Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Vlotte afhandeling. Alleen nergens ruimte om BTW-Nummer in te vullen. Ik wens dit op de zaak aan te kopen en hiervoor een factuur te ontvangen. Gelieve factuur op te maken op: Seia... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sieraden besteld voor mijn dochter snel geleverd.vervolgend na 2 weken een achterkant van een hangertje kwijt geraakt.(dat zou niet mogen en goed vast horen zitten)maar netjes afgehandeld door de klan... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Smykkeforretning
  2. Taskebutik
  3. Urforretning

Skrevet af virksomheden

Horloges, juwelen en meer bij Brandfield: Vandaag besteld, morgen bezorgd - Gratis verzending en terugsturen - Verpakt als cadeau.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Retour wordt niet verwerkt

Bestelling gedaan! Deze retour gedaan een groot bedrag! Nu is het pakket verdwenen ik kan zien dat het opgehaald is door DHL en dat deze naar het sorteercentrum is gegaan! Daar blijft het pakket ! Nu een maand bijna verder en er komt geen oplossing van Brandfield en het pakje is verzekerd verstuurd! En ik krijg maar herinneringen heel erg dit dat het zolang duurt

13. februar 2026

Slechtste service ooit.

Helemaal niet blij. Man was 10 dec jarig, horloge kwam kapot aan. Niet gedragen, gezien die kapot was. Terug gestuurd met verzoek mijn geld terug te storten. Verwerking retour duurde al 2 weken, en geld terug krijgen was niet mogelijk omdat volgens hun zeggen de horloge gebruikt was en gerepareerd moest worden. Dit zou 2 tot 6 weken worden, en ik citeer 'dit is ruim genomen'. Ondertussen 6 weken verder en nog steeds geen horloge of geld terug. Wordt aan het lijntje gehouden en mijn geld is weg. Erg slechte service, dieven van je geld.

17. februar 2026

Misleidende reclame

Misleidende reclame. Mail ontvangen met extra 20% korting in de winkel. Kom je in de winkel na een reis +parkeerkosten, staan de prijzen in de winkel veel hoger dan al 7 weken op de site en krijg je dus alles behalve 20% extra korting. Pure misleiding, stuur dan geen mail Brandfield!

17. januar 2026

Niet te vertrouwen! Oplichting

Niet te vertrouwen!! Stuurden me een defect horloge op en toen ik het wou retourneren waren er zogezegde gebruikssporen terwijl het horloge nooit is gedragen of gebruikt. Ik krijg mijn geld niet terug en de reparatie die ik niet wil duurt 6 weken!!! Dit was een verjaardagscadeau die door hun 4 maanden te laat komt en ik ben mijn geld kwijt. Zeer slechte klantendienst, kunnen niets voor je betekenen en helpen 0,00 %. Ze doen nog steeds wat ze zelf willen. Ook al zijn zij zelf in fout.
Nooit meer bij Brandfield!!!

7. januar 2026

Zeer teleurstellend

Dit moet even van mijn hart want dit is schandalig. Mijn bestelling BF-3000035160 op de 19/12 was zogezegd onderweg op de tracking bleef echter staan nog niet aangekomen of gesorteerd vanaf 25/12 mails beginnen sturen( waar NOOIT antwoord op kwam)want mijn 3 kado's kon ik al niet afgeven voor kerst dus hoopte ik het nog voor Nieuwjaar in orde te krijgen.
Maar dat was vergeefse hoop want gisteren 30/12 krijg ik ineens een mail waar op stond we hebben uw retour ontvangen en gaan het verwerken.
Laat mij heel duidelijk zijn ik heb niets retour gedaan want heb NOOIT mijn bestelling aangekregen en 3 personen van mijn familie hebben dus nooit hun kado gekregen. En heb ik moeten teleurstellen.

19. december 2025

Ik kocht een Seiko uurwerk. Heel correcte firma

Ik kocht bij Brandfield.be een Seiko horloge dat me niet beviel. Ik had al schakels verwijderd van de armband om ze aan te passen aan mijn pols.
Wel had ik het uurwerk nog niet gedragen.
Ik stuurde het toch terug waarbij ze me voorstelden om 30 EUR minder terug te betalen omwille van de schakels die verwijderd waren en ze beweerden dat er lichte krassen waren ontstaan daardoor.
Ik vond dat een correct voorstel en ging er mee akkoord. Ook de terugbetaling verliep heel snel.
Dus echt een heel correcte firma. Heel tevreden.

14. august 2025

Schoenen retour, volgens Brandfield beschadigd

Ik had schoenen besteld en ze alleen binnen aangepast en toen gewoon weer netjes geretourneerd. Nu kreeg ik ineens een aanmaning van riverty omdat het retour door brandfield niet is verwerkt dus stuurde ik brandfield een mail met de vraag mijn retour door te geven zodat ik geen aanmaningen krijg. Nu krijg ik van hun bericht met foto's dat ik ze beschadigde schoenen heb teruggestuurd en ze mijn retour niet kunnen accepteren! Dit klopt helemaal niet! Aan de schade te zien moet iemand er buiten mee gelopen hebben voor langere tijd en ik heb ze enkel binnen aangepast. Iets klopt hier dus niet. Ik heb het gevoel dat dit een scam is en ik wordt opgelicht. Ik zou dus niet bij ze bestellen!

2. maj 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer teleurgesteld in de…

Zeer teleurgesteld in de klantenservice!

Anderhalve maand geleden heb ik twee horloges besteld voor de verjaardag van mijn man. Eén daarvan heb ik netjes binnen de retourtermijn teruggestuurd, en volgens de tracking is het pakket al lang aangekomen. Toch heb ik nog steeds geen terugbetaling ontvangen!

Ik heb meerdere keren gemaild, ik kreeg 1 keer als antwoord dat ik 5 tot 10 dagen moest wachten en als ik dan mijn geld niet gekregen zou hebben hun terug moest contacteren. Nu heb ik dat gedaan en krijg simpelweg geen antwoord meer. Telefonisch zijn ze ook totaal niet bereikbaar. Het is nu 1,5 maand verder, en ik heb nog steeds niets teruggekregen. Dit is echt niet hoe je met klanten omgaat. Voorzichtigheid is geboden als je hier bestelt!

5. februar 2025

Besvarelse fra Brandfield

Onze oprechte excuses voor de lange wachttijd en het ongemak dat je hebt ervaren. We begrijpen dat dit een frustrerende situatie voor je is en waarderen je geduld.

We willen je laten weten dat de terugbetaling zojuist is verwerkt. Dit zal binnen 5 werkdagen zichtbaar zijn op je rekening. Mocht je na deze periode nog vragen hebben, laat het ons dan gerust weten. We helpen je graag verder.

Nogmaals onze excuses en dank voor je begrip. ^HJ

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Artikel gekocht en binnen de retour…

Artikel gekocht en binnen de retour termijn retour gestuurd met het bijgeleverde retourlabel van Bpost. Tot op vandaag geen email van verwerking op terugbetaling! Klantendienst zei per telefoon geduld te hebben tot de vermelde datum en er dan nog niks was terug contact p te nemen. Heb ik gedaan maar weer geen antwoord! Ze bevestigen nochtans de retourstatus an ontvangst per email. Slechte service!

17. januar 2025

Besvarelse fra Brandfield

Vervelend om te horen dat je zo lang hebt moeten wachten op de terugbetaling en dat je geen tijdige updates hebt ontvangen. Dat is uiteraard niet de service die we willen bieden!

Goed nieuws: de terugbetaling is op 23 januari verwerkt. Dit zou zichtbaar aan jouw kant moeten zijn.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld! Mocht je nog verdere vragen hebben, laat het ons gerust weten. ^HJ

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Je suis toujours dans l’attente de la…

Je suis toujours dans l’attente de la réception d’un retour.
Je contacte le service clientèle depuis 4 jours mais sans succès! Pas de réponse!!
Extrêmement déçue

3. december 2024

Besvarelse fra Brandfield

We are sorry to hear that you did not receive an order confirmation, even though the payment was successfully debited. To assist you further, we would like to ask you to send an email to customerservice@brandfield.com. Please include the name “Helena” in the subject line. Thank you in advance for your trouble. ^HJ

Slechte service

Slechte service, koop hier geen horloge. Je krijgt 2 jaar fabrieksgarantie maar ze zoeken wel iets waardoor het buiten de garantie valt en dat je alsnog zelf moet betalen.
Slechte klantenservice en afhandeling

26. november 2024

Besvarelse fra Brandfield

Wij zien dat je via meerdere kanalen soort gelijk review hebt achtergelaten. Wij willen graag benadrukken dat wij alles hebben gedaan wat wij konden doen in jouw situatie en we vinden het erg jammer dat dit niet jouw gewenste oplossing is, hierbij nogmaals onze reactie.

Jouw item is zorgvuldig nagekeken door onze leverancier, die het defect grondig heeft onderzocht met behulp van hun gespecialiseerde apparatuur. Op basis van deze controle is geconcludeerd dat het defect niet onder de garantievoorwaarden valt. Hoewel wij begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, zijn wij gebonden aan de richtlijnen die door de merken en leveranciers zijn opgesteld.

Op basis van de bevindingen van de leverancier is er een prijsopgave opgesteld voor de eventuele reparatie. Helaas kunnen wij deze uitkomst niet aanpassen.

Wij willen je verzekeren dat, indien er binnen onze mogelijkheden meer ondersteuning geboden kon worden, wij dit zeker hadden gedaan. Mocht je nog vragen hebben of verdere toelichting wensen over de prijsopgave of het proces, dan horen wij dat graag. Wij staan voor je klaar om je hierbij zo goed mogelijk te helpen. ^AZ

Unfair Return Policy

I was disappointed to learn that Brandfield requires customers to pay for return shipping. In today’s online shopping environment, this is frustrating and discourages me from purchasing again. I hope they reconsider this policy.

9. september 2024

Besvarelse fra Brandfield

Thank you for your feedback. We strive for full transparency and state on our website that the costs for returns outside the Netherlands are the customer's responsibility. We regret that this was not clear to you. If the items received do not meet your expectations, you can return them, and we are sorry that you were not satisfied. If you have any further questions, please do not hesitate to contact us. ^HJ

Ik kocht een Lorus horloge

Ik kocht een Lorus horloge. Prima prijs, gratis watchtool als cadeautje er bij. Probleemloze bestelling en volgende dag al geleverd. Alles naar wens. Ook nog eens een prima horloge.

21. maj 2024

Besvarelse fra Brandfield

Bedankt voor je positieve recensie! We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met je Lorus horloge en dat je de gratis watchtool als cadeautje waardeerde. Het is fijn om te weten dat de bestelling probleemloos verliep en de levering snel was. We hopen dat je lang plezier hebt van je nieuwe horloge en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! ^HJ

Brak zamówienia i pieniędzy

Zamówiłam kolczyki w grudniu za ponad 400 zł, do tej pory nie dotarły, sklep nie poczuwa się do odpowiedzialności. Sprawa zgłoszona do Europejskiego Centrum Konsumenta

26. december 2023

Besvarelse fra Brandfield

Bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii. Żałujemy, że doświadczyłeś niedogodności związanych z zamówieniem. Niestety, na podstawie informacji zawartych w tej recenzji nie mogę znaleźć konkretnych szczegółów zamówienia. Czy byłbyś tak uprzejmy i skontaktował się z nami za pośrednictwem poczty elektronicznej customerservice@brandfield.com ? Aby usprawnić obsługę, radzimy wysłać jedną wiadomość e-mail i poczekać na naszą odpowiedź, ponieważ ponowne wysłanie wiadomości e-mail spowoduje zmianę daty i umieści Cię na dole listy. W ten sposób będziemy mogli wspólnie przyjrzeć się sytuacji i znaleźć odpowiednie rozwiązanie. Z góry dziękuję za kłopot. ^HJ

Vlotte betaaling

Vlotte betaaling, duidelijkheid over de prijs; geen verborgen extra kosten.

8. april 2024

Besvarelse fra Brandfield

Bedankt voor je positieve feedback! We streven ernaar om onze betaalprocessen zo soepel en transparant mogelijk te maken, zodat onze klanten een prettige winkelervaring hebben zonder verrassingen. Als je nog verdere vragen hebt of als er iets is waarmee we je kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. We zijn er om te zorgen dat je tevreden bent! ^HJ

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie prijzen, mooi aanbod en duidelijke beschrijving

Tijdens het scrollen staat onder het product in kleine letters een duidelijke beschrijving waardoor ik niet telkens op het item hoef te klikken om de informatie te vinden. Wat ook aangenaam is, is dat ik de mogelijkheid krijg om merken te kunnen betalen door de kortingen die aanwezig zijn. Betalen was zeer makkelijk.

8. april 2024

Besvarelse fra Brandfield

Het is geweldig om te horen dat je de gebruiksvriendelijkheid van onze website waardeert, vooral de handige beschrijvingen onder de producten. We streven ernaar om het online winkelen zo gemakkelijk mogelijk te maken voor onze klanten, zodat je snel en efficiënt kunt vinden wat je zoekt. Ook fijn dat je tevreden bent over de betaalmogelijkheden en de kortingen die beschikbaar zijn. Als je nog vragen hebt, laat het ons dan gerust weten. We staan altijd klaar om te helpen! ^HJ

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super handige website en zeer tof dat…

Super handige website en zeer tof dat de cadeau verpakking vanaf een bepaald bedrag gratis is. Leuke ring gekocht voor vrouTje. Dank jullie wel

Besvarelse fra Brandfield

Dat klinkt geweldig! We zijn blij dat je tevreden bent met je ervaring op onze website en dat je een mooie ring hebt kunnen vinden voor je partner. Het is ons doel om het winkelen zo gemakkelijk en plezierig mogelijk te maken, en het aanbieden van gratis cadeauverpakking is een klein gebaar om onze klanten te bedanken voor hun aankopen. Als je in de toekomst nog vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Nogmaals bedankt voor je steun en veel plezier met je aankoop! ^HJ

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het winkelen gaat heel vlot en hopelijk…

Het winkelen gaat heel vlot en hopelijk is de service even goed want de laatste keer was het er echt over met b post.

Besvarelse fra Brandfield

We streven ernaar om een uitstekende service te bieden, inclusief een betrouwbare bezorging. Mocht je in de toekomst problemen ondervinden met de bezorging of andere aspecten van onze service, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zullen er alles aan doen om eventuele problemen op te lossen en je ervaring te verbeteren. Bedankt voor je feedback en we hopen dat je volgende ervaring met ons vlekkeloos verloopt! ^HJ

TOP!

Alles verloopt perfect. Zeer correcte en goede service. TOP!

Besvarelse fra Brandfield

Bedankt voor je feedback en fijn om te horen dat je over het algemeen tevreden bent met onze service! Het spijt me te horen dat je moeite hebt om een account aan te maken. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals technische problemen of fouten bij het invullen van de vereiste gegevens. Als je wilt, kun je contact opnemen met onze klantenservice voor hulp bij het aanmaken van een account. We staan klaar om je te helpen en hopen dat je snel en zonder problemen een account kunt aanmaken. We zien graag je email tegemoet met print screens. Nogmaals bedankt voor je feedback en je begrip. ^HJ

goede service ,snel

5. april 2024

Besvarelse fra Brandfield

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service en de snelheid van levering! We streven er altijd naar om onze klanten een goede ervaring te bieden. Als je in de toekomst nog vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt, staan we graag voor je klaar. Bedankt voor je positieve feedback! ^HJ

Læs mere om andre typer anmeldelser.