Mijn Subsidie BV Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Waar ik natuurlijk tevreden over ben is dat jullie de aanvraag goed verwerkt hebben zodat ik mijn subsidie ook heb ontvangen. Een min puntje is dat ik op voorhand niet had begrepen dat er bemiddeli... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Onze ervaring is dat je niet goed beschermd wordt als je twijfelt over een betaling die gedaan moeten worden, je krijgt eerst een bericht toegestuurd met de vraag of je zeker weet dat je de betaling w... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Betreft aanvraag voor spouwmuur- en dakisolatie. Het formulier is overzichtelijk en eenvoudig in te vullen. De afhandeling verloopt ook vlot. Als u moeite heeft met aanvragen van subsidie is dit de m... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had subsidie aangevraagd voor dakisolatie en spouwmuurisolatie. Deze mensen zijn echt betrouwbaar, niks mis mee. Ze hebben alles keurig geregeld en mij op de hoogte gehouden. Ik snap de negatieve... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Meditation

Skrevet af virksomheden

Digitale dienstverlener die particulieren ondersteund bij verschillende digitale processen. Hierbij is het mogelijk klanten te ondersteunen of op te treden als intermediair.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 80 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

312 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Subsidie aanvragen? Geen probleem, zo bleek.

Toen ik eenmaal wist van het bestaan van de site, bleek de aanvraag voor subsidie een fluitje van een cent. Geen ingewikkeld aanvraagformulier, een paar foto's, de rekeningen, en klaar! En nog een aardig bedrag gekregen ook; wat wil een mens meer? Veel dank!

17. februar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het invullen ging redelijk makkelijk.

Het invullen ging redelijk makkelijk.
Alleen de oplevering rond de bankrekening was wat onduidelijk, waardoor het de 1e keer niet goed ging.
Na een nieuwe poging was alles juist ingevuld en werd de aanvraag meteen beoordeeld.
Snelle uitbetaling van het subsidiebedrag.

17. februar 2026

Klantgericht en behulpzaam

Klantgericht en behulpzaam. Vragen worden snel beantwoord en men denkt mee. Zeer tevreden met deze ondersteuning, waardoor de aanvraag veel eenvoudiger was dan ik vooraf dacht. Hartelijk dank

29. januar 2026

Misleidend

Misleidend. Per abuis op geklikt.
Idd oplichterij, je denkt op overheids site te zitten.

12. februar 2026

Besvarelse fra Mijn Subsidie BV

Beste Mark Michael, wat vervelend dat u ontevreden bent met onze dienstverlening. Wij zijn een intermediair die onze klanten helpen bij het aanvragen van de subsidie. Veel klanten beschouwen dit als een lastig proces. Met behulp van onze expertise kunnen we onze klanten zo veel mogelijk ontzorgen bij dit proces. Als we kijken naar uw specifieke situatie, snappen we niet waarom u ontevreden bent. Na communicatie over de mail heeft u besloten de aanvraag bij ons te verwijderen. Dit hebben wij kosteloos voor u gedaan. Daarbij is het contact altijd netjes en duidelijk verlopen.

€79,50 bemiddelingskosten voor €75,00 euro subsidie

Pas na dat er automatisch €79,50 voor “bemiddelingskosten” zou worden afgeschreven, drong het tot me door: Ik ben er ingetrapt!

Dit is helemaal geen site van de overheid, maar een slim vermomde bemiddelingsdienst die misbruik maakt van mensen die op zoek zijn naar subsidie. Het enige wat dit bedrijf doet, is een formulier invullen dat je zelf, gratis en binnen vijf minuten bij de overheid kunt indienen. Geen toevoegde waarde, alleen extra kosten.

Voor een subsidie van €75 moesten we €79,50 betalen aan “bemiddelingskosten”. Dat is niet alleen absurd, maar ook ronduit oneerlijk. Als dit bedrag duidelijk op de site had gestaan, was ik hier nooit op ingegaan. Nu voelt het als een valkuil: je denkt met de overheid te maken te hebben, maar betaalt uiteindelijk meer aan de bemiddelaar dan aan de subsidie zelf.

Mijn advies: ga direct naar de officiële overheidswebsite en laat je niet misleiden door dit soort tussenpersonen. Het is een dure les die ik niet nog een keer hoef te leren. 1 ster, en dat is nog te veel. Trap niet in die verwarring!

6. februar 2026

Besvarelse fra Mijn Subsidie BV

Beste Lex, wat vervelend dat u ontevreden bent met onze dienstverlening. We hebben gekeken naar uw situatie en dat is natuurlijk niet de bedoeling. We maken gebruik van vaste kosten van €79,95. Dit komt vervelend uit voor klanten met een laag subsidiebedrag. Wij snappen volledig dat u ontevreden bent. Vandaar dat we een korting van 50% willen aanbieden. Graag horen we of u dat een goede oplossing vindt?

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zonde van je geld! Het kan ook gratis.

Op vrijdag 3 oktober 2025 een aanvraag ingediend voor subsidie voor het plaatsen van kunststof kozijnen met tripple glas. Helaas kwam ik er achteraf achter dat het ‘subsidie loket’ een tussen bedrijf is waar je geld voor betaald (80 euro) en dat je het ook gratis kan aanvragen. Na de aanvraag is gratis annuleren niet meer mogelijk en mocht je toch willen annuleren moest je 50 euro betalen. Toen dacht ik: nou dan liever 80 euro betalen voor iets dan 50 euro voor niks. Op 30 oktober (ik dacht; wat fijn zo snel!) kreeg ik een uitbetaling van 275 euro terwijl ik een uitbetaling van 1221 euro moest krijgen. Er was wat fout gegaan in de aanvraag, niet vanuit mijn kant, maar vanuit de subsidie loket richting het RVO. Uiteindelijk nadat er bezwaar is aangetekend na de fout tot 27 januari moeten wachten op mijn restende geld. Niet blij met de gang van zaken. Het heeft mij 80 euro en veel tijd en energie gekost om er achter aan te gaan. Op mails wordt niet, heel erg laat of na het versturen van een tweede mail pas gereageerd. De gegevens die die je aanlevert zijn vrijwel hetzelfde als die je moet aanleveren voor de gratis aanvraag. Zonde van je geld!

27. januar 2026

Beste klant,
Wat vervelend om te horen dat u ontevreden bent over onze dienstverlening. Ik heb uw situatie zorgvuldig bekeken en begrijp uw onvrede goed. De aanvraag is in eerste instantie ingediend als HR++ glas, terwijl dit HR+++ had moeten zijn. Op de factuur stond correct vermeld dat het om triple glas ging, maar in de bijbehorende documentatie werd gesproken over “HR++ Triple Isolatieglas”. Deze onduidelijkheid heeft helaas tot de fout geleid.

Dit is niet het serviceniveau dat u van ons mag verwachten. We nemen deze situatie dan ook serieus en gebruiken dit om onze processen verder te verbeteren, zodat dit in de toekomst voorkomen wordt. Uiteindelijk hebben we een bezwaar voor u ingediend en zijn we blij dat dit heeft geleid tot toekenning van het juiste subsidiebedrag.

We stellen het op prijs dat u dit met ons heeft gedeeld en vinden het fijn dat u uiteindelijk de subsidie heeft ontvangen waar u recht op had.

Oplichterij

Dit bedrijf vraagt bijna €80,- om een vrij simpel formulier voor je in te vullen bij RVO.
Je komt er pas achter dat dit zoveel kost, wanneer je alle informatie al hebt ingevuld en vlak voordat je op akkoord moet klikken.
Uiteraard dit afgebroken en vervolgens zelf ingevuld op de site van RVO. Makkelijk en gratis.
Hierna meerdere mails ontvangen van dit bedrijf met de vraag om mijn aanvraag af te maken, omdat mijn gegevens bekend waren helaas.

19. januar 2026

Besvarelse fra Mijn Subsidie BV

Beste R. van Til, wat vervelend dat u ontevreden bent over ons. Veel klanten ervaren het aanvragen van subsidie als een lastig proces. We als intermediair ontzorgen onze klanten hiervan. Uit ons systeem komt geen aanvraag naar voren. Het lijkt er dus op dat u geen gebruik heeft gemaakt van onze dienstverlening. Voor veel anderen is onze dienstverlening wel een uitkomst. Uiteraard bent u net zoals ieder ander vrij om te kiezen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Als je een subsidie aanvraag intikt in…OPLICHTERS OPLICHTERS GEEN AANVRAAG INDIENEN GE WORDT GENAAID WAAR JE BIJ STAAT

Als je een subsidie aanvraag intikt in de zoekbalk kom je op de site van het Subsidie Loket. De lay-out is een kopie van de originele RVO-site, waardoor ik niet doorhad met een commerciële aanbieder te maken had. Nergens in de aanvraag staat dat ik een overeenkomst aanga met hen aanga, hen machtig om een automatische afschrijving te doen van mijn bankrekening en er ontbreekt een privacy-protocol. Dit is pure misleiding. Telefonisch onbereikbaar, traag per mail, kortom digitale oplichting.
Dit is niet normaal dat mensen zo wordt misbruikt wordt in Nederland?????? en dan Zeggen ze over regels???? waarom wordt deze bedrijf niet nagekeken of ze wel aan de normen en waarden voldoen????? OPLICHTERS OPLICHTERS

21. januar 2026

Besvarelse fra Mijn Subsidie BV

Beste Mustafa Yanik, wat vervelend dat u ontevreden bent over onze dienstverlening. Wij zijn een intermediair die onze klanten helpt met het aanvragen van meerdere typen verduurzaming subsidie. Op de website staat dit duidelijk aangegeven. Uiteraard is het mogelijk om uw aanvraag kosteloos te annuleren, mocht u toch geen gebruik van onze dienstverlening willen maken. Wat betreft uw specifieke geval, we hebben via de mail contact gehad. Het contact is snel verlopen en we hebben uw aanvraag kosteloos geannuleerd. Dit lijkt ons een nette afhandeling.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.