Mijn Subsidie BV Anmeldelser

3,9

Waar ik natuurlijk tevreden over ben is dat jullie de aanvraag goed verwerkt hebben zodat ik mijn subsidie ook heb ontvangen. Een min puntje is dat ik op voorhand niet had begrepen dat er bemiddeli... Se mere

Onze ervaring is dat je niet goed beschermd wordt als je twijfelt over een betaling die gedaan moeten worden, je krijgt eerst een bericht toegestuurd met de vraag of je zeker weet dat je de betaling w... Se mere

Betreft aanvraag voor spouwmuur- en dakisolatie. Het formulier is overzichtelijk en eenvoudig in te vullen. De afhandeling verloopt ook vlot. Als u moeite heeft met aanvragen van subsidie is dit de m... Se mere

Ik had subsidie aangevraagd voor dakisolatie en spouwmuurisolatie. Deze mensen zijn echt betrouwbaar, niks mis mee. Ze hebben alles keurig geregeld en mij op de hoogte gehouden. Ik snap de negatieve... Se mere

1. Meditation

Digitale dienstverlener die particulieren ondersteund bij verschillende digitale processen. Hierbij is het mogelijk klanten te ondersteunen of op te treden als intermediair.

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

312 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Snelle reactie

Na het invullen en bevestigen niet lang hoeven wachten op het bericht dat de aanvraag was goedgekeurd en de snelle overboeking op mijn bankrekening.
Alles was duidelijk. Bedankt voor de snelle reactie.

Prima verlopen.

Het proces is prima en snel verlopen. Ik vind echter dat van te voren duidelijk moet zijn dat er wel enig kosten in rekening worden gebracht.

8. december 2025

De subsidie aanvraag is vlot verlopen…

De subsidie aanvraag is vlot verlopen en eruit goed op de hoogte gehouden met de stand van zaken.
Was mijn echter vooraf niet bewust dat er kosten aan verbonden waren.
Maar deze waren te overzien.
Nogmaals alles is wel heel soepel en snel verlopen.

8. december 2025

Online aanvragen ging erg gemakkelijk.

Gemakkelijk online aan te vragen. Website werkt erg goed alles was duidelijk. Kreeg per omgaande een mail om mijn KA numer op te geven en in die mail stond perfect aangegeven waar ik die kon vinden. Al met al weinig moeite gekost.

Prima

Prima , vlot. Correct er is echter een maar vind het raar dat ik voor de dienstverlening moet betalen haalt mijn netto subsidie bedrag met ca €70,- naar beneden jammer.