Købte en Toyota Yaris 1.5 Hybrid ( 3km reg. Aug 2021) hos MFA Svendborg og er ganske godt tilfreds med bilen. Da bilen næsten hver dag kører Nyborg-Billund-Nyborg når den hurtig til et service (... Se mere
Vi har for en god uges tid siden købt bil ved Mogens Frederiksen Automobiler i Svendborg. Det var en fantastisk god og personlig betjening vi fik af LR. Vi havde efterfølgende nogle ting, som vi... Se mere
Hos mfabiler er vi Autoriseret Toyota forhandler og vores mål er at holde dig godt kørende. Derfor tilbyder vi alt fra finansiering og forsikring til serviceaftaler. Og vi rådgiver dig, så du får de løsninger, der passer til netop dine behov. På vores værksteder er ALLE bilmærker velkomne - også selvom det ikke er Toyota - og vores dygtige teknikere tager sig altid godt af din bil. De bliver løbende uddannet, så de er helt opdaterede på, hvordan de bedst og mest effektivt servicerer din bil. Vi har altid et stort udvalg af brugte biler - Toyota - men også andre lækre bilmærker som BMW, Opel, Ford, Volkswagen mm. Uanset hvilken afdeling, du kommer ind til og med hvilket ærne, vil du altid opleve at blive mødt med: Kvalitet, Seriøsitet og Professionalisme. Vi glæder os til at se dig hos mfabiler.
Har altid været glad og tilfreds indtil i dag...har haft min bil til reparation ifbm. Forsikringssag hvor min bagkofanger har været pillet af..efterfølgende virker mit bakkamera ikke og får blot besked at det ikke er noget med værkstedet at gøre men at stikket er irret..fint men kameraet har altid virket og da jeg kører fra jer virker det ikke..og i har været inde og pille omkring kameraet...så det jo nok derfor kameraets ledning pludselig reagerer..men nej bilen skulle åbenbart kunne holde til man pillede ved den til trods for den kun er 5 år gammel..skal så betale næsten 500 kr for arbejdstid. Meget ringe service.. først efter en personlig snak hvor jeg brokkede mig trak de regningen tilbage hvilket bare manglede..derfor de 2 stjerner.. for har ellers intet dårligt at sige om toyota

Besvarelse fra Mogens Frederiksen Automobiler
Hvis du skal have en bil så har du fundet den rette side.
Afdelingen i Svendborg har den bedste og mest professionelle sælger. Vi har i alt købt to biler hvor vi begge gange havde en fornøjelse af at få betjening af Thomas Kornerup servicen var som altid i top og Thomas er mege professionel i hans job 100 ud af 10 stjerner til ham! Helt klart et sted som har styr på deres job!
Mvh Goar.
Medarbejdere var flinke og hjælpsomme. Fik lakeret min bagkofanger grundet en parkeringsskade. De havde ovenikøbet også støvsuget bilen. God service.(Svendborg)
Toytas gararsje ær majet flodt i ha et Got fajdrajng
Vi har for en lille uge siden fået vores nye toyota yaris cross hybrid fra mfa Svendborg. Vi er så glade og tilfredse med den yderst professionelle og fantastiske service Vi har fået ved Mathias. Vi havde en gammel bil som skulle indgå i handlen den gik dog i stykker 2.juledag og det var svært at undvære bil. Dette hjalp Mathias ved MFA biler i Svendborg os med og vi fik en låne bil uden beregning til Vi kunne få den nye bil. Samt så er det meget betryggende at han gjorde os opmærksomme på at vi altid kunne henvende os ved spørgsmål til bilen og dens funktioner hvis der opstår behov for dette. Så alt ialt kunne vi ikke have fundet et bedre sted at handle bil.
På hjemmesiden fremgår det, at der er åbent lørdag fra 11 - 16 i Odense M.
Køre 40 kilometer og bliver mødt af en A4 side i døren som fortæller, at der er lørdags lukket, så vi kørte da bare 40 kilometer hjem igen.
Det er simpelthen hen for ringe.
Da bilen næsten hver dag kører Nyborg-Billund-Nyborg når den hurtig til et service (16K) og der laves en aftale med MFA Nyborg, hvor bilen når at runde 20K.
Ved hjemkørsel konstateres en tydelig rastlen fra højre forhjul og bilen måtte tilbage på værkstedet.
Forreste bremser var ikke spændt korrekt.
Værkstedet forklaring lyder på, at man ikke opdagede denne meget tydelig mislyd ved kørsel.
Det ville også have været god service at orientere om hvad et service koster.
En lille update: Efter dette opslag, er jeg blevet kontaktet af MFA, som beklager - og der er nu leveret nye hjulbolte. Det er service, som jeg kender MFA... Så de får lige lidt flere stjerner...+2 ⭐️.
Ganske vidst købte jeg min brugte Aygo ved MFA Biler i Svendborg for snart 2 år siden... Dengang var der monteret vinterdæk på bilen, som så senere blot er blevet skiftet på stålfælgene. Da jeg så efter at have betalt for opbevaring af sommerdæk i et par år, som er på aluminiumsfælge, og vælger at få dem udleveret... Mangler hjulboltene til fælgene... Eller det vil sige "De har været lagt i bagagerummet på bilen i følge MFA".
Her må jeg så lige gøre MFA opmærksom på, at der aldrig i min tid som ejer af denne bil, har ligget hjulbolte i bagagerummet... MFA fastholder, at det er proceduren - og jeg som kunde sagtens kunne sige at de ikke var der. Da jeg så gjorde MFA opmærksom på igen, at der aldrig har ligget hjulbolte i bagagerummet - fastholdte MFA at det gjorde der. Samtalen blev jo påstand mod påstand, men desværre med mig som taber og MFA som vinder, samtale sluttede med "At jeg var velkommen til at købe nogle nye" også sluttede samtalen...😡

Besvarelse fra Mogens Frederiksen Automobiler
Jeg har den 14/3 22 købt bil hos Toyota Odense v MFA biler . Har fået go service . Havde lige lidt sprøgsmål
efter jeg kom hjem med bilen og de var efterfølgelse super flinke til at servicere mig over telefonen . Jeg er meget tilfreds med bilen. Kan kun anbefale at købe bil der. Skulle jeg igen en dag købe bil vil jeg bestemt gerne handle her igen . Tak for en go handle.
Vi skulle have nye vinterdæk på bilen, og der valgte vi MFAbiler fordi de havde vores ønskede dæk på lager.
Desværre kom bilen ud af værkstedet med nogle andre dæk end vi oprindeligt fik tilbud på - stadig gode dæk, men ikke dem vi ønskede.
Faktisk havde vi fået samme dæk, som Thansen solgte til en billigere pris. Det var vi selvfølgelig ærgerlige over, og forelagde dette for værkstedet.
Vi blev mødt af fuld forståelse, og fik med det samme et nedslag i prisen så den matchede Thansens pris.
Det synes jeg er god stil, og dejligt at vi ikke behøvede diskutere.
Vi har nu vores 5. Toyota. Vi startede med en Aygo og gik til en RAV4 og har en CHR på til bykørsel.
"Vores" sælger, Morten Bang, besidder den sjældne evne, hos en sælger, at sætte sig ind i vores behov og har hver gang solgt/leaset os en Toyota der passer lige til vores behov. Ikke noget oversalg her. Og så er han hamrende sympatisk!
Det der er vigtigt for os "bilmongoler" er at når vi skal bruge bilen, så starter den og så er det afsted derudaf. Det har alle vores Toyota'er gjort hver evig eneste gang.
Service: Det kan godt være at super service er en selvfølge for Toyota (MFA Biler), men det er bestemt ikke det vi har oplevet hos verdens næststørste bil producent - på ingen måde - derfor skiftede vi til Toyota på anbefaling.
Nu er vores sidst leasede RAV4 så crashet så grundigt, at den er totalskadet. Men som bilinspektøren sagde "Du er heldig at det var en Toyota RAV4 du kørte. Den har så mange deformations zoner, der gjorde, at du ikke kom til skade. Men bilen er desværre totalskadet".
"OK. Så skal vi altså betale en ny udbetaling". "Ja" sagde bilinspektøren. Det er alligevel en slat kroner der skal betales. Vi havde kun 10 måneder tilbage på vores kontrakt med MFA Biler - så det må siges at være sure penge, at skulle af med.
Jeg ringer, selvfølgelig, straks til vores sælger Morten Bang. Klar til kamp.
Det var slet ikke nødvendigt at gøre mig selv klar til kamp! Morten: "Ved du hvad Steen? Vi finder ud af noget. Om ikke andet, så lejer vi dig en Toyota til samme pris som du giver nu".
Se, det er service! Og oveni har du en af de fedeste biler markedet kan byde på.
Hvad mere kan man forlange?
Det er et ´Grimt' eventyr, men det er ganske vist. Måske genkender du MFA's motto: 'Vores mål er, at du bliver så tilfreds, at du vil anbefale os til andre* eller dette: 'Vi håber, at du er fuldkommen tilfreds'. De gør i afdelingen i Faaborg, hvad de kan for ikke at leve op til dette.
Medio 2017 indleverede jeg min Toyota til reparation. Man bruger ifølge værkstedsfakturaren 23,26 timer af kr. 633,60 på FEJLSØGNING, hvilket skete uden at værkstedet fandt anledning til, at underrette mig om det voldsomme timeforbrug. Det skal retfærdigvis nævnes, at de selv var klar over, at der var et problem, da de havde givet en arbejdslønsrabat på kr. 11.754 kr., men der skulle stadig betales kr. 6.038 i arbejdsløn, hvilket stadig er overdrevet for meget med så mange timer for et fejlfindingsforsøg.
Jeg klagede til hovedkontoret over fremgangsmåden og endte efter nogen sværdslag op med at betale kr. 1673 i alt. Firmaets eftermarkedschef afsluttede med at sige, at der ikke var nogen 'hard feelings' fra deres side og jeg var fortsat velkommen som kunde.
Jeg valgte imidlertid at finde et andet værksted, som ikke er et autoriseret.
Nu kommer det rigtig grimme uforklarlige eventyr: Der er nu gået 4 år, jeg har købt en anden Toyota, selv sagt ikke hos MFA. Fra Toyota Danmark via Trafikstyrelsen modtager jeg meddelelse om, at en fejl i motoren bevirker, at bilen skal til reparation på et autoriseret værksted. Jeg bestiller problemfrit tid hos værkføreren i MFA's Faaborgafdeling. Bilen afleveredes eftermiddagen før og værkføreren lovede at ringe eller sende SMS, når bilen var færdig næste dags eftermiddag. Samtidig så en mekaniker på et netop opstået problem med navigationen og værkføreren foreslog en opdatering af systemet. Jeg imødegik dette, da en opdatering gøres grundet nye veje mv. Her er der tale om, at systemet ikke virker som det plejer, så der er noget andet galt. Han lovede herefter at sætte reservedelsmanden til at finde ud af pris på udskiftning af systemet.
Der blev ikke givet besked om, hvornår bilen kunne hentes og da jeg ringede 2 min efter lukketid, blev jeg mødt af en telefonsvarer. Heldigt at salgsafdelingen stadig havde åbent, så de kunne udlevere bilen.
I en uge hørte jeg intet fra værkstedet. Jeg tog derfor kontakt til Toyota Danmarks support og talte med Brian Clausen, der opfordrede mig til med det samme at køre til Toyota i Faaborg, hvor han så ville guide dem til at nulstille navigationen.
Ved ankomst sad i receptionen den værkfører som havde foranlediget den tidligere nævnte uberettigede regning. Han har ellers af ukendte årsager været i et andet bilfirma siden regningsepisoden, men er nu åbenbart vent tilbage som reservedelsmand. Han blev forelagt, hvad Toyota Danmark ville foranstalte og han sagde, at det skulle jeg tale med værkføreren om, han var til middag. Ingen andre kunne tage over. Efter lang ventetid kom værkføreren ind. Han var tydeligvis orienteret om min tilstedeværelse, men han satte sig blot på sin plads uden at gøre mine til noget som helst. Jeg henvendte mig så til ham, hvorefter han rejste sig og sagde: Jeg vender tilbage om lidt. Måske efter 5 minutter kom han ud fra baglokalet og meddelte mig, at de ikke ønskede at lave bil for mig, hvilket han havde talt med chefen om. Han ville ikke tale om noget, men sagde blot, at der havde jo været noget før. Han oplyste, at det var tidligere nævnte eftermarkedschef der havde truffet afgørelsen.
Han ønskede ikke at svare på, hvorfor han ikke havde underrettet om bilens færdiggørelse eller hvorfor han ikke havde arbejdet videre med navigationsproblemet. Adspurgt om hvad der var blevet gjort ved bilen under garantireparationen svarede han ikke, men gik blot til sin pc og printede en 0 kr. faktura ud uden at ønske at forklare, hvad man havde fundet, det fremgår af fakturaen, som han sagde. Den dårlige samvittighed var til stede hos begge -- den ene lettere febrilsk og rød i hovedet --- den anden overdrevet alvorlig og hvid i hovedet.
Det er tydeligt for mig, at den nu tilbagevendte værkfører og den nuværende var ude i en slags hævntogt, hvor de så fik hjælp af eftermarkedschefen.
Det er så et grelt eksempel på, hvad der kan foregå i et firma, hvor ledelsen svigter og ikke har styr på tropperne.
Alt med venlig hilsen til hvem som kan bruge det.
De sødeste folk på værkstedet!
Jeg oplever altid fantastisk service og et dejligt humør når jeg afleverer min Toyota Aygo på værkstedet med serviceaftale. :)
De giver sig altid tid til at svare på mine dumme spørgsmål og man føler sig hørt og forstået som kunde.
Jeg har været kunde ved Mogens Frederiksen i Odense M de sidste 5 år, fra jeg købte min Toyota Aygo. Jeg har betalt for serviceaftale og har altid booked servicetjekkene online og krydset af ved, at jeg har en serviceaftale. Det gjorde jeg så igen her til 90.000km tjek og booker tid d. 29.okt.
Jeg afleverer min bil kl.9 og de tager den ind på værksted.
Tilfældigvis bliver jeg nødt til at hente en autostol, da min søn bliver ringet hjem, jeg tager så forbi Toyota omkring kl.11 og da jeg ankommer, siger værkføreren at han lige skulle til at ringe for en pris - det der skal laves vil blive 9000kr.
Jeg står som et stort spørgsmålstegn, da jeg jo har en serviceaftale. Han siger så, at han godt kan se, at jeg har noteret at jeg har en serviceaftale, men at han også kan se at den er udløbet. Jeg siger, at det forstår jeg ikke lige og han printer så min aftale ud. Den er så rigtig nok udløbet, og jeg spørger hvorfor han så ikke har kontaktet mig om dette - inden han satte værkstedet igang - han har jo tydeligvis været bevidst om, at jeg ikke selv har lagt mærke til dette og at jeg så derfor skal betale fuld pris. Han griner lidt og siger, at det jo er min egen fejl og at han da ikke kan holde styr på det. Jeg siger, at han da må have et ansvar for at følge op på tingene, når det tydeligvis var noget han havde opdaget og noget jeg som kunde ikke havde lagt mærke til. Men han holder fast i at det er min egen fejl og siger at jeg enten kan betale det som værkstedet har lavet ind til nu, eller vi kan lave en ny serviceaftale, men kun på betingelse af, at de 9000kr. det vil koste at "klargøre" bilen bliver lagt oveni i serviceaftalens pris til en pris af 777kr./mdr.
Jeg er målløs og siger, at jeg synes det er rigtig dårlig stil, at han bare bevidst sætter værkstedet i gang, når han godt kan se jeg har noteret det som om jeg har en seviceaftale - og siger at jeg jo aldrig ville krydse dette felt af, hvis jeg var bevidst om at min aftale var udløbet og at jeg skulle betale fuldt pris for dette.
Men igen afviser han og siger at det ikke er op til ham, at holde styr på folks aftaler...
Jeg er rystet! Hvor er det lige at kunden kommer først her? Jeg er klar over at jeg skulle have været obs på dette, men han har siddet og set dette og stadig ikke reageret på det! Så kan man jo ikke andet end at tænke, at Toyota kun er ude på at hive penge i kassen - sammenholdt med hans ligeglade og overlegen attitude. Jeg vil mene, at han har et ansvar for at følge op på sådan noget og ikke bare lægge ansvaret over på kunden, jeg føler mig latterliggjort!
Det bliver så til at jeg får en regning med, på knap 2.500kr. for 2 timers arbejde og en udskiftet pære, samt andre småting af små beløb hvoraf arbejdslønnen er ca. 1.200kr. uden moms, - sikke en timeløn? Jeg får desuden overslaget med på en den nye serviceaftale inkl. de 9000kr. og han siger, at jeg jo lige kan tænke over hvad jeg vælger og vende tilbage..
Jeg er så skuffet og forvirret over denne hændelse og kontakter så kundeservice. Får fat i en H.T. Hun beder mig sende det hele i en mail - hvilket jeg så gør samme aften. Der går lang tid, to-tre uger går, jeg hører ikke noget, jeg sender flere mails til hende, d.11. nov og igen d.16. nov - men intet svar. Jeg ringer så også d. 16.nov og får endelig fat på hende, der har hun så LIGE sendt en mail til dem og siger at vi skal afvente svar fra dem først.
Jeg modtager så en mail d.19.nov, hvor der kun står at hun har hørt fra MF biler Odense, og at jeg vil blive kontaktet af værkføreren H.J for "endelig afklaring" af sagen..
Dette er mig fuldt uforståeligt, og jeg sender en mail tilbage og spørger hvad der menes med dette - da jeg jo netop har kontaktet kundeservice for hjælp, fordi der ikke var megen samarbejdsvilje eller service fra værkstedet.
Nu her d. 24.nov har jeg stadig ikke fået svar, ej heller, er jeg blevet kontaktet af værkføreren for "afklaring"...
Sikke et sted!! Her er kunderne absolut ikke i fokus så snart bilen er købt!
Men kan jo se, at jeg er langt fra den eneste der oplever dette..
Stram op!

Besvarelse fra Mogens Frederiksen Automobiler
5 x på værksted pga smadret bagrude og stenslag i lakken, da de 2 x glemte at spænde bagklappen til så den ikke raslede, glasskår rullede rundt inde i hulrummet i bagsmækken, glemte at checke x 2 om den var vandtæt og endelig skift af bremsepanel da det var monteret skævt og med fugemasse ud over alt. Desuden fugemasse ud på rude og karosseri. Ikke en eneste gang efter hvert besøg er bilen blevet vasket eller pudset/rengjort. Havde selv dagen inden uheldet håndvokset/poleret bilen. Ej heller tilbudt fx vaskekort eller lign. som plaster på såret. Vil aldrig anbefale nyborgværkstedet til nogen overhovedet. De er uprofessionelle. Oplyste også 2 x at det virkede om om at det var en lærling der havde lavet det og en svend havde glemt at checke det.
Alt i alt flere meget dårlige forløb ved MFA-biler.
Jeg har haft elektroniske problemer med min fabriksnye Auris, som de ikke vil acceptere reklamationen af. Fejlen består af periodiske elektroniske udfald, hvor knapperne og touchskærm ikke responderer. De har set det med deres egne øjne mange gange og har alle mulige mærkelige forklaringer, men kan ikke løse det og så skal jeg bare leve med en bil der har været defekt fra fabrikkens side?
Bilens dæktrykslampe, tænder og slukker i tide og utide. Dette startede da bilen var et par måneder og forklaringen er temperaturudsving.... Så får jeg den ubehøvlede besked hver gang jeg henvender mig, at de kan slukke den for mig for 350 kr...
De har nu holdt mig hen i tre år, hvor jeg adskellige gange har undværet min bil, uden fejlene er blevet udbedret. De svarer ikke på mine skriftlige henvendelser.
Derudover har jeg været meget uheldig med deres reparation af en skade, hvor bulen ikke er rettet. I første omgang anerkender de, at skaden ikke er udbedret ordentligt, men jeg får så efterfølgende en røverforklaring om at det er pga. temperaturudsving, at bagskærmen "giver sig" og at det slet ikke kan rettes... De har fået skaden takseret og penge for at udbedre den, men jeg skal åbenbart leve med en nylakeret men stadig bulet bagskærm. Det er ikke i orden.
Desuden har jeg fået min bil tilbage med en ny skade to af de gange den har været i deres varetægt. Der sker ting på et værksted, men at de nægter at anerkende skader de har påført min bil, er uacceptabelt.
Fik repareret en skade på min bil ved MFA biler i Svendborg. Rigtig god service og flinke mennesker. Bilen blev tilbageleveret nyvasket og støvsuget. Tak for det.

Besvarelse fra Mogens Frederiksen Automobiler
Det var en fantastisk god og personlig betjening vi fik af LR. Vi havde efterfølgende nogle ting, som vi gerne ville have rettet og vi fik også der, en rigtig god behandling.
Toyota Svendborg kan bestemt anbefales.
Helle og Kurt Nielsen
Kværndrup

Besvarelse fra Mogens Frederiksen Automobiler
Første klasses behandling af Toyota Svendborg via Lasse Rasmussen.Vi har nu både købt og leaset hos dem og vi kan simpelthen ikke forestille os nogen bedre behandling og vi har handlet mange bilmærker gennem årene. Lasse har altid taget tid til både små og store spørgsmål. Desværre kunne vi ikke handle med dem denne gang da vi vi er gået over til elektrisk bil og det kan Toyota desværre ikke levere. Men når de kan vil vi helt sikkert vende tilbage til Toyota Svendborg.

Meget dårligt forløb ved MFA biler Odense V
Jeg købte sidste år omkring den 1/10 en Toyota Aygo model X-sky. I den anledning modtog jeg information fra sælger ang. forsikring, tilkøb af forsikring for at undgå selvrisikoen på 8000 og ved tilfælde af skader af nogen art. Jeg blev desuden informeret om at forsikringsselskabet ville kontakte mig dagen efter købet af bilen. Endvidere fik jeg at vide, forsikringen ville falde fra 5700 til 4500, når jeg fyldte 26. Jeg var 25 da jeg købte bilen.
Jeg blev ikke kontaktet af forsikringsselskabet. Jeg måtte tage kontakt til MFA biler, hvor jeg blev oplyst at papirerne ikke var blevet sendt. Jeg måtte tage kontakt igen, da der efterfølgende fortsat var problemer med forsikringsselskabet.
Jeg fandt ud ved selv at kontakte forsikringsselskabet, at mit tilkøb af en ekstra forsikring, som kostede 1500 årligt, ikke dækkede for selvrisiko ved alle ulykker, hærværk, stenslag eller andet som først oplyst af sælger, men kun hvis jeg selv var involveret.
Da jeg fyldte 26, ringede jeg til forsikringsselskabet, da jeg modtog en ny regning på 5.700 i årlig gage for forsikring. De sagde den ikke faldt, som jeg var blevet oplyst. Jeg ringede til jer og sælger ville ringe tilbage. Jeg blev ikke kontaktet og ringede igen i løbet af dagen. Sælger ville kigge på det og vi aftalte at jeg ville blive kontaktet senest fredag d. 22/9 kl 12.
Jeg tog ud til MFA biler fredag d. 22/9 omkring da jeg ikke var blevet kontaktet. Jeg tirsdag til MFA biler.
Sælger mente at forsikringsselskabet ofte ændrer deres forsikringer og bad mig fremsende policen. Jeg sagde til sidst udtrykkeligt at det ikke var forsikringsselskabet jeg var utilfreds med, men sælger. Han fortalte han beklagede og ville kigge på det og få Tryg til at ringe til mig, da I havde startet et nyt samarbejde op med dem. Jeg sagde igen det var ham jeg var utilfreds med.
Der er sket tre fejl, to af dem omhandler økonomiske midler, som har ligget mig meget på sinde, da jeg fortsat er grøn inden for mit fag og min løn skifter meget.
Jeg troede desuden jeg kørte rundt uden forsikring de første to uger jeg havde bilen, hvilket sælger overbeviste mig om ikke havde gjort - gudskelov for det.
Jeg har ikke fremsendt min police. Jeg gav op, da sælger ikke kontaktede mig efter aftale og slog alle mine forespørgsler hen. Jeg har selv fundet en ny bilforsikring der er ca. 2.000 billiger end den, jeg fik igennem MFA biler. Jeg vil ikke længere have min bil til tjek/lavet ved MFA biler og kan ikke anbefale dem som gode samarbejdspartnere eller som en god forhandler.
Jeg har givet op at få hjælp fra MFA biler, da jeg ikke føler mig godt behandlet.
Jeg føler mig snydt af sælger og har forsøgt at fortælle ham det, hvor der dog ikke blev ageret på dette.
Resultatet var, at han efterspurgte policen, lovede jeg ville blive kontaktet af Tryg (hvilket ikke er sket) og han i min optik forsøgte at fjerne ansvaret fra ham selv.
Dette er klagen jeg sendte til MFA biler efterfølgende. Svaret var blot, at de beklagede men ikke kunne hjælpe mig.
Jeg anbefaler på ingen måde MFA biler, da jeg som førstegangs bilkøber føler mig meget dårligt behandlet og er blevet misinformeret gang på gang.