Min ordre bestod af fire varer, Miniaturen sender en ordrebekræftelse hvor de konstaterer at de har sendt de tre af varene, men ikke den fjerde da den ikke var på lager. Jeg finder det enorm... Se mere
Det er desværre ikke muligt at forfine sit søg på hjemmesiden efter fx både køn og størrelse på en gang, så der kommer ret mange ting op at gå igennem - hvis man altså gider, og ikke går til en anden... Se mere
kan helt klart anbefale miniaturen, de har nogle super lækre varer og nogle søde og hjælpsomme medarbejder, så jeg er helt klart en tilfreds kunde. Det eneste jeg har at det kunne være rart at man hav... Se mere
Jeg havde fået trykket at jeg selv ville hente mine vare i butikken ved en fejl, men blev ringet op af butikken kort efter jeg havde bestilt om det kunne være rigtigt at jeg selv ville hente når jeg... Se mere
Andre kiggede også på
Perfekt handel - ingenting at klage over
Jeg havde min vare efter to dage, og den levede 100% op til forventningerne:)
Det har været en fin, og professionel oplevelse at handle med Miniaturen.
Tak for hurtig, professionel og venlig håndtering. Vh Trina
Super, super butik
Lækre varer og en god og overskuelig hjemmeside. Servicen er i top - både i den fysiske butik og i net-butikken. Fragt er altid lav, hvilket gør at man ikke behøver at over-shoppe, men også kan købe bare en enkelt vare, uden at have betalt en formue i fragt. Klart et af mine favoritsteder at handle til mine børn:-)
Lækre varer, god service og hurtig levering. Kan helt klart anbrfales.
lækre varer og hurtig levering
Lækre mærker og hurtig levering. Kan klart anbefales :-)
Fantastisk service!
Det er ikke sidste gang at jeg har handlet der! Jeg ringede til dem fordi jeg skulle bruge noget af min bestilling ret hurtigt og de var så søde at sende af to gange så jeg nåede at få det. 1000 tak!
1 gang Miniaturen altid Miniaturen
Skøn hurtig handel...
et dejligt sted at købe lidt nyt
hurtigt og nemt
Du bestiller den ene dag og har varen næste dag. Flot indpakket og præcis som forventet.
Hurtige, holder hvad de lover, god kundebetjening og lette at få fat på.
Min mening ovenover er samtidig min anmeldelse
Super hurtig og venlig kundeservice
Her flere gange handlet hos Miniaturen.dk
Var utilfreds med kvaliteten på et par bukser, fik penge retur ganske få dage efter de var sendt retur, selvom det var blevet brugt..
Har dog også flere gange bestilt en vare som ikke var på lager, eller en vare som viste sig at være en anden end den på billedet.
Meget tilfreds:-)
Professionelt og hurtig levering
Vi klart anbefale det til andre jeg kender, men synes det kunne være godt hvis man kunne afhente i postafhentning(bokse)
super service
Miniaturen er fantastisk. God service, man ved hvad man får, derfor køber jeg ofte tøj hos dem. Deres hjemmeside er nem og lige til . De tilbyder at pakke tøjet fint ind :-) jeg bliver nød til at holde nu , da jeg skal ind på hjemmesiden og købe mere tøj :-)
alarm i jakke
Jeg købte en jakke til min datter på nettet. Den ankom efter 2 dage, meget tilfredsstillende, men der sad en alarm i hatten på jakken. Jeg ringede og snakkede med dem og heldigvis var der ikke farve i alarmen, så min mand fik den af med noget værktøj. Butikken tilbød at jeg kunne sende den retur og de kunne tage den af. alt i alt tilfredsstillende service, men lidt træls alt bøvler fordi de ikke havde husket at tage alarmen af.
Super handel
Rigtig fin handel, dejlig med en kampagne kode, hurtig levering.