Mekonomen har valgt ikke at orienterer om at du ikke er dækket hvis du impliceres i et lille eller stort færdselsuheld. Hvad er det værd at give kr. 295,- om året for vejservice hvis den kun dække... Se mere
Det er til dags dato det værste værksted der findes. Bilen er i dårliger stand når man får den tilbage end når man indleverer den. Man aftaler en pris og så, vupti, så koster det pludselig en tredjede... Se mere
Andre kiggede også på
Mekonomen Buddinge
Mekonomen Buddinge. Hold jer langt væk fra dem.fik (lavet) bil af dem (troede jeg) henter den en dag efter er det samme problem. Det en ny fejl sagde de. Får regning på 14000 + moms. Kører til andet værksted hvor der bliver skiftet batteri. PROBLEMET LØST
Elendig service - bliv væk!
Ringer for to uger siden og får en tid til at indlevere min bil, da der er en forsikringsskade på. Reparationen kommer til at tage nogle dage, og jeg bliver stillet en lånebil i udsigt.
Jeg får lov til at møde senere på arbejde og står på værkstedet kl.8, som vi har aftalt. Men der er ingen lånebil på trods af, at de har skrevet 'lånebil' ind under mit navn i deres kalender. Venter 15 min på en medarbejder, der taler dansk. Han ringer til chefen og siger derefter bare - ingen lånebil. Der kommer ingen forklaring, undskyldning eller det der ligner. Det virker til, at de ikke har styr på en skid og desuden er bedøvende ligeglade. Sidste gang at jeg har været der.
Hvis jeg kunne give 0 stjerner - så havde jeg gjort det
Mekonomen - Amager
Som en helt almindelig person, så kender jeg ikke min bil ud og ind - jeg kender ikke til samtlige dele og er heller ikke bekendt med alle termer indenfor denne branche. Så når jeg kommer med et problem, fx mislyde i bremser, så forventer jeg at min mekaniker kan hjælpe mig med at få problemet løst. Det kunne mekonomen da jeg snakkede med dem i røret, men det blev på ingen møde løst. De tog 1000 kr for at rense mine bremser, og så sagde de bagefter "ja, det løser ikke problemet, bremserne skal udskiftes". Så jeg stod tilbage med et par bremser som skulle udskiftes, men de var i det mindste rene, selvom jeg ikke kunne bruge dette til noget. Bremserne larmede stadig.
Jeg har fået en helt vildt forfærdelig behandling og vil aldrig i mit liv anbefale dem til nogen. Jeg synes virkelig at man som mekaniker skal informere omkring løsningen, eller muligheder for at løse et problem og så være åben omkring det. Og hvis ikke man kan løse problemet, så er det helt fint, det vil jeg selvfølgelig respektere. MEN, jeg endte med en forfærdelig opelvelse, forfærdelig service, færdelig måde at snakke med kunden på og ingen respekt.
Gør mig en stor tjeneste og hold jer væk fra denne mekaniker.
mekonomen i Ørbæk
mekonomen i Ørbæk, Fyn
kan klart anbefales, super god service, super dygtige,
Mekonom i Skagen kan varmt anbefales
Mekonom i Skagen kan varmt anbefales! Super service, kompetente råd og vejledning, hurtig betjening og fair priser!😊
Hurtig reparation af skade.
Penge ud af vinduet!
Jeg afleverede bilen med besked om, at jeg gerne ville have skiftet kilerem, samt hjulstrammere og remhjul på generator, da den "hylede" når motoren var kold. Da jeg fik bilen retur begyndte den at gå i stå i tomgang. Efter yderligere 2 besøg, var det stadig ikke fikset. Jeg fik derfor anbefalet at skifte luftmassemåler, samt en opdatering af software. Intet hjalp (bilen var på seneste software version). Penge ud af vinduet.
Efter egen søgning på nettet, fandt jeg ud af hvor problemet lå, og bestilte den reservedel hjem, som var skyld i fejlen. Da jeg hentede bilen viste det sig at det ikke var den rigtige reservedel, som jeg havde bestilt og værkstedet havde derfor købt den rigtige hos et originalt værksted. Da jeg havde købt reservedelen på nettet og det stadig var indenfor fortrydelsesperioden på de 14 dage, kunne jeg blot returnere den - hvis det ikke var fordi, at værkstedet havde smidt den væk. Penge ud af vinduet.
Nu 1 år efter, lyder bilen fuldstændig, som den gjorde da jeg indleverede den. Hyler og larmer, når den er kold, og kileremmen fedter rundt.
10.000,- ud af vinduet!
Mekonomen værksteder svindler!
Hej,
Dette er hvad der skete i et af mekonomens værlksteder:
Historik:
10. april ringer jeg til værkstedet for at bestille tid til hjulsporring på min bil og får en tid til onsdag den 12. april.
12. april kl 7.30 bliver bilen kørt til værkstedet es-motor mekonomen I Vallensbækvej 6, 2605. Jeg fortæller at rettet ryster og at jeg gerne vil have lavet hjulsporring. Jeg får oplyst at dette koster 1079 kr. Der bliver aftalt, at jeg skal hente bilen om eftermiddagen samme dag.
12. april lige før middagstid bliver jeg ringet op af værkstedet og bliver informeret at en kugleleje er defekt og bliver spurgt om dette skal laves. Jeg bliver informeret at prisen inkl. sporring vil blive mellem 3-4.000 kr og dette bliver accepteret.
12. april efter middagstid bliver jeg ringet op og bliver informeret at mekanikeren har knækket noget mens han skiftede kuglelejen. Jeg får at vide at delene skal bestilles, men at bilen ikke bliver klar inden efter påsken. Jeg har brug for en bil og spørger om jeg kan få en lånebil og bliver informeret at jeg kan leje en bil fra værkstedet.
12. april kl 16.30 ankommer jeg for at hente lejebilen og bliver vist hvad mekanikeren har knækket. Jeg informerer tydeligt, at han ikke skal betale udskiftning af den knækkede del samt delen, idet mekanikeren knækkede denne. Lånebilen bliver afleverer tilbage 18. april.
17. april ringer jeg til værkstedet for at høre, hvornår bilen bliver klar og bliver informeret, at værkstedet afventer reservedele.
25. april kl 7.30 tager jeg til værkstedet for at hente bilen og får at vide at regningen er på over 14.000 kr. Der er altså tale om en merpris på over 10.000 kr. Jeg har ikke så mange penge og vil gerne betale det aftalte beløb på maks beløb på 4.000 kr. Dette bliver nægtet. Jeg sætter mig i bilen og starter den for at se om bilen er i god stand idet jeg bliver nervøs over grunden til den høje regning. Jeg bliver stoppet, idet mekanikeren tror, at kunde vil tage bilen. Der bliver slået på bilens bagklap, som får en skade af dette. Jeg bliver voldeligt hevet ud af bilen og får en rygskade på grund af dette.
25. april kl 16.30 tager jeg til værkstedet og betaler hele regningen for at få min bil. Der er en optagelse fra samme dag, som viser, at rettet er skævt på bilen. Optagelsen kunne ikke vedhæftes til mailen, idet filen er for stor, men kan vises når der bliver behov for det.
Jeg får ingen tilbagemelding fra værkstedet og dette bliver informeret. Jeg laver nu en klage til ankenævnet og politianmelder ejeren af værkstedet.
Dårlig og ubehagelig service
Mekonomen Vestre Stationsvej, Odense C. Dårlig og ubehøvlet service. Ville ikke kigge på bilen inden reparationen, eller give et gæt på problemet, eller en uforpligtende ca. pris, kun have den direkte på liften. Kørte i stedet til anden mekaniker, og fik super service. Baseret på den modtagelse vi fik, kan jeg kun fraråde dette sted, og opfordre til at køre andetsteds og få lavet reparationer.
Bent Resmussen Autodele Vordingborg er framragende
Mekonomens samarbejdspartner BENT RASMUSSEN AUTODELE A/S VORDINGBORG yder virkelig framragende service. Skulle bruge 4 nye reservedele til min Peugeot. Ringede kl.08.30, hvor de ikke lige havde 2 af de 4 pågældende dele hjemme. Men de ville blive sendt afsted det samme fra Næstved, og jeg kunne hente dem allerede SAMME DAG kl.12.30. Og oppe i butikken var der en virkelig frisk og dygtig ansat der bare havde styr på det hele. Dejligt ☺
Svindel og mere svindel
En virksomhed som landet over er kendt for at svindle dets kunder.
Flere kendte tilfælde af service hvor de har haft fortalt at der har været skiftet rerservedele, men hvor delene bare er blevet pudset og IKKE skiftes.
Handler du med Mokonomen vil du opleve at du bliver snydt! Vælg et andet sted !
Ikke brug dem i Sdr. Omme
Thorkilds Auto Sønder Omme havde købt min bil via billeder på Bilbasen og en snak i tlf. Han skulle helt klart have den, da han havde en kunde til den. Jeg skulle bare komme med den og så fik jeg en check! Jeg kørte så med 2 biler derned 1.5 time for at afslutte handlen og havde bedt en ven om hjælp til bil nr. 2 så vi kunne komme hjem igen. Så sviner han min Q7 til og siger at det er grimt med de nye led baglygter, som var nævnt i annoncen, og dit og dat og dut - bilen har kørt 290.000 km så den er brugt - men er virkelig i pæn stand - så tak for turen frem og tilbage i 2 biler og 3 timer for 2 personer - - husk hvis han vil købe - man han komme til jer 👍
Dårlig service og amatør-reparation!
Jeg ringer til mekonomen fordi min Fiat punto koger efter 2 km. Da jeg kommer derned ber jeg om at de undersøger den til bunds og ringer med en pris inden de laver den. Efter et par timer ringer de og fortæller at der er 7 ting galt med bilen. Mekanikeren får tilladelse til at lave den, hvilket koster 7.500. Da jeg kører derfra holder jeg 500 meter væk da jeg skal ind på min skole. Da jeg kommer ud og starter bilen igen oser den enormt meget.
Da jeg i dag kontakter mekonomen på Holstebrovej ii Viborg, nægter de at det skulle have noget med deres reparation at gøre. Jeg tager den til en anden mekaniker. Her fortæller mekanikeren at det simpelthen ikke er acceptabel det mekanikeren i mekonomen har udført. Han stiller sig uforstående overfor hvordan man kan overse en smadret toppakning, og han mener det er udelukket at det er sket efter reparation ved mekonomen idet det var 500 meter væk og motoren stadig blev varm. Herudover var han overrasket over man kunne finde på at skifte termostat uden at tjekke toppakningen. Han kunne se det var toppakningen efter 2 minutters undersøgen.
Da jeg efterfølgende kontakter mekonomen og konfronterer dem, benægter de stadig og vil nu have yderligere 4500 for at lave den toppakning de skulle have lavet fra start.
Nu er jeg simpelthen oppe og betale nogenlunde det samme som jeg gjorde for selve bilen som egentlig er synet sidst i marts og kun har kørt 127.000 km. Jeg har intet til overs for mekonomen på Holstebrovej efter denne service. 7 ting galt på en nysynet bil fra 2002 lød sindssygt men jeg valgte at stole på, hvad jeg troede, var en kompetent mekaniker. Nu er jeg blevet den erfaring rigere og mekonomen en del kunder fattigere.
Jeg vil på ingen måde anbefale mekonomen til nogen som helst...
Alt for dyr og dårlig service
Mekonomen har meget dyre reservedele så man skulle tro at servicen var i top. Det er den så desværre ikke?
Dårlig kundebehanling
Hej alle ville lige dele denne.
Jeg havde et problem med mine forhjul på min bil. Det ene forhjul var fladt da der sad en skrue i, jeg ringede derfor til dem for at høre om de kunne hjælpe, det kunne de godt, og til rimelig pris, jeg nævnte flere gange at de skulle være sikre på at kunne nulstille min trykluftsmåler i bilen, da jeg ikke har noget reservedæk i bilen, de lovede at dette ikke var noget problem. Da jeg så fik den tilbage havde de ikke nulstillet den😡😡😡😡 jeg ringede til dem, og kørte forbi igen, denne gang siger de så at det ikke kan laves da der er noget galt, FÅ ALDRIG LAVET BILEN HOS MEKENOMEN😡😡😡ALBERTSLUND
Meget dyre reservedele
Fik skiftet en bagfjeder i min bil, pris 1268 kr. plus montering, fandt på nettet
en tilsvarende fjeder til 278 kr. altså grov overpris. Klagede over prisen, og svaret var at sådan var det bare. Skal aldrig bruge merkonomen i Juelsminde mere.
Utroværdigt værksted på Brøndbytoften
Kørte min Seat Altea til Mekonomens værksted på Brøndbytoften i Brøndby, idet tre lamper lyste i mine instrumenter. Det var filterlampen, gløderørslampen og motorlampen. Forsøgte at forklare situationen for en mekaniker, der så foreslog en "rensning" af partikelfiltret ved at sprøjte noget væske ind, for at se om det ville hjælpe. Jeg er ikke mekaniker, men hvis jeg havde været det, så var jeg kørt fra stedet med det samme, idet det på ingen måde er en løsning på problemet. Da jeg skulle hente bilen, så måtte jeg selv køre ud og regenerere filtret, og efter en halv time slukkede lampen. Kørte vel ca. 2 dage inden lampen tændte igen, og kontaktede derfor værkstedet, for at få en forklaring. Fik at vide, at det skete mange gange, at det ikke virkede, så det var bare ærgerligt, selv om jeg havde betalt omkring 3400 kr for ingenting. Fik at vide, at de kunne se på bilen igen, og så bare begynde at skifte ting i motoren fra en ende af, men de kunne ikke love noget. Havde ikke lyst til at de igen skulle se på bilen, for hvad ville de opfinde næste gang, og hvad ville det koste mig? Følte mig utroligt dårligt behandlet, men jeg havde jo også betalt for første besøg, så der var ingen service at hente fra et personale, der absolut intet vidste om Seat. Havde de sagt fra starten, at Seat 170 hk var et problem, så var jeg kørt med det samme og havde derved sparet 3400 kr for ingen ting.
Jeg må på det kraftigste advare andre om at benytte dette værksted, idet det er en joke af de større. Pære og dækskifte kan de vel klare, men bliver det teknisk, så lad være med at benytte dem. Jeg kørte ind med tre lamper tændte, betalte 3400 kr og kørte i store træk ud med de samme lamper tændte.
Da jeg ikke har været på alle værksteder i Danmark, så kan jeg ikke sige om det er Danmarks dårligste, men det er det dårligste værksted jeg har brugt i mine snart 43 år som bilejer.
Derfor, HOLD JER VÆK FRA DETTE VÆRKSTED, HVIS I VIL HAVE NOGET FOR JERES PENGE
p.s. Bilen er nu repareret, to følere skiftet på et rigtigt værksted
1½ bolt holder vel så godt som 4
Egentlig havde jeg en god relation til værkstedet i Ølstykke. De skiftede min kobling i 2009 og det var dejligt. Sent i 2012 begynder motoren at skratte under start og jeg renser og efterser min starter. Der er ikke noget at komme efter. Køber endda en hugger-starter men den skratter tilsvarende. Enkelte gange kommer der gnister ud ved huller mellem starter og svinghjul (gearkassen). Efter 3 måneder skal jeg på ferie og sender den til Ølstykke Mekonom. Under ind-checkningen taler vi netop om koblings skiftet 2009. Jeg fortæller ham om de mange starter skift. Bjarne spilder alligevel sin tid med en tredie starter, men ligemeget hjælper det. Da jeg kommer hjem er bilen "iorden". Dog - "der stadig lidt lyd men det er kun lidt". Spørger hvad han har gjort -> "vi har strammet op på alle boltene" svare han. --- en måned senere skratter den igen. Bjarne har ikke lige tid da det er op til påske. Jeg går selv igang. Finder ud af at samlingen mellem gearkassen og motoren gaber 1-2 mm. Derefter finder jeg den fjerde bolt er løs med grater på spidsen. Den er kun 2 mm inde i motor blokken og har nu igen revet sig løs. Der er 20mm gevind i motor blokken. Bolten er meget for kort. Checker de andre 3 bolte: Den første og den tredie mangler, så det hele er holdt sammen af kun en bolt. Finder nye bolte. Bolt 1 kan ikke komme ind da der sidder en knækket stump i motor blokken. Det er da utroligt at de kan stramme alle bolte og ikke ser der mangler nogle. Hullerne er der jo. Husk at gearkassen kun har været afmonteret een gang i bilens levetid af netop Mekonomen Ølstykke. Knækker man en bolt i motoren er det åbenbart ligemeget at gøre tingene færdige. Har man nosset i det år tilbage og skabt et problem gælder det om at stoneface sig ud af det. Selv tog det mig kun ½ time at bore den ud, under de forhold jeg har på den bare jord.Det er da godt man kan selv. Jeg har ikke kontaktet værkstedet - synes det er alt for pinligt. Dertil er det helt sure der var 3 bolte i starteren da han fik bilen, men jeg fik den tilbage med kun 2. Bilen køre nu stadig fint 2015. Kommer ikke der igen.
Reservedel ...mekonom
Bestilte et kølergitter til min Citroen c3 hos Mekonomen i Rønne. de tastede nummerpladen ind og der var delen .Betaler og kører hen for at få delen lakeret, betaler og 14 dage efter kører jeg på værksted lokalt. Tænk...delen passer ikke overhovedet og der mangler en underdel!!
Kører tilbage til mekonomen og klager(er rasende)...de indrømmer at delen er forkert på deres hjemmeside( tænk hvis han havde tjekket årgang på reservedel ...om den nu passede til min bilårgang) NÅ jeg kunne få pengene tilbage for reservedelen men de ville ikke give mig de 500 for lakeringen!!!!! Det var mit ansvar at køre på værksted og afprøve reservedelen inden den blev lakeret??!! hvor fanden skal jeg vide det fra?? det vil sige at alle karosseridele som skal lakeres skal afprøves først..helt hen i vejret!...forlangte at tale med lederen Jan...han var ikke til stede men ville ringe til mig...det gør han så 1 time senere og vi diskuterer vildt...nu ville han give mig 300 som et plaster på såret!! Komisk....hvis han mente at havde retten på sin side så havde han da ikke betalt en skid! DE/han ved de har kvajet sig og hvis jeg nu gik videre med det vil det ikke være så godt for deres omdømme...derfor denne rasende kunde der aldrig vil handle der igen eller anbefale det ELENDIG KUNDESERVICE OG UVIDENDE MEDARBEJDERE
Utjekket værksted
Jeg ringede til Mekonomen på Brøndbytoften og bad om et tilbud på en undervognsbehandling af min bil. Jeg spurgte flere gange, om tilbuddet var med Dinotrol, hvilket kontordamen forsikrede mig om efter at have rådført sig med en person i baggrunden. Jeg går derfor ud fra, at det er det, jeg får. Da jeg så får min bil tilbage, ligger der et Pava-produkt i bilen, og jeg ringer straks og spørger, om det kan være rigtigt, at min bil er blevet Pava-behandlet, når jeg udtrykkeligt har bedt om Dinitrol. Senere ringer værkstedet til mig og beklager, men som han selv sagde, så kan jeg jo ikke bruge det til noget. Hvor svært kan det være at have styr på en så elementær ting? Jeg er rasende over at skulle betale for et produkt, jeg slet ikke ville have! Ville jeg have haft Pava, havde jeg bestilt Pava! Det er simpelthen for latterligt utjekket... Jeg gider ikke give én eneste stjerne...