Mobiludsalg Anmeldelser 326

2,4

Som overskriften nok også siger, har jeg dybt fortrudt jeg har handlet her på mobiludsalg.dk Der er nu gået en uge, og har stadig ikke modtaget mine to hovedtelefoner. Selvom jeg havde læst en masse... Se mere

Har ikke modtaget min vare endnu efter 14 dage, til trods for at varen er på lager og leveringstiden er 1-3 dage! (iføle hjemmesiden). Har kontaktet Mobiludsalg både via mail og pr. telefon, men dett... Se mere

Stadig ingen penge trods forbrugerstyrrelsen mener der max må gå 30 dage fra returnering til udbetaling.... stop alle handler med denne skodbutik. ringer man til dem er der telefonsvarer som siger de... Se mere

Jeg bestilte nogle lækkre højtalere der inde, og der stod 2 ugers levering, tænkte fair nok de er ærlige med det. Det skal siges jeg bestilte d. 3 November. Jeg har rykket dem hver måned, men d... Se mere

1. TV-butik
  2. Butik med mobiltilbehør
  3. Mobiltelefonbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Mobiludsalg.dk, er din garanti for en seriøs og sikker handel – hvad enten du er vant til at handle på Internettet eller ej. Ved at samle det bedste fra flere verdener, har Mobiludsalg.dk siden etableringen, således været i stand til at tilbyde mere

2,4

Under middel

Ringe opdatering.

Tja, jeg kan jo ikke give dem 1 stjerne, da de ikke har snydt mig eller givet mig en uacceptabel oplevelse. Men det er da irreterende, når man bestiller et produkt om mandagen, hvor der står at det er på lager. Da det så ikke er ankommet om torsdagen (1-3 dages levering) skriver jeg og spørger om det går fremad med ordren.
Jeg få forholdsvis hurtigt svar, om at produketet ikke er på lager og leveringstiden er ubekræftet. Skal lige sige at om torsdagen stod produktet stadig som på lager. Det blev først ændret efter at jeg havde skrevet.
Nu er ordren annulleret og bestilt andet sted, hvor de har bekræftet at den er på lager.
Jeg vil dog ikke udelukke at prøve at handle hos dem igen, da deres priser er helt i ordren, nogle gange er det i orden at være dyrere, hvis man kan levere inden for den lovet tidsramme!

31. juli 2009

Dårlig levering, lav service.

Bestilte vare den fredag 17/07, vare står som værende på lager, altså 1-3 dages levering!! Rejser til udlandet den 18, og forventer at kunne hente min pakke når jeg kom retur den 25/07. Men ak nej, der var stadig ikke sendt nogen vare afsted, nu har vi den 29/07 og min pakke er endelig anmeldt til afhentning på posthus. altså ikke 1-3 dages levering, men 9 dage. Dette har været en skidt oplevelse at hanlde hos mobiludsalg, så det gør jeg ikke igen.

29. juli 2009

Lagervare eller ej?

Jeg bestilte en musemåtte fra dem, fordi de var billigst på edbpriser.dk
Men jeg skulle nok have valgt at betale 23 kroner ekstra et andet sted.
Der stod varen var på lager, og en leveringstid på 1-3 dage.
Men da den ikke var kommet på 3 dag, og min ordrestatus stadigvæk står som afventer ekspedition. Skriver jeg en mail på 4 el. 5 dag. Da det var weekend.
Får svar på mailen efter 1 dag, og de skriver at de regner med at få den hjem fra fjernlager samme dag. Men på hjemmeside står varen stadigvæk, som var den på lager.
De skriver så at de sender musemåtten. Og rigtigt nok kom den på 7'ende dag. Det er grunden til at de ikke har fået 1 stjerne herfra, men 2.
Min ordrestatus er stadigvæk "afventer ekspedition" efter jeg har fået pakken.

28. juli 2009

Useriøst firma !

Hold jer langt væk, og tro ikke på lagerstatus, og leveringstider – personligt fik jeg aldrig den vare jeg havde bestilt.

Skal du kontakte firmaet, så være forberedt på at telefontiderne er skåret ned til et minimum, og at du får fejlmeddelelser, autosvar, og ”intet-svar” på henvendelser pr. mail til de afdelinger, der henvises til.

27. juli 2009

Ringe opdatering af lagerservice og umuligt at komme i kontakt med kundeservice via tlf.

Da jeg bestilte varen var den på lager og jeg var afhængig af at skulle bruge den en bestemt dag. Da jeg så chekker senere på dagen er den ikke på laget længere. Prøver at kontakte kundeservice på tlf ang. lagerstatus og om jeg evt. havde fået den sidste af varen. Ventede a 2 omgange 30 min i tlf hos kundeservice, men kom aldrig igennem.
Skrev i stedet en email som der var svar på samme dag og fik anulleret min ordre.

25. juli 2009

Leverer ikke og null informasjon

Når man bestiller en vare i våre dager, forventer man levering så hurtig som muligt, typisk med den leveringstiden som står angitt på websiden (1-3 dg). Man forventer ikke at blive fullstendig ignorert av butikken. Efter en uge har jeg fortsatt ikke hørt et pip og vil kansellere ordren. Denne butikken vil tydeligvis ikke ha kunder.

24. juli 2009

Leverede aldrig

Bestilte et Garmin Forerunner 405HR til 2198kr. Varen var på lager og leveringstid var opgivet til 1-3 dage.
Efter en uge har jeg annuleret købet da jeg intet har fået eller hørt:-(
Nu står det i øvrigt til 2344kr - stadig på lager!!!

16. juli 2009

Butikken kunne ikke levere

Da jeg bestilte en par hovedtelefoner, stod de til 1-3 dages leveringstid. På 3. dagen skrev jeg til dem, da jeg kunne se at min bestilling ikke var behandlet. Efter weekenden skrev de tilbage, at der var sket en beklagelig fejl, at de ikke havde bestilt hovedtelefonerne, at de havde prøvet, med var løbet tør. De vidste ikke hvor lang tid der gik, før de fik dem igen.
Jeg læste om butikken på trustpilot og kunne læse at jeg ikke var den eneste med problemer med butikken. Jeg afbestilte ordren, og håber at den nye butik leverer hurtigt.

6. juli 2009

Meget stor forsinkelse

Jeg bestilte et Vado HD videokamera. Varen var på lager så jeg skulle modtage den inden for 2-3 hverdage. Efter en halvanden uges tid ringede jeg, og fik at vide at medarbejderen skulle snakke med indkøberen, det kunne tyde på at varen først indkøbes når den bliver bestilt. Han lovede at ringe tilbage inden for 15 minutter. Det skete aldrig, men ca. en uge senere fik jeg kameraet, der heldigvis var iorden.

30. juni 2009

Man får ikke korrekt besked!

Havde bestilt et Canon 1000D kit d.30/5. Varen var på lager ifgl. deres hjemmeside og firmaet lover 1-2 dages levering. D. 4/6 ringer jeg til kundeservice og oplyser jeg ikke endnu har modtaget varen. Jeg får den besked at den vil ankomme 1-2 dage efter. d 8/6 ringer jeg igen og rykker, her får jeg den besked, at den er i restordre og de ikke ved hvornår vareren kommer hjem. Endvidere påstår firmaet også at der tidligere er sendt en mail om at den var i restordre. Denne mail er ikke modtaget. Jeg annullerer herefter ordren hos Mobiludsalg!!!!

29. juni 2009

Alt ok.

Købte et memory stick kort. I.f.b. med betaling gik der et eller andet galt, og jeg fik besked på at prøve igen. Da min ordre blev afsendt (til tiden) så jeg at beløbet var blevet trukket 2 gange. Efter en email-henvendelse blev fejlen rettet med det samme og pengene kom retur på min konto 2 dage efter.
Fejl sker jo, men dejligt at det blev rettet med det samme.

28. juni 2009

Bare for useriøst

Jeg bestilte et webkamera onsdag, og fik det først mandag, trods varen var på lager ved bestilling.
Jeg prøvede derefter at ringe til deres kundeservice, som ifølge deres hjemmeside skulle være hverdage 10-18, samt lørdag 10-15. Da jeg ringede op sagde en telefonsvarer at telefonerne var åbne mandag - torsdag 10-17 samt fredag 10-16:30, og at telefonerne var lukkede mellem 12-14.
Jeg skrev en e-mail til dem, og fik svar tilbage at det var de udemærkede klar over, men at de rigtige tider stod nederst på hjemmesiden. Jeps, rigtigt. Men så få da lortet rettet i Jeres topbanner.
Jeg ringede derfor dagen efter kl. 10, og en telefonsvarer sagde mig at telefonerne var lukket pga. tekniske problemer, men ville være åbne igen kl. 14. Jeg ringede derfor igen lidt over 14, hvor en stemme sagde til mig at telefonerne var lukkede resten af dagen, grundet tekniske problemer.
Jeg valgte derfor at skrive en e-mail igen, hvor jeg nærmest svinede dem til, og truede dem lidt, og SÅ SKETE DER NOGET...

Deres receptionist Mia Henriksen skal alligevel have et klap på skulderen. Hun var hurtig til at sætte skub i tingene. Jeg håber hun kan lære de andre i virksomheden hvordan tingene skal håndteres.

Min konklusion er dog alligevel at mobiludsalg.dk virker uprofessionel. Kan sagtens ske de har haft nogle uheldige dage, hvem ved. Jeg kan blot fortælle hvad jeg har oplevet, og at jeg kan se mange andre også har haft problemer.

26. juni 2009

Er de gået konkurs?

Fredag 12/6 (det er 1½ uge siden) bestilte jeg et par hukommelseskort, der begge var lagervarer, men som ikke kom som lovet. To gange i løbet af følgende uge ringede jeg til dem, men de kunne ikke rigtigt forklare hvorfor varerne ikke var sendt endnu.
I dag (22/6) er der så tlf. svarer på, der siger de har problemer med telefonerne, som de regner med er OK fra kl. 14.00, og at man stadig kan henvende sig via mail. Det gjorde jeg så - og fik "Out of Office AutoReply". Nu er klokken 21.35, og der er stadig hverken liv i telefonerne eller deres mail...

22. juni 2009

Ingen info fra dem.

1-3 dages leveringstid på musemåtte og tilbehør til mus. Prøver at ringe på 4. dagen. Kom aldrig igennem. Oven i det holder det telefonlukket 1200-1400.
Har sendt mail men ikke modtaget svar. Nu sender jeg en ny mail og anullerer ordren.
Gider ikke handle et sted hvor der åbenbart kun er envejskommunikation.

22. juni 2009

De snyder og lyver...

Som jeg før her på trustpilot har skevet, så bestilte jeg d. 8. juni et Canon 50d camerahus+hukommelseskort samt d. 10. juni en Canon 70-200 mm linse.
Begge var i første omgang på lager hvilket jeg kunne se på hjemmesiden og fik også at vide at cameraet var på lager da jeg ringede, fordi jeg havde hørt at der kunne være problemer med levering af dette camerahus.
Så gik det galt...
For det første var varerne pludselig ikke mulige at levere, dernæst forsvandt min ordre inde på deres hjemmeside så jeg ikke viste hvor den var i forløbet, og for det 3. sender de overhoveet ingen mails med info om status af mine ordre.
Jeg kontakter dem og får at vide at de ikke kan garanterer at jeg modtager noget inden for 2 uger og at de ikke ved hvornår de overhovede modtager noget fra Canon.
Da jeg for længst skulle have haft mit nye camera, beslutter jeg at afbestille mine ordrer, og modtager en mail med besked om at jeg indenfor 24 timer får en bekræftelse på annulleringen.
Nu er der gået 6 dage inkl. en rykker fra mig, inden jeg modtog en bekræftelse på at jeg nu var ude af min ordre.

Kan anbefale i stedet for at købe hos danskdatasalg.dk. og getmore.dk

20. juni 2009

Hurtig levering og ombytning

Jeg bestilte nogle hovedtelefoner fra Mobiludsalg, og leveringen var både hurtig og upåklagelig (og prisen billig). Imidlertid mistede hovedtelefonerne lyden i den ene kanal efter et årstid - det sker jo. Jeg indsendte dem og bad om at få den ombyttet på garantien (der lige præcis gjaldt endnu) og dette blev ligeledes klaret på meget få dage. Så super pris, leveringstid og ombytningsservice. Ingen klager!

16. juni 2009

Er dette din virksomhed?