Banner for Midden-Oosten Reizen

TrustScore 4.5 ud af 5

4,7

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn net terug van 16 daagse rondreis in Marokko. Wat een schitterende organisatie. Nog voor vertrek een telefonisch onderhoud met Bo om verloop van reis te overlopen. In Marokko zelf, verschill... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel klantvriendelijk en heel goed bereikbaar. Altijd snelle reactie na een vraag of opmerking. Zeer gebruiksvriendelijke en zeer volledige app. Punt van aandacht: zelf inchecken bij vlucht (en) w... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Plezierige persoonlijke benadering. Denken met je mee. Tijdens de reis klopte bijna alles. Helaas bleek dat bezoek aan de Aswan dam niet meer in het pakket zat volgens de plaatselijke gids zodat USD... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Midden-Ooste Reizen heeft onze reis naar Marokko niet alleen in de puntjes voorbereid maar ons ook heel persoonlijk via de app tijdens de reis begeleid. Wij zijn afhankelijk van de scootmobiel en alle... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejsearrangør
  2. Rejseselskab

Skrevet af virksomheden

Dé reisspecialist voor reizen naar het Midden-Oosten.

Kontaktoplysninger

Promotion box for Midden-Oosten Reizen

Dé specialist voor het Midden-Oosten

Wij bezorgen u de perfecte reis, helemaal op maat.

4,7

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Review trip Dubai - Abu Dhabi

Onze reis naar Dubai en Abu Dhabi werd over het algemeen zeer positief ervaren. De reisvoorbereiding verliep goed: er werd duidelijk rekening gehouden met onze interesse in nieuwe en moderne architectuur, wat voor ons een belangrijke meerwaarde was.
Een kleine kanttekening betreft de planning rond oudejaarsavond. We hadden vooraf aangegeven dat we oudjaar graag tijdens de reis wilden vieren. Achteraf bekeken was het misschien beter geweest indien het reisbureau had voorgesteld om de reis te starten in Abu Dhabi en te eindigen in Dubai, zodat we het oudejaarsspektakel rond de Burj Khalifa hadden kunnen meemaken. Nu was de reis omgekeerd opgebouwd: eerst Dubai en daarna Abu Dhabi.
De trip-app die we voor vertrek ontvingen, was daarentegen een groot pluspunt. Alles was zeer overzichtelijk uitgewerkt en per dag waren alle vouchers en tickets voor excursies netjes gebundeld. Dat zorgde voor veel gemak en rust tijdens de reis.
Tijdens de reis zelf verliep vrijwel alles volgens wens. Enkel bij één transfer – van Dubai naar Abu Dhabi – was er een minder goede ervaring. Het voertuig en de chauffeur maakten geen professionele indruk. Kort na vertrek begon de camionette een vreemd en luid kabaal te maken en niet veel later kregen we een klapband. Gelukkig werd er vrij snel voor een oplossing gezorgd en stond er na korte tijd een vervangwagen klaar, maar deze transfer had duidelijk beter georganiseerd kunnen worden.
De voorgestelde hotels waren volledig naar wens en beantwoordden aan onze verwachtingen op vlak van comfort en ligging.
Ondanks enkele aandachtspunten kijken we met een goed gevoel terug op deze reis en zouden we zeker opnieuw met Midden Oosten Reizen op pad gaan.

5. januar 2026

Beste Cindy,

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te lezen dat u zo positief terugkijkt op uw reis naar Dubai en Abu Dhabi en dat de reis goed aansloot bij uw interesses.

Mooi om te horen dat de voorbereiding als prettig is ervaren en dat de trip app heeft bijgedragen aan een zorgeloze reis. Ook goed om te lezen dat de hotels volledig aan uw verwachtingen voldeden.

Prachtige reis Oman

Via vrienden terechtgekomen bij Midden Oosten reizen. Daar konden we precies aangeven wat we wilden en hoelang. Zij hebben daar een bijpassend plan voor gemaakt. De communicatie verliep uitstekend en er konden (kleine) aanpassingen gedaan worden. Voor de reis hebben we via een videogesprek het hele plan doorgenomen en konden we vragen stellen. Éénmaal in Oman verliep alles vlekkeloos. Er is zelfs een contactpersoon ter plaatse, mochten dingen niet lopen zoals het moet. Achteraf heel blij dat we de reis hebben laten samenstellen door Midden Oosten reizen. De reis klopte van A tot Z. Natuurlijk zijn er, achteraf, dingen die je misschien anders had willen doen. Dit hebben we doorgegeven aan het reisbureau. Kortom: prachtige reis door vakkundige medewerking van Midden Oosten reizen.

18. december 2025

Beste Rob,

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te lezen dat u via vrienden bij ons bent uitgekomen en dat wij uw wensen hebben kunnen vertalen naar een reis die van begin tot eind klopte. Goed om te horen dat u de communicatie, het persoonlijke contact en de begeleiding ter plaatse als prettig heeft ervaren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Eelke heeft ons een mooie reis bezorgd

Eelke heeft ons een mooie reis bezorgd, daarover geen twijfel! Oman is zonder meer de moeite waard om eens te bezoeken. Als feedback geef ik graag terug dat de reisapp soms niet correleert met de feitelijkheid.

21. december 2025

Beste Willem Jan,

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat ik u een mooie reis hebben kunnen bezorgen en dat u het de moeite waard vond om te bezoeken. Dat zijn precies de ervaringen waar we naar streven!

Zeer tevreden

Alles was prima geregeld en er is goed meegedacht. De reis werd ook op locatie meer dan goed begeleid. De begeleidende app helpt zeer en is van meerwaarde voor de reis. Ik zou zeker deze organisatie aanbevelen.

19. november 2025

Beste Paul,

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te lezen dat alles goed was geregeld en dat u zich zowel in de voorbereiding als ter plaatse prettig begeleid voelde. Mooi dat ook de app voor u echt van meerwaarde is geweest.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Een prachtige groepsreis OMAN

Een prachtige groepsreis OMAN geboekt bij Midden Oosten reizen. Een mooi programma, goed verzorgd, super luxe auto in een kleine groep. Ik heb genoten! Wat opviel bij Midden Oostenreizen is dat maatwerk mogelijk is, echter tegen een soms niet terechte meerprijs. Zo wilde ik met Oman air vliegen. Men gaf eerst aan dat men dit niet deed bij groepsreizen (ondanks mijn aangeven dat een vlucht tientallen euro’s goedkoper was op dezelfde dag met Oman air). Enkele dagen later gaf men aan dat het wel mogelijk was. Behalve de 50 € transfer, moest ik echter ook een meerprijs betalen voor de vluchten (die toch echter goedkoper waren). Maar goed, fijn dat het kon.
Omdat ik met Oman Air vloog bleef ik een nacht langer in Muscat. In de offerte kreeg ik voor deze ene nacht extra een duurdere kamer. Dat zou betekenen dat de eerste nacht een standard was en de volgende nacht een 45 € duurdere kamer. Op de website van het hotel waren de standaard kamers nog beschikbaar voor betreffende datum. Dit werd gelukkig gewijzigd maar ik moest nog steeds een bedrag extra betalen.
Van de 5 hotels die in de reis zaten, zijn er 2 gewijzigd. Het hotel in Muscat zou slechte reviews hebben over de kamers. Ik kreeg een hotel verder buiten de stad. Dit werd gedaan voor een “betere gastbeleving”. Het vervangende hotel lag 8,6 km verder weg van het eerdere hotel een vb niet meer op loopafstand van Oman Avenues mall en een lager aanbod van goede restaurants. Hierdoor had ik extra taxikosten. Ook is het vreemd dat het hotel nog steeds in het aanbod opgenomen is.
Ook het 4 sterren turtle resort werd vervangen. Zonder mededeling. De groep werd naar een ander hotel gebracht, 15 minuten rijden van het strandhotel dat geboekt was en niet meer aan het strand. En een prijs die 50 € lager lag. Ter compensatie kreeg ik een diner aangeboden (gemiddelde prijs in Oman tussen de 10 en 15 €).
De volgende dag is, zonder overleg, een deel van de reis overgeslagen. We zijn niet via de vissersdorpjes en kustroute met kliffen gereden. We hebben dezelfde weg via het binnenland gereden als de heenreis. De gids gaf aan dat de kustroute een omweg was en te lang was en men daarom ter plaatse gekozen had voor de kortere route in tegenstelling tot het reisprogramma in de app. Deze strandroute is vooraf bij de info benoemd door een Midden Oostenreizen medewerker als een mooie route.
De reactie van midden oostenreizen op de wijziging van het Turtle Beach hotel en de reisroute en mijn vraag naar een refund, was een standaard mail dat dit altijd mogelijk was vanwege verkeer of weer en de gastbeleving. Dit klopt echter niet met de info ter plaatse.
Ondanks een mooie rondreis met vele highlights weet ik niet of ik Midden Oosten reizen nog aan zou bevelen.
Gelukkig hebben de gids en chauffeur in de volgende dagen wel de moeite genomen om het programma te bespreken en evt wijzigingen, aan te kaarten.

9. december 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Perfect georganiseerde reis en zat erg leuk en goed in elkaar

De reis zat goed in elkaar en we werden goed begeleid door de ontvangen tripapp

18. december 2025

Beste Rinus,

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat uw selfdrive door Saoedi-Arabië goed is bevallen en alles naar wens is geweest.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De reis was boven verwachting en het…

De reis was boven verwachting en het reisbureau heeft de reis in overleg goed samengesteld. Wat een mooi en indrukwekkende reis was het Eelke nogmaals dank voor je support en begeleiding.

14. december 2025

Beste Korrie,

Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat de reis boven verwachting was en dat u deze als zo indrukwekkend heeft ervaren. Het was een plezier om de reis samen met u samen te stellen en u hierin te begeleiden.

Dank voor het vertrouwen en graag tot een volgende reis!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mooie mix van cultuur en natuur

Mooie mix van cultuur en natuur. Veel gezien in een dikke week. Uitstekende gidsen.

29. november 2025

Beste Dirne,

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat u een mooie reis heeft gehad door Oman. Mooi om te horen dat de mix van cultuur en natuur goed aansloten aan uw wensen en de gidsen u uitstekend hebben begeleid.

Uitmuntende ervaring

De voorafgaande info over de reis was zeer goed en nuttig. Het voorgestelde reisplan was relevant en de beschrijving van de locaties beantwoordde aan de werkelijkheid.
De keuze van de hotels was voor 90 % uitmuntend .
De dienstverlening ter plaatse idem.

12. december 2025

Beste Ronald,

Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat de voorafgaande informatie als nuttig is ervaren en dat het reisplan en de beschrijvingen goed aansloten bij de werkelijkheid. Ook prettig dat de hotelkeuze en de dienstverlening ter plaatse zo positief zijn beoordeeld.

Communicatief en behulpzaam

De teams waren tijdens de reis bijzonder communicatief en behulpzaam. Voor de start van de trip verliep de communicatie soms wat stroever, voornamelijk door de vele wisselingen van contactpersoon.

Tijdens de reis zijn er enkele zaken misgelopen, maar deze werden door de teams professioneel opgevolgd en voor ons opgelost.

Het verblijf in Aswan bracht een onverwachte verrassing met zich mee: we moesten per tuktuk naar het hotel worden gebracht. We kwamen in het donker aan, stapten vanuit de bus in de tuktuks en reden zonder veel uitleg de woestijn in. Dit had vooraf gecommuniceerd mogen worden, want het voelde op dat moment wat beangstigend.

1. november 2025

Beste Eva,

Dank u wel voor uw review. Fijn om te horen dat onze teams tijdens de reis zo behulpzaam waren. Dank ook voor uw feedback. Wij nemen dit intern mee, zodat wij dit in de toekomst kunnen vermijden.

Lara van Midden-Oosten Reizen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Midden Oosten reizen verzorgde onze huwelijksreis

Midden Oosten reizen verzorgde onze huwelijksreis naar Oman.
De reis-app was een enorme meerwaarde zowel voor als tijdens onze reis. Alles was tot in de puntjes geregeld en de reisconsulenten stonden ook altijd klaar via whatsapp bij enige vragen of problemen. De meeting met Dennis voor het vertrek was ook erg handig.

Onze huwelijksreis reis was onvergetelijk; dankjewel Midden Oosten Reizen om dit mee mogelijk te maken!

Naomi & Arthur

8. november 2025

Beste Naomi & Arthur,

Dank u wel voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat jullie een onvergetelijke huwelijksreis hebben gehad en dat de reis-app voor een meerwaarde hebben gezorgd.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele goede reis naar Jordanië gehad

Hele goede reis naar Jordanië gehad. Alles was zeer goed geregeld en is vlot verlopen, reis was beter dan verwacht. Op voorhand is alles goed uitgelegd geweest en met een handige app alle info snel toegankelijk.

9. november 2025

Beste Mike,

Dank u wel voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat uw reis naar Jordanië zo goed is verlopen. Heel prettig dat de uitleg vooraf duidelijk voor u was en dat u via de app alle informatie snel kon terugvinden.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles was prima geregeld !

Alles was prima geregeld

13. november 2025

Beste Rizet,

Dank u wel voor uw review!

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is geweest en dat jullie hebben genoten van jullie rondreis door Egypte!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Midden Oosten Reizen heeft een fantastische Oman reis geregeld!

Midden oosten reizen heeft een geweldige reis voor ons geregeld naar/door Oman. 12 vriendinnen, in 3 auto’s, tourend van Muscat, wadi’s, woestijn naar bergen en Nizwa. Wat een reis! Alles was zo goed georganiseerd. Lara, dank voor alles, echt heel bijzonder!

7. november 2025

Beste Adamse,

Dank u wel voor deze leuke review!

Ik vind het geweldig om te horen dat u met twaalf vriendinnen zo’n mooie reis door Oman heeft gemaakt. Heel fijn dat alles naar wens was en dat u zo heeft genoten. Het was een plezier om deze reis voor u samen te stellen.

Lara van Midden-Oosten Reizen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Duidelijke site om een reis uit te…

Duidelijke site om een reis uit te zoeken en goed persoonlijk contact om aanpassingen in een rondreis te kunnen doen. Goede software om zelf ook voorstellen te kunnen wijzigen en of prijsverschil te zien. Tijdens de reis ( Oman) reisschema in een app, en altijd iemand bereikbaar voor hulp. Wanneer hulp lokaal toch niet lukte dan Beck up uit Holland

14. november 2025

Beste Marianne,

Dank u wel voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u onze website duidelijk vond en dat het persoonlijke contact bij het aanpassen van de rondreis goed is bevallen. Ook prettig dat de software u hielp om zelf mee te kijken in de route en prijsverschillen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Teleurstellende organisatie en mooi Marokko

Onontkoombare extra kosten die niet bij de intake bekend gemaakt. Dat zelf rijden toch ingewikkeld is wegens parkeerproblemen was niet erkend bij de intake. Omdat we 2 dagen voor het begin wijzer waren geworden hebben we toch ons laten rijden. Dit was de redding van de vakantie. De organisatie had het toch in 2 dagen kunnen regelen. Vermoedelijk waren we bij zelf reizen na 4 dagen afgehaakt en naar NL teruggekeerd. Ondanks ons aandringen was het feestelijk diner op de verjaardag van mijn echtgenote en erger nog zonder wijn. Ten slotte hadden we op de laatste dagen problemen met een andere chauffeur. Marokko is mooi en er is veel te zien, maar zonder chauffeur mis je de helft door vervoers- en parkeerzorgen.
Helemaal eens dat de nazorg goed is geweest. Zie hieronder.

26. oktober 2025

Beste heer De Graaf,

Vervelend om te horen dat de reis niet naar verwachting is geweest. Wij hebben intussen telefonisch contact gehad en de reis uitvoerig besproken. Dit was een prettig gesprek en wij nemen de besproken zaken intern mee. U gaf aan de reis nu goed te kunnen afsluiten, dat vinden wij fijn om te horen.

Hopelijk kunt u positief terugkijken op uw reis.

Team Midden-Oosten Reizen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze gids Maudi was een topper

Onze gids Maudi was een topper. Vol energie, altijd vrolijk en vriendelijk en op momenten dat het nodig was streng ivm tijdschema en activiteiten. Ze kon alles goed centraal houden. Echt een topper!

7. november 2025

Beste Eveliene,

Ontzettend bedankt voor deze mooie woorden! Het is heel fijn om te horen dat jullie blij waren met de begeleiding en genoten hebben van de reis.

Maudi van Midden-Oosten Reizen

Fantastische ervaring

Goed georganiseerd en prachtige locaties om te overnachten.

12. november 2025

Beste Gerrit,

Bedankt voor uw mooie review en complimenten! Wat fijn om te horen dat u blij was met de organisatie en de accommodaties.

Tristan van Midden-Oosten Reizen

Trip to Jordan for Kemat/Kemito

Trip to Jordan for Kemat/Kemito

Thank you to Maudi for a being awesome and friendly! An amazing trip!!

10. november 2025

Dear Tatum,

Thank you so much for your kind words! I’m really glad to hear you enjoyed the trip.

Hope to see you again on another adventure!

Kind regards,
Maudi from Midden-Oosten Reizen

Zorgenloos vakantie houden

Alles was tot in de puntjes geregeld en op maat van wat wij wouden doen. Gidsen waren super vriendelijk en hadden veel kennis. Het waren steeds authentieke ervaringen.

4. november 2025

Beste Rani,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat alles naar wens was en dat u zo genoten heeft van uw reis en de begeleiding van de gidsen.

Bo van Midden-Oosten Reizen

Læs mere om andre typer anmeldelser.