Voldsom sur chauffør på 124'eren fra Aarhus mod Herning 28. juni. En fyr med løbehjul, som ikke forstod dansk, blev råbt temmelig højt ad, da han ikke hurtig nok fik flyttet sit løbehjul fra midtergan... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Midttrafik er et nyt trafikselskab, som dækker Region Midtjylland. Midttrafik er en fusion mellem Århus Sporveje Trafikselskabet, Viborg Amts Fælleskommunale Trafikselskab (VAFT), dele af Vejle Amts Trafikselskab (VAT) og de tidligere Ringkøbing og Århus amter.
Sørens Nymarksvej 3, 8270, Højbjerg, Danmark
- +45 87 40 82 00
- www.midttrafik.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Bus chaufførene står og snakker sammen…
Bus chaufførene står og snakker sammen på stationen. Det er meningen bussen skal kører 14.42 men de står og snakker indtil 14.48.
Hvis jeg kunne ville jeg give den nul
Hvis jeg kunne ville jeg give den nul.
Jeg tog rute 212 fra Randers og det var min første gang med at tage bus og jeg havde et skærmbillede af min billet men fik alligevel af vide af buschaufføren at jeg ikke kunne bruge det og var nødt til at købe en ny. Jeg er kun 14 og har derfor ikke mobilepay eller noget så det var et held jeg havde kontanter på mig for jeg skulle betale for en børnebillet selvom der stod på appen at man skulle have en voksen billet hvis man var over 12. Jeg skulle derfor betale over 3 GANGE så meget som den børnebillet jeg så skulle have haft fra start af og har ikke kunne gøre noget ved det da chaufføren var ligeglad og afbrød så jeg slet ikke kunne få et ord indført. Jeg har betalt 84 kr for en billet jeg ikke kunne få lov at bruge. 👎👎👎👎
Forsinkelser igen igen igen
Endnu engang lever Midttrafik op til forventningerne!
Forsinkelser, der betyder man ikke kan nå sin forbindelse. Ingen information, ingen alternativer. Ligesom vi kender dem ❤️
Hvordan kan det være man skal finde sig…
Hvordan kan det være man skal finde sig i at busserne altid er 5 minutter forsinket men når de kommer 1/2 minutter for tidligt så kører de bare uden at vente, kan det virkelig at man er så ligeglad med folk man kører rundt med???
Uforståelig kontrolafgift ved Midttrafik
Jeg fik en kontrolafgift i en bus, fordi mit Rejsekort ikke virkede - af ukendt årsag.
Jeg tjekker ind da jeg kommer ind i bussen og mit kort bliver afvist. Der står en kontrollør i bussen som kommer hen til mig, hvilket er helt forståeligt og jeg får en kontrolafgift på 1000 kr., dog uden at få muligheden for at kunne købe en billet på Midttrafiks App, eller at kunne forklare min situation. Jeg ved ikke hvorfor mit Rejsekort blev afvist.
Jeg gør indsigelse ved Midttrafik og en måned efter får jeg beskeden om, at Midttrafik har truffet afgørelse om, at jeg skal pålægges denne kontrolafgift.
Jeg synes ikke at kontrolafgiften er helt fair og nu er det svært, at få kontakt til Midttrafik.
Chaufføren snød os
Chaufføren snød os. Min veninde spørger hvor meget det kommer til at blive for en billet, og chaufføren spørger hvor gamle vi er og min veninde siger vi er 15(bliver begge 16 i år) og chaufføren siger 24kr. selvom på appen koster en børnebillet 12kr. Hvis han ikke troede på os kunne han kraftedeme bare have spurgt om ID🙄
Dårlige chauffører hos Midttrafik
Midttrafiks busser er begyndt, at komme for tidligt og ret ofte, for to dage siden kom 2a 6 minutter for tidligt og den kørte lige forbi mig og jeg skulle bruge penge på et Voi løbehjul for, at nå på arbejde og så idag sker det simpelthen igen, bare med 6a og jeg når ikke bussen. KOM NU TIL TIDEN
Ingen rejsegaranti for en chauffør der…
Ingen rejsegaranti for en chauffør der kører fra busterminalen uden at samle passagererne op. Der var åbenbart 1 passager (fra hele busterminalen) om bord i følge Midttrafik. Til trods for at bussen aldrig holdt på sin plads eller viste sit nummer på bussen. Gæt hvor mange passagerer ikke var med til trods for at have ventet der i 40 minutter. Altid nemt at finde en løgn frem. Det klammeste løgn på nettet om at de har rejsegaranti. Luk nu det firma ned. Mere konkurrence tak så vi slipper for Midttrafik.
Indeklima i busserne
Synes simpelthen ikke, at det er okay, at det skal føles som en ovn i jeres busser på sommerdage. Kan I ikke sikre et bedre indeklima? En ting er os passagerer, der betaler en dyr billet, men en anden ting er jeres stakkels chauffører! De må da blive helt dehydrerede af det indeklima, hvilket også skaber en farlig situation.
Blev simplethen nægte adgang tiim busen…
Blev simplethen nægte adgang til busen pga af min bagage, jeg har købt 2 stole i en genbrugsbutik. Det er simplethen dårlig service.
Svindlere en taxa chauffør sagde de…
Svindlere en taxa chauffør sagde de tager vilde overpriser, det er især udlandsk chauffør den er galt med, han har selv haft nogle ansat, de er flabet har vi ser bevis på engang en ældre mand havde svært ved komme ind i en mini bus, men den udlandsk chauffør skubber mig til siden fa jeg vælger rejse mig prøve hjælpe ældre mand op af de få trin, men min kæreste og en handicappet ven oplever en som var meget grov ikke snakker dansk ret godt, men at snakke med midttrafik om det vil give mere mening snakke med sin hund, de er så modbydelige flere køre vildt, jeg vil ikke anbefale dem, men har så oplevet få af dem køre pænt og været flinke, det er som vinde i lotto om en køre råddent eller ej.
Sur buschauffør
Da jeg tog med den blå bus 124, 31-05-2024 kl 10:39 i Silkeborg blev jeg straks mødt af buschaufførens uvenlige attitude.
Jeg var i gang med at checke ind med mit rejsekort og lagde ikke mærke til at han stillede mig et spørgsmål om jeg skulle til Aarhus, hvilket førte til han bankede hårdt på sin rude og spurgte igen på en sur måde.
Jeg svarede ham venligt hvilket førte til hans negative attitude hvor han rystede sig på hovedet og stirrede nedladende på mig.
En buschauffør er ofte den første repræsentant for den offentlige transport, passagererne møder, og en venlig og hjælpsom attitude kan gøre en stor forskel for rejsens oplevelse. Denne episode mindede mig om, hvor vigtigt det er med god kundeservice, selv i det offentlige transportnet. Jeg håber, at denne anmeldelse vil bidrage til, at der bliver taget skridt for at forbedre serviceniveauet, så fremtidige passagerer kan få en mere behagelig og tryg rejse.
Midttrafiks
Min bus kom ca.7 Minutter forsent.
Det ene hjul røg af imens vi kørte, alt i alt noget l.o.r.t
Stol ikke på vinkestrækninger
Skulle til Silkeborg st. den 1. maj og videre til København derfra. Skulle stå på ved en vinkestrækning, men buschaufføren sussede lige forbi mig. Jeg søger derefter rejsegaranti, da jeg så blev nødt til at bruge andet transport for at komme ned til stationen, så jeg kunne nå toget! Der var ingen hjælp at hente, da vinkestrækningen åbenbart ikke lever op til kravene for en vinkestrækning. Men hvorfor dælen står der så på Rejseplanen (som I selv linker til på jeres hjemmeside) at det er en vinkestrækning. I var sgu skyld I at jeg næsten missede mit tog videre!!
Jeg er meget tilfreds med servicen og…
Jeg er meget tilfreds med servicen og rettidigheden hos Midttrafik. Jeg kan slet ikke genkende det billede, som mange (de fleste) giver udtryk.
Tag jer sammen!
Få nu for H lavet nummer standeren så man ikke står i kø forgæves!
En bøde - nogle forslag
Fik mig en bøde fordi i har en regel om at billetten skal være købt inden man stiger på bussen. Bøden er selv påskyldt da jeg er sent på den og skynder mig at stige på for derefter så at købe den. Jeg køre med stortset hver dag så har ingen intentioner om at snyde nogen. I bør selvfølgelig ændre systemet da man træder på det normale menneske. Måske er 2-3 chance system kan klare det her for jer. I hvert fald et system der udstråler mere tillid
Benytter mig af lejligheden til at inkludere 3 dårlige og 3 gode
Dårlige
- beskidte sæder: sæderne i mange af busserne er beskidte og slidte
- korte rygstykker: rygstykket på sæderne er for korte til en på 190 man får hurtigt ondt i ryggen og træt i nakken
- for lidt ben plads: til en på 190 kan kan man godt få lidt ondt i knæene
Gode
- ankommer og ankommer ofte til tiden
- buschaufførene er ofte flinke og behjælpelige
- dækker mange vigtige ruter og gør det muligt at nemt at komme rundt
Hidsig chauffør
Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse med en chauffør i dag.
Han var vildt stresset.
Han venter et under et minut og så får jeg en skideballe for at komme for sent.
Imødekommende og god chauffør
Aften tur med bus 912X fra Billund lufthavn til Århus kørt af Thor var en skøn oplevelse. God og serviceminded chauffør! Tak for det.
Bus 100
Jeg tager bussen hver dag på arbejde. Fra Odder til Århus.
Jeg står på ved stop nr. 4 efter rute start.
Bussen er alligevel ofte forsinket 3 til 5 minutter.
I dag var bussen 1 minut for tidlig og næste bus 5 minutter forsinket.
Man kan skrive til jer via hjemmesiden og anmode om svar. Men det sker ikke rigtigt (har anmodet i andre tilfælde).
Er der nogen god forklaring på udsving og forsinkelser?