Umulige at komme i kontakt med.Telefon eller mail besvares ikke. Umuligt at åbne siden med handelsbetingelser...så jeg kan ikke se hvordan jeg melder mig ud eller om jeg har sagt ja til at der blive... Se mere

Et supertilgængeligt koncept, der fungerer virkelig godt. Brugte selv et 16 ugers program til 10 km for at træne op mod Eremitageløbet - løb i bedste tid nogen sinde :) (har løbet E-løb en del gan... Se mere

Er i gang med mit andet løbeprogram. Denne gang vil jeg forbedre min 5 km-tid - og jeg finder det meget motiverende og lærerigt - netop fordi jeg kan mærke, at programmet virker og giver mig mere luf... Se mere

Jeg købte et løbeprogram til 5 km, men manglede at tiderne i programmet ikke kunne rettes / blev rettet til hen af vejen. 16 uger var for kort tid til mig til at kunne nå målet på 5 km ´s løb. M... Se mere

3,4

Middel

Andre kiggede også på

Den billigste, mest effektive løbecoach

Kan du lide at løbe, men blir træningen lidt ensformig? Sådan var det for mig! Jeg løb tit den samme rute i samme tempo. Og så manglede jeg lidt en løbemakker som jeg gad løbe med. Jeg har lige foretaget mit 3. Køb af løbeprogram, og til sommer skal jeg løbe marathon. Mit løbeprogram gir mig afveksling, udfordring og målretter min træning mod mit ønskede mål. Jeg kan derfor koncentrere mig om det som er mit mål, at komme i form til at løbe langt, og nyde hvert øjeblik, for hér er det mig det handler om!
Jeg anbefaler mit løbeprogram til alle som løber, det er lige så vigtigt med et godt løbeprogram, som med et par gode løbesko.
Jeg elsker at løbe, og vil aldrig holde op med at bruge mit løbeprogram, pga.den alsidige træning det gir mig.

30. december 2012

Fik mig i mål!

Gik fra at kunne løbe 200 m. til 1/2 marathon på 3 måneder - endda i en super tid, der var langt under målet. En super hjælp til at nå målet, med motivation undervejs.

30. december 2012

Godt produkt, men det virker som om de har for travlt...

Jeg er meget tilfreds med produktet. Det giver en afveksling i træningen, som jeg ikke selv vil får planlagt. Prisen er meget fair.
Men jeg har flere gange oplevet at der ikke er blevet svaret på mails jeg har sendt, og der er også sket at svaret er kommet lang tid efter et spørgsmål er sendt.

17. oktober 2012

Løbeprogram som virkelig virker:-)

De her programmer for dig virkelig i form på den rigtige måde.De er motiverende og godt sammensat, man for virkelig lyst til at løbe.
Og målet om at løbe en Halv Marathon eller Hel Marathon er inde for rækkevidde, hvis du følger det her program. Har selv prøvet halv og hel Marathon programmerne og det virker:-)

13. oktober 2012

God motivator!

Rigtig fedt løbeprogram, som motiverer og udvikler løbeformen! Det kunne dog være rart, hvis det var mere gennemskueligt, hvordan man laver manuelle indtastninger eller kunne sætte programmet i "bero" ved eks. Sygdom.

12. oktober 2012

God service, super program og fantastisk nemt

Jeg har brugt mit-løbeprogram et års tid og er fantastisk glad for det. Det er nemt at ligge uge-programmet ind og så er det rart at kunne have en oversigt over egen løbshistorie imens man løber imod sit store mål. Jeg brugte det frem til København marathon i år og jeg syntes at det var rart at man ikke skulle bruge tiden på at løbe mange mange mange km om søndagen, men programmet i stedet er bygget op så man virkelig får noget ud af hver eneste km. Det er effektivt og rykker. Ingen spildtid og det rart når man har små børn. Jeg skal klart have fat i programmet frem til Hamborg marathon....

12. oktober 2012

Nemt og fantastisk service!

Virkelig professionelt - programmet kommer til tiden som lovet, og selv hvis man kommer bagud, er folkene bag systemet til at tale med og virkelig servicemindede. Har benyttet mig af Mit-Løbeprogram flere gange nu og kan klart anbefale det.

11. september 2012

Giver det man ønsker at få af informationer

Nogle småfejl såsom gennemsnitstempo heller end aktuelt tempo (men nok kun slåfejl i programmet).
Og så kan det være en smule forvirrende når man starter med 30 min. pr 5 km, tager et testløb og får 5:37 eller så i gennemsnit - og så går tempoet op næste gang jeg skal have ALM løb (fra 6:22 til 6:32).
Derudover kan progressionen være hård når man skal klare 10 km inden for 10 uger, men den er vel nødt at væer der.
Kunne ellers tænkt mig vedligeholdelsestræning, med forbedret form, oveni det at tages fra 5-10 km. Findes dette?

Synes i øvrigt at det er en større proces at overføre date til uret efter testløb. Uret går i dvale, indtil jeg igen har noget at sende den anden vej (men det har jeg nu løst efter mange prøver og forsøg ;-))

Jeg er rigtig glad for programmet, der kun har små ting jeg ønsker forbedret.
Det er tæt på 5 stjerner

11. september 2012

Mit-Løbeprogram motiverer

Er i fuld gang med at forberede mig på en halv marathon, og anvender i den forbindelse programmet fra Mit-Løbeprogram. De indlagte tests undervejs (som korrigerer for km-tiden), kombineret med det varierede træningsprogram holder 100% - kan absolut anbefales!

29. juni 2012

Et seriøst koncept der virker.

Jeg er i gang med mit andet træningsprogram og må bare konstatere, at det virker! Jeg løber nu ca. 1 min hurtigere pr. km. og trænede op til Lillebælt Halvmarathon uden skader og gennemførte 15 min hurtigere end mit oprindelige mål.

Jeg har tidligere prøvet træningsprogrammer fra div. månedsblade + internet, men de har været svære at følge, for hvad betyder f.eks. "løb i behageligt tempo"? Med træningsprogrammerne fra Mit-Løbeprogram.dk fortæller dit Gamin-ur præcist hvilket tempo, du skal løbe i. Den største force ligger i de Progressive ture - og ikke mindst intervallerne, der gør træningen meget "lettere". Du kan fokusere på dit løb og skal ikke kigge på uret konstant for at se din hastighed.

Uret guider dig igennem din løbetur fra start til slut.

De ugentlige programmer man modtager på mail er en god motivationsfaktor, og det er svært at "snyde" ved at droppe en tur - man bliver motiveret!

Intensitets-pointene viser hvor godt du er "med" i programmet og giver samtidig et godt overblik over kommende ugers træning, så du kan planlægge efter det.

Jeg har kun oplevet hurtig og god response fra Mit-Løbeprogram.dk, hvis jeg har haft spørgsmål eller problemer.

Alt i alt et super godt koncept...der virker!

28. juni 2012

Super program har givet mig en kanon træning

Jeg syntes Mit-løgeprogram har givet mig rigtig meget,det er med til at bevare lysten til at komme afsted også på en off dag. jeg har brugt det til et 1/2 marathon og derefter købt endu et program til et 1/2 marathon som blev tilpasset så det passede til slut dato. der er en super god personlig service.

17. juni 2012

God oplevelse

Mit Løbeprogram er et godt program, som holder en til ilden og giver struktur. Var lidt skeptisk om jeg fik samme udbytte, som Garmin Connect har givet mig. Men jeg må sige, at det er let tilgængeligt og afstemmer godt. Grafer er dog altid minimeret og skal altid trækkes op i størrelse, hvilket er lidt irriterende. Programmet kan dog godt virke lidt som en "maskine", men hvis prisen ikke stiger, får man for hvad man betaler.

Motiverende og brugervenligt

Det er absolut motiverende at bruge mit løbeprogram. At det bliver justeret efter formtesten er bonus fordi man kan se der sker fremskridt. Jeg bruger det lige nu til maraton men kan godt forestille mig at bruge det igen evt til ½ maraton.

Super nemt og lige til.

Oprettelse og valg af løbeprogram er meget nemt. Endnu nemmere er det med overførsel af træningsture til garmin løbeur - så slipper vi selv for tung og lang tid med indtastning af træningsture.

Websiden er ligeledes nem at gå til - giver god oversigt over træningsprogram og træningsdagbog.

Kan klart anbefales!

Motiverende, men

som negativt kan nævnes at det tog nogen forsøg at finde frem til det rigtige program og man kan ikke vælge mellem puls og hastighed. Ingen problemmer overhovedet med kommunikation til og fra Garmin. Meget motiverende og gennemarbejdet program der fungere teknisk og som giver resultater. Vil absolut anbefale dette, hvis man har et Garmin ur!