Jeg bestilte en helt ny iPad hos dem, som de leverede til mig bogstaveligt talt på 2 dage. Meget hurtig levering, tak.
Havde trykket henter selv , men fik aligevel sendt varen pr post !! lidt irreterende, specielt fordi postdanmark IGEN IGEN kludrede idet ,, så den vare jeg kunne havde haft i hånden mandag formidda... Se mere
Nem og ligetil køb. God Info omkring varen. En god oplevelse på købet. Kunne dog godt have tænkt mig mere Info omkring selve leveringstid datoen. Jeg ventede et par dage inden oplysninger... Se mere
Jeg købte den 17. juni 2013 om aftenen. I ordrebekræftelsen stod følgende: "Tak for din ordre, vi afsender varerne i løbet af 1-3 arbejdsdage, såfremt lager haves. HUSK AT VÆRE OPMÆR... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
mobilityshop.dk er Danmarks førende webshop for salg af smartphones, tablets og tilbehør. Shoppen er ejet af IT virksomheden DanSupport A/S og har hovedlager i Odense. Shoppen har eksisteret siden 2006. På Shoppen får du altid professionel rådgivning og vi er altid villige til at besvare eventuelle spørgsmål. På shoppen handler vi både med privatpersoner, virksomheder og Kommuner eller offentlige institutioner. Vi gør altid vores ypperste for, at alle vore kunder skal være tilfredse med at handle hos os.
Agerhatten 5 , 5220, Odense SØ
- info@mobilityshop.dk
- www.mobilityshop.dk
Nemt at bestille hurtig levering
De eneste der havde det vi skulle bruge. Nemt at bestille hos og hurtig levering
Nem bestilling, quick levering af varer, prof. kundebetjening
Jeg har bestilt varer og har fået dem efter en dag. Jeg har fortrudt købet af de varer.
Har fået penge tilbage lige efter varerne blev afsendt retur.
Very proff.
Masserafpapir
Det er forbløffende hvor godt papir arbejdet går jeg kan også se at beløbet er trukket på min konto men jeg vil meget gerne snart se min iphone 5 holder,da den endnu ikke leveret.Jeg ser frem til at jeg snarest modtager

Besvarelse fra mobilityshop.dk
Varen var der dagen efter og alt fungerede som det skulle
Varen blev leveret hurtigt og der var ingen problemer overhovedet.
Under 24 timer fra bestilling til levering
Fik hvad jeg bestilte til en god pris og så var der utrolig hurtig levering. Klart anbefalelsesværdigt.
Effektiv
Jeg bestilte en vare, ud fra telefon og fik en forkert.
Uden problemer blev denne ombyttet. Sådan skal det være.
+++++ Meget posivtivt
Vi bestilte to Mobil Banks som var på tilbud.
Bekræftelse blev sendt til os, og pakken kom nogle dage efter. Desværre var der sket en fejl så vi kun havde modtaget en pakke og ikke to.
Jeg ringede til dem mandag morgen og forklarede sagen.
Der var ingen problemer overhovedet, de beklagede fejlen og straks blev pakke nr 2 sendt af sted. Den ankom dagen efter.
Jeg havde forventet at jeg nu skulle til at diskutere og forklare at jeg kun havde modtaget en pakke og ikke to, fordi vi havde egentlig ikke nogle beviser på at der kun var en i den pakke i havde modtaget.
Det var fantastisk positivt at kundeservice meldte klart ud at det beklagede de, og jeg ikke skulle til at diskutere og forklare.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler ved Mobilityshop.dk
Gid de var så kvik!
Kan da ik passe servicen er så god, første gang jeg bestilte noget ved dem, gik der ca. 3 måneder før jeg fik mail, (restordre), har derefter nægtet at modtage varen. Nu har jeg bestilt noget igen, det er snart 14 dage siden, har kun fået deres nyhedsbrev, men intet andet
Nemt, let og hurtigt.
Lige til og uden problemer
Har intet dårligt at sige, tingene fungere persis som man forventer, hurtig levering.
Fremragende - tror jeg nok
Havde jeg modtaget varen før jeg blev bedt om at anmelde, hvordan jeg opfattede processen fra bestilling til brug, så ville jeg sikkert være yderst tilfreds. Nu må jeg vist vente med de helt store hurraråb til jeg faktisk modtager min bestilte vare - på nuværende tidspunkt, et par dage efter den anførte og forventede leveringstid....
Jeg fik refunderet defekt vare hurtigt og nemt og bestilt en ny, som fungerer upåklageligt.
Manglende info
Varen jeg havde bestilt var i restordre, hvilket der ikke stod noget om inde på hjemmesiden da jeg bestilte!!! Da jeg ikke havde hørt noget fra dem 4 dage efter jeg bestilte, skrev jeg en mail til dem om hvor min vare blev af, her fik jeg så at vide at varen var i restordre, og at de først kunne levere den ultimo marts (jeg bestilte d. 4.)!!! Først efter min mail blev det rettet inde på hjemmesiden at varen var i restordre.
Mobilitet mobil Pc til post og Ankomst
det er meget kort,som kort leveringstid
For lang levering!
De første dage efter bestilling hørte jeg slet ikke noget. Og igår fik jeg så en melding fra post Danmark jeg vil få en pakke den 4. Marts først! Ikke godt nok... Det er to stik jeg har bestilt og det kommer til at tage over 10 dage før jeg får det!