Mercari Biler Anmeldelser 18

4,5

4,5

Godt arbejde og god service.

Godt arbejde og god service.
Havde en defekt, åbentstående siderude, kom forbi værkstedet uden at have aftalt tid, men fik den fæstnet indtil den rigtige reparation kunne foretages, og fik igen den bedste service.

13. februar 2025

Har købt en Tesla hos Mercari

Har købt en Tesla hos Mercari. God service og god instruktion ved købet, hvor der blev lagt god tid i, at forklare tingene grundigt.
Selv derefter var der lidt udfordringer med at huske alke de smarte features m.m., men altid god, venlig og imødekommende hjælp at hente hos Mercari.
Opdagede efter et par måneder, at bilen manglede et type 2 ladekabel. Vidste ikke det skulle være der, før jeg havde kommunikeret med Tesla. Kontaktede Mercari, der uden tøven har afsendt kablet til mig.
Jeg har kun godt at sige om denne forhandler👍

25. august 2022

Mercari er det samme som dårlige oplevelser.

Jeg har haft en utrolig dårlig oplevelse hos Mercari biler, hvilket har fået mig til at beslutte at jeg ikke længere får mine biler repareret på dette værksted.
- En reparation af en ældre C1, som Mercari havde tilbudt at reparere for kr. 9813 endte med at koste kr. 23000.
- Bilen blev afleveret til Mercari biler og blev meldt færdig 4 uger senere, selv om reparationen var simpel: kofanger, skærm og lygter blev skiftet.
- Da jeg skulle hente bilen viste det sig til min store forbavselse at bilen ikke længere stod hos Mercari men var blevet "overflyttet" til Peugeot i Fausing. Jeg har jævligt spurgt til status på bilen ved at ringe til Mercari, og på intet tidspunkt har Mercari (Christian Mikkelsen) ladet mig vide at bilen slet ikke var til reparation hos Mercari men nu stod hos Peugeot i Fausing.
- Kommunikationen med værkfører Christian Mikkelsen hos Mercari, har været yderst anstrengt og det modsatte af kunedeorienteret og venlig.
Jeg kan ikke anbefale at få en bil på værksted hos Mercari. Beklager men det er min oprigtige mening.
Service og professionel kundesupport hos Mercari værkstedet er desværre ikke længere eksisterende.

3. maj 2020

efter at have betalt omkring 7000 kr…

efter at have betalt omkring 7000 kr for en gearkasse reparation.
Blev jeg inviteret til gratis eftersyn. Fordi der var nogle sjældne problemer med gearkassen.

Efter eftersynet og justering, ville de så pludselig have penge fordi fejlen nu skyldtes slid!

Men de have selv vurderet gearkassen var værd at reparere for 7000 kr for 4 md forinden!

Desuden var bilen næsten ikke til køre i efter justeringen der gjorde det 10 gang værre!

Hvis de ikke giver garanti.. så læg ikke nogle penge!!
for så ved de ikke hvad de laver..

20. februar 2019

Hvis du ligesom mig gik og var lidt nervøs over privatleasing, ja så synes jeg i skal prøve at kontakte mercari biler i Randers. Jeg erhvervede mig en Bmw x3 i løbet af ingen tid, udfra tillid.
Jeg talte med sælgeren Rasmus, som fra start til slut oplyste om vigtigheden af gennemsigtighed i en privat leasing aftale. Jeg fik lynhurtig indtrykket af at det var en meget seriøst forhandler jeg havde henvendt mig til. I det hele taget synes jeg serviceniveauet hos dem er helt i top.
Stor anbefaling herfra👍

Hilsen Daniel B

17. april 2018

Hurtig og professionel service.

Jeg stod i en akut situation da min datters bil ikke lød godt når den kørte, vi vidste ikke hvad der var galt, og fik fragtet bilen til Mercari i Randers.
Jeg aftalte med Christian på værkstedet at han lige skulle undersøge bilen og give mit et kald, og ville i samme åndedrag gerne have lavet service på bilen. Christian ringede som aftalt og fortalte at der var gået et hjulleje, og lovede at de kunne lave både hjulleje og service og, at jeg kunne afhente bilen bare 4 timer senere.
Hurtig og god service, alt lavet perfekt.

20. december 2016

Professionelle og servicemindede eksperter!

Mercari har altid haft styr på Lupo'er, så da en anden mekaniker (Skorstensgaard) mente at der skulle repareres for 27.000,- på min Lupo, tog jeg fat i Mercari. Efter at have undersøgt min bil, kunne Mercari præsentere mig for et overslag på 10.000,- eftersom de fleste ting ikke fejlede noget som helst.

Mercari forsøger at gøre det bedst og billigst for kunden, uden at skele til at kunden ikke har et klap forstand på biler.

Kæmpe anbefaling herfra og Mercari får fremover lov til at udføre alt service på min Lupo, til trods for at det er noget af en omvej for mig. Den omvej tager jeg gerne for pålidelig og professionel service.

17. august 2016

Kæmpe god forhandler

Aldrig har jeg mødt en forhandler der kæmpede så bravt for at få min 10 pers bus på gaden .Min 3 vw fra dem og helt sikkert ikke den sidste😊 ved ikke endnu hvilken udfordring jeg skal give dem næste gang ,glæd jer det skal blive spændende mvh kent

17. april 2016

ikke lige min bedste oplevelse

bilen endte med at skulle af sted 2 gange da de ikke havde formået at finde den fejl jeg ønskede at de løste i første omgang.

da jeg hentede bilen efter andet besøg kunne jeg konstatere at der var gået noget galt i kommunikationen (standard pop nitter frem gevind nitter) og at mekanikeren havde glemt at genmontere det elektriske til forlygterne, da jeg senere fik smækket bagsmækken faldt inderbeklædningen af eftersom dette ikke var fæstet ordenligt efterfølgende.

og har lige fundet en skrue trækker som jeg ikke kan genkende som værende fra min værktøjs kasse.

bilen blev senere sendt til et andet værksted

5. maj 2015

Hurtig og god evne til at hjælpe

Altid god dialog og god evne til at arrangere service og løsninger, der passer mig.

Eksperter i Lupo 3L og Audi A2 og giver altid gode råd og perfekt service på disse biltyper. Priser skal samtidig passe til Lupo kunder, hvilket de også ofte gør.

Kan varmt anbefales

28. januar 2015

Super seriøst værksted og forhandler

Jeg havde været lidt uheldig med en Lupo 3L som jeg havde købt hos en anden forhandler i Århus, denne Lupo fik jeg annulleret handlen på, og klagede min nød til Hans Peter fra Mercari. Situationen var den, at jeg stod og skulle bruge en Lupo 3L NU, da jeg var begyndt at køre frem og tilbage imellem Århus og Randers på job.

Jeg sagde at jeg havde brug for en Lupo som var iorden. Et par dage senere, stod jeg med en Lupo 3L. Pånær et par enkelte kosmetiske fejl, så stod den rigtig flot. Jeg købte den som beset.

Der var et par ting galt med denne som hurtigt blev lavet på værkstedet, uden den mindste hentydning til utilfredshed fra Mercari's side.

Jeg syntes ikke den kørte helt så langt på literen som den burde, og var ved at være træt af Lupo og ked af at reklamere igen igen. Dette var kun pga. En dårlig oplevelse fra tidligere forhandler i Århus.

Jeg blev så træt af det hele, at jeg foreslog at vi kunne annullere handlen.

Hans Peter tog det helt rolig, og sagde. "Jeg får en bil ind i næste uge, prøv den, hvis du heller ikke vil have den, så finder vi ud af noget".

Da dagen så kom, tog jeg ud og prøvede den, og den kørte bare fantastisk. Vi byttede derfor Lupo'en ud med den anden "nye" Lupo. Den nye Lupo var desuden 1 1/2 år nyere, og kørt 39.000km kortere. Og til min overraskelse med fuld servicebog. UDEN MERPRIS vel at mærke.

Det som jeg vil frem til, er at, jeg er blevet behandlet utrolig godt ude hos Mercari. Der har aldrig været en sur mine, og de tager virkelig deres ansvar som seriøs forhandler og værksted.

Jeg har aldrig oplevet en forhandler som Mercari før. Ofte syntes jeg man bliver mødt med skepsis, EFTER at man har købt brugt bil hos forhandlere, når man vil reklamere osv. Men IKKE hos Mercari.

Hos Mercari har jeg følt at, man er lige så god en kunde, både før og EFTER man har handlet, og det betyder meget mere, end jeg havde regnet med.

Jeg gav Hans Peter min tillid, og det viste han, at de sagtens kan bære!

Jeg ved godt, hvilken forhandler og værksted, jeg vil bruge fremover. Og Mercari har i den grad, gjort sig fortjent til det.

22. november 2014

Fantastisk service og kreative løsninger til kundens fordel.

Har fået lavet service på min bil hos Mercari flere gange. Altid har prisen været i orden og or arbejdets kvalitet i top. Ofte har prisen endt med at være lavere end det oprindelige tilbud.
De har lige fikset min bil i dag. En studs på reguleringen til turboen var rustet over. Den eneste mulighed for reservedele er at købe en helt ny turbo. I stedet fik de boret det rustne materiale væk, sat en ny studs på, limet og primet, så det ikke ruster igen. Bilen kører perfekt igen. En reparation til ca 9000 blev lavet om til en til 900.
Jeg kommer helt sikkert igen næste gang min bil skal ordnes.

4. juni 2014

Nok den ærligste brugtvognsforhandler

Har købt en Multivan af Hans, må nok sige at den indfrier mine forventninger, der blev handlet en bil i bytte som jeg fik en ok pris for, der har så været lidt problemer med bilen efterfølgende, så jeg måtte et tur over til Randers ( kommer fra Hørsholm ) og da jeg kom om morgen blev der sat 2 mand på, fik en låne bil så jeg kunne køre en tur, i mens de laven den, og der var ikke noget brok fra firmaet, de lavet de fejl jeg påpeget, så en stor varm anbefaling her fra,
mvh
Jacob

6. april 2014

Har aldrig set magen til service

Jeg købte min drømme bil hos Mercari for 10 måneder siden, bilen viser sig desværre hvad motoren angår at være fyldt med udfordringer, Rasmus fra værkstedet, som er specialist på området, kom på støre opgaver end godt er, og hver gang motoren var blevet lavet, kom der bare noget nyt. Jeg er ret overbevist om at det har været en meget dyr er færre for Mercari, selv Dennis som styrer værkstedet var ved at blive frustreret over al den transport mellem Varde og Randers. Normal reagerer jeg anderledes hvis jeg bliver udsat for sådanne ekstreme situationer, men det er lidt svært at være negativ på et værksted som virkeligt har levet op til deres ansvar som seriøse bilforhandler og værksted. Jeg skal understrege at jeg er blevet ualmindeligt godt behandlet hos Mercari Biler, det var kun motoren som ikke var i orden, resten af bilen var i meget fin stand. Hans Peter (indehaveren) forslog at lade handlen gå tilbage, men jeg følte mig så godt behandlet at jeg købte en anden bil hos dem. Her er tale om en ærlig forhandler / værksted.
Mvh. Tommy Nielsen

5. april 2014

Danmarks suverænt bedste VW værksted

Har været vidt omkring i forbindelse med diverse motor- og el fejl på min VW Multivan, dog uden at få nogle klare svar. Talte så med Rasmus fra Mercari - han er simpelthen den ultimative VW mekaniker/tekniker. Efter reparation hos Mercari i Randers har bilen ALDRIG nogensiden kørt så fantastisk godt. Fantastisk service, meget venligt og imødekommende personale, flotte faciliteter. Værksted og salgsafdeling fremstår meget troværdigt, yderst professionelt og som et sted jeg helt klart vil besøge fremover (Også selv om jeg har 600 km kørsel frem og tilbage :-) Stedet oser af kvalitet og professionalisme.

25. januar 2013
Vis anmeldelser på alle sprog (18 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto