Nedenstående blev udbedret fint og professionelt. Der havde været problemer med mail og telefon. Jeg bestilte 2 par håndledsbeskyttere og et sæt med knæ- og albuebeskyttere. Da jeg modtog pakken ma... Se mere

Fantastisk skateshop lige ved Nørreport. Her møder man enormt Imødekommende, empatisk og ikke mindst kompetent staff der har styr på den mindste detalje. Skulle have et skateboard, og blev med det... Se mere

Skulle købe mine aller første rulleskøjter. Havde en oplevelse af at pigerne i butikken, kun var sat i verden, for at hjælpe, vejlede og opmundre mig. Trillede lidt rundt butikken, hvor der var god st... Se mere

Min søn skulle have justeret et par ting på sit løbehjul, vi fik fantastisk service og god stemning i den lille butik, og har været der et par gange siden. Selv om der altid er mange kunder, bliver ma... Se mere

1. Butik med cykeltilbehør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Mills : Salg af rulleskøjter - isskøjter - kunstskøjter - skateboard - eget værksted...

3,9

God

Absolut ingen kontakt!!!

Opdatering:
Sådan👍 Så skete der noget!
I går 12/12 fik jeg besked fra Post Nord om at min pakke lå til afhentning. Jeg har hentet den i dag og alt er godt! ... og fin stil, at Mills sender pakken uden beregning, hvilket jeg betragter som et "plaster på såret" - Tak og god jul 🎄
Absolut ingen kontakt!!!
Trods adskillige forsøg...
Jeg modtog ordrebekræftelse 21.nov, så nu er der gået to uger
Telefonen bliver ikke taget,
sms og mail ikke besvaret, så det har ikke været muligt at aftale afhentning af min vare, som jeg ønskede at hente på adressen i Rosengården 9.

Jeg tog derind, der var lukket men et skilt ved døren angav to åbningsdage - Jeg tog derind igen, men
skiltet ved døren, med åbningstider passer ikke og en dame fortalte, at firmaet er flyttet... hvorhen?
Hun var i alle tilfælde ved at sætte Mills tidligere lokale i stand og det andet telefonnummer, der kan findes på Mills hjemmeside - melder:"numeret er ikke i brug..."
Jeg kan se her på Trustpilot, at der plejer at blive svaret og handlet på negativ omtale indenfor 2 dage, så det ser jeg frem til

7. december 2023
Mills-logo

Besvarelse fra Mills

Hej Jette
Vi har ændre vores fysiske butik til online - det har været en ret rodet affære både for os og jer som kunder. Det beklager vi meget - vi er ved at finde vores ben i denne proces.

kan se på tråden fra Postnord at den pakke blev pakket og afl den 6/12 (dagen før din klage) pakken bliver først leveret i føtex den 12/12 og du fik den i dag den 13/12

endnu engang må vi beklage

Mvh Bonny fra Mills

Meget hjælpsomme

Jeg kunne ikke finde fejlen på et board, som ikke sælges i Danmark, så jeg var totalt på bar bund og kunne ikke finde nogen, der ville røre ved det. Indtil en venlig person fra Mills' værksted var sød at kigge på det - og endda næsten gratis.
Tak for hjælpen!

7. november 2023

Super service i butikken

Super service i butikken. Mange mennesker ja, men det er jo nok fordi at de er nørder der har styr på det de laver. Kan kun anbefale dem til alle der skater.

27. maj 2023

En ærgerlig oplevelse....

Efter at have kigget anmeldelserne igennem herind besluttede jeg mig for, at bestille en griptape til min søn på hjemmesiden. Den blev bestilt mandag d. 24.4. og det fremgik ikke at varen ikke var på lager, så nu var det jo blot at vente .
Med en leveringstid på 1-2 dage, så burde jeg være i god tid til d. 2. maj, hvor han skal bruge den.
I ordrebekræftelsen bliver jeg oplyst om, at jeg ville få en mail når varen var afsendt.
Da jeg ikke har hørt noget torsdag, så kontakter jeg dem pr. mail. men ingen respons.
I dag (1. maj) har jeg nu forsøgt at ringe uden held. Jeg har derfor d.d. bedt om at få ordren annulleret.
Efter at have googlet den specifikke griptape, så ser det ud til, at den muligvis ikke er på lager hos Mills.
Uanset hvad årsagen er til, at jeg ikke modtager min varer eller hører noget, hvis det skyldes at varen ikke er på lager, så hører jeg heller ikke noget efter at jeg selv retter henvendelse.
Derfor kan jeg ikke give en tilnærmelsesvis tilfredsstillende bedømmelse.
Oplevelsen vil nu nok afholde mig fra, at bestille herfra en anden gang.

24. april 2023

ingen kontakt af få

ingen kontakt af få, intet svar via email eller noget som helst. De vil gerne tage ens penge, men på ingen som helst måde svare dig når de laver fejl og sender forkert. virkelig en dårlig behandling af sine kunder

10. januar 2023
Mills-logo

Besvarelse fra Mills

Helt ærlig Martin

1. Du lavede en bestilling den 10/1- 23 kl 16,45

2. Jeg har sendt din pakken som du bad om til Nærboks Hjortegården, Dildhaven 11B, DK-2730 HERLEV som du kan se BÅDE på den vedhæftet file (via Mail) og på din pakkelabel.

3. Din pakke lå klar til levering i dag kl 13:39 i Føtex og ikke i Dildhaven Du henter den kl 17.52 (Pakken er klar til dig indenfor 24 timer hvilket er super service) Hvad der er gået galt kan jeg ikke sige men jeg arbejder heller ikke hos postnord. Uanset hvad så er det er sket er det da øv og irriterende at man skal et andet sted end det man har betalt for.

4. Du skrev en mail kl 9, 10 og 17 og jeg svarede dig kl 20 med 2 mail og jeg har ringet til dig 2 gange og send 2 sms'er.

5. Vi har her i Vinterperioden ikke åbent i den fysiske butik hver dag som normalt (se vores hjemmeside under åbningstider) men vi svare på mail og tlf ASAP.

6. Vi trækker pengene fra kunderne når vi sender en pakke afsted. Jeg har haft butikken i 18 år og har ALDRIG snydt nogen.

Blev virkelig trist over din vrede og dine anmelderser på de forskellige SoMe og her på Trustpilot - da jeg VED Vi har gjort noget forket.

Skating-ekspertise, udstyr, reparationer, gode priser, samt vejledning er i top!

Hvis man ønsker skating-ekspertise, personlighed og gode priser så er dette stedet! I løbet af det sidste år hvor jeg er kommet i Mills har de kunnet levere hurtigt og effektivt ift. konkrete forespørgsler om udstyr + reparationer, men har også mere ekstensivt kunnet give gode råd til hvordan man kommer i gang med skating, bliver bedre på det niveau man er nået til, og de fortæller gerne om hvad der rører sig indenfor miljøet for tiden. Godt udvalg af udstyr, god vejledning omkring udstyret, og rigtig god valuta og effektivitet ift. f.eks. reparationer i deres værksted. Enormt rar atmosfære, imødekommenhed og professionalisme - et sted for både unge og ældre skatere.

13. april 2022

Jeg blev anbefalet at tage ind til…

Jeg blev anbefalet at tage ind til Mills, og jeg bliver NØD til at anbefale det videre!

Service i topkvalitet, samme med produkterne!
Samtidig kan man mærke den gode Vibe i shoppen med masser af kærlighed og overskud!

Vi ses når jeg har fået bedre fodfæste på mine nye linners, og jeg skal have nye hjul!
Tak for jer! ❤️💪🏼

7. april 2022

Bedste butik på markedet!

Bedste butik på markedet!
Altid god, kompetent service og vejledning. Stort engagement i ungdommen. Går altid fra butikken med super varer og et smil på læben. Hvis du endnu ikke har besøgt butikken bør du unde dig selv det.

11. december 2021

Super service - stort sortiment - høj kvalitet - super god vejledning, så jeg altid køber de løbehjuletdele, som min søn ønsker sig🛴🛴🛴

10. november 2021

Vi har i dag besøgt Mills for første…

Vi har i dag besøgt Mills for første gang sammen med vores 12 årige søn, som er ret begejstret for at stå på løbehjul.

Vi må sige, at den service, know-how og venlighed vi blev mødt af i butikken var helt uovertruffen og vel nok den bedste betjening vi nogensinde har fået.

Personalet er super nørdede (på den fede måde) og engagerer meget i betjeningen og de kunde de står overfor. Vildt fed oplevelse.

Kunne vi give flere stjerner en 5 så havde vi helt sikkert gjort det 😊

23. oktober 2021