Banner for Midden-Oosten Reizen

TrustScore 4.5 ud af 5

4,7

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn net terug van 16 daagse rondreis in Marokko. Wat een schitterende organisatie. Nog voor vertrek een telefonisch onderhoud met Bo om verloop van reis te overlopen. In Marokko zelf, verschill... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel klantvriendelijk en heel goed bereikbaar. Altijd snelle reactie na een vraag of opmerking. Zeer gebruiksvriendelijke en zeer volledige app. Punt van aandacht: zelf inchecken bij vlucht (en) w... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Plezierige persoonlijke benadering. Denken met je mee. Tijdens de reis klopte bijna alles. Helaas bleek dat bezoek aan de Aswan dam niet meer in het pakket zat volgens de plaatselijke gids zodat USD... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Midden-Ooste Reizen heeft onze reis naar Marokko niet alleen in de puntjes voorbereid maar ons ook heel persoonlijk via de app tijdens de reis begeleid. Wij zijn afhankelijk van de scootmobiel en alle... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejsearrangør
  2. Rejseselskab

Skrevet af virksomheden

Dé reisspecialist voor reizen naar het Midden-Oosten.

Kontaktoplysninger

Promotion box for Midden-Oosten Reizen

Dé specialist voor het Midden-Oosten

Wij bezorgen u de perfecte reis, helemaal op maat.

4,7

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alles liep op rolletjes

Alles liep op rolletjes, een super team zeer betrokken en supportive. Midden Oosten Reizen heeft ons enthousiast begeleid bij onze reis door Oman.

9. februar 2026

Beste Erik-Jan,

Bedankt voor uw review! Super fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest tijdens uw reis door Oman. Daar doen we het voor!

Goed georganiseerde Egyptereis

Onze Egyptereis leidde ons naar de pyramides van Gizeh en het fantastische GEM, het overweldigende Cairo, een tour naar Abu Simbel, een prachtige Nijlcruise, eindigend met het de indrukwekkende Luxor. Alles tip-top verzorgd MiddenOostenreizen. Alle gegevens stonden in de app en alle gidsen en chauffeurs namen van te voren contact op en waren op tijd op de afgesproken plek. De Steigenberger hotels in Cairo en Luxor waren goed. Enige minpunt vonden we de keuze voor het Zen Village Resort bij Aswan. Erg afgelegen, kille sfeer, receptie en restaurant alleen via busje en golfcar te bereiken en dan ook nog geen drup alcohol te krijgen.
Maar verder alle lof voor een perfect georganiseerde trip.

1. februar 2026

Beste Gaby,

Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u een mooie reis heeft gehad door Egypte. De feedback over het Zen Village Resort nemen we zeker mee.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles in de puntjes geregeld.

Alles in de puntjes geregeld.
Goede gidsen, goeie drivers
Goeie hotels

Alleen Moria in Aswan was later niet meer bereikbaar…

3. februar 2026

Beste Michiel,

Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u mooie reis heeft gehad door Egypte en alles naar wens is geweest.

Supertrip…

Alles was tot in de puntjes geregeld zodat je je over niets zorgen moet maken. Een hele toffe reiservaring

23. januar 2026

Beste Véronique,

Bedankt voor uw review! Super leuk om te lezen dat u een mooie reis heeft gehad door Egypte en u daar een toffe reiservaring aan heeft overgehouden. Daar doen we het voor!

Pascalle van Midden-Oosten Reizen

Top service

Top service, goede begeleiding en veel kennis.

27. januar 2026

Beste Peter,

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service, begeleiding en kennis. Daaruit kan ik wel opmaken dat u een mooie reis heeft gehad door Oman!

Eelke van Midden-Oosten Reizen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie reis in een bijzonder land

Mooie reis in een bijzonder land, traditioneel en modern. Alles tot in de puntjes georganiseerd. Alles klopte en de reisapp werkte zeer prettig. Ook tussentijdse verzoeken werden meteen geregeld. Hoogtepunten: Souk in Muscat, Nizwa, de woestijn, ballonvaart, Wadi Shams, Autorit door de bergen!

16. januar 2026

Beste Stella,

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te lezen dat u een mooie reis heeft gehad door Oman en alles naar wens is geweest. Goed om te zien dat er veel hoogtepunten zijn van de reis, dat is altijd leuk om te lezen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Egypte reis was een droomreis

Egypte reis was een droomreis. Metvier volwassenen een prachtig programma van de Piramydes tot en met de Vallei der Koningen en de Tempels van Luxor. Geweldige gids die meer wist dan in de boekjes staat. Met de reis-app volgden we dagelijks het programma. Ook de geboekte hotels waren goed ( cairo) tot zeer goed (luxor) zonder de gedegen telefonische voorbereidings gesprekken en de keuze mogelijkheden was het beslist niet zo goed geweest. Het was werkelijk fantastisch.

21. januar 2026

Beste Mieke,

Bedankt voor uw mooie review! Geweldig om te lezen de reis door Egypte als een droomreis is ervaren en dat het programma, de gids en de reisapp zo goed zijn bevallen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een mooie reis gemaakt naar Dubai/Abu…

Een mooie reis gemaakt naar Dubai/Abu Dhabi.
Goed advies, duidelijke communicatie, prettige persoonlijke begeleiding, telefonisch goed bereikbaar en alles perfect geregeld.
Kortom, aanrader!

29. januar 2026

Beste,

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat u een goede reis heeft gehad door Dubai en Abu Dhabi en dat ons advies, de communicatie en de begeleiding hebben bijgedragen aan een zorgeloze reis.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een indrukwekkende ervaring en ontdekking

De ganse reis was een indrukwekkende ervaring. Van de ene verrassing naar de andere verbazing. De gidsen en drivers deden hun uiterste best en waren een enorme meerwaarde. Alles keurig op tijd zoals afgesproken. Dubai en Abu Dhabi staken er boven uit. El Ain was misschien wat overbodig, temeer omdat de vooropgestelde kamelenmarkt al geruime tijd niet wordt gehouden, vermoedelijk wegens werken aan de plaats waar de markt doorgaat. De hotels waren eveneens prima, het ontbijt overdadig. De contacten met hen die in de emiraten werken was door de vriendelijkheid en behulpzaamheid van deze mensen een bijzondere aangename ervaring.

16. januar 2026

Beste Dirk,

Bedankt voor uw review! Wat mooi om te lezen dat de reis voor u zo’n indrukwekkende ervaring was en dat u van verrassing naar verbazing bent gegaan. Fijn dat onze gidsen en chauffeurs zo’n meerwaarde vormden en dat alles volgens planning is verlopen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele bijzondere reis gehad naar Marokko!

Hele mooie reis gehad naar Marokko met ons gezin. Met Tristan veel contact mogen hebben om zodoende de best passende reis te kunnen samenstellen. En dat is gelukt. Mooie accomodaties, mooie route dwars door Marokko, goede tips bezienswaardigheden, kortom genoten. Tristan was zeer klantgericht en reageerde snel op onze vragen. Heel tevreden!!

24. oktober 2025

Beste Josée,

Bedankt voor uw review en de complimenten! Wat fijn om te lezen dat u samen met het gezin zo heeft genoten van de reis door Marokko. Het doet me goed dat de reis goed aansloot aan uw wensen.

Een Midden Oosten reis van Duizend en Een Nacht zonder zorgen

We kunnen Midden Oosten Reizen aan iedereen aanraden. Voor ons was het makkelijk dat de afspraken via Teams konden doorgaan op een moment dat voor ons past (zelfs in het WE). Dennis, onze contactpersoon, is een aangenaam rustig persoon, die tijd neemt voor zijn klanten. Hij prospecteerde de bestemming zelf en kon onze vragen correct beantwoorden. Ten gepaste tijde nam hij zelf contact op met ons om de offerte toe te lichten, om tussendoor onze vragen te beantwoorden en juist voor afreis alles nog eens grondig door te nemen. Ook bij afwezigheid van Dennis werden we goed verder geholpen. Zelfs op bestemming konden we hem makkelijk bereiken. Interne communicatie bij de organisatie loopt perfect. Online voorstellen en documentatie zijn super duidelijk.

24. januar 2026

Beste Sonja,

Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u de samenwerking met Midden Oosten Reizen als zo prettig heeft ervaren. Ik waardeer uw complimenten over het contact, de flexibiliteit en de duidelijke communicatie enorm. Goed om te horen dat zowel de voorbereiding als de begeleiding tijdens de reis als prettig is ervaren.

Visting Cairo with Limited mobility

I really wanted to see the new Grand Egyptian Museum in Cairo but I have some troubles with walking and standing for periods. Pascal really made this trip possible by arranging a private guide and driver for every day. We could make our own schedule starting and ending each day according to what I could do. We went to GEM, Saqqara as well as the Giza pyramids. The pickup at the airport was great because their person got us through the visa and customs super quick. The Kempinski Nile Hotel was perfect because it had 4 different options for food, so at the end of the day we just took an elevator.

12. januar 2026

Dear Linda,

Thank you for the wonderful review! I am truly pleased to read that your wish to visit Cairo and the Grand Egyptian Museum could be fulfilled in a way that felt comfortable and manageable for you.

I would be delighted to assist you again in planning another journey that is fully adapted to your wishes and needs!

Kind regards,
Pascalle from Midden-Oosten Reizen

Geweldige reis gemaakt

Geweldige reis gemaakt, goed begeleid, alles naar verwachting. Ook de aftercare.

10. januar 2026

Beste Jacqueline,

Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u een geweldige reis heeft gemaakt en dat zowel de begeleiding tijdens de reis als de aftercare aan uw verwachtingen voldeden.

Arabian paradise in Oman

Reis was op maat gemaakt en op alle vragen kregen we een waardevol antwoord. De uiteindelijke vakantie zelf was weergaloos. We zijn op Oman verliefd geworden.

5. januar 2026

Beste Theo,

Bedankt voor deze mooie review! Wat mooi om te lezen dat de reis volledig op maat aansloot en dat onze antwoorden als waardevol zijn ervaren. En dat de reis zelf weergaloos was, is natuurlijk het mooiste compliment!

Mooie reis naar Oman

We werden netjes opgehaald en de huurauto stond klaar. Dessert Camp was geweldig en de informatievoorziening vooraf was prima.

1. januar 2026

Beste Bert,

Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat alles bij aankomst goed geregeld was, de huurauto klaarstond en dat het Desert Camp zo goed is bevallen. Mooi om te horen dat ook de informatievoorziening vooraf duidelijk en prettig was.

Vlekkeloze organisatie

Vlekkeloze organisatie. Prima lokale gidsen. Coördinatie ter plaatse zeer behulpzaam.

13. januar 2026

Beste Andre,

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te lezen dat u een goede reis heeft gehad voor Egypte en dat zowel de lokale gidsen als de coördinatie ter plaatse zo goed zijn bevallen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Leuk gevarieerd programma en prima…

Leuk gevarieerd programma en prima hotels. Alles verliep volgens planning en sloot perfect op elkaar aan. Autohuur met duidelijke uitleg en vlotte afgifte en en inname.

31. december 2025

Beste Jacques,

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat u het programma als gevarieerd heeft ervaren en dat de hotels goed bevielen. Mooi dat alles volgens planning verliep en soepel op elkaar aansloot.

Eelke van Midden-Oosten Reizen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Supermooie reis gemaakt door Oman.

Supermooie reis gemaakt door Oman.
Leuke afwisseling van accomodaties.
Hele goede adviezen over wat je wel of niet moet zien. Kan niet anders dan Midden Oosten reizen aanraden.
Kas Leermakers is echt een topper. Hij heeft meerdere reizen voor ons georganiseerd en ze waren allemaal top.

23. december 2025

Beste Ingeborg,

Bedankt voor deze mooie review en de complimenten, dat waardeer ik enorm! Wat fijn om te horen dat u zo heeft genoten van uw reis door Oman en van de afwisseling in accommodaties. Ook prettig dat onze adviezen hebben geholpen bij het maken van de juiste keuzes ter plaatse.

Graag tot ziens bij weer een volgende reis!

Kas van Midden-Oosten Reizen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben een geweldige vakantie gehad…

Wij hebben een geweldige vakantie gehad in Oman!
Alle complimenten voor MOR en alle medewerkers, speciaal voor Dennis!
Hij heeft ons geholpen om reis op maat samen te stellen en alles is perfect gegaan!

3. januar 2026

Beste Amira,

Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u zo’n geweldige vakantie in Oman heeft gehad. Mooi dat de reis volledig naar wens is samengesteld en dat alles perfect is verlopen.

9-daagse reis Egypte

De kunstschatten van het oude Egypte zijn zo ongelooflijk indrukwekkend en ik ben van ook blij en bevoorrecht geweest om dit allemaal te hebben mogen zien.
Het programma was enorm vol, het reizen (zeker de nachttrein) vraagt wel wat van je (nacht)rust. Cairo is intens, maar heel interessant, had ik nog wel meer van willen zien. Aswan heeft mijn hart gestolen, iets meer rust, en Luxor, prachtig, maar wel veel toeristischer. De gidsen waren oké, de laatste in Luxor heel erg afgemeten qua tijd. In de Valley of Kings hebben we meer tijd afgedwongen, en had ook duidelijker gecommuniceerd worden dat je maar drie graftombes in mag op je dagticket. Uiteindelijk hebben we met bijbetaling toch nog een extra tombe bezocht, die zeer de moeite waard was. Dat leverde wel een beetje ongenoegen op bij onze gids.
De Egyptenaren heb ik als zeer intens ervaren, overal word je aangesproken, welcome to Egypt en dan willen ze je naar een winkel, galerie of koffietent van een neef begeleiden. Om over de soekhs maar niet te spreken. Dat is doodvermoeiend. Hoe vaak kan je no thank you zeggen op een dag en vriendelijk blijven. Naar mijn idee niet goed voor de business maar dit is denk ik diepgeworteld.
De laatste dag, om 02.00 uur pick up in hotel in Luxor, vlucht om 05.00 uur naar Cairo, vervolgens om 10.00 uur vertrek naar Amsterdam. Kan dit niet anders. Eind van de middag ben je thuis, en is dan wel heel lange dag.
Al met al toch een aanrader, alles was goed georganiseerd, maar stel je in op een vermoeiende trip, maar wel onvergetelijk.

22. december 2025

Beste Bernadette,

Bedankt voor uw review! Wat mooi om te lezen hoe indrukwekkend u Egypte heeft ervaren en dat de reis zo’n blijvende indruk heeft achtergelaten. Fijn dat alles goed was georganiseerd en dat u met een positief gevoel terugkijkt op deze intensieve maar onvergetelijke reis.

Maudi van Midden-Oosten Reizen

Læs mere om andre typer anmeldelser.