Umulige at komme i kontakt med.Telefon eller mail besvares ikke. Umuligt at åbne siden med handelsbetingelser...så jeg kan ikke se hvordan jeg melder mig ud eller om jeg har sagt ja til at der blive... Se mere
Et supertilgængeligt koncept, der fungerer virkelig godt. Brugte selv et 16 ugers program til 10 km for at træne op mod Eremitageløbet - løb i bedste tid nogen sinde :) (har løbet E-løb en del gan... Se mere
Er i gang med mit andet løbeprogram. Denne gang vil jeg forbedre min 5 km-tid - og jeg finder det meget motiverende og lærerigt - netop fordi jeg kan mærke, at programmet virker og giver mig mere luf... Se mere
Jeg købte et løbeprogram til 5 km, men manglede at tiderne i programmet ikke kunne rettes / blev rettet til hen af vejen. 16 uger var for kort tid til mig til at kunne nå målet på 5 km ´s løb. M... Se mere
Andre kiggede også på
Kom afsted til daglig!
Mit-Løbeprogram er kilde til daglig inspiration og motivation til at komme ud at løbe, specielt for sådan en som mig, der i øvrigt ikke har andre mål med at løbe end at få motion
Nogenlunde program
Mail der kommer er ikke i klar tekstformat, problemer med at oploade træningsturene, tager kun udgangspunkt i løbetider, ikke i aktuel pulsbelastning. Løbedata bliver indlæst i en algoritme og derefter beregnet nye træningstider/mål. så det er ikke en reel vurdering der ligger til grund for løbgetiderne. Mail fra "mit løbeprogram kommer fra en "mailrobot"
Nemt og overskueligt
Der er ikke så meget at tænke over - download din løbeuge og så bare afsted.
Følger du dette uge efter uge, så når du med garanti dit løbemål i sidste ende.
Nemmere blir det bare ikke.
Alle pengene værd
Det virker super motiverende at have et løbeprogram til garminuret - selv på råkolde dage hvor motivationen ikke kommer af sig selv, kommer jeg afsted. Simpelthen fordi det er så fedt at plugge garminuret til computeren og se resultatet (og vinge den planlagte løbetur af). Mit program fungerer rigtig godt. Jeg bliver lige så stille bedre og bedre uden at det egentlig føles hårdt. Det giver en lille sejr hver gang jeg er afsted. Når jeg er igennem mit nuværende 12-ugers program fortsætter jeg helt klart med et nyt.
God brugervenlig og overskuelig løbeside.
Jeg fik anbefalet denne side efter jeg tilmeldte mig Lillebælt halv marathon 2012. Blev så begejstret for den og dens muligheder inden for løbe programmer at jeg efterfølgende har oprettet profil og bruger den løbe dagbog dagligt, der findes på siden.
Samtidigt har jeg valgt flere af de gratis løbeprogrammer og fulgt dem på mit garmin ur og det virker rigtig godt.
Har også købt et program frem mod Lillebælt, og det fungerer ligeledes rigtig godt, med opdatering af programmet udfra ens løbetider man indtaster.
Alt i alt er jeg super glad for denne side og kan kun anbefale andre at kigge nærmere.
Succes efter succes
Har aldrig følt mig så fit for fight, var slet ikke i tvivl om at jeg kunne gennemføre mit første marathon efter at have fulgt træningsprogrammet i 16 uger
Opdateret. Godt program MEN med en skidt start!
Det fungerer fint, det motiverer og man får fulgt op. Ingen problemer med programmet og Garmin forerunner 305, det er let og intuitivt. MEN jeg er noget utilfreds med den måde det starter på. Registrerede en sen lørdag aften. Og så var min uge 1 ellers den uge som VAR gået. Det vil altså sige jeg startede 2 ture bagefter. Det lykkes mig at få indhentet den ene, men det gav en streng start, og det synes jeg er træls. Programmet bør starte EFTER man registrerer sig, og ikke en uge tilbage i tiden! Derfor kun 3 stjerner herfra.
Opdateret: Nu har jeg prøvet med endnu et par løbeprogrammer (det tredje herfra) , og det fungerer det bare nu :-) Og det ER altså en dejlig nem måde at holde styr på sin træning på, så jeg vil gerne anbefale at bruge denne side!
Løb på den sjove måde.
Effektivt løbeprogram, som holder hvad, der bliver lovet!
Pærelet at bruge
Super nemt løbe program, og har du et Gamin ur, ja så tøv ikke.
På minus siden, er der ikke meget personlig kontakt, men det kan men heller ikke forlange til den pris.
Virker perfekt og super smart
Deres løbeprogrammer er super gode, og skrædder-syet til ens løbemål. Man kan vælge forskellige løbeprogrammer afhængig af ens træningsstil. Jeg kan godt lige adspredelse, så dejligt at man kan få træningsprogrammer indeholdende interval træning. Jeg har været super tilfreds og er igang med mit tredje løbeprogram.
Motiverende løbeprogrammer
Løbeprogrammer fra Mit-Løbeprogram er motiverende og medvirkende til at der opnås bedre løberesultater. Har med stor succes haft glæde af specielt program for træning op til et marathonløb.
Det eneste negative er - at responstiden fra Mit-Løbeprogram er for langsommelig.
Hårdt men effektivt
Jeg har 3 gange gennemført 10 ugers programmet med løbende forbedring af min løbepræstation. Min målsætning var at kunne løbe 10 km på 60 min. inden jeg fyldte 75 år. Desværre nåede jeg det ikke helt (10 km på 62 min), men jeg arbejder videre på sagen med nyt program i det følgende år.
Jeg skal indrømme, at nogle af træningsdagene er hårde, men sådan skal det vel være, for at man kan blive bedre.
Meget tilfreds!
Er superglad for mit program (halvmaraton) og også fordi jeg kunne få lavet en lille tilpasning, fordi det ikke heeelt passede til mit behov.
Fik min hidtil bedste tid på halvmaraton og har nu besluttet at prøve kræfter med et helt - og selvfølgelig også med program fra Mit-løbeprogram
Fremragende produkt!
Helt enkelt og nemt at gå til samt effektivt og brugervenligt.
Godt
Jeg træner efter Mit-Løbeprogram til lillebælt ½ maraton, jeg kan allerede mærke nu at jeg har forbedret mit intervalløb.
Meget inspirerende!
Det er en fantastisk måde at få begejstringen for løbet op igen!
God hjemmeside - gode løbeprogrammer
Gode og motiverende løbeprogrammer, der er tilpasset dit niveau.
Og det virker. På 10 uger gik jeg fra en KM tid på 5.38 til 5.09. Herligt. :-)
Får mig ud af døren
Programmet får mig til at holde fast i mine intentioner. Men jeg kunne godt tænke mig at når man f.eks blir syg, havde mulighed for at udsætte næste uges program.