Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 2 af de 53 bedste virksomheder i Gavebutik
Personlig gaver med gravering til dåb, navngivning og bryllup. Memozz Classic, Memozz Spin, Bordflag, Børnebestik, dåbsrør og sparebøsser
Rørholtvej 6, 9330, Dronninglund, Danmark
- info@memozz.dk
- www.memozz.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har handlet der i mange på +15 år og…
Har handlet der i mange på +15 år og aldrig været problemer
super god service
super god service, let at komme i kontakt med.
meget hurtigt levering
super flot
Bestilte flagstang med navn og billed
Bestilte flagstang om fredagen, hvor der stod ferie og 3-4 dags levering. vi modtog flagstange, allerede onsdag ugen efter. Virkelig flot stykke arbejde og levede fuldt ud til de oplysninger der er givet på hjemmesiden. Billlede, navn, dato, tid og vægt er tydelige og let at læseligt.
Helt fantastisk lækker udført og…
Helt fantastisk lækker udført og virkelig smukt flag og de er super hurtige.
Bestilte søndag og kunne hente det allerede torsdag.
Ville give 10 stjerner hvis det var muligt
Superflot arbejde og meget hurtige har…
Superflot arbejde og meget hurtige har købt 2 gange i sidste øje blink og når man skriver om de kan lave det hurtig fordi det det haster sætter de i gang og afsender kan varmt anbefale det firma
Altid god og hurtig service 👍
Fantastisk service
Fantastisk service, og unikke spektakulære produkter.
Tak for venlig betjening.
Bestilling af varen er nem og ellers kan man få venlig og hurtig hjælp ved at skrive besked til firmaet. Hurtig ekspedition og levering. Har været godt tilfreds med varen de 4 gange jeg har bestilt dåbs- og fødselsdagsflag hos jer. Tak for venlig betjening.
Nem hjemmeside og hurtig levering
Nem hjemmeside og hurtig levering
Fantastisk flot gravering i gaven
Det smukkeste dåbsflag
Bestilte et dåbsflag efter længere tids overvejelse.
Mine forældre som skal give flaget til deres oldebarn, var vilde med muligheden for at få billede med på foden, og den mulighed kunne jeg ikke finde andre steder.
Jeg syntes til gengæld ikke om designet af 'flagstangen' ud fra billederne. Syntes det så ud som om nederste stykke af flagstangen var hvidt, syntes toppen så ud som klart plast, og at ansigtet på foden blev lidt voldsomt.
MEN enhver tvivl er gjort til skamme. Vi bestilte fordi det var mine forældres ønske. Jeg ringede til virksomheden om jeg kunne nå at få gaven indenfor en uge. Super service i telefonen, og jeg bestilte fredag eftermiddag, og tirsdag modtog jeg det smukkeste flag og med de flotteste graveringer. Jeg vil til enhver tid anbefale Memozz og vil helt sikkert bestille mere herfra.
Og min modvilje mod ansigtet på foden, er pist væk. Det er vildt flot, diskret og enkelt.
Flot arbejde hurtig levering det er et…
Flot arbejde hurtig levering det er et fint sted at handle og priserne er ok
Rigtig god service☺️
God kundeservice, hurtig levering, flot produkt
Havde bestilt gravering. Hurtig respons og flot produkt. Stor anbefaling.
De bedste
Altid rigtig rigtig god service. Nu er det tredje Memozz jeg bestiller.
De er så søde til at hjælpe med opsætning så jeg får ens opdaterede Memozz.
Prisen er suveræn.
Mine 3 piger “børnebørn” er meget glade for tavlen “Classic”.
Hurtig ekspedition og fine produkter
Meget hurtig og effektiv ekspedition og nogle rigtig fine produkter.