1. Energiudstyr og -løsninger
  2. Forsyningsselskab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Minol A/S leverer varmemålere, varmefordelingsmålere, koldtvandsmålere, varmtvandsmålere og energimålere. Vi udfører varmeregnskaber og brugsvandsregnskaber. Varmefordelingsregnskaber leveres til landets førende boligselskaber og administratorer.

2,1

Under middel

Helt uacceptabel beregning af…

Helt uacceptabel beregning af forbrug,på radiatorer der ikke er i brug, fordi de er i stykker, så man sidder med en varmeregning OG en fremtidig aconto stigning på 30% højere end det forbruget har været de sidste mange år. Og de er ikke indstillet på at se om fejlen kunne være deres, men sender søforklaringer afsted med, at jeg nok, efter 20år i samme lejlighed med lavere forbrug, ikke lufter godt nok ud, så luften er "tung og derfor svær at varme op."
Fup hele vejen igennem og de giver sig bare ikke.

9. august 2021

Minol el Brunata snyder med flytteaflæsning !

Minol el. Brunata
Svindler med aflæsningen. Jeg har ikke boet i boligen PGA. Skimmel Møblerne stod der i 5 måneder frem til 1. Juni. Hele det år boede der en person i to måneder. Herefter har boligens varmeforbrug kørt i tomgang som de skriver. Hele året blev opgjort til 7500 kr. ( Normalt for et år) men de har lagt hele årets regning til mig for de 5 måneder jeg stod på adressen!!!
Således skal jeg pludselig betale 1500 kr./ Måned i varme som normalt koster 500 kr / måned. ( og denne gang har boligerne ikke engang haft et forbrug !)
De laver ikke automatisk afregning når man flytter og beboeren vil således kunne modtage efterkrav 1 år efter fraflytning, hvilket må være fuldstændigt ulovligt!

Ikke nok med at vi ikke bor der - alt bliver brændt af møbler og så sender de et efterkrav på et sted der IKKE har været beboet .
Så ja boykot Minol og Brunata som kun er oprettet af DAB/boligselskaber for at kunne snyde beboerne med aflæsningen. Ufattelig hvad selskaber gør for "småpenge" og fuldstændigt kriminelt og hvor er huslejenævnet I disse absurde sager, så disse virksomheder kan blive stoppet
Jeg har altid fået varmepenge tilbage, når jeg brugt varme ! Nu hvor jeg ikke har brugt varme, skal jeg betale deres "tomgangs" - forbrug !

De forsøger at få dækket varmeregninger fra deres ubeboelige svampeboliger og snyder beboerne gang på gang- hvor er politikerne, så disse skimmelvirksomheder og varmeforbrugs-virksomheder kan drives af anstændige virksomheder fremfor at være et skalkeskjul for ekstrem svindel.

26. marts 2021

Meget rimelige priser

Meget rimelige priser, og fin service. Vi bor i boligforening, så der er helt sikkert forhandlet en rigtig god aftale, men vi er meget positivt overraskede over priserne. Derudover fremgår det meget klart og gennemskueligt på regningen hvordan forbruget fordeler sig.

31. august 2018

Urimelige gebyrer og dårlig service

Da jeg skulle fraflytte min lejlighed i forbindelse med salg, blev jeg ringet op og bedt om at komme hjem, da de ikke havde tid til at aflæse på den aftalte dag. Dette koster mig en dagsløn, og efterfølgende tager de så 990 kr for aflæsningen.
Sørg for, at have en god aftale i jeres ejerforening, og find evt en anden udbyder end Minol.
Havde jeg vidst, at de tog 990kr for aflæsningen, så havde jeg ikke fundet mig i, at skulle blive fra job og miste min løn den pågældende dag!

12. maj 2015

Sløvt. Uendelig lang ventetid.

Fik skiftet radiatorer i min nye lejlighed og trods måneders venten og utallige opkald er det endnu ikke lykkedes at få skiftet målerne fra de gamle radiatorer over på de nye.
Jeg har fra start prøvet at lokke ud af dem hvor lang tid det ca. ville tage men de kan/vil ikke oplyse det. Heller ikke da jeg spurgte om de talte dage, måneder eller år!
Resultatet er at månederne går og går og at Minol virker komplet ligeglade med mig. De ringer ikke tilbage og kommer ikke på de lovede tidspunkter. Giver ikke besked når de har besluttet sig for endelig at dukke op og går igen uden at give besked herom, trods telefonen er opfundet og de har mit nummer...

Det er selvsagt utroligt frustrerende og jeg vil derfor til næste bestyrelsesmøde opfordre foreningen til at vælge et mere seriøst firma til at varetage opgaven.

12. april 2013
Vis anmeldelser på alle sprog (9 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto