av kollinummer. Om ditt paket är skickat så är det fullt påväg till dig - och kollinummer kommer inom kort.

Kontakta oss på press@modekungen.se så skall vi dubbelkolla detta - och om det är några problem annullerar vi ordern och återbetalar såklart.

Trevlig dag!

Første og sidste gang !!!!

Bestilte en taske til min datter til kr. 799,00 den 3. december og forventede så at vi skulle modtage den inden jul, men modtog den først den 16. januar, hvilket desværre ikke var det eneste problem... Inden vi kunne modtage tasken fik vi en skrivelse fra Told og Skat, som opkrævede kr. 349,00 i told for at vi kunne modtage tasken !!! Dette klagede jeg over til Modekungen, som svarede at de er et svensk firma med adresse i Kina hvor også deres varer åbenbart bliver leveret fra og at de godt er klar over, at deres varer er told berettiget, men at kun ca 10% bliver taget i tolden. De kunne så tilbyde mig et gavekort på kr. 200,00 som kompensation og med understregning om at det var noget det ellers aldrig gjorde, da det ikke er deres problem, at det bliver taget i tolden........
Når man lige kigger på deres hjemmeside står der absolut intet omkring leveringen og evt. ekstra omkostninger til told, men de reklamere nok så flot med gratis levering ..... Absolut sidste gang jeg handler der !!!!!

21. februar 2014

Hej Henrik!

Jag kan inte hitta din order på den information du skrivit så ber dig återkomma till oss direkt på support@modekungen.se så att vi kan kika på detta och se vad som inträffat! Observera att vi inte är ett svenskt bolag (se köpvillkor och informationen om oss där du kan få mer information) men vi levererar till alla länder helt kostnadsfritt (FREE SHIPPING WORLDWIDE).

Återkom till oss på support@modekungen.se så att vi kan kontakta dig via e-post eller telefon!

Kundtjänst

Helt i bund

Bestilte sidste år en bomber jacket, som var en smule dyr. Der gik utrolig lang tid før jeg modtog den og jeg var også nød til at prøve at kontakte dem en million gange hvor jeg bare fik standard svaret "trevlig dag". og så skulle jeg oven i købet betale utrolig meget i told, da jakken blev sendt fra Hongkong som jeg ikke havde nogen idé om. Men da jeg endelig modtog jakken, var den ikke som på billedet og i utrolig dårlig kvalitet. Den jakke var ikke mere værd end 100 kr. Og jeg endte med at betale 1200 kr.

7. januar 2014

Hej!

Detta låter inte så bra! Vi ska givetvis lösa detta! Vänligen kontakta support@modekungen.se så hjälper de dig vidare med att lösa detta :)

Tänk på att vi alltid har 60 dagars öppet köp om man vill göra en retur eller byta till något annat!

Ha en trevlig dag!

Kundtjänst

Modtog forkert kjole

For det første ventede jeg langt over en måned på at få min pakke, som jeg lige har modtaget i morges. Da jeg har skrevet og spurgt hvor pakken blev af, blev de ved med at skrive at den ville komme inden for få dage.. Der gik så lige en måned.
Ikke nok med det er det den forkerte kjole jeg har modtaget, og jeg skulle have brugt den i morgen. ØV. Rigtig dårlig oplevelse..

Efter ca et halvt år har jeg hverken set min kjole, eller nogle penge retur. Først sagde de at jeg ville få pengene tilbage og kunne beholde den (ellers rædselsfulde) kjole. Men efter lang tid bad Modekungen mig om alligevel at sende kjolen retur, så de kunne sende den rigtige. Nu er der gået tre uger og jeg har ikke modtaget noget..
Simpelthen elendig service.

3. maj 2013

Besvarelse fra MODEKUNGEN®

Hej Amalie! Denna försening låter givetvis inte bra och vi vill givetvis hjälpa dig att kontakta fraktbolaget för att se vart paketet befinner sig. Kontakta kundtjänsten på https://www.modekungen.se/se/kundtjanst så hjälper vi dig. Trevlig dag!

Værste, mest nedladende og løgnagtige service!

Jeg bestilte et par sko d. 1 nov. 2012. I dag d. 5 januar 2013 har jeg stadig hverken modtaget min ordre eller fået mine penge retur. I et desperat forsøg på at få kundeservice til at skrive andet end "hav en fin dag!" som svar på mine mange henvendelser, skrev jeg en besked på modekungens facebookside. På facebook svarede de mig med direkte løgne og opdigtede track & trace numre, hvorefter de fjernede min besked. På mail svarede kundeservice på selv samme besked, at de var meget kede af forsinkelsen, men at de først kunne behandle mit ønske om at få penge retur, når de har modtaget forsendelsen fra deres leverandør i Hong Kong. Og således venter vi på forsendelsen fra Hong Kong, som stadig ikke er på vej. Skod Firma!!!

5. januar 2013

Besvarelse fra MODEKUNGEN®

Hej Zandra! Kontakta kundtjänsten på https://www.modekungen.se/se/kundtjanst så hjälper vi dig. Trevlig dag!

Elendig service

Jeg bestilte en jakke d. 12 december.
Pengene blev trukket fra mit kort samme dag.

Nu er det så d. 5 januar og jakken er først på vej nu.
Synes det er under al kritik, at der går så lang tid inden man får sin vare, når pengene er hævet fra ens konto.

Jeg skrev i løbet af ventetiden og fik svaret, at min pakke ikke blev sendt pga. travlhed i julen. Synes det er dårlig service, at min pakke bliver nedprioriteret så længe!

Bestiller ikke herfra igen!

5. januar 2012

Besvarelse fra MODEKUNGEN®

Hej! Kontakta kundtjänsten på https://www.modekungen.se/se/kundtjanst så hjälper vi dig. Trevlig dag!

Værste service jeg har været ude for

Købte en frakke og et par sko for noget tid siden. Frakken manglede et læderstykke og skoene havde sorte mærker. Skulle selv betale fragt for at sende retur og personen jeg kommunikerede med fra modekungen gav den mest nedladende service, jeg nogensinde har været ude for. Min veninde købte et par støvler som aldrig kom, hvorefter de sagde at hun havde fået dem og så hørte hun ikke mere til dem. Kan virkelig ikke anbefales medmindre du gerne vil have defekte varer og dårlig service!

22. januar 2011

Besvarelse fra MODEKUNGEN®

Hej! Kontakta vår kundtjänst på support@modekungen.se eller 0340-74 00 00 så hjälper dom dig. Ärendet bör vara löst men vi kan inte söka upp någon order på den information vi har här. Trevlig helg! Erika | Press Modekungen Limited

Julegaven der stadig ikke er kommet, efter pengene er trukket.!

Jeg bestilte en t-shirt d. 29/11 i den gode tro at den ville nå at komme inden juleaften da det var en varer de havde på lager. ca. 4 dage efter at jeg havde bestilt kan jeg på min konto se at pengene er trukket. Jeg tror derfor at de har sendt varen. Men ca. 21 dage efter kontakter jeg dem da jeg stadig ikke har modtaget nogen varer.
Jeg kontakter dem og de siger at de vil sende den d. 23/12.
Jeg beder så pænt om at få tilbageført pengene, så jeg kan gå ud og købe en ny julegave, men det vil de ikke.

Et godt råd til andre:
Prøv at undgå denne virksomhed. Jeg har desværre kun en enkelt erfaring med dem og den er virkelig dårlig.

Alexander Christensen

23. december 2010

Besvarelse fra MODEKUNGEN®

Hej! Kontakta vår kundtjänst på support@modekungen.se eller 0340-74 00 00 så hjälper dom dig. Ärendet bör vara löst sedan länge tillbaka, men vi kan inte söka upp någon order på den information vi har här. Trevlig helg! Erika | Press Modekungen Limited

Vis anmeldelser på alle sprog. (219 anmeldelser)