Jeg bestilte en helt ny iPad hos dem, som de leverede til mig bogstaveligt talt på 2 dage. Meget hurtig levering, tak.
Havde trykket henter selv , men fik aligevel sendt varen pr post !! lidt irreterende, specielt fordi postdanmark IGEN IGEN kludrede idet ,, så den vare jeg kunne havde haft i hånden mandag formidda... Se mere
Nem og ligetil køb. God Info omkring varen. En god oplevelse på købet. Kunne dog godt have tænkt mig mere Info omkring selve leveringstid datoen. Jeg ventede et par dage inden oplysninger... Se mere
Jeg købte den 17. juni 2013 om aftenen. I ordrebekræftelsen stod følgende: "Tak for din ordre, vi afsender varerne i løbet af 1-3 arbejdsdage, såfremt lager haves. HUSK AT VÆRE OPMÆR... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
mobilityshop.dk er Danmarks førende webshop for salg af smartphones, tablets og tilbehør. Shoppen er ejet af IT virksomheden DanSupport A/S og har hovedlager i Odense. Shoppen har eksisteret siden 2006. På Shoppen får du altid professionel rådgivning og vi er altid villige til at besvare eventuelle spørgsmål. På shoppen handler vi både med privatpersoner, virksomheder og Kommuner eller offentlige institutioner. Vi gør altid vores ypperste for, at alle vore kunder skal være tilfredse med at handle hos os.
Agerhatten 5 , 5220, Odense SØ
- info@mobilityshop.dk
- www.mobilityshop.dk
Gik fint og nemt
Var den eneste Butik i DK der førte den pågældende varer.. super website net at handle og navigere på
Flinke og hjælpsomme - men følg op på tingene
Som sagt flinke mennesker, men efter en ordreafgivelse måtte jeg rykke en uge efter omkring status - nå de forventede ikke at få det i nær fremtid, så med en god samtale fik jeg anbefalet et andet og endda billigere produkt. Hurtig levering denne....men der var en detalje som jeg ikke ku` få til at fungere, så henvendte mig og spurgte til råds. De ville vende tilbage - og det er så en måned siden. Generelt tror jeg det er et godt firma, men manglende opfølgning kan hurtigt sætte skår i brugeroplevelsen.
hurtig levering, alt var i orden
hurtig forsendelse, super vare. alt i orden.
Burde være foregangseksempel for enhver netbutik
God hjemmeside, butikken er overskuelig og det er nemt at finde rundt i de forskellige varegrupper. Havde bemærket at andre kunder var tilfreds med en hurtig ekspedition, men blev alligevel positivt overrasket. Jeg bestilte min vare efter kl. 20.00 på en almindelig hverdagsaften. Der gik ikke 5 minutter fra jeg havde bestilt, til jeg havde en ordrebekræftelse. Den efterfølgende eftermiddag stod posten udenfor med min pakke, og der var jeg godt nok imponeret. Det er til dato det letteste og hurtigste indkøb jeg har gjort.
Jeg er utilfreds med jeres leveringstid!
Hej mobilityshop.dk
I december bestilte jeg en gave, som skulle have været givet i julegave. Da den ikke kom, lavede jeg et gavekort, men jeg har stadig ikke fået den.
Jeg synes, det er urimeligt, at jeg ikke kan få at vide, hvornår varen kommer, og jeg overvejer at annullere ordren.
OK udvalg, leveringstiden overholdes ikke!
Leveringstiden er på siden angivet til 2-3 dage, efter 10 dage har jeg intet hørt.. Det er ikke god service, hvis varen ikke kan leveres til den aftalte tid er det mindste der kan gøres, at informere om det! Få justeret leveringstiden på siden, så den passer til virkeligheden - I lover noget I ikke kan holde, og det var måske netop derfor handlen blev lagt hos jer..
hurtig levering, god service
God service og hurtig levering. Kan klart anbefales.
hurtig betjening super produkt
Kun positivt at sige. Super firma at handle hos
Ingen vare på min bestilling
Skidt
For lang leveringstid og for lang svartid på mail.
Vare der sku ha været på lager ku ik skaffes, dårlig ordrer styring
nemt og hurtigt
Varerne lever op til forventning. Nemt og hurtigt.
Alt i orden - hurtig levering
Nemt at bestille på siden. Varen kom hurtigt og var i orden.
PERFEKT
En fornøjelse. Bestilte et headset, modtog bekræftelse straks efter. Havde nogle spørgsmål til kundeservice som blev besvaret hurtigt og effektivt. Varen blev leveret til aftalt tid. Helt igennem en positiv oplevelse. Så ja - en varm anbefaling herfra.
Nemt og super hurtig levering.
En god butik med en nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering. Kan anbefales.
Hvorfor svarer i ikke
Hej jeg er skuffet over jeres manglende svar på 3 henvendelser.Varer bestilt november 2012. endnu ikke lev.Ingen svar på spørgsmål om hvornår i lev. så nu annuleres min ordre.40263 Håber andre kunder tages mere alvorligt.
M.v.h. Flemming Rasmussen

Besvarelse fra mobilityshop.dk
Jeg fik leveret varen til tiden.
Elise gav mig en ide, om at fjerne bagcoveret på min Samsung Galaxy S 3, så passede coverskidtet. Det er godt at have gode folk! Mange tak for det!