Julefrokost. Vi var et selskab på fire, og havde bestilt julefrokost. Virkelig lækker mad. Alt lavet fra bunden, og smagte virkelig skønt. Personalet gjorde hvad de kunne, men mangler måske lidt e... Se mere
Meyers Spisehuset i Lyngby. Havde glædet mig til en god frokost. Blev pænt modtaget. ( Den eneste gode oplevelse) Menu kortet, lignede enhver cafe, pizzaria, ingen kulinariske oplevelser. Dog va... Se mere
Besøgte Meyers Spisehus i Lyngby til frokost 21.2.24. Elendig flæskestegssandwich - tørt smagsløst kød, hård uspiselig flæskesvær - MEGET KEDELIG BOLLE. Konklusion: en meget trist frokost-oplevelse... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
I hjertet af Kongens Lyngby finder du Meyers Spisehus. Her har vi skabt et uformelt univers af ny nordisk gastronomi, ægte italienske pizzaer, drinks og gode vine.
Handelstorvet 10, 2800, Kgs. Lyngby, Danmark
- 7230 1331
- lyngby@meyersspisehus.dk
- www.meyersspisehus.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Fuldstændig horribel kø og ekspedition…
Fuldstændig horribel kø og ekspedition ved afhentning af julemad til juleaften. Ekstrem lang ventetid da de var uorganiseret.
Julefrokost
Julefrokost.
Virkelig fin oplevelse. Fire personer til julefrokost. Rigtig lækker mad lavet fra bunden. Sødt og venligt personale, der måske mangler lidt rutine.
Min anbefaling.
Julefrokost
Julefrokost.
Personalet gjorde hvad de kunne, men mangler måske lidt erfaring. Men søde og imødekommende.
Jeg har nu været på Meyers to gange på…
Jeg har nu været på Meyers to gange på et år. Og begge gange har været lige skuffende. Der er ingen kundepleje, og man skal selv opsøge tjenerne flere gange for at blive betjent. Ingen smil eller følelsen af man er velkommen-Pizzaen vi bestilte var kold og min hvidvin var varm. Alt i alt ikke et sted hvor det er værd at ligge sine penge eller komme igen.
For lidt vin maden ok
Maden var fin nok.
Vi bestilte 1 glas hvidvin og et glas rødvin til maden.
Da tjeneren kom og hældte vinen op blev vi noget overrraskede over mængden i glasset. ( 100 kr pr glas)
Der var ikke meget i glasset vel under halvdelen af det forventede.
Har aldrig rigtig forstået at hvidvinsglasset skal være mindre, på denne måde har de fået 9 glas ud af en flaske, jeg er ikke tilfreds.
900 kr for en flaske til 350 kr ???
Jeg havde reserveret bord til 12 gæster…
Jeg havde reserveret bord til 12 gæster i forbindelse med min mors fødselsdag til frokost 12:30 den 22.mar 2025 i Meyers spisehus Kgs lyngby. Desværre var maden kedelig og 2 x burger menu måtte skiftes ud da kødet var råt, selvom der var bestilt medium. Da så de kom med ny omgang var de gennemstegt og gummi agtigt. Det var uspiseligt så de 2 personer fik stort set ingen mad. Vi var 3 der havde bestilt tilbuddet på 2 x smørrebrød, fiskefileten var kedelig og tør og flæskestegen og sværen var gummi agtig 😡 næsten uspiseligt. Jeg klagede selvfølgelig, tjeneren undskyldte og sagde at hun var enig i at det ikke var i orden, så vi fik noget sodavand og vand trukket fra regningen og jeg bad om at en af burgererne til 175kr også blev trukket fra, det blev det så. MEN ALTSÅ hr.Claus Meyer hvordan kan du akceptere at servere så dårlig mad i din restaurant? Vi er i hvert fald 12 personer der ikke kommer tilbage medmindre vi hører fra dig at du har ændret på kvaliteten i din restaurant hilsen fra 12 skuffet gæster
Jeg besøgte Meyers spisehus med en…
Jeg besøgte Meyers spisehus med en veninde, hvor vi fik serveret kulmule med kartoffel og fennikel.
Der var stor forskel på størrelsen af de fiskestykker, der blev serveret.
Det var en meget stor skuffelse.
Kulmulen var et lille halestykke, kartoffeltilbehøret var nærmest ikke eksisterende og dertil to små stykker fennikel. Dette blev serveret i rigeligt sovs.
Vi spurgte tjeneren om ikke, det var en fejl, fordi katoffeltilbehøret nærmest ikke var tilstede.
Det kunne han ikke rigtig forstå, så han henvendte sig til kokken, som mente at alt var som det skulle være.
Det var så sidste gang jeg gæster denne restaurant.
Vi skulle have læst Trustpilot før vi…
Vi skulle have læst Trustpilot før vi gik der hen.
Huha, sikke en skuffende oplevelse. Lokalet er total slidt ned. Mangler her og der en meget kærlig hånd. Planter med hængende og brune blade, hvor opmuntrende er det?
Chefen/kokken som kom på opfordring syntes at vi koncentrere os for meget om småting. Den unge mand var ellers meget venlig og nærværende.
Men helhedsindtryk betyder da meget, eller hvad?
Men det værste var renligheden. Bortset fra køkkenet var det beskidt alle vegne. Ulækker!
Min venindes fiskefilet. Lugtede stærkt og hun spiste kun det allermindste stykke. Min pariserbøf. Var bestilt medium, men kom gennemstegt. Lad gå da…
Vi vil aldrig komme der igen og heller ikke anbefale det til vores venner.
En ekstremt utilfredsstillende…
En ekstremt utilfredsstillende oplevelse – under al kritik
Jeg deltog i et bankoarrangement med mine kollegaer i midten af december, og det står nu som en af de dårligste oplevelser, jeg har haft på en restaurant. For det første kom maden alt for sent. Tre af mine kollegaer ventede over en time på deres pizzaer – en helt uacceptabel forsinkelse.
Det værste var dog køkkenchefens reaktion. I stedet for at tage ansvar for fejlen, valgte han at optræde arrogant og nægte, at der overhovedet var problemer. Det er simpelthen uprofessionelt og vidner om en total mangel på respekt for gæsterne.
Bankoarrangementets hovedpræmie var også en dårlig joke. Min kollega vandt, men præmien bestod af Meyers egne produkter og hans selvbiografi. Flere af produkterne havde en udløbsdato blot to dage efter arrangementet – hvilket er helt uacceptabelt. Når man markedsfører et event som noget særligt, bør man som minimum sørge for, at præmierne er af en vis kvalitet og ikke føles som en halvhjertet reklame for værtsstedet selv.
Alt i alt var det en oplevelse, der skriger af dårlig planlægning, arrogant ledelse og nul respekt for kunderne. Jeg vil fraråde enhver at besøge stedet eller deltage i arrangementer dér. Det er penge og tid spildt.
Elendigt nytårsarrangement
Elendigt nytårsarrangement – en stor skuffelse
Vi havde glædet os til Meyers i Lyngby og deres 3-retters nytårsmenu, men aftenen var en kæmpe skuffelse. Arrangementet var annonceret fra kl. 18-23, men allerede ved ankomst virkede det, som om personalet blot ønskede at få det overstået.
Snacks blev først serveret 1,5 time efter ankomst, hvilket satte en dårlig start på aftenen. Forretten, en brændt hummerbisque, var nærmest uspiselig, og hele aftenen var præget af langsom service og uopmærksomt personale. Da vi forsøgte at bestille kaffe inden desserten, fik vi at vide at kaffemaskinen allerede var lukket ned – på trods af, at der stadig var 1,5 time tilbage af arrangementet.
Flere gæster valgte at gå tidligt, da oplevelsen simpelthen ikke stod mål med forventningerne. Hele aftenen føltes uprofessionel og dårligt planlagt. Dette var på ingen måde pengene værd, og vi vil ikke anbefale Meyers til nogen.
Ej det er da godt nok en grim og…
Ej det er da godt nok en grim og mærkelig pizza i har serveret til 159 kr!!! Prisen er fin men så skal i sku da ikke gi mig gulv paparoni på den O.o
Ventede 55 min på 3 pizzaer.
Ventede 55 min på 3 pizzaer.
Vi var et selskab på 13 personer til Pizza banko i Lyngby. 3 af os fik først vores pizzaer da resten af bordet var færdige med at spise. Vi rykkede 5 gange for at vores mad ikke var kommet. Der går 55 min før de formår at lave 3 pizzaer. Chefen kommer ned og forklarer at man ikke bare kan springe “pizza-køen” over, og de var vant til at håndtere 120 pizzaer. Tydeligvis ikke den mandag. Måtte sluge vores pizzaer på 10 min, hvorefter banko startede. Vi fik ingen kompensation. Kunne få kaffe på huset regning, men den kom aldrig. Rigtig ærgerligt at service niveauet er så dårligt, og at Meyers spisehus ikke formår at håndtere en simpel forsinkelse.
Middag med alt for lang ventetid
Vi var to personer til middag fredag d. 25/10-24 kl. 19:30. Restauranten var ikke fyldt op med gæster men tjenerne virkede stressede og fortravlede. Vi fik pænt anvist et bord, men måtte en halv time senere tage kontakt til en tjener for at bestille. Vi ventede yderligere en halv time på maden, som var udemærket, men de glemte at servere "side orders" og drikkevarerne, som vi måtte bede om, da tjeneren serverede maden.
Vi fik sindssyg gode pizzaer i dag fra…
Vi fik sindssyg gode pizzaer i dag fra Meyers spisehus i lyngby i dag og tjenerne var super flink og super søde så i alt 5 ud af 5 her fra
Besøgte Meyers Spisehus i Lyngby til…
Besøgte Meyers Spisehus i Lyngby til frokost 21.2.24.
Konklusion: en meget trist frokost-oplevelse.
Vi påtalte maden ved afrydning og fik to kopper kaffe på husets regning.
Skuffende service og mad
Vi har været ude at spise på Meyers spisehus i Lyngby lørdag d.20/1. Vi var kun 3 personer. Restauranten var ikke fuldt booket, men der var mindst 9-10 tjenere til stede. Selvom der var meget personale, service var helt i bunden. Fra starten af skulle vi vente i mindst 10 minutter før der kom en tjener og viste os til vores bord. Der tog lange tid før vi blev serveret vores mad og vand vi fik var lunken, det har man bare ikke lyst til. Jeg var nødt til at sende min hovedret tilbage da kødet var ikke til at tygge i, det var meget fedt og sener i min steak. Jeg blev tilbudt at få en ny en, men kunne ikke overskue at vente i lang tid igen. Alt i alt meget skuffende oplevelse med en dårlig service. Man kan se at nogle tjenere er bare der fordi de skal være der, man føler sig slet ikke velkommen eller set.
Mega sløv og ligeglad…
Mega sløv og ligeglad betjening...spurgte flere gange ind til hvad vi havde bestilt og glemte drikkevarer 3 gange.. er på for lavt niveau ift. brand..
Sløv betjening vi ventede 10 minutter…
Sløv betjening vi ventede 10 minutter for at få service der gik 1 time og 30 min før vi fik vores mad
Vi bestilte en meny begge
Vi bestilte en meny begge, og det viste sig så at man skulle deles om feks. Suppen, altså en kop med suppe og to skeer😳
Rimelig mad, dog uden nogen wauuv effekt, altså sådan rimelig standard fra mellemste hylde, og en service der var langt under standard, ja de virkede ligeglade, og jeg måtte selv gå op og bede om at betale, og prisen var nok den eneste vi blev enige om, var alt for høj. På vej hjem gik vi forbi Halifax burger, og blev enige om at det er lige så godt der, men til en betydelig lavere pris.
Elendig flæskestegssandwich
Vi havde glædet os til en let frokost i forbindelse med juleindkøb i lyngby
Vi havde hørt om Meyers spisehus og deres flæskestegssandwich , men hvilken skuffelse. Kødet havde en smag af ovnen eller mangel på rengøring af samme og så var der gummisvær for alle 145,-
En virkelig dårlig oplevelse rent madmæssigt