Mekonomen Danmark A/S Anmeldelser 54

1,4

Mekonomen Buddinge. Hold jer langt væk fra dem.fik (lavet) bil af dem (troede jeg) henter den en dag efter er det samme problem. Det en ny fejl sagde de. Får regning på 14000 + moms. Kører til andet v... Se mere

Mekonomen Vestre Stationsvej, Odense C. Dårlig og ubehøvlet service. Ville ikke kigge på bilen inden reparationen, eller give et gæt på problemet, eller en uforpligtende ca. pris, kun have den direkt... Se mere

Mekonomen har valgt ikke at orienterer om at du ikke er dækket hvis du impliceres i et lille eller stort færdselsuheld. Hvad er det værd at give kr. 295,- om året for vejservice hvis den kun dække... Se mere

Det er til dags dato det værste værksted der findes. Bilen er i dårliger stand når man får den tilbage end når man indleverer den. Man aftaler en pris og så, vupti, så koster det pludselig en tredjede... Se mere

1,4

Dårlig

Upåklagelig service

Skulle bruge et partiklefilter til min bil, et originalt ville stå mig i 16000,-, krydsede derfor fingre da jeg ringede til Mekonomen, for selv om det ikke var at finde på deres site, ville manden i røret ringe tilbage snarest muligt. En halv time efter ringede han og reddede dagen, han kunne skaffe et uoriginalt til 5000,- som STADIGVÆK passede perfekt på bilen uden tilpasning... Køber fra nu af kun reservedele fra Mekonomen

9. april 2012

Garanti udveksling

Køber i 6 mdr. 2011 en generator til min bil og skifter den selv, og 6 mdr. efter opstår en elektrisk fejl på bilen. Jeg kører på værksted, og de kan udelukke alt undtagen generatoren. Jeg beder dem om at skifte den, og grundet tidsnød henter jeg ikke en ny hos Mekonomen i Hillerød. Da bilen atter kommer på gaden, kører jeg direkte til Mekonomen, og taler med Kaj, der siger han skal bruge den defekte generator. Den udlevere jeg til ham, og fortæller ham det kedelige forløb. Jeg fortæller ham også at jeg lige kommer fra værksted og står med regningen. Han modtager generatoren, og jeg spørger om det videre forløb. Han siger han sender generatoren til undersøgelse, og jeg vil høre nærmere. Jeg fremhæver igen at jeg har været på værksted og i den forbindelse har fordyrende udgifter for udskiftning af generator, så det vil jeg gerne have dækket. Kaj (Mekonomen Hillerød) siger at det må vi ordne når Mekonomen beslutter om det skal være en garanti-sag. Jeg rykker 3 uger efter for en afgørelse, men for oplyst at så hurtigt går det ikke. Den skal jo sendes til Sverige.!!!!!!
Efter 2 uger mere, så ringer Kaj og siger at jeg kan hente mine penge. Jeg kører til Hillerød og får udbetalt det der svarer til en ny generator. Jeg spørger Kaj temmelig forundret, om dækning af værkstedsudgifter, men han siger at den faktura skulle han have haft da jeg indleverede generatoren til undersøgelse. Og han siger også, at det gør han altid opmærksom på i forbindelse med garanti/reklamationer. Lige det har jeg svært ved at genkende, da jeg jo netop møder op med generator og faktura på ny værkstedsregning. Men lige der er det jo påstand mod påstand. Mig har de mistet som kunde, og ligeledes mine venner og familie og arbejdskollegaer, da jeg har frarådt dem alle at handle med Mekonomen. Jeg har ikke noget specielt horn i siden på Mekonomen, blot har Kaj fra Mekonomen i Hillerød handlet/ageret for egen vindings skyld.

19. januar 2012

mekonomen, Skive

Dejlig og fin butik. Har endnu ikke oplevet de ikke har haft hvad jeg skulle bruge på lager. De dele jeg har købt har fungeret upåklageligt, og hvis ikke de var sikker på hvilken del der lige skulle bruges på min bil, måtte jeg få pengene tilbage på de forkerte dele. Super service. Og bliver næsten hver gang ekspederet af samme mand, som bare er superherlig og god for en frisk bemærkning. Stor ros til Skivebutikken.

25. december 2011

Dårlig service

Uhøflig og stresset.
Da jeg kom derned, gik der noget tid før jeg kunne få noget service da de stresset rundt. vi alle sammen kan have travle dage men jeg syntes stadig man skulle kunne vise god service over kunderne.

21. november 2011

Dårlig service

Mødte op hos Merkonomen i Svendborg den 10/8-2011 kl ca. 13.00 med 2 bremsebakker hvorpå skulle lægges nye belægninger. En venlig mand bad mig følge ind på værkstedet, hvor en åbenbart stresset værkfører oplyste, at han ikke kunne fortælle mig hvornår de ville være færdige, men at mine bremsebakker grundet ferie mv. "ville gå ind i køen".
På min forespørgsel om han kunne foreslå en hurtigere løsning oplyste han efter en tur ved sin PC, at jeg kunne tage kontakt til Fyns Kardan og Bremsecenter og han var så flink at oplyse tlf. og adresse. Det sidste får Merkonomen en stjerne for.
Jeg har svært ved at forstå at man kan drive virksomhed når man ikke kan oplyse noget om hvornår en given ting kan være færdig.

10. august 2011

Udemærket

Hentede autoreservedele til min bil hos Mekonomen. De havde det hele på lager og kunne også fortælle om monteringen af disse. Dog sagde de, at jeg selv skulle til at skære af reservedelen, da den ikke ville passe 100% på bilen, men at det var normalt at den skulle skæres til. Det var dog ikke rigtigt, da den passede perfekt på min bil uden at jeg skulle til at skære i det ene og det andet.
Jeg kom dirrekte fra Thansen som først havde solgt min en reservedel som slet ikke passede på min bil og Thansen vidste ikke, hvad der ellers passede på min bil. Thansen er ikke kompetente nok. Medarbejderen hos Mekonomen var dog godt inde i tingene (med undtagelse af, fejloplysningen med at skulle skære) og jeg fik de korrekte reservedele til en rimelig pris. Kvaliteten var også bedre end den Thansen solgte, så det var ok.

Det eneste jeg ikke synes er så godt med Mekonomen er, at hvis man spørger til en pris på en vare, så oplyser de den altid uden moms. Man skal selv spørge om, hvad prisen er med moms. Ellers kan man godt få sig lidt af en overraskelse, når man skal til at betale ved kassen...

20. juli 2011

mekonomen,forsøger at omgå købe og garantibestemmelsesloven,samt uacceptabel service og behandlingstid

sagen ligger sådan her

købte en volvo t5 i privat handel den 5/1 2011,kørte i bilen hjem(15 km) og da jeg holder ind i indkørslen,begynder motoren at banke helt åndsvagt,jeg slukker naturligvis bilen øjeblikkeligt

jeg tager så t rems dækslet af,og opdager at tandremmen er løs,kigger lidt nærmere på det og finder så ud af at remstrammeren er knækket,tandrem,remstrammer og remstrammer hjul er købt i mekonomen brønderslev afdeling i september sidste år,og det har kørt ca 8000 km

dette firma reklamerer med 3 års garanti på deres dele samt følgeskader

jeg kontakter så mekonomen ved peter birkholt d.6/1 og fortæller at deres remstrammer er gået itu,og at motoren højst sandsynligt har taget ventiler osv

ejeren af firmaet,beder mig så om at få bugseret bilen til deres samarbejdspartner værksted,så de kan se på den,og at bilen selvfølgelig bliver lavet hurtigst muligt

jeg får bugseret bilen til værkstedet og mekanikeren lover at kigge på den samme dag,derudover viser jeg mekkeren den defekte remstrammer og han svarer at der ingen tvivl om at det er en støbefejl(han har smede firma ved siden af værkstedet) og jeg uden tvivl ville få bilen lavet uden beregning

lørdag d.8 ringer jeg til mekkeren og spørger ind til hvad dommen er,får så svaret at han ikke lige havde fået kigget på det,nå men det acceptere jeg så

mandag d.10 ringer jeg igen om eftermiddagen og spørger indtil om han havde fået kigget på det,det har han så og har fundet ud af at der ingen kompression er på nogel af de 5 cylindre=20 bukkede ventiler samt 2 stempler der har tydelige mærker af ventiler der har været nede at banke i dem,dertil svarer jeg,at så må han jo bare igang med at renovere top osv,han svarer at han jo lige skal have grønt lys fra reservedels firmaet,hvilket selvfølgelig er forståeligt

jeg venter til onsdag d.12 og hører intet fra hverken mekker eller reservedels firmaet,til trods for at mekker lovede at ringe tirsdag og fortælle hvad de kom frem til,jeg ringer derefter til reservedelsfirmaet og spørger til hvad der sker,ejeren svarer at de er i tvivl om at det er en reklamationssag,da strammeren jo kan være forkert monteret,dertil svarer jeg at det er autoriseret mekker der har monteret det og at jeg har fakturen herpå,samt kan strammeren ikke monteres forkert og spændningen på den er hydraulisk,derved kan den heller ikke have været for stram

han svarer så at,han skal til møde torsdag med hans overordnede på kæden,og så vil de tage stilling til det og give mig besked samme dag,hvortil jeg svarer,fint nok,men at han lige skal være opmærksom på købe og reklamationsloven,som diktere at opstår der en fejl på delen inden for 6 mdr fra monteringsdato,betegnes denne som værende defekt fra dag 1 af og at det er op til dem at modbevise at den ikke var det,samt at jeg har taget billeder af strammeren,hvor man tydeligt kan se lyse og mørke områder i bruddet,derved ingen tvivl om støbefejl

vi når så torsdag og jeg hører intet fra ejeren af reservedels firmaet

jeg ringer til firmaet fredag d.14 og spørger efter ejeren,får så at vide at han er taget på ferie og ikke kommer igen før tirsdag ugen efter,så bliver jeg nok lettere ophidset og får så nummeret på reklamationschefen for reservedels kæden,Peter benner
jeg ringer ham så op og forklarer ham sagens sammenhæng og spørger om det var noget han kendte til,det gjorde han så og jeg får en helt anden og usamhængende forklaring på,hvorfor det trækker ud,dog piller jeg hans forklaring fra hinanden og bliver så affærdiget med at han ville undersøge det nærmere og ringe tilbage samme dag
jeg hører selvfølgelig intet fra peter benner og venter så til mandag d 17,hvor ejeren af reservedels firmaet ringer og spørger ind til hvilken mekker der har monteret delene,han får oplysningerne og jeg får at vide at jeg vil hører nærmere samme dag

surprise,jeg hører intet fra ham,jeg ringer så igen til reklamations chefen onsdag d.19 og ligger pres på ham,og gør ham det klart at denne procedure de holder sig,ikke er acceptabel og at denne farce efterhånden har kostet mig en del penge,da jeg har været nødsaget til at købe en midlertidig bil,samt at jeg betaler vægtafgift og forsikring på 2 biler nu,og at hvis de ikke får fingeren ud,kommer fdm ind i sagen,dertil svarer han igen ligegyldigt,at han stiller sig tvivlenede over for ,om at det er dem der skal dække skaden,men at han nok lige skulle rykke foretningen for svar,samt at han ikke var nervøs for fdm,da de har et godt samarbejde med dem

torsdag d.20 ringer jeg til mekkeren og hører efter om han har hørt noget,hvortil jeg får at vide at de først har sendt remstrammeren til sverige idag torsdag d.20,for at få vurderet om det er en støbefejl,jeg ringer så igen til ejeren at firmaet og kan ikke komme i kontakt med ham....

vi har nu den 26/1 idag og jeg har stadig ikke fået nogen afklaring på om min bil bliver lavet eller om vi bliver nød til at tage den i retten,jeg har kontaktet fdm,og de sagde der ingen tvivl var om at firmaet skal dække skaden og at den tid det har taget indtil videre overhovedet ikke var acceptabel

hele sagen er virkeligt frustrende og især den elendige kundeservice fra dette relativt store firma og ingen løfter bliver overholdt,som samtidig lover guld og grønne skove hvis man køber stumper ved dem,3 års garanti min bare,derudover prøver de at omgå købe og reklamationsloven
mekonomens såkaldte garanti og reklamationsret,samt forsikring på følgeskader,har indtil videre kostet mig over 13000 kr og min volvo 850 t5 er ikke engang lavet endnu,reperationen af denne løber også op i over 25000 kr
Så hvis i har jeres bil og tegnebog kær,så hold jer langt væk fra mekonomen dk

til dem som er intra,har jeg billeder af remstrammer i meget høj opløsning

mvh tommy jensen,meget utilfreds og ruineret exkunde hos mekonomen.dk

UPDATE!!! BLEV D.27/1 RINGET OP AF MEKONOMEN,MED EN UNDSKYLDNING FOR SAGENS FORLØB OG FOR AT FÅ SAGEN AFSLUTTET,TILBØD MEKONOMEN ET KONTANT BELØB,OG SÅ JEG SELV LAVEDE BILEN,KONTANTBELØBET ENDTE PÅ 14000 KR,IKKE HELT TILFREDSSTILLENDE,MEN SÅ ER SAGEN AFSLUTTET OG JEG KAN FÅ MIN BIL UD OG KØRE IGEN!

26. januar 2011

Få den aftalte pris på skrift.

D.17-8-10 ringede for at få en pris på et defekt forhjulsleje. Det vil koste ca.2800 kr. Jeg spørger om det er inkl alt og svaret er et tydeligt ja.Bilen bliver lavet D. 19-8-10 den er klar til afhentning jeg får regningen kigger en xtra gang på den 3519,75 kr. Vi kan alle skyde ved siden af men over 700 kr. Så var det sku billigere hos MAZDA forhandleren. Dette var så min oplevelse med Mekonomen Vallensbækvej 6 2605 Brøndby. Hvis man ik er våd op ad ryggen så blir man det. Man må håbe i får en fed julefrokost, det burde der være råd til da jeg åbenbart ik er den eneste der er blevet taget godt og grundigt i R.... .

25. august 2010

Alt for høje priser

Bestilte et 5års/75000 eftersyn af min Suzuki Wagon, hos Svanes Auto i Humlebæk, og fik at vide at det ville være billigere end hos suzuki.
De laver så en fejl og giver den et 4års/60000 km eftersyn.
Da jeg konfronterer dem med det får jeg at vide at det kun er nogle tændrør til et par hundrede kr der er oven i prisen på eftersynet.
Jeg kontakter efterfølgende Suzuki for at få prisen på 5års eftersyn, og får at vide at prisen er 2305.- alt incl.
Jeg ringer derefter til Svanes auto for at få at vide hvordan nogle tændrør kan få prisen til at være over tusind kroner højere end suzukis pris, han ville snakke med manden der havde taget imod bilen og vende tilbage.
Efter et par dage hvor de ikke ringer tilbage, ringer jeg igen, og får samme dårlige undskyldning, og besked om at de IGEN vil ringe tilbage...og jeg venter stadigvæk på opkaldet.
Hvis du vil tages i hoved og R.. bruger du dette værksted.
Update :
Blev ringet op og fyldt med dårlige undskyldninger.
Blev p.g.a denne anmeldelse truet med at de ville sætte en advokat på sagen.

27. marts 2010
Vis anmeldelser på alle sprog. (54 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto