Min ordre bestod af fire varer, Miniaturen sender en ordrebekræftelse hvor de konstaterer at de har sendt de tre af varene, men ikke den fjerde da den ikke var på lager. Jeg finder det enorm... Se mere
Det er desværre ikke muligt at forfine sit søg på hjemmesiden efter fx både køn og størrelse på en gang, så der kommer ret mange ting op at gå igennem - hvis man altså gider, og ikke går til en anden... Se mere
kan helt klart anbefale miniaturen, de har nogle super lækre varer og nogle søde og hjælpsomme medarbejder, så jeg er helt klart en tilfreds kunde. Det eneste jeg har at det kunne være rart at man hav... Se mere
Jeg havde fået trykket at jeg selv ville hente mine vare i butikken ved en fejl, men blev ringet op af butikken kort efter jeg havde bestilt om det kunne være rigtigt at jeg selv ville hente når jeg... Se mere
Andre kiggede også på
For dårlig emballage
De havde ikke alle varer på lager og måtte efter telf kontakt lave endnu en ny bestilling på de ændrede varer. Ville lave gaveindpakning som kompensation, men den var så ringe, at jeg selv måtte lave en ny.
Forsendelses emballage består bare af en plasticpose- så en lille æske med puslespil var trykket- utroligt at det andet var i behold!
Fin oplevelse
Vare som ventet dog lidt længere levering end jeg havde regnet med.
Service i verdensklasse
Miniaturen er altid meget venlige og hjælpsomme med alting.
Fantastisk
Hurtig levering og overskuelig hjemmeside - kan varmt anbefales!
De ved hvad der dur, sender hurdigt din bestiling, til dig.
Når har du Ikke set hjemmesiden, på Facebook. Du skulle lige de, nye sko de har fået hjem, supper smarte, ville være lige noget for peter, til børnehaven.
Godt sted at handle
Hurtig levering, fedt tøj og fine tilbud indimellem
Det er ganske vist !
I får fem stjerner pga. en perfekt oplevelse.
Problemfrit
Handlen gik problemfrit og varen blev hurtigt leveret
Altid god og venlig service
Jeg kan varmt anbefale Miniaturen både webshop og butikken i Odense. Altid god og venlig service og hurtig levering. Og ikke mindst skønt udvalg af børnetøj og sko.
Velfungerende
Dejlig butik med stort og lækkert udvalg. Fin service!
Fin webshop!
Fandt hurtigt hvad jeg søgte i rette størrelse, og varen kom næste dag! Sådan skal det være :)
Superskøn hjemmeside
Meget overskuelig og nemt sted at handle på og vigtigst af alt....hurtig levering
God og hurtig service
Intet at klage over. Hurtig betjening og god service, da jeg skulle bytte en vare i butikken.
Lækkert tøj og god service
Har handlet mange gange hos Miniaturen - er altid meget tilfreds med service, priser og levering. :-)
Super fin hjælp og god behandling
Købte et par bukser til min nevø i butikken i Odense, og fik en super hjælp til at finde den rette størrelse. Bedste anbefaling herfra.
Min gave skabte kaos
Jeg købte et gavekort via miniatures hjemmeside til min kusines datter, der fyldte to år. Jeg kunne læse på deres hjemmeside, at gavekortets cifre bare skulle vises i butikken, for at man kunne bruge det i de fysiske butikker. Dig valgte jeg at printe det til min kusine for en nemhedens skyld. Min kusine og hendes mand valgte at handle i Svendborg, hvor de blev betjent af en ekspedient, som desværre var meget ubehøvlet, og de fik at vide at de 'altså' ikke kunne bruge gavekortet i butikken. Kort tid efter, hvor min kusine har fået forsikret af mig at det står skrevet på hjemmesiden, vælger hun at prøve at handle i butikken i Odense, hvor hun igen fik en meget ubehøvlet behandling af den ansatte. Hun blev nedgjort og fik igen at vide at man ikke kunne bruge gavekortet i butikken, hvilket dog lykkedes at overtale ekspedienten til at tage imod alligevel, efter en forsikring deres egen politik på hjemmesiden, og da min kusine beder om forslag til hvad hun lige kan finde i butikken for de sidste 71kr på gavekortet, får hun et ubehøvlet svar. Min kusine vælger at skrive en lang mail til ejerne, som heldigvis vælger at skrive tilbage til hende og beklage, og fortælle hende at de vil tage sagen op med assistenten i butikken, da det ikke er sådan de ønsker at fremstå (hvilket er hvorfor jeg har givet nr to stjerne). Jeg har det enormt skidt over at vide, at min kusine har skulle pukle med det åndssvage gavekort pga uvidenhed og ligegyldighed. Jeg køber ikke noget i gave der næste gang, for har ikke lyst til at udsætte andre for lignende ubehageligheder og problemer.
Gode tilbud og hurtig levering.
Det var nemt, hurtigt og billigt :-)