Overholder ikke aftaler Jeg købte en VW e‑Up i juni 2024. I december 2024 satte ladestikket sig fast, og bilen måtte på værksted. Aftalen var, at forhandleren skulle sende reservedelen og bet... Se mere
Vi købte en Corsa i elbil udgaven. God købeoplevelse og fair pris for vores gamle bil. Desværre gik onboard changeren i stykker og den var dyr at reparere. Vi fandt ud af det på en rigtig fin måde og... Se mere
Mange tak for den gode service igennem hele processen, både før - under og efter køb. Michael, v. Mica biler giver dig tiden og vejledning indtil I finder det som passer hos Jer i forhold til Mo... Se mere
En super god oplevelse, fra start til slut. Ikke nogen 'Karl-Smart' sælger men enkelt og seriøst i ydmyge omgivelser. Har fået mere end lovet, med adskillige ekstra funktioner. Kan kun anbefale at han... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Fantastisk service. Bedste bilkøb.
Engang i februar købte min kæreste og jeg en Opel Astra st. ved Mica Biler i Horsens.
Lige fra start fik vi en god behandling.
Desværre for nylig sker der det at en kompressor til aircondition går i stykker og bilen taber kølervæske. Vi mener selvfølgelig at det burde garantien dække, og ringer derfor og taler med Michael hos Mica Biler.
Det var ikke noget problem og de fik bilen op og fikset hvad der skulle fikses. Og nu kører bilen igen som en drøm.
Helt klart et sted jeg vil anbefale.
Plads til forbedring
Købte en bil i 2014, hvor der fra dag et var fejl på. Nogle er blevet udbedret andre er ikke.
Der er ligeledes fejl på registreringsattesten som er ikke er blevet rettet og det er på trods af flere henvendelser.
Meget fin Mercedes købt os Micabiler
Vi har købt en meget fin Mercedes sidst i februar måned 2016.
Vi er ovenud tilfredse med den service og behandling vi har fået - og kan varmt anbefale stedet til andre mulige købere.
Margit og Poul
Årslev
Startede godt, men derfra gik det ned ad bakke...
Vi havde i November en rigtig god handel med Mica Biler i Horsens, hvor vi købte en lille Polo.
Vi lavede flere mindre aftaler som skulle effektueres efter handlen, handlen som sådan gik rigtig fint og det meste der blev aftalt ved salget var leveret ved afhentning af bilen. Desværre ikke det hele, men da alt andet var gået så fint regnede vi slet ikke med der ville være problemer med resten. En af aftalerne står endda på slutsedlen.
Vi har nu efterfølgende mailet til Mica BIler flere gange siden december og har haft flere telefonsamtaler, men de sidste aftaler er endnu ikke færdiggjort trods mundtlig aftale og senere skriftlig henvendelse ifølge aftale.
At der skal gå så lang tid og det hver eneste gang er os der skal tage kontakt gør desværre at jeg ikke kan anbefale Mica Biler til andre. Det startede ellers så fint. Æv.