Umulige at komme i kontakt med.Telefon eller mail besvares ikke. Umuligt at åbne siden med handelsbetingelser...så jeg kan ikke se hvordan jeg melder mig ud eller om jeg har sagt ja til at der blive... Se mere

Et supertilgængeligt koncept, der fungerer virkelig godt. Brugte selv et 16 ugers program til 10 km for at træne op mod Eremitageløbet - løb i bedste tid nogen sinde :) (har løbet E-løb en del gan... Se mere

Er i gang med mit andet løbeprogram. Denne gang vil jeg forbedre min 5 km-tid - og jeg finder det meget motiverende og lærerigt - netop fordi jeg kan mærke, at programmet virker og giver mig mere luf... Se mere

Jeg købte et løbeprogram til 5 km, men manglede at tiderne i programmet ikke kunne rettes / blev rettet til hen af vejen. 16 uger var for kort tid til mig til at kunne nå målet på 5 km ´s løb. M... Se mere

3,4

Middel

Andre kiggede også på

kanon

Er den perfekte løbe makker og super motiverende !!! også bliver formen bedre og bedre !!!! og super nemt at gå til, kan varmt anbefales det er 2 gang jeg bruger det til marathontræning

11. juni 2012

Fantastisk coach

Jeg trængte til at blive udfordret og fandt et program som passede til mig. Jeg kommer afsted og glæder mig til eneste løbetur.

11. juni 2012

Fedt og vildt motiverende

Fedt koncept som virkelig får én op af sofaen og ud på landevejen. Programmet holder én til ilden, og det at både løbetrænere og man selv kan følge de kolde facts for fremskridt (eller tilbageskridt) online, gør at man anstrenger sig lige et hak mere... Alle pengene værd.

Og så opdager man virkelig hvor meget ens Garmin-ur kan. Eneste reelle minus er, at der ikke er et decideret vedligeholdelsesprogram. Kommer dét, og evt. et forslag til hvordan man bedst krydrer løbetræningen med andre sportsgrene som fx cykling og styrketræning er den femte stjerne i hus.

"Man fortryder sjældent en løbetur" og du vil nok heller ikke fortryde at du stiftede bekendtskab med Mit Løbeprogram.

14. marts 2012

overlader trygt formforberdringen til garmin

Man slipper for at lægge eget progrm. Programmet tilrettelæges efter din aktuelle form. Fin afveksling i ugens løbeture.
Det er dog svært at ramme de indikede tidsintervaller, der ikke er særligt lange. Feks. At løbe i to km inden for en tid på 5:47-5:57. Let nok som gennemsnit, men uret reagerer så snart man er ude af intervallet. Dvs løbeturen er med konstant beep fra uret..det kan virke forstyrrende.

14. marts 2012

Helt på toppen

De har været med lige fra starten, lavet programmet start dag om da jeg blev syg, vejleder dig helt i top hvis der noget du ikke forstår ved programmet. De følger dig og din træning og ændre programmet hvis det bliver nødvendigt.
Selve programmet er super godt, har fået en makant fremgang i mit løb tros en skade jeg har, så kan kun anbefale dette

13. marts 2012

Fantastisk motivation til løbetræningen og teknikken virker

Super løbeprogram der opdateres efterhånden som formen forbedres. Jeg har anvendt det op til to maratonløb med super resultat.

I starten var der lidt udfordringer med upload til uret, men det fik de hurtigt fixet (der var god og hurtig service når man skriver til dem).

Kan varmt anbefales hvis man bliver motiveret af et fast løbeprogram

13. marts 2012

Ikke mindre end fantastisk..

Mit-løbeprogram er ikke mindre end fantastisk. Jeg har løbet i flere år, men har aldrig løbet om vinteren, da jeg synes det er svært at komme afsted i kulde og mørke. Men efter jeg startede med Mit-løbeprogram, så kommer jeg afsted og gør alt for ikke at misse mine løbeture, da jeg har en aftale med mit løbeur.

Det er virkelige motiverende og at jeg samtidig er blevet hurtigere til at løbe, gør det ikke mindre fantastisk.

Hvis man har rettelser eller spørgsmål, går der ikke lang tid før man får et venligt og brugbart svar.

Mine bedste anbefalinger herfra - kan bruges til såvel nybegyndere som erfarne løbere.

Glæder mig til at jeg skal løbe mit første ½ maraton i år - selvfølgelig med Mit-løbeprogram.

Den bedste løbemakker

Løbeprogrammet er nu blevet en fast del af min træning.
Jeg kan varmt anbefale det, da man slipper for selv at skulle planlægge sin træning og ikke "hænger" på en doven løbemakker.
Alt ros til MTD

MVH Jonas M

Perfekt!

Efter at have løbet med GPS ur i nogle år, har dette program givet min træning et tiltrængt løft.
Det er nemt at overføre til uret og nemt at bruge i praksis.

Hvis din træning skal have et ekstra pift er dette program vejen frem.

TOP-motiverende

Jeg elsker mit Garmin 410HR! Og jeg er vildt begejstret for hvad det sammen med mit program fra Mit Løbeprogram kan motivere mig til. Forude venter min første halvmarathon, og der er ingen tvivl om, at når jeg gennemfører i en fantastisk tid, så skyldes det mit løbeprogram, som holder mig til ilden, presser mig og udvikler mit løb.

Løbe motivator #1

Løbeprogrammet, kombineret med GPS ur er nok det bedste der er sket for min løbeudvikling. Der er pludselig kommet meget mere struktur i min træning og intervallerne er nemmere at styre.
Hvis man har ambitioner om at komme bare lidt i gang er det en rigtigt god motivator.

13. marts 2012

super-godt program der er stærkt motiverende :-)

Programmet fungerer upåklageligt nu. der var lidt startvanskeligheder med at uploade data, men det blev hurtigt løst. Jeg kunne dog godt ønske mig, at kunne tilføje flere detaljer, når ens skod-ur svigter, og jeg bliver nød til at oprette træningspasset manuelt. Der synes jeg godt, at i kunne forbedre programmet, så man kan få alle detaljerne med.....men ellers thumbs up :-)

Næsten tilfreds kunde

16 uger var for kort tid til mig til at kunne nå målet på 5 km ´s løb.
Men jeg vil alligevel anbefale andre at bruge mit-loebeprogram.dk, hvis man har et ur, hvor tiderne kan overføres til, da man får planlagt sin løbetræning meget bedre for at undgå skader.

12. januar 2012