Millarco International A/S - Aarhus Anmeldelser 30

3,8

Rokhøj 26, 8520 Lystrup, DK

Køber udekøkken for 20.000kr som ikke kan tåle at stå ude rustfri bordplader ruster i samlinger

Jeg har da flere gange når jeg skal forsøge mig med nyt elektronisk isenkram, haft lidt begynder problemer, men dette Vildt Kamera fra Millarco kunne jeg ikke knække "koden" til, så jeg har gennem... Se mere

Uovertruffen service. Jeg henvendte mig til Millarco, da jeg havde fået en ridse i mit nye Cozze skabsmodul. Henrik Hansen bad prompte om model, min adresse og telefonnummer - hvorefter jeg modtog... Se mere

Mange tak til Serviceteamet hos Millarco og især Henrik der var hurtig og meget hjælpsom til opsætning af Vildtkamera. Jeg var dsv. startet ud med et forkert SIM kort, men blev guided den rigtige... Se mere

1. Grossist
  2. Gør det selv-butik
  3. Havecenter
  4. Isenkræmmer
  5. Værktøjsgrossist

Om Millarco International A/S - Aarhus

Hos Millarco International forhandler vi et bredt udvalg af produkter til haven. Alle haveejere ved, at en have er et helårsprojekt, hvor man skal ordne drivhuset, have haveredskaberne og trillebøren i anvendelse til at ordne jorden, eller have vandingsartiklerne i gang i den varme sommer, eller når sommer og aftnerne skal forlænges med en terrassevarmer på terrassen. Ud over det har vi også et bredt sortiment af spil til leg og underholdning, så man til hver en tid kan få det meste ud af den dejlige Danske sommer. Hos Millarco har vi et udvalg af egne brands som Green>it serien og Play>it serien så du er klædt på til havearbejdet eller til leg i haven. Hos Millarco International forhandler vi et bredt udvalg af både gasgrill, Cadac grill, kulgrill, kuglegrill og tilbehør til grillen ud over det nyeste tiltag som Cozze pizzaovn. Det er altså helt op til dig, hvad du foretrækker, når grillmaden skal tilberedes

• Rokhøj 26, 8520, Lystrup, Danmark

3,8

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

En service udover det sædvanlige.

En service udover det sædvanlige.
Tænderen på min pizzaovn var defekt, så jeg kontaktede jer og fik fat på Henrik. Han var ikke bare hjælpsom, han var imødekommende, professionel og virkelig engageret i at finde en løsning. Hans vejledning var klar og effektiv, og allerede dagen efter blev der sendt en ny reservedel.

Nu virker ovnen igen, og jeg slipper for en sur kone.

Tak til Henrik for en kundeservice i topklasse!

De bedste hilsner,
Robert

23. juli 2025

Udendørs ord af mrk. Cozze

Jeg havde købt et udendørsbord fra cozze i sommeren 22. Desværre så var hjulene blevet skæve og udtræksbordet i træ krævede vedligeholdt flere gange om året. Jeg skrev til kundeservice, som bad om en købskvittering, hvorefter de sendte både 4 nye hjul og udtræksbordet i plastik uden beregning. Det er supergod kundeservice.

Tak for det.

2. december 2024

Fantastisk god service!

Kontakter Millarco da jeg mangler nogle dele til en reol jeg har købt flere måneder for inden. Jeg har hverken ordre nr. eller kvittering. På trods af dette hjælper Millarco alligevel og sender de manglende dele, ikke bare et sæt men 2 sæt, da der findes 2 størrelser.
Det er god service.

1. september 2024

Købte en Boxer 2000 port åbner i Jem &…

Købte en Boxer 2000 port åbner i Jem & Fix
Der var så desværre sket en produktionsfejl på indpakningen, hvor der var afbilledet en trådløs fjernbetjening til montering i garagen( Den er kun med i 3000 modellen). Jem og Fix har så ikke efter aftale med Millarco påklistret mærker over fjernbetjeningen.

Vi løser problemet med en "almindelig" fjernbetjening og alt er i skønneste orden.

PS: Port åbneren er fantastisk brugervenlig og nem at indstille.

Super god service fra Millarco :-)

24. juli 2024

Uovertruffen service

Uovertruffen service.
Jeg henvendte mig til Millarco, da jeg havde fået en ridse i mit nye Cozze skabsmodul. Henrik Hansen bad prompte om model, min adresse og telefonnummer - hvorefter jeg modtog besked om at en reparationslak ville blive afsendt hurtigst muligt. Lakken er nu modtaget.
Kvaliteten af Cozze’s produkter følges godt op med god service. Tak Henrik.

24. juni 2024

Super service, skrev med et problem med min pizza ovn og uden problemer sender de en ny reservedel så jeg kan lave pizza igen :)

15. april 2024

Reservedel til Cozze udekøkken

Jeg kontaktede Cozze for at se om jeg kunne købe nogle reserve dele til mit udekøkken, da der desværre var et par hængsler der var knækket i en vinterstorm.
Kundeservice var super hurtige og søde og sendte reservedelene uden beregning. Virkelig god service!

10. april 2024

Hjælp til reservdel

Kæden på min Boxer portåbner var knækket, hvorfor jeg kontaktede Millarco. Her var Henrik meget hjælpsom og præcis om, hvad han skulle vide, for at finde den korrekte reservedel. Allerede samme dag var den ønskede reservedel fundet og sendt afsted til mig - og endda U.B ;-)
En super fin oplevelse -Tak !

9. april 2024

Hjælp til opsætning af Vildt kamera

Jeg var dsv. startet ud med et forkert SIM kort, men blev guided den rigtige vej, og herefter hjalp Henrik med resterende ( jeg er ikke selv den allerstørste IT specialist)
Endnu engang tak til alle for hurtig og god service
Hilsen Keld Christensen

4. januar 2024

Usædvanlig god kundeservice

Hurtig, effektiv og serviceminded kundeservice. Efter en hurtig og god mail og telefon korrespondance fandt de en løsning på mit problem som klart oversteg mine forhåbninger. Super tilfreds 😊💪

19. december 2023