Min ordre bestod af fire varer, Miniaturen sender en ordrebekræftelse hvor de konstaterer at de har sendt de tre af varene, men ikke den fjerde da den ikke var på lager. Jeg finder det enorm... Se mere
kan helt klart anbefale miniaturen, de har nogle super lækre varer og nogle søde og hjælpsomme medarbejder, så jeg er helt klart en tilfreds kunde. Det eneste jeg har at det kunne være rart at man hav... Se mere
Jeg havde fået trykket at jeg selv ville hente mine vare i butikken ved en fejl, men blev ringet op af butikken kort efter jeg havde bestilt om det kunne være rigtigt at jeg selv ville hente når jeg... Se mere
Andre kiggede også på
Miniaturen ringede mig op om, at de sko, jeg havde bestilt, var solgt til en anden. Det var jo træls, men de var til at tale med, og jeg fik et rigtig godt tilbud på et par lækre vinterstøvler i stedet. Det var med til at opveje en ellers lidt ærgerlig oplevelse.
Super fin butik med stort udvalg og god kundeservice
Absolut ingen finger at sætte på at handle med dem - god service og fornuftigt prisleje og rigtig stort udvalg.
Ingen anmærkninger
Super fin webshop. Hurtig levering og billig fragt
Dårlig kundeservice når en varer skal retur og det er ikke 1. gang det sker!
Hvis du ikke orker at skal maile frem og tilbage vedr. at få dine penge retur fra en byttet varer - så er det ikke her du skal handle!
Det er desværre ikke 1. gang at jeg prøver, at der ikke er styr på selve processen i at tilbagelevere en varer. Jeg har 2 gange tilbageleveret en varer i selve butikken. Desværre får man intet på skrift om, hvad man tilbageleverer (uproffessionelt i min verden!) - og når man efter 2-3 uger endnu ikke har set sine penge retur på kontoen, så har jeg mistet tålmodigheden. Denne gang sker der desværre også det, at ekspedienten noterer, at det er en anden varer end den jeg levere tilbage (som er billigere end den jeg bytter).... Måske fordi hun hun havde mere travlt med at få lagt varen tilbage i webshoppen end at hjælpe mig med at finde en tilsvarende varer og svare på andre spg. der kunne havde givet butikken et mersalg..... Og når ekspedienten ligefrem siger til een "du må altså lige vente, jeg skal have lagt varen tilbage i webshoppen" - så er det, at jeg tænker, at hun vist har glemt, at det er kunden, der står foran hende der er vigtigst!
Her er der ingen tvivl om, at butikken har glemt hvad der er vigtigst for at overleve! Kundeservice!
For mit vedkommende er det slut med at handle der - både i den fysiske butik i Svendborg og Odense og ikke mindst på nettet - hvor jeg typisk har bestilt og selv hentet mine varer i Odense.
Super nemt og hurtig levering
Prøv det, nem måde at handle på og lækkert kvalitet. Butikken kan varmt anbefales.
Ikke godt nok
Jeg havde bestilt på nettet og da jeg havde modtaget ordrebekræftigelsen og kommer for at hente bliver varen først hentet ned fra hylden....og det var den sidste.
Hvad havde de gjort hvis der var en der havde købt den imellemtiden...især da jeg jo havde valgt at hente selv i butikken for at spare Porto.
Bort set fra en lidt dum hjemmeside har alt været super!
Det er desværre ikke muligt at forfine sit søg på hjemmesiden efter fx både køn og størrelse på en gang, så der kommer ret mange ting op at gå igennem - hvis man altså gider, og ikke går til en anden mere oversigtelig netbutik...
- ærgerligt, for ellers en god butik ift udvalg, service og pris.
Meget-meget tilfreds
Fantastisk dejligt udvalg; gode udsalgs-priser og utrolig hurtig levering.
God kundeservice og hurtig levering.
Jeg bestilte udsalgsvarer, men blev ringet op, da én af varerne var udsolgt. Fin service at ringe op og tilbyde alternativer - lidt irriterende at hjemmesiden åbenbart ikke var helt opdateret.
Godt sted at handle 😊
Okay anbefalinger herfra, og forholdsvis god levering. Leveringstid var dog noget længere end der står på hjemmesiden ( ca 2 dage længere)men alt i alt et sted vi gerne handler igen 😉
hurtig levering - hurtig tilbagelevering
Sandalerne passede ikke, så butikken sendte hurtigt en returlabel.
Hurtig, sød og nem service
Super service! Altid hjælpsomme og imødekommende!
Der er altid god tid til god service, også selvom butikken er stuvende fuld og når der handles på nettet er servicen også i top!
Fantastisk service
Jeg havde bestilt en morgenkåbe, men selvom det var tilgængelig på nettet var den desværre udsolgt. Jeg blev ringet op 30 min efter min ordre var tastet og de beklagede men de havde ikke flere i den størrelse. De sender så anden type morgenkåbe som er noget dyere til samme pris som den oprindelige. Det kalder jeg service!
Super sted at handle!
Fint udvalg til gode priser og vigtigst af alt; rigtig god service!
SUPER service
Skøn butik, super service og gode priser på lækre produkter
Fin online shop og butik i Svendborg (har ikke set den i Odense :))
Hurtig levering, sød og hjælpsom personale