Vi afholdte en fantastisk firmasommerfest, hvor meddethele kom ud med en madvogn. De imødekom alle vores ønsker og ydede den bedste service. Alle var supersøde og imødekommende og der var ikke en fing... Se mere
Vi havde hyret firmaet til en fest den 10.9.16 og modtog inden da en ordrebekræftelse. Til festen havde de dog "desværre" glemt de ristede løg, ligesom de kun havde medbragt stegte pølser, uagtet de i... Se mere
fantastisk hyggelig arrangement med pølsevogn i gården til vores firmafest, kække og glade medarbejdere der ikke er bange for en fræk bemærkning, fra nogle lidt berusede gæster. lækker mad med både... Se mere
Tuuusind tak Linda, Karina og ham ølmanden jeg ikke lige husker hvad hedder ❤️🤗😊 I har fået så mange rosende ord så det er helt vildt - gætter også på at flere af mine venner kommer til som kun... Se mere
Velkommen til meddethele.dk, en solid familie virksomhed drevet af familien Skov. Vores værdier som service, kvalitet, tillid og ansvar afspejler sig i vores tilgang til catering og events. Vi stræber altid efter, at levere den bedste oplevelse og fokuserer på økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd. Med vores mobile vognpark i flere størrelser, leverer vi overalt til både virksomheder og private. Vores historie går tilbage til 80'erne, og i dag er vi kendt som en moderne og landsdækkende virksomhed, der tilbyder full-service arrangementer som konstant udvikler sig for, at imødekomme vores individuelle kunders behov
Toftebakken 2, 3460 , Birkerød, Danmark
- www.meddethele.dk
Det tager typisk over 1 måned at svare
Super professionel og serviceminded …
Super professionel og serviceminded fra start til slut! Vores arrangement gik over alt forventning og Meddethele havde en stor del af fortjenesten.
Kan klart anbefales!
Muk på pølsebrød
Jeg har en privat børnepasnings ordning i Lyngby og holder hver sommer en fest i haven for børn, forældre, bedsteforældre og kollegaer.
Jeg havde bestilt pølsevognen for der er meget at se til på sådan en dag.
De havde glemt at de udover sodavand også skulle have cocio med.
Det er ret pinligt at mine kunder kommer og fremviser brød med muk på., som også blev vist til pølsemanden, der ikke kunne gøre noget ved det.
Brændt at i sidste sekund!
Jeg var i lidt dårlig tid med at finde en pølsevogn til en fest jeg skal have. Jeg ringer ind til meddethele og i den første kommunikation er de søde og hjælpsomme og siger de godt kan hjælpe mig og at de skal sende en pølsevogn ud til min fest.
Så prøver jeg gentagne gange at ringe og skrive til dem for at få en skriftlig bekræftelse/faktura. Det er umuligt at få kontakt til dem. 6 dage(!!) før mit arrangement skriver de en email hvor de siger at de ikke kan komme, da en anden kunde de har, pludselig skal have flere vogne. Jeg blev TOTALT brændt af i sidste sekund. Jeg skriver en email tilbage for at spørge om alternative løsninger, da det stort set er umuligt at få en pølsevogn i August 6 dage før. Intet svar fra dem... Dårlig kommunikation og virkelig dårlig stil! Find en anden udbyder, så I er sikret jeres mad!
Kæmpe skuffelse.
Kæmpe skuffelse. Jeg havde valgt dato for studenterfest udfra hvilken dag, jeg kunne bestille den gamle retrovogn, da den er smal nok til at komme ind i vores have og skabe lidt stemning. Dette står sort på hvidt i min ordrebekræftelse. Dagen forinden får jeg at vide, at mit arrangement bliver forsinket en halv time og at jeg ikke får den gamle retrovogn, da den er lejet ud forlængst. Meget underligt. Så det ender med, at jeg får en pølsevogn der holder i min indkørsel og SERVERINGEN BLIVER OVER 2 TIMER FORSINKET. Når jeg beder om et plaster på såret, får jeg en lang mail om min uforskammethed. Ingen forståelse overhovedet for min side af sagen. Jeg betalte fuld pris, selvom jeg slet ikke fik det, jeg var blevet lovet. Den ene stjerne er for det venlige og høflige personale i pølsevognen og fordi maden smagte godt. Måske fordi vi var hundesultne.
Super oplevelse Super service
En helt igennem super oplevelse med virkelig god service.
Fik arrangeret det hele, og de ankom som aftalt og planlagt. Det var bare så let, og de var super søde.
Var til en studenterfest (dvs i den travelste periode) - og studenterne elskede det.
Vælg nogle andre, her bliver man brændt af
Jeg starter med at ringe til dem i Juni for at høre om de kan servere til et arrangement i August. Vi får diskuteret det hele og aftalt både dato, tid, antal osv - det hele er super, jeg skal bare skrive en mail til hende (damen der står for det her firma), så sender hun den endelige bekræftelse når weekenden er slut, for hun har travlt. Jeg tager på ferie imens og kommer hjem til manglende svar. Jeg ringer, en gut tager telefonen og siger at de vender tilbage samme dag. Det gør de ikke. Jeg ringer nogle dage efter, samme historie, hun har travlt. Igen næste uge, manden snakker med mig i telefon mens han snakker med hende i en anden telefon, hun har afsindigt travlt og svarer SENEST i morgen eftermiddag. Ingen svar selvfølgeligt og ingen tager telefonerne længere. Alle andre er booket i mellemtiden, så står man her uden noget. Deres undskyldning fra starten er "Vi har meget travlt". Så lad være med at køre folk rundt og sig nej fra start. Useriøst og grådigt, aldrig igen!
Der kom den mest triste pølsevogn
Der kom den mest triste pølsevogn, med for lidt vegetar pølser. I det hele taget en trist oplevelse - MEDDETHELE bruger vi aldrig mere
Giver de bedste anbefalinger til Linda…
Giver de bedste anbefalinger til Linda og meddethele.dk som jeg har brugt for anden gang nu. Lækker mad, godt forberedte og sødt personale !
Du får en god service, sød betjening og kvalitet som er i top.
Jeg har smagt maden i forbindelse med et arrangement og kan klart anbefale meddethele.dk.
Du får en god service, sød betjening og kvalitet som er i top.
Derudover går de op i dyrevelfærd, så alt i alt er der ingen tvivl om at det er noget som jeg selv vil booke til et arrangement.
Vi fik skøn besøg på vores plejecenter…
Vi fik skøn besøg på vores plejecenter af "meddethele" -og det var til alles store begejstring -både beboere, personaler og frivillige. Tak for dejlig mad og godt humør. Det har været et nemt og glidningsfrit forløb, og vi fik så fint betjening. Det gør vi igen til foråret :-)
Mange hilsener
Langagergård Plejecenter
Vi benytter ofte Meddethele til…
Vi benytter ofte Meddethele til catering ved arrangementer. De kommer altid velforberedte og leverer super service og dejlig mad.
Topkarakter til Meddethele.dk
Jeg havde fornøjelsen af at være gæst ved rejsegilde i vores ejerforeningen hvor Enemærke og Petersen havde bestilt pølsevogn og lækre bøfsandwich hos Meddethele.dk. Virkelig positivt hvor hurtige, dygtige og profesionelle personalet var. Smilende og med stort overskud, selvom der var virkelig mange mennesker at servicere. Topkarakter!
Positiv oplevelse
Positiv oplevelse. Gode pølser, bøfsandwich flæskestegssandwich . Og ingen opvask. Covid19 sikret.
Fantastisk service i top klasse
Fantastisk service i top klasse! Måtte ændre Antal personer og dag en uge inden arrangementet og gik uden problemer! Kom før tid og leverede en perfekt aften med pølsevogn og flæskesteg! Bestiller helt sikkert herfra igen! Varmt anbefales!
Holder ikke aftalen
Jeg valgte "meddethele" til vores firmaarrangement, bl.a. fordi et lokalt alternativ ikke kunne levere pavilloner, som en del af pakken.
Der blev aftalt hvilke pølser, også halal, vi skulle have og fik at vide, at bøfsandwich kunne vi få oveni uden beregning.
Dagen før arrangementet blev jeg ringet op og informeret om, at hvis der ikke var udsigt til regn, ville vi ikke få opsat de to pavilloner, vi havde aftalt.
Dagen efter regnede det om formiddagen, og det styrtede ned på det tidspunkt gæsterne skulle komme. Vi fik ingen pavilloner og måtte selv opsætte en. Jeg ringede to gange for at rykke for pavillonerne, men telefonen blev ikke taget. Jeg indtalte begge gange en besked, den sidste noget spids, men hørte ikke mere til det.
Det viste sig så, at "meddethele" dagen før kl. 22 havde udliciteret opgaven til en lokal, som intet havde hørt om bøfsandwich, og pavilloner havde han ingen af.
Da arrangementet var slut sagde pølsemanden farvel, vi sender en regning. Ingen afslutning og ikke noget med, at "jeg henter lige de drikkevarer, som er lagt i jeres køleskab". Der kom så en faktura fra den lokale pølsevogn, og ikke fra "meddethele", som jeg havde lavet aftalen med.
Jeg vælger ikke "meddethele" en anden gang, de har ikke styr på tingene, og agerer ikke som en professionel virksomhed.
Jeg klagede til "meddethele", men de videresendte bare klagen til den lokale pølsemand, som jo kun kunne levere det, som "meddethele", havde bedt ham om.
Pas på! Dit uforpligtende tilbud bliver til en ordre.
Et uforpligtende tilbud blev udfærdiget, som en færdig ordre. Indledningsvis, i mailen skulle den godkendes. I ordren står der også, at den skal godkendes. Men længere nede står der, at har de ikke hørt fra mig inden 3 dage, regnes den for godkendt. Der er intet i vores kommunikation, der antyder, at jeg er interesseret i en handel. En konsulteret advokat, gav mig ret i, at det er BONDEFANGERI.
Så pas på derude. Modtager du en færdig ordre, fremfor et tilbud, så afvis den øjeblikkeligt og SKRIFTLIGT.
Det er ikke sjovt, at stå med to pølsevogne til et lille arrangement! Meddethele kom ydermere 1 time for sent.
Dog blev prisen reduceret, men det betød stadig en unødig ekstra udgift for os.
Til firmaet: Når I bliver bedt om et uforpligtende tilbud, så send et uforpligtende tilbud og intet andet. Det forpligter hverken jer eller kunden.
Til pølsemanden: Tak for dit gode humør og service til trods for de få besøg du fik.
Fantastisk
Skulle bruge en pølsevogn til et familiearrangrment så ringede til Meddethele. De var utrolig søde og fik meget hurtig respons på mine henvendelser.
Kan varmt anbefales!
Havde meddethele.dk på besøg idag til…
Havde meddethele.dk på besøg idag til et rejsegilde, og alt var bare HELT perfekt 👌
Maden smagte så dejligt og det utroligt serviceminded personale gjorde hele oplevelsen til en dag vi ikke lige hurtigt glemmer.
Vil helt sikkert bruge det igen til næste år når sønnen skal konfirmeres!
Trods gentagne opringninger til…
Trods gentagne opringninger til selskabet og lovning på et tilbud på mail , lykkes det aldrig at få noget tilbud . Blev hele tiden holdt hen med snak af sælgeren .
Fuldstændig useriøst !! Det kan man jo ikke planlægge en fest efter .
man kan altid spise en ekstra pølse
Super hyggeligt.
Søde mennesker til at servere.