Kundeservice i top. Bestilte en kjole og et par timer endnu en, kundeservice fik samlet ordrerne og tilbagebetalte fragten. Bestilte torsdag og lørdag morgen var pakken fremme med et par fantastiske... Se mere
Fantastisk service! Jeg skulle bestille en kjole med 30% på, men ordren lavede fejl hele tiden, når jeg skulle betale. Jeg valgte derfor at skrive til Missmartins, hvor jeg blev kontaktet at indehaver... Se mere
Jeg har efterhånden foretaget en del køb hos MissMartins - og jeg er aldrig blevet skuffet! Jeg har bestilt både kjoler, strik og cardigans, der altid har været af god kvalitet og levet op til... Se mere
Kiggede rundt på siden efter en kjole der kunne bruges til julefrokost. Havde mine bekymringer eftersom jeg selv har former og billederne viser tynde modeller. Men skide god beskrivelser på varende... Se mere
Snehøjvej 11, 9500, Hobro, Danmark
- stine@missmartins.dk
- www.missmartins.dk
Gud hvor er jeg skuffet
Gud hvor er jeg skuffet. Købte den fineste julekjole. Ja set ud fra billedet ihvertfald, som i den grad er misledende.
I stedet kommer der en kjole der ligner en natkjole, er retter højst sandsynlig er en natkjole. Ikke på vilkår om det kommer på juleaften.
Super god kundeservice med søde…
Super god kundeservice med søde mennesker bag. Lynhurtig levering, fint pakket ind og tøjet lever op til forventningerne! I det hele taget bare en rigtig god oplevelse.
Rigtig god kundeservice og sødt…
Rigtig god kundeservice og sødt personale. Vandt noget på deres fb side og modtog det efter 2 dage og der har ikke været noget bøvl overhovedet☺️
Rigtig søde mennesker
Rigtig søde mennesker , god service og jeg glæder mig vildt til at modtage min gevinst en smuk kjole jeg vandt fra MissMartins ❤️❤️🌹😍
Nem bestilling og hurtig levering
Nem bestilling og hurtig levering
Bestilte en kjole som gave og den kom rigtigt pænt indpakket i en kasse så pakken var så pæn som hvis jeg selv havde pakket den ind 😊
Der er noget for enhver smag hos missmartins og super service så de har min bedste anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dejlig kjole lækkert stof hurtig…
Dejlig kjole lækkert stof hurtig levering. I hele taget bare perfekt. Tak for handlen.
Dejlig gave og rigtig hurtig levering🙂
Super service 🙏🙏
Super
Super
Super lækre varer, hurtig levering og fantastisk kundeservice. 5 stjerner fra mig ✨✨✨✨✨
Super god forretning og god service
Super god forretning og god service, kan kun anbefales :)
VIRKELIG GOD SERVICE
VIRKELIG GOD SERVICE!
Jeg havde købt en kjole, som jeg skulle have på til min fødselsdag. Da den kommer, så er der en lille fejl i stoffet, den kan dog godt bruges, men det er selvfølgelig ærgerligt. Jeg ringer så ind, og får en meget venlig dame i telefonen, som beder mig om, at sende nogle billeder til hende. Dem tjekker hun under samtalen, og siger så, at hvis jeg vil beholde den, så vil hun godt kompensere noget af beløbet, som jeg har betalt. Det bliver vi enige om, at jeg gerne vil så, og inden for en time efter vores snak, så modtager jeg en mail om, at refunderingen er på vej ind på min konto. "2 dage efter, så har jeg modtaget pengene - det hele gik virkelig stærkt.
Jeg har sjældent oplevet en så god og hurtig service på en webshop - Så tusinde tak for det :) Jeg kan helt klart anbefale, at handle på missmartins.dk🥳
Altid stort udvalg af lækkert tøj
Altid stort udvalg af lækkert tøj. Til fest og til hverdag. Gode sales. Super service. Kan kun anbefale Missmartins😊Har været så heldig at vinde en smuk kjole derfra. Og i deres konkurrencer på facebook, bliver der altid udtrukket vinder, der tydeligt offentliggøres og lynhurtigt kontaktes.
Fed butik med de smukkeste kjoler
Fed butik med de smukkeste kjoler, til en skarp pris ! Ekstremt sød kundeservice. Elsker at handle der. Også er det bare ekstra dejligt, når man vinder i deres konkurrencer :-D
Så fed en butik
Så fed en butik, var heldig at vinde et par støvler😊
Fik dem tilsendt dagen efter, super service og et par fede støvler. Klart anbefale MissMartins 😁
Facebook gevinst
Vandt en kjole i en Facebook konkurrence. Den kom hurtigt frem, og lever fuldt ud op til forventningerne. Fint tøj, stort udvalg og meget fornuftige priser
Vandt en super fin kjole
Vandt en super fin kjole, som jeg modtog hurtig efter. De bedste anbefalinger herfra 😊
Super butik 👍😍🌹🌹🌹🌹🌹
Lækker shop med mange gode mærker
Lækker shop med mange gode mærker. Jeg har handlet her flere gange, ofte med gode tilbud. Lækkert at se i har fået byic nu. To kjoler er netop bestilt.
Super dejligt sted at handle med god…
Super dejligt sted at handle med god service😊
Tilfreds kunde
Jeg vandt en konkurrence med to gavekort til min veninde og mig. Vi var begge tilfredse med vores handel, det hele gik som det skulle og der var hurtig levering.