Reparation af båd på Masnedø Marinecenter kan ikke anbefales. Lang levering, dårlig service og en masse søforklaringer gang på gang. Da vi så endelig fik båden efter 3 måneder, måtte vi blive hentet i... Se mere
Jeg har handlet hos Masnedø Marinecenter igennem de sidste 7 år. Jeg har en LM24, og jeg har købt flere stumper til min ældre dame fra 1978. Jeg har altid haft gode oplevelser og meget stor hjælp... Se mere
Niveau af service og information; Ualmindelig dårligt! Alle løfter på datoer brydes, ingen aftaler holdes. Fortæl nu blot kunden ærligt og præcist hvordan det forholder sig, (f. eks manglende lever... Se mere
Vi ankom til Masnedø med en defekt båd. Marianne sendte straks en mekaniker ned til båden, selvom han var igang med en anden opgave.Alle var venlige og hjælpsomme og vi kunne genoptage vores ferie eft... Se mere
Masnedøvej 4, 4760, Vordingborg, Danmark
- masnedoe@mmc.dk
- www.mmc.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
HOLD JER LANG LANG VÆK FRA MASNEDØ…
HOLD JER LANG LANG VÆK FRA MASNEDØ MARINECENTER...
Er simpelthen så frustreret..
Jeg er en ny sejler.
Har købt min lille Albin ballad for snart 4 år siden, jeg går og hygger med det, lægger ned i Kalvehavehavn.
Min lille båd skulle have en ny sprayhood, da jeg bestemt syntes man skal handle hos de lokale, kontaktede jeg Masnedø marinecenter, selv om mange faktisk havde frarådet mig det...
Men har den holdning, vi er ikke ens som mennesker, selvfølgelig skulle Marianne på masnedø marinecenter have en chance.
MEN...det skulle jeg aldrig have gjort....
I starten var hun sød/venlig og i mødekommende.
Jeg fik bestilt min nye sprayhood.
betalt selvfølgelig hvad den kostede.
Hele den første sommer hvor jeg havde den nye sprayhood ( 2 år siden) måtte jeg tilse den hverdag, rette på den, den sad bare ikke rigtigt, til sidst måtte jeg afmontere den, ellers var den blæst i stykker.
Alle i Kalvehave havn var så søde , prøvede og hjælpe mig med den, men alle opgav.
Deres ord: du skulle ikke have betalt for den, den er jo ikke i orden.
Jeg kontaktede Marianne, hun lovede mig at hun ville kigge på den, den kommende vinter.
Jeg besluttede mig for og sejle den til MMC , tænkte okay...
Jeg får min lille båd derover, så kunne MMC kigge på sprayhooden mens den var oppe.
Hun lovede og lovede, efter 11 måneder var jeg ved og opgive.
Pludselig en dag, hvor det var en voldsom blæst, Marianne og værkstedet gik i panik mens hun gav mig et møj fald ( jeg spurte bare hvad de lavede), slog de nogen knapper i hist og pist, satte dem skævt, lavede unødigt huller i glasfiberen, opgaven bliv ikke løst.
Efter en meget øv kamp om hvornår min lille båd kom i vandet, sejlede vi tilbage til Kalvehave i MAJ.
Min mand og jeg i samråd med Schultz fik nogen lunde strammet sprayhooden op, men den er stadigvæk ikke i orden nu efter to års kamp.
Er bare så ked / skuffet og meget frustreret.
Marianne`s venlighed har fået en voldsom drejning, pludselig var hun sur og meget ubehagelig, bestemt ikke rar og være i nærheden af.
Jeg har købt nogen ting i butikken, haft min lille båd på værkstedet der over.
har holdt nogen penge tilbage, sagt til Marianne at jeg selvfølgelig vil betale de sidste penge på den sidste regning, men først betale når alt er i orden.
Hun svare ikke når jeg skriver til hende, har skrevet flere gange til MMC, at jeg gerne vil betale når alle mine ting er i orden, får ingen reaktion tilbage.
Nu har jeg så modtaget et brev fra collectia finansservice.
samt jeg har en defekt sprayhood, unødig huller i glasfiberen.
Jeg er ellers et meget positivt menneske, MENNNN.... er så gal, ked af det hele nu.
Må bare sige, hold jer langt væk fra MASNEDØ MARINECENTER, KAN BESTEMT IKKE ANBEFALE DEM.
Desværre er jeg en ud af mange som er meget utilfreds med Masnedø Marinecenter.
Folk kæmper med deres regninger, de får ikke lavet deres både, samt de bøvler så meget med hvornår deres både skal op og ned i vandet.
Det er bare ikke i orden, det de fortager sig der over.
En usympatisk oplevelse
Kunde: Goddag, jeg vil godt bestille et kranløft. Svar: har du penge?
Jeg bekræftede at jeg havde penge og fik foretaget mit kranløft. Men godt nok en mærkelig indgangsvinkel til kunder.
Fik hurtig hjælp til rensning af…
Fik hurtig hjælp til rensning af dieselskillefilter og tank med vand mens båden lå i vandet. God service og fair pris.
Dårlig service og umuligt at få kontakt
har bestilt 2 skinner på webshoppen
der virker det som meget proffesionelt.
efter 3 dage og ingen afsendelse bekræftigelse sendte jeg en mail. 2 dage efter stadig ingen svar.
forsøgte så at ringe efter 4 gang blev tlf taget. der blev sagt at hun ikke rigtig kunne finde ordren men vil få styr på der Mandag og få varene sendt. det blev Mandag og jeg havde stadig intet hørt, så jeg ringede og efter 5 gang kom jeg igennem, den person jeg snakkede med kunne ikke se ordren i systemet men ville finde ud af det og ringe tilbage, hvilket stadig ikke er sket, jeg har ringet på deres 2 mulige nr, men der bliver ikke svaret.
alt i alt en virkelig dårlig service. venter stadig
På alle måder en dårlig oplevelse
Bestilte varer og forhørte mig samtidig pr. mail om lagerstatus da jeg manglede varen for at kunne komme på vandet.
efter 2 dage uden svar på mail ringede jeg til en telefonsvarer der fortalte mig at der var travlt i butikken, så jeg måtte skrive en mail! Sidst på dagen kom jeg dog igennem pr tlf, til en der kunne fortælle at det skam var lagervare. Det til trods var de ikke afsendt endnu. Det ville hun dog sørge for de blev med det samme. TAK!
Næste dag en ny mail fra MMC vedr. prisen, der havde været forkert oplyst i deres webshop. Jeg kunne vælge mellem at annulere ordren eller at betale det de mente varen skulle koste!! På trods af at jeg ved jeg har købeloven på min side indvilligede jeg straks i at betale differencen så jeg kunne komme ud og sejle igen, og blev lovet varen ville være hos mig næste dag.
Nu står jeg her yderlige to dage senere. Jeg har stadig ikke fået reservedele til min motor og ligger stille. Aldrig mere MMC!
Reparation og reservedele LM 27
Når nu det skal være så er det jo en gave at vi har et marine center som Masnedø der kan hjælpe når nøden er størst. Marianne og hendes hold var klar med kranløft, vejledning, reservedele og meget mere da vi midt i sommerferien måtte konstatere at vores LM 27 skulle have skiftet stævnrørsleje. En enkelt overnatning blev det til og så på farten igen. Vi kan kun anbefale Masnedø Marinecenter og vender helt sikkert tilbage når vi næste gang har brug for udstyr eller teknisk viden gøremål vedr. Båden eller bådudstyr.
Søde men.
Søde men.
Min tyske ven og jeg indleverede en motor. Yamaha 40 hk 2 takt
Efter 4 personlige henvendelser og 3! måneder hentede vi den adskile motor igen.
Så burde de nok skrive rep/service af NÆSTEN alle mærker...
Uanvendelig el motor - mangelfuld leverance, afventer
Vi købte en trollingmotor, da den ankom manglede split til propel, manualer og andet tilbehør (Måske?) i kassen.
Mmc lovede af eftersende dette for 14 dage siden, men det er endnu ikke modtaget.
Nu kan denne sag gå begge veje ... opdatering følger
God servce, stort udvalg og gode priser
Jeg kan give mine aller bedste anbefalinger.
Deres service er helt i top!
Hurtig og rigtig god service
Jeg bestilte først over middag da jeg først der var kommet i tanke om at jeg skulle bruge tingene dagen efter (lørdag), jeg ringede derfor for at høre hvor hurtigt de kunne sende det, og ikke nok med at de kunne sende det med det samme så gav hun tilsagn om en fragt 40 kr billigere end den billigste derinde. Og ganske rigtigt havde jeg min bestilling om lørdag kun 23 timer efter bestilling.
Perfekt.
Problemfri og hurtig ekspedition
Alt var som det skulle være som det plejer hos MMC. Det eneste minus ved at handle i webshoppen er at man ikke møder den venlige betjening som findes i butikken.
God og hurtig service
Er meget glad for deres hurtige og personlige service.
Levering til tiden
Købte forskelligt udstyr. Pris og levering OK.
Kigger altid der inden nyt bådudstyr bestilles.
Hurtig service
Af flere omgange købt reservedele og stumper. Hurtig service.
Pålidelig
Produkterne er i den dyre ende, men kvaliteten af produkterne og eventuel support er helt i top. Man kan altid ringe og få gode råd af yderst velkvalificeret personale. Jeg har aldig haft noget at klage over.