Metaalshopper Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestelling ging vlot. Keuze voor het op maat gemaakte artikel was kinderspel. Afhaal was ook prima verlopen. Goede service kan ik zeggen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze bestelling van op maat gezaagde aluminium buis 25 mm is zeer snel en correct afgehandeld. Alle componenten waren exact op de gewenste maat en vervolgens netjes verpakt in een stevige kartonnen do... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Metalbearbejdning
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  3. Indretningsleverandør
  4. Metalkonstruktion

Skrevet af virksomheden

Metaalshopper is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in metalen maatwerkproducten voor interieur en bouw. In onze eigen fabriek in Nederland maken we onder andere trapleuningen, garderobestangen, wandplanken, plantenbakken en stalen profielen volledig op maat. Klanten kunnen hun product eenvoudig zelf samenstellen in onze webshop. Wij produceren het daarna nauwkeurig op maat en verzenden het rechtstreeks vanuit onze fabriek. Naast maatwerk hebben we ook een vaste collectie interieurproducten onder ons merk LIROdesign. Deze producten zijn direct leverbaar en combineren strak design met hoogwaardige metaalafwerking. Of je nu particulier bent of professional: we denken graag met je mee. Onze focus ligt op kwaliteit, duidelijke communicatie en een goede service. Heb je vragen over een product of bestelling? Dan helpt ons team je graag verder. Metaalshopper Metaal op maat, rechtstreeks uit onze eigen fabriek in Nederland.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

69 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Alles tiptop

25. maj 2026

Besvarelse fra Metaalshopper

Super om te horen! Dankjewel voor het mooie compliment en veel plezier met je bestelling.

Hopelijk tot de volgende keer bij Metaalshopper!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel geleverd en exact wat ik besteld…

Snel geleverd en exact wat ik besteld heb. Zeer tevreden over Metaal shopper.

20. maj 2026

Besvarelse fra Metaalshopper

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat alles snel geleverd is en precies voldeed aan je bestelling. We zijn blij dat je zo tevreden bent met Metaalshopper. Graag helpen we je een volgende keer weer. Metaalshopper

Prima ervaring

Prima ervaring. Online besteld en later ff opgehaald lag klaar. Vriendelijk en probleemloos. En niet duur

16. maj 2026

Besvarelse fra Metaalshopper

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat het online bestellen en ophalen zo soepel verliep en dat alles klaarstond zoals verwacht. We waarderen je complimenten over onze service en prijzen. Graag tot een volgende keer. Metaalshopper.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had een paar stukjes metaal nodig…

Ik had een paar stukjes metaal nodig met specifieke afmetingen. Metaalshopper had ze in huis. Na bestellen zijn ze op maat gezaagd snel geleverd. Bij ons in de buurt kan ik deze service niet vinden. Super. Enorm blij mee. Is een aanrader.

30. april 2026

Besvarelse fra Metaalshopper

Wat ontzettend fijn om te horen!

Het is precies de reden waarom we doen wat we doen: maatwerk leveren dat snel en gemakkelijk bij je thuisbezorgd wordt, zeker als er in de buurt geen lokale opties zijn. We zijn blij dat we je hiermee hebben kunnen helpen en dat de gezaagde metalen profielen precies aan je verwachtingen voldoen.

Heel veel succes met je project, en mocht je in de toekomst weer metaal op maat nodig hebben, dan staan we uiteraard weer voor je klaar! Metaalshopper

10/10

Simpel, als alles prima geregeld is, is het 10 op 10!

24. maj 2026

Besvarelse fra Metaalshopper

Daar doen we het voor! Een 10 out of 10 is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen.

Mochten we je in de toekomst weer ergens mee kunnen helpen, dan gaan we natuurlijk weer voor die dikke voldoende. Metaalshopper

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede producten

Goede producten, fijn om mee te werken. Op tijd afgeleverd bij vervoerder DPD. Jammer dat DPD er een week over doet om de spullen te leveren

21. maj 2026

Besvarelse fra Metaalshopper

Bedankt voor de feedback! Fijn dat de producten goed bevallen en we ze op tijd hebben meegegeven.

Het is inderdaad flink balen dat DPD er vervolgens een week over heeft gedaan. Excuses voor de vertraging en het wachten. Succes met je project! En hopelijk tot de volgende keer bij Metaalshopper.

Goede website

Goede website, snelle levering!

14. maj 2026

Besvarelse fra Metaalshopper

Hopelijk tot de volgende keer bij Metaalshopper!

makkelijk bestellen

makkelijk bestellen, eenvoudig ophalen

13. maj 2026

Besvarelse fra Metaalshopper

Hartelijk dank voor deze mooie 5-sterrenbeoordeling! Fijn om te horen dat het bestellen en het ophalen van je bestelling zo makkelijk en eenvoudig is verlopen. Wij doen er elke dag alles aan om dit proces voor onze klanten zo soepel en efficiënt mogelijk te maken.

Veel succes met het resultaat van je metaalproducten, en we zien je in de toekomst graag weer terug bij Metaalshopper!

Behulpzame klantenservice

Ik wilde iets bestellen dat niet leverbaar was en heb de klantenservice gevraagd of dat nog weer beschikbaar zou komen. Ze hielden me goed op de hoogte van de beschikbaarheid en reageerden snel en vriendelijk. Na bestelling ontving ik het artikel snel en het is een mooi artikel.

30. april 2026

Besvarelse fra Metaalshopper

Wat een fantastische review, ontzettend bedankt!

Het kan helaas wel eens gebeuren dat een product tijdelijk is uitverkocht, maar we vinden het belangrijk om je dan niet in het ongewisse te laten. Fijn om te horen dat onze klantenservice je goed, snel en vriendelijk op de hoogte heeft gehouden.

Super dat de bestelling daarna snel in huis was en dat het product helemaal naar wens is. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer bij Metaalshopper!

Goed product

Makkelijk te bestellen. Snel en goed geleverd. Goed product.

6. maj 2026

Besvarelse fra Metaalshopper

Super bedankt voor deze mooie review!

Fijn om te horen dat het bestellen soepel verliep en dat het product snel en goed is aangekomen. Daar gaan we voor!

Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer bij Metaalshopper!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Aanrader! Blij met vervangend product

Helaas waren onze beoogde garderobe haken niet op voorraad, maar dankzij de goede service en pro actieve oplossing nu nu heel blij met het vervangend product!

1. maj 2026

Besvarelse fra Metaalshopper

Wat ontzettend fijn om te horen! Dankjewel voor deze mooie review.

Soms loopt de voorraad helaas anders dan gepland, maar we lossen dit altijd graag direct en goed op. Super om te horen dat we samen een passend alternatief hebben gevonden en dat je zo blij bent met het uiteindelijke resultaat!

Veel plezier met je nieuwe garderobehaken en graag tot een volgende keer bij Metaalshopper!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles mooi op maat en eerder klaar dan…

Alles mooi op maat en eerder klaar dan aangegeven bij bestelling

Besvarelse fra Metaalshopper

Dat horen we natuurlijk het liefst! Hartelijk dank voor deze mooie review.

Ons team in de werkplaats doet er alles aan om al het metaalwerk tot op de millimeter nauwkeurig op maat te maken.

Veel succes met je op maat gemaakte producten en hopelijk tot een volgende klus bij Metaalshopper!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima producten en vlotte levering

Besvarelse fra Metaalshopper

Bedankt voor deze mooie review!

Fijn om te horen dat onze producten aan de verwachtingen voldoen en dat de levering lekker vlot is verlopen. Daar doen we het voor!

Veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer bij Metaalshopper!

Boven verwachting

Ze gaven vooraf aan dat het product krasjes konden bevatten, dus de verwachting was laag. Pakketje was er binnen 3 dagen. Ontzettend zorgvuldig ingepakt. Veel mooiere en betere kwaliteit dan verwacht. Was erg goed afgewerkt voor een mooie prijs.

23. april 2026

Besvarelse fra Metaalshopper

Wat een fantastisch compliment, ontzettend bedankt voor deze mooie review!

We proberen vooraf altijd eerlijk te zijn over het feit dat metaal tijdens het productieproces weleens een klein krasje kan oplopen, dus het is geweldig om te horen dat het eindresultaat je verwachtingen juist heeft overtroffen. We besteden inderdaad veel zorg aan het netjes afwerken en secuur inpakken van onze producten, zodat alles onbeschadigd en strak aankomt.

Super dat je blij bent met de kwaliteit en de snelle levering voor deze prijs. Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer bij Metaalshopper!

Snel en zoals beloofd

1. maj 2026

Besvarelse fra Metaalshopper

Geweldig om te horen! Hartelijk dank voor deze snelle en mooie review van 5 sterren.

We beloven altijd de beste kwaliteit en service te leveren, dus het is super om te zien dat we die belofte hebben waargemaakt. Of het nu gaat om perfect op maat gezaagd staal, aluminium of rvs; we doen het met plezier voor je.

Hopelijk tot een volgende bestelling bij Metaalshopper!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super snel geregeld en bezorgd

Super snel geregeld en bezorgd. Kwaliteit ook goed. Eigenlijk gewoon goed!

25. april 2026

Besvarelse fra Metaalshopper

Bedankt voor de mooie review en de 5 sterren!
Wat fijn dat zowel de snelheid als de kwaliteit helemaal naar wens waren. "Gewoon goed" is precies waar we naar streven.

Veel succes met je materialen en hopelijk tot een volgende keer bij Metaalshopper!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geleverd precies wat ik het besteld.

Besvarelse fra Metaalshopper

Kijk, dat horen we graag! Bedankt voor het compliment.
Het is ons doel om precies te leveren wat je hebt geconfigureerd of besteld, dus fijn dat het pakket helemaal aan de verwachtingen voldoet.
Veel succes met je materialen en hopelijk tot een volgende keer! Metaalshopper

zeer goed

zeer goed en goed materiaal

15. april 2026

Besvarelse fra Metaalshopper

Wat goed om te horen! Bedankt voor je positieve reactie.

Fijn dat het materiaal aan je verwachtingen voldoet en dat alles naar wens is verlopen. We wensen je veel succes met je project!

Graag tot een volgende keer bij Metaalshopper.

Super snel en goed

Super snel en goed, er valt niet aan toe te voegen

3. april 2026

Besvarelse fra Metaalshopper

Wat fijn om te horen! Bedankt voor dit mooie compliment.

We doen ons best om de vaart erin te houden zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Super dat dit bij jouw bestelling goed gelukt is!

Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer.

Het team van Metaalshopper

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.