Bestilte flagstang om fredagen, hvor der stod ferie og 3-4 dags levering. vi modtog flagstange, allerede onsdag ugen efter. Virkelig flot stykke arbejde og levede fuldt ud til de oplysninger der er gi... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 2 af de 53 bedste virksomheder i Gavebutik
Personlig gaver med gravering til dåb, navngivning og bryllup. Memozz Classic, Memozz Spin, Bordflag, Børnebestik, dåbsrør og sparebøsser
Rørholtvej 6, 9330, Dronninglund, Danmark
- info@memozz.dk
- www.memozz.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sindssyg god serviceoplevelse
Jeg var sent ude ift. hvornår jeg skulle bruge produktet jeg bestilte.
Jeg skrev en mail til Memozz og fik svar nærmest med det samme. De sørgede for, at få sendt produktet med det samme og jeg modtog det dagen efter jeg bestilte.
Udover den gode kundeservice og lynhurtige levering, så er produktet jeg har modtaget virkelig flot.
Vi har nu købt tre barsels gaver...
Vi har nu købt tre barsels gaver.... Alle gange et flag med billede navn mm. Det er super flot lavet, der er hurtig levering og det er enormt tilfredsstillende... Vil altid anbefale dette websted.
Service og kvalitet i topklasse
Jeg har kun positivt at sige om Memozz.
Skriver jeg til Jens, får jeg hurtigt svar og høj service. Der er ikke det Jens ikke kan trylle frem ift brikkerne på min Memozz - så tøv ikke med at kontakte dem.
God oplevelse og kvalitet
God oplevelse at handle med jer.
Hurtig ekspedition og god kvalitet på flag/flagstang og gravering.
Kan varmt anbefale Memozz.
Rigtig gode gaveideer der varer hele livet.
Vi har brugt firmaet flere gange og hver gang har vi været ovenud tilfredse. De har forskellige ting som man kan have fremme hele livet. F. Eks. Memozz Spin. En super ide hvor ikke engang fantasien kan finde grænser for muligheder.
Smukke produkter
Smukke produkter, hurtig levering samt fantastisk og yderst hjælpsom betjening.
Kan kun sende min allerbedste anbefaling.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Igen er jeg super tilfreds med min…
Igen er jeg super tilfreds med min vare, hurtig betjening, og en perfekt service, som jeg varmt kan anbefale!
Rigtig flot graveret og hurtig levering…
Rigtig flot graveret og hurtig levering der handler jeg helt sikkert igen
Fremragende kvalitet og ekspedition
Altid lynhurtig svar og altid…
Altid lynhurtig svar og altid imødekommende overfor ideer mm.
Bestiller hvert år og er igang med ottende år
Tak for endnu en gang en super service
Endnu en gang en super service fra Memozz, som jeg klart kan anbefale, og gør hvis jeg kan komme til det. Jeg har efterhånden købt en del, både til barnedåb, fødselsdage, julegaver og bryllupper, første gang for ca. 13 år siden og har altid fået en supergod service og god snak om, hvordan vi får det bedste resultat.
Mange hilsner og anbefalinger herfra
Vita
Rigtig fint produkt
Rigtig fint produkt, som jeg modtog mindre end 24 timer efter den var bestilt
nemt at bestille og hurtig leverine og…
nemt at bestille og hurtig leverine og aldrig nogen problemer kan varmr anbefales
God oplevelse hurtig levering