Frederikssund. Jeg kom ind med et jackstik der var knækket nede i tablet (ikke bare lige til at få ud). Fik forklaret risikoer inden arbejdet og god og grundig vejledning. Han løste problemet på 40... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Velkommen til MobilVolt! Vi er din pålidelige partner, når det gælder hurtig og professionel reparation af smartphones, tablets, computere og spillekonsoller. Uanset om du står med en knust skærm, et dødt batteri eller mere komplekse hardwareproblemer, står vores erfarne teknikere klar til at hjælpe dig. Hos MobilVolt vægter vi kvalitet, gennemsigtighed og god kundeservice utrolig højt. Vi bruger reservedele af højeste kvalitet for at sikre, at dit udstyr fungerer optimalt igen. Besøg os i vores butikker i Frederikssund og på Frederiksberg – vi giver din elektronik nyt liv! Vi sætter stor pris på din feedback, så del endelig din oplevelse med os her på Trustpilot.
Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Virkelig god og hurtig service hos Mobilvolt! Fik fikset min telefon uden problemer, og resultatet er helt perfekt. Prisen var tilpasse og fik et godt tilbud. personalet var utrolig venlige og imødekommende. Klar 5-stjernet anbefaling herfra!

Besvarelse fra Mobilvolt
Et ældre familiemedlem besøgte Mobilvolt for at købe en fødselsdagsgave og oplyste, at hun ønskede et specifikt cover og ledning. Ekspedienten/ejer, Majed, fik hende i stedet overtalt til at købe nogle andre varer, som angiveligt skulle være “meget bedre”, uden at oplyse, at de ikke kunne returneres.
Da modtageren af gaven ønskede de varer, der oprindeligt var ønsket, kontaktede jeg butikken for at høre om returnering eller bestilling af de rigtige produkter. Det blev oplyst, at det kunne lade sig gøre, men processen viste sig at være unødigt besværlig. Først da jeg kørte hele vejen til Frederikssund og mødte fysisk op i forretningen, skete der noget – selv om det nemt kunne have været klaret over et kort telefonopkald.
Det endte med, at et standard Apple-cover og en ledning kom til at koste 850 kr. hos Mobilvolt, selv om samme varer kan købes andre steder for under det halve.
Efter min opfattelse er det urimeligt dyrt og samlet set en meget dårlig kundeoplevelse.
Jeg kan ikke anbefale butikken.

Besvarelse fra Mobilvolt
Jeg fik hurtig betjening på mit ødelagte kamera og nu er det så godt som nyt :)

Besvarelse fra Mobilvolt
Mega god service majed leverer verdensklasse service

Besvarelse fra Mobilvolt
Alt var bare super duper kan klart anbefales

Besvarelse fra Mobilvolt
En rigtig god service, kan varmt anbefales. Brugte Frederikssund afd.

Besvarelse fra Mobilvolt
Købte nyt cover til min lille iPhone 13, venlig guidning. Et par dage senere, gik tilbage og fik ny skærm og beskyttelse på. Perfekt betjening med gode %. Klart anbefale det til andre. Gitte

Besvarelse fra Mobilvolt
Virkelig god service da min søn havde smadret skærmen på sin telefon. " Ny " brugt skærm og panser glas indenfor 20 min.

Besvarelse fra Mobilvolt
Skulle sælge en brugte Iphone og droppede simpelthen at sælge den online pga alle de scammers.
Solgte den hos Mobilvolt i Frederikssund og vi blev hurtigt enig om en pris.
Selvom det var på en Lørdag, fik jeg pengene efter en times tid.
Super god service.

Besvarelse fra Mobilvolt
Købte et lækkert cover og der var helt fantastisk service de kan helt klart anbefales

Besvarelse fra Mobilvolt
Super super venligt personale og god service

Besvarelse fra Mobilvolt
Vi var hos MobilVolt idag i Sillebroen Frederikssund. Flot førstegangs-kunde rabat, en lille gave til knægten, da det var hans første mobil og rigtig god kundeservice!
Kan klart anbefales.

Besvarelse fra Mobilvolt
Jeg fik hurtig og fantastisk hjælp af Majed! Højre side af min skærm virkede ikke selvom der ikke var nogen kosmetisk begrundelse, men Majed kunne diagnostisere problemet inden for 1 min. Efter kun 20 min, havde jeg fået en ny skærm og samtidigt fået det ekstra med et nyt panserglas. Jeg kan ikke andet sige end det var fremragende kundeservice fra Majed og vil 100% forslå MobilVolt til andre.

Besvarelse fra Mobilvolt
De er i butikken mega søde og hjælpsomme.
Vi skulle have renset opladerstikket og det blev gjort på 10 minutter.
Virkelig god service!!!