Vi afholdte en fantastisk firmasommerfest, hvor meddethele kom ud med en madvogn. De imødekom alle vores ønsker og ydede den bedste service. Alle var supersøde og imødekommende og der var ikke en fing... Se mere
Vi havde hyret firmaet til en fest den 10.9.16 og modtog inden da en ordrebekræftelse. Til festen havde de dog "desværre" glemt de ristede løg, ligesom de kun havde medbragt stegte pølser, uagtet de i... Se mere
fantastisk hyggelig arrangement med pølsevogn i gården til vores firmafest, kække og glade medarbejdere der ikke er bange for en fræk bemærkning, fra nogle lidt berusede gæster. lækker mad med både... Se mere
Tuuusind tak Linda, Karina og ham ølmanden jeg ikke lige husker hvad hedder ❤️🤗😊 I har fået så mange rosende ord så det er helt vildt - gætter også på at flere af mine venner kommer til som kun... Se mere
Velkommen til meddethele.dk, en solid familie virksomhed drevet af familien Skov. Vores værdier som service, kvalitet, tillid og ansvar afspejler sig i vores tilgang til catering og events. Vi stræber altid efter, at levere den bedste oplevelse og fokuserer på økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd. Med vores mobile vognpark i flere størrelser, leverer vi overalt til både virksomheder og private. Vores historie går tilbage til 80'erne, og i dag er vi kendt som en moderne og landsdækkende virksomhed, der tilbyder full-service arrangementer som konstant udvikler sig for, at imødekomme vores individuelle kunders behov
Toftebakken 2, 3460 , Birkerød, Danmark
- www.meddethele.dk
Det tager typisk over 1 måned at svare
Meddethele.dk god service
Meddethele.dk har ved flere lejligheder afholdt virksomheds arrangementer på vores bygge site
Meddethele.dk møder altid velforberedt & rettidig op og leverer en fantastisk service med det helt stort smil.
Kan anbefale Meddethele.dk til jeres næste arrangement.
Projektleder ved GSV
Lækker mad og søde mænd
Virkelig lækker mad og søde mænd som står i pølsevognen, kan kun anbefales☺️
Høj kvalitet og sødt personale!
Jeg kan varmt anbefale Meddethele - vi havde pølsevogn til vores reception med stor succes. Søde og venlige serveringsfolk og pølserne var af høj kvalitet!
Jeg vil uden tvivl ringe til Meddethele igen, hvis jeg skal holde en fest eller et event - en pølse er et hit for de fleste!
Rigtig nemt og lækkert!
Vi havde en rigtig god oplevelse og vores gæster elskede det! Der var nok til alle, de var super venlige og hele processen var nemt. Kan varmt anbefalede det, hvis man gerne vil have lækkert mad til en arrangement!
Den Kongelige Livgardes Musikkorps.
Den Kongelige Livgardes Musikkorps har gennem mange år brugt Meddethele, i forbindelse med servering af natmad for 500 begejstrede koncertgæster, ved en årlig koncert i Stærekassen for medarbejder og samarbejdspartnere. Linda og hendes stab, har gennem alle årene leveret serveringer fra pølsevognen, der langt har overgået vores forventninger, og dette både med glimt i øjet, og med det hele:-) Sidste gang vi entrerede med firmaet var 4. november 2021. Vi har bestilt samme koncept ved dette års koncert 11. november 2022, og vi er overbevist om, at de bestilte ydelser igen vil blive leveret som vi bedst kan lide det; til rette tid, på rette sted og i rette mængde.
Vi ser frem til samarbejdet med glade og pligtopfyldende mennesker, og vender tilbage med en ny anmeldelse efter koncerten.
De bedste anbefalinger af Meddethele, byggende på mange års erfaringer.
Eric Enstrøm, orkesterchef
VIRKELIG en positiv oplevelse.
Boligselskabet Birkebo havde en SUPER GOD jubilæumsfest. Alt forløb planmæssigt med diverse smagfulde pølser og øko flæskestegssandwich, lækker Peter Beier is og pandekager. Alt var smagsoplevelser.😍
Super behagelige og professionelle medarbejdere fra MEDDETHELE, som bare fik tingene til at fungere til ca. 250 personer.
STOR ROS til dem 👍❤️
Super god oplevelse som natmaden til…
Super god oplevelse som natmaden til gallafest! Vogn og personale mødte op i god tid og var selvkørende, så jeg kunne være en del af festen. God mad og god stemning i vognen.
HOLD JER VÆK!
Hvis kunne give 0 stjerner ville jeg.
Vi lejede dem til natmad for vores bryllup og der var konstante prisstigninger uden, at det var reflekteret på hjemmesiden.
Den forkerte øl ankom, og vi skulle stadigvæk betale fuld pris.
Vi havde specifikt bedt om, at de veganske pølser ikke skulle steges med de andre pølser grundet religiøse årsager, og det blev de.
Det var forfærdeligt at arbejde sammen med dem, og de ødelagde oplevelsen for os.
Min kone holdte Surprise fødselsdag for…
Min kone holdte Surprise fødselsdag for mig, og havde booket meddethele.
De var der til tiden, selvom vi var 40 mennesker, og super god og effektiv service.
Udvalgte var perfekt.
Alle min gæster, var vildt begejstret👏🏼
Kan kun anbefalde dem videre.
5 store stjerner herfra.
Altid god service og det perfekte valg…
Altid god service og det perfekte valg til at fejre stort og småt
Stor anbefaling 🤩
Jeg bestilte meddethele.dk til min kærestes 40 års surprise fødselsdag. Og det er bestemt ikke sidste gang at jeg har brugt meddethele.dk til at levere mad til vores fester. 🌭🍔🤩
Vognen var klar præcis kl. 16.30 som vi havde bestilt den til. Og alle gæsterne var vildt imponeret over servicen og maden. Her 2 uger efter, bliver der stadig snakket om hvor godt det var, med bøfsandwich og hotdogs og at det var en sjov oplevelse at der stod en pølsevogn i haven. 👌🏻😃
Stor anbefaling herfra. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fremragende service
Hos GoToEvents har vi nu i flere år brugt Meddethele til et hav af forskellige events i det danske land :-)
Hver eneste gang leverer de et fantastisk stykke arbejde!
Altid glade og smilende medarbejdere og hurtig betjening.
Maden er altid i top og vores kunder er altid super tilfredse og jeg har ikke en finger at sætte på noget :-)
Kan varmt anbefale Meddethele til andre!!!
Ønsker ikke det her sker for andre….
Ved ikke hvordan jeg skal beskrive min dårlige oplevelse, jeg står med et selskab på 40 mennesker til min studentergilde som skulle have været en fest hvor der ikke skulle mangle noget.
Havde modtaget en ordrebekræftelse på den pølsevogn jeg havde lejet, og havde betalt et depositum.
Den skulle være kommet 16:30 ish, og være klar til 18 med pølser. Klokken når at blive 17:15 inden jeg ringer forvirret ind og forstår ikke hvordan min pølsevogn ikke er kommet frem. De havde ikke min ordre inde i deres system selvom jeg havde betalt det depositum.
Service var udemærket da de rettede op på deres fejl ved at gi pizza til selskabet.
Stadig meget dårligt overblik over deres udlejning af pølsevogn.
Hvis der var 0 stjerner havde de fået 0…
Hvis der var 0 stjerner havde de fået 0
Jeg var til gilde, hvor pølsevognen aldrig dukkede op! Til dags dato mest ringe service jeg nogensinde har været vidne til… kan på ingen måde anbefale at bestille fra dette firma… de er ikke til at stole på!
Med det hele er helt suverænt !!
I har fået så mange rosende ord så det er helt vildt - gætter også på at flere af mine venner kommer til som kunder hos Jer 👍🏻👍🏻
Pølserne var suveræne, smil og virkelig højt serviceniveau i alle led, tilbehøret rigt og lækkert, fadøllen smagte himmelsk og selvfølgelig var der Cocio’er også 👍🏻☀️😅
TOTALT anbefalet herfra.
TUSIND tak Linda ❤️☀️🌭🍔🍻☀️🇩🇰
Stor hilsen fra Jakob Holst
Fremragende!
Vi benytter os af Meddethele.dk jævnligt, og de skuffer aldrig. Om det er for 100 personer eller 1200, så fungerer det!
Rejsegilde
Nordsjællands Jernbaneklub fik serveret pølser og øl af Meddethele.dk ved vores rejsegilde. Det blev en fin oplevelse med gode pølser af alle slags og munter og hurtig betjening.
Ebbe Dal
Bedste anbefalinger herfra :)
Bedste anbefalinger herfra :)
Vi har brugt MedDetHele til vores sommerfest og har nu bestilt dem til at komme og sørge for natmad til vores "Julefest". Lækkert mad og sødt personale :)
Super oplevelse til vores…
Super oplevelse til vores firmaarrangement. De var super professionelle og meget servicemindet! Vil klart bruge Meddethele igen.
God mad og glade gæster
Altid positiv og imødekommende! Godt samarbejde og priser der matcher den gode kvalitet. Der er altid rare folk i pølsevognene, som kommer her hos os i Mogens Dahl Koncertsal og vores kunder og gæster er glade.