Kann die negativen Bewertungen nicht nachvollziehen. Klar ist etwas teuer und der Versand nach Deutschland auch. Hätte mir eine Sendungsverfolgung für den Preis gewünscht, aber ist alles gut gegan... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ook ik heb bij de medische vakhandel een apparaat gekocht. Helaas heeft het apparaat amper 2 minuten gewerkt. Retourneren mag maar daarvoor rekenen ze €75,- onderzoekskosten en €15,- handelings-... Se mere
Finger weg! Mir wurde das Geld von der Kreditkarte abgezogen und bis heute habe ich nichts erhalten. Per Telefon sind sie nicht zu erreichen und per Email bekam ich keine zufriedenstellende Antw... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Supplier of medical products. Buy Online medical devices, consumer products.
Kontaktoplysninger
Lloydsweg 11, 9641 KJ, Veendam, Holland
- www.medischevakhandel.nl
Fix, die Niederländer & Medikamente top
Kann die negativen Bewertungen nicht nachvollziehen.
Klar ist etwas teuer und der Versand nach Deutschland auch. Hätte mir eine Sendungsverfolgung für den Preis gewünscht, aber ist alles gut gegangen.
Habe am Mittwoch bestellt & das Päckchen war Freitag mit Hermes da.
Alles supi & Medikamente waren im top Zustand, mit guter Haltbarkeit (bis 2028).
Respecteren garantieregels niet!
€75,- onderzoekskosten en €15,- handelings- en verzendkosten (alle bedragen zijn exclusief btw).
Ik bestel hier nooit meer!
Bestelleing niet geleverd
Bestelling geplaatst in mei, levering zou enkele maanden later volgen. Product is nooit geleverd. Na uitgebreid mailcontact en veel tijd van mijn kant sturen ze een incassobureau. Collega's, vermijden.
Heb gisteren een review geschreven met…
Heb gisteren een review geschreven met 1 ster. Besteld, betaald maar kreeg de melding dat ik niet betaald had. Kon niet vlug genoeg mijn betaling uitvoeren en heb dus een 2de keer moeten bestellen
‘S avonds) Heb de 2de bestelling betaald. Dus verwarring wanneer ik de boodschap kreeg ‘niet betaald’. Ondertussen kreeg ik binnen de 15 minuten een antwoord op mijn reclamatie en is de situatie uitgeklaard.
Juist is juist en dat wou ik dat laten weten. Dus voor mij 4 sterren
extreem star
Starheid ten top. Weegschaal teruggestuurd. Krijg melding dat ik de doos niet had mogen openmaken. Heb hem dichtgetaped teruggestuurd en dat mocht ook niet. Op mijn vraag hoe ik het dan moest doen ook geen antwoord. Stellen dat er 'houtsnippers' op de weegschaal zaten, na veel telefoontjes blijken dit 'huidschilfers' te zijn. Kan me niet voorstellen dat die half uur uit de doos dat heeft opgeleverd, maar zelfs dan: doekje erover en schoon. Maar nee, ze houden vol dat er 'gebruikssporen' zijn en daardoor onverkoopbaar. Zeggen dat handleiding gebruikt is. Ik doe uiteindelijk een stap naar voren er vraag om een ander model: dan hebben zij weer een nieuwe doos + nieuwe handleiding, maar dit wordt ook geweigerd. Samenvattend: slechte communicatie, extreme starheid, zelfs als ik dan nog een tegenbod doe. Hier nooit iets kopen want als je iets terug wilt sturen, ben je de pineut
Das sind Betrüger am Werk
Das sind Betrüger am Werk! Finger weg! Wir haben etwas bestellt und nur Müll geliefert bekommen- Not Sale Tests, die nicht zum Verkauf bestimmt sind!
Werde jetzt Paypal Käuferschutz beantragen!
Bestel hier niet als zakelijke klant!! Geen retour mogelijk!
Ik ben een bedrijf en heb bij de medische vakhandel een apparaat gekocht. Het apparaat werkte niet naar behoren. Ik heb netjes contact opgenomen om het terug te sturen, maar omdat ik een zakelijke klant ben, mag ik de spullen niet terug sturen en krijg ik ook mijn geld niet terug. Staat in de algemene voorwaarden. Belachelijk. Bestel je dus uit naam van een bedrijf ipv een consument, bestel hier aub niets, want je mag niets terugsturen. Geld weg!!!
Niet-werkende kortingscode? Niks aan te doen!
Ik kreeg een kortingscode omdat ik een review had geschreven (is het korte verhaal). De code blijkt niet te werken. Gemaild en gebeld, maar er is niets aan te doen, want het is een IT-probleem... Ook een code die ik als nieuwe klant heb gekregen werkt niet.
Wel steeds om reviews blijven bedelen. Nou, bij deze dan dus. Jammer, want ik was over mijn 1e bestelling tevreden, maar dit voelt niet goed.
Dropshipping
Ik heb geen product gekocht maar zie dat het dropshipping is. Een rugzak van Aliexpress voor 300 euro op marktplaats en de slecht engelse beschrijving en studio foto's klakkeloos overgenomen.
Retourneren kan niet
Pipetpunten gekocht die "Ideaal voor de Minipet Var" zouden zijn. Ze passen echter niet. Retourneren is niet mogelijk.
Jammer van de slechte service. Vooral jammer dat er nu 100 pipetpunten zonder bestemming liggen. Ik raad iedereen aan bij Merkala te kopen, daar helpen ze je wel gewoon.
Koop op 30 mei een ACON Mission…
Koop op 30 mei een ACON Mission Cholesterol meter
daar ik hartpatiënt ben vertrouw ik er op
dat deze meter betrouwbare metingen weergeeft.
wat schets mijn verbazing alleen al de LDL waarde
verschilt al met laboratorium waardes 1.04
Ook de waardes Totaal cholesterol HDL Trig verschillen te veel in waardes om een vertrouwd beeld te krijgen .
heb al meerdere test uitgevoerd om te kijken of
er verschil zat in de waardes maar altijd te veel te hoog in vergelijk met ziekenhuis laboratorium bloed afname
Gecommuniceerd via mail dan krijg je als antwoord
vinger top bloed prikken zijn niet te vergelijken met bloed prikken uit arm .
daarna is de meter getest Beste W. Van Hilten,
Om meer inzicht te krijgen zou ik graag willen weten:
Met welk apparaat is er gewerkt in het lab?
Welke rekenmethode is gebruikt in het lab?
Was dit via een vingerprik of vanuit een ader?
Hoe lang heeft het sample stil gestaan voordat het geanalyseerd is?
Hoeveel tijd zat er tussen de labmeting en met ons apparaat?
Gebruikt de klant medicatie of supplementen?
krijg je deze onzin binnen
daarbij dat deze meter is ontwikkeld door het Bedrijf ACON en volledig is getest
ben al meer dan 100 euro kwijt aan testen die niet
betrouwbaar zijn en 149,95 aan een meter die niet
werkt
kan ik een vloeistof kopen van 29,95
of een test laten uitvoeren van 75 euro
echt waardeloos welke oplossingen worden
gesteld zeg gewoon stuur de meter op en krijg kosteloos een nieuwe meter.
Smoesjes
Test strips een week geleden besteld, krijg elke dag de melding dat Post NL het pakket niet ontvangen heeft, bij e-mailen komt steeds dezelfde boodschap : Post NL heeft het zo druk.
Ik bestel de volgende keer bij een ander.
Artikel im Wert von fast 300€ bestellt…
Artikel im Wert von fast 300€ bestellt und 2 Tage später, ordentlich verpackt, erhalten. Übersichtlicher Shop mit vernünftigen Erklärungen zum Artikel.
Alles in Allem bin ich überaus zufrieden. Vielen Dank und gern wieder!
Finger weg!
Finger weg!
Per Telefon sind sie nicht zu erreichen und per Email bekam ich keine zufriedenstellende Antwort.
Schade, wir hätten dringend auf die Medizin gewartet.
Ich von meiner Seite werde auf jeden Fall bei der Polizei Anzeige wegen Internetbetrugs erstatten.
Habe Spritzen 20 ml für 68,77 €…
Habe Spritzen 20 ml für 68,77 € bestellt, das Geld auf die angegebene Kontonummer nachgewiesen überwiesen (belege ich gerne) , nie etwas geliefert bekommen, stattdessen wurde ich auf eine Subfirma (Mollie) verwiesen, keine Hilfe seitens Medische Vakhandel, keine Rücküberweisung, viel Zeit, einige emails, (alles belegbar) extrem schlechtes Service
Gut gegliederte Webseite, rasche Lieferung
Ich habe zweimal Medizinprodukte bestellt. Mittels Suchfunktion habe ich sie auf der übersichtlichen, gut gegliederten Webseite rasch gefunden. Innerhalb von vier (oder fünf?) Tagen kam die Lieferung bei mir in Deutschland an. Sieghard Hellmann
Hele snelle levering
Hele snelle levering, producten met kwaliteit en de klantenservice medewerkers zijn erg behulpzaam.
Diabetes teststrips besteld 7 juni zit…
Diabetes teststrips besteld 7 juni zit er nu nog op te wachten het zal maar spoed zijn echt niet normaal dit nu elders gekocht en wel volgende dag geleverd en nog goedkoper ook?????
AVOID !
FINGER WEG ! Anfang Dezember hatte ich hier zum Besuch bei unseren Müttern in der Weihnachtszeit 25 Corona-Schnelltests gekauft.
Als sich nach einer Woche nichts am Versandstatus änderte, wurde ich ein wenig unruhig, da wir die Tests zu einem bestimmen Anlass benötigten und ich nicht bis in die Weihnachtszeit hinein d. Auf meine Email wurde ich vertröstet und darauf hingewiesen, das der Dutch Postalservice völlig überlastet sei, und dieses kein Einzelfall ist.
Nun kam es tatsächlich so, dass die Sendung erst zum Jahreswechsel versucht wurde zuzustellen, und nach mehrfachem Versuch zurück an den Versender ging, da ich bis zum 5.1. bei unserer Familie war.
Nun entdeckte ich, dass die Sendung bereits wieder in den Niederlanden war, kontaktierte ich den Verkäufer erneut, und informierte ihn über die stark verspätete und nicht erfolgte Lieferung und bat um Rückerstattung, wenn das ungeöffnete Paket wieder bei ihm im Geschäft ist.
Nun bekam ich eine „copy and paste“ Antwort, dass ich einen Artikel gekauft hatte der von der Rücknahme /Widerruf ausgeschlossen sei. Keinerlei Bedauern und kein Lösungsvorschlag wurde unterbreitet. Ich wurde darauf hingewiesen, das ich den Kauf gar nicht tätigen könnten ohne mein Einverständnis dazu geben - also Verweis auf die AGBs. In den AGBs lässt sich allerdings nichts in Bezug auf die Rücknahmeverweigerung dieses Artikel finden.
Ich schrieb nun nochmals an den Händler zurück, teilte ihm mit, dass seine Verkaufs und Rücknahmepraxis nach Verbraucherrecht der EU nicht rechtskonform sei und forderte ihn ein letztes Mal auf den komplett ungeöffneten Artikel zurückzunehmen. Von nun an herrscht Schweigen.
Ich muss zugeben dass mich so langsam der Verdacht heimsucht, dass die Vorgehensweise Methode hat. Man möchte das sicherlich gut laufende Geschäft mit den Privatkunden der EU Nachbarländer mitnehmen, aber die lästigen Regulationen und Verpflichtungen abwerfen.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.