Har altid været glad og tilfreds indtil i dag...har haft min bil til reparation ifbm. Forsikringssag hvor min bagkofanger har været pillet af..efterfølgende virker mit bakkamera ikke og får blot beske... Se mere
Første klasses behandling af Toyota Svendborg via Lasse Rasmussen.Vi har nu både købt og leaset hos dem og vi kan simpelthen ikke forestille os nogen bedre behandling og vi har handlet mange bilmærker... Se mere
Købte en Toyota Yaris 1.5 Hybrid ( 3km reg. Aug 2021) hos MFA Svendborg og er ganske godt tilfreds med bilen. Da bilen næsten hver dag kører Nyborg-Billund-Nyborg når den hurtig til et service (... Se mere
Vi har for en god uges tid siden købt bil ved Mogens Frederiksen Automobiler i Svendborg. Det var en fantastisk god og personlig betjening vi fik af LR. Vi havde efterfølgende nogle ting, som vi... Se mere
Hos mfabiler er vi Autoriseret Toyota forhandler og vores mål er at holde dig godt kørende. Derfor tilbyder vi alt fra finansiering og forsikring til serviceaftaler. Og vi rådgiver dig, så du får de løsninger, der passer til netop dine behov. På vores værksteder er ALLE bilmærker velkomne - også selvom det ikke er Toyota - og vores dygtige teknikere tager sig altid godt af din bil. De bliver løbende uddannet, så de er helt opdaterede på, hvordan de bedst og mest effektivt servicerer din bil. Vi har altid et stort udvalg af brugte biler - Toyota - men også andre lækre bilmærker som BMW, Opel, Ford, Volkswagen mm. Uanset hvilken afdeling, du kommer ind til og med hvilket ærne, vil du altid opleve at blive mødt med: Kvalitet, Seriøsitet og Professionalisme. Vi glæder os til at se dig hos mfabiler.
Jeg kørte til Mfa Svendborg og fik konstateret 4 dårlige bærearme som dog ville blive skifte på kolance. Med en lille egenbetaling på Maks 2000 kroner for bolte og møtrikker inklusiv 4 hjulsudmåling.
Bilen blev afleveret
Og de ville ringe så snart den var færdig. Blev ringet 14.15 at bilen var klar og med en regning på kun 1355 kroner.
Ros til den mekaniker som skiftede bærearme. Han har gjort sig umag med at genbruge det som kunne bruges igen.
Klart en god oplevelse
Hilsen Daniel

Besvarelse fra Mogens Frederiksen Automobiler
i var nede i Svendborg hos MFA biler for at se på en nye bil, vi fik en fantastisk oplevelse af Thomas Ishøj han fortalte meget om den nye bil I20 og om ekstra udstyr var meget venlig og høflig, meget behjælpelig selv om vi kunne se de havde meget travlt i butikken, Thomas var også god til at sende mail til os hvor langt de var med bilen, hurtig at svare på mail fra os.
Jeg vil til enhver tid anbefale dem til familie og venner, og vil også fremover komme på deres værksted, de kom er fortalte om vinterdæk og fælge de virker også proff. Endnu engang tak Thomas for din hjælp hele vejen. Vi glæder os til at hente bilen. (har lige fået mail den er færdig fredag.)
Kom for at få indkodet tpms ventiler på vinterhjul
men mekaniker overskrev mine sommerhjul istedetfor at sætte dem ved siden af så man bare skal trykke på en knap når sommerhjul skal på igen. Han kunne ikke lave det om da han jo så skulle have sommerhjul for at Gøre det så jeg skal der over igen når det er tid til sommerhjul. Skal åbenbart ikke have mange hjerneceller for at arbejde der.
Tror jeg tager turen til Jylland næste gang der er ordentlig service

Besvarelse fra Mogens Frederiksen Automobiler
Behagelig rådgivning, rigtig god byttepris på bil, super tilbud på ny bil.
Lasse fra MFAbiler Svendborg viser hvordan branchen også kan være, stor ros til ham.
Den næste bil som vi skal ha', kommer helt sikkert fra MFA.
Havde bilen til et kvik eftersyn. Men fandt hurtigt ud af det var kvik penge det burde være kaldt. Din bil har jo meget olie på så det bliver jo lige et par hundrede kroner dyrer. Så skifter de også alle filtre i bilen som normalt koster ca 50 kr men nu 200 kr så et service til 995 kr. koster så 1600 kr tyveri. Find et andet værksted der ved hvad service er.
Har aldrig haft problemer med MFA Biler, super service og god kvalitet... Sådan skal det være.
Havde bilen til 1. års eftersyn.
De var meget grundige med gennemgangen ! og meget venlige, både mekanikerne og kontor personalet,
De fandt en fejl og påtalte den, og fejlen er nu rettet.
Kan klart anbefale dette værksted
Købte nye bilnøgler 2 stk. for 1 år 4md. siden hos afdelingen i Svendborg. Den ene nøgle virkede så ikke længere på den ene kontakt (Luk). Nøglen har kun været udsat for normal brug. Afdelingen nægter at vedgå at de har 2 års reklamationsret. Har talt med forbrug.dk som bekræfter de 2 års reklamationsret.
"Mangler efter købeloven: Varen har ikke den holdbarhed, som du med rimelighed måtte vente"
Da nøglen er en "reservedel" kan sagen kun køres som retsag.