McKorman Anmeldelser 636

3,8

Jeg bestilte dogtags til min søn og fik hurtigt en bekræftelse på købet, hvor jeg skulle afvente en mail om hvornår jeg kunne hente i butikken. Tog chancen og kørte derind inden denne bekræftelse, me... Se mere

God kvalitet til fornuftig pris men desvære til og med xxl Berg bruger sjalv xxxL og forhandlede i det var jeg interesseret i Camo army vindstopper så trist i ikke har den liggene? For i dem hjem så... Se mere

En ting som grundlæggende er irriterende, er at når man bestiller produkter, og bliver sat i udsigt at hvis man bestiller for et beløb så medfølger der en gave. Modtagelsen af pakken var uden probleme... Se mere

Jeg synes McKorman har en rigtig god service, produkterne er fede, og deres hjemmeside er fed. Kæmpe fordel at de bruger viabill, som ihvertfald var med til at øge mit køb hos dem. Eneste "bøf":... Se mere

1. Streetwearbutik
  2. Butik med modetilbehør
  3. Hovedbeklædningsbutik
  4. Herretøjsbutik
  5. Vintagetøjbutik
  6. Dametøjsbutik

Siden 1992 har McKorman været en fast del af Nørrebrogade. Vi er den lille butik lige ved Dronning Louises bro og vi er stolte af at være en af de ældste tøjbutikker i området. Hos McKorman finder du et spændende udvalg af herre- og damebeklædning, der kombinerer vintage og streetwear-stilarter. Vores passion for mode og kvalitet skinner igennem i hver eneste vare, vi har på hylderne. Kom ind og oplev vores unikke udvalg af tøj, der skiller sig ud fra mængden. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik!

3,8

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Militær effektivitet

En sær oplevelse for en mand, der er erklæret militær-foragter.
Men det er sgu nogle flotte varer I leverer!
So keep on fighting, boys!

Peace & love

ALEX

18. juni 2015

Hej Alex.

Tak for anmeldelsen - vi er glade for, at du alligevel synes om vores varer! Også fred og kærlighed til dig :-)

Super hurtigt

Super hurtigt levering. Har handlet der 2 gange og begge gange er pakken kommet lynhurtigt. Er meget tilfreds

12. juni 2015

Hej Bonnie Kayser.

Det er vi glade for at høre. På gensyn i web-shoppen!

Handel uden anmærkninger

Rigtig god og fin service uden problemer

9. juni 2015

Hej Ditte.

Det er dejligt at høre... så er alt jo som det skal være!

DKs bedste tøjbutik

Udvalg, kvalitet, levering og service i top. Også bæredygtigt tøj. For fedest! :)

Keep it up Mr. McK.! :)

5. juni 2015

Besvarelse fra McKorman

Mange tak for de fine ord! Vi skal gøre vores bedste for at fortsætte arbejdet :-) Og så håber vi at du kunne få lyst til at handle hos os en anden god gang.

Hurtig

Fra bestilling til levering gik der kun 1 døgn

28. maj 2015

Hej Palle.

Tak for rosen. Vi synes helst, at det skal gå hurtigt, når man køber ting over nettet. Så det er dejligt, når det kan mærkes.

Fantastisk!

jeg bestilte mine dogtags, og fik mine dogtags, simpelt. Hurtigt var det også!

19. maj 2015

Hej Andreas.

Godt at høre at du blev glad for dem... og ja, det kan ligeså godt gå hurtigt, ik? :-)

fint fint...

hurtigt og nemt..

16. maj 2015

Hej ulla clausen.

Sådan skal det være. Vi håber du kunne få lyst til at kigge forbi vores web-shop en anden god gang.

Nem handel.

Skulle købe gavekort. Nemt at finde ud af på hjemmesiden,meget hurtigt at bastille. Efter få minutter var gavekortet kommet til min mail,lige til at printe ud.Dejligt.

13. maj 2015

Hej Bente Irene Olsen.

Det er jo sådan det bør og skal være. Vi er glade for at du havde en god oplevelse med os.

McKorman.com

Super service og hurtig levering

Jeg bestilte via nettet og blev lynhurtigt kontaktet, idet jeg havde bedt om en størrelse, der ikke var på lager. Vi fandt en løsning - og jeg fik en super god betjening.

12. maj 2015

Hej Grete.

Det er vi glade for at høre. Når du er tilfreds, er vi tilfredse!

McKorman.com

Hurtigt og lydløst som en ninja

mckorman.com holder hvad de lover på deres lette og overskuelige hjemmeside med hurtigt og tilfredsstillende arbejde og levering.

29. april 2015

Hej Lars K. Møller.

Tak for rosen, den er vi glade for. Vi håber at se dig i shoppen igen!

Hurtig og god service. Havde min bestilling 2 dage efter jeg havde bestilt

28. april 2015

Hej Tine.

Så er alt jo som det skal være - det er vi glade for. Vi håber på at se dig i web-shoppen igen en anden gang!

Fedt tøj

Er meget hurtige når man bestiller, samtidig er de utrolige til at give svar tilbage og tøjet er super fedt. Det eneste der mangler er at man fik et katalog med over hvad de har . Ellers kan det varmt anbefales at handle med firmaet. Super tilfreds

20. april 2015

Hej Kirsten Sloth.

Godt at høre, at du havde en god oplevelse med os. Det er vi glade for. Vi vil overveje dit forslag.

Fin service.

Havde bla bestilt et par solbriller i sort. Bliver på dagen hvor det skal sendes afsted ringet op af en medarbejder som fortæller at dem i sort er udsolgt. De bliver så efterfølgene bestilt i en anden farve.
Dette er en virkelig god service at i tager jer tid til at ringe en kunde op istedet for bare at sende en e-mail, man måske først havde set om aften. Dog havde jeg set at der på hjemmesiden stod at sol brillerne i sort var udsolgt. Men når det er sagt handler jeg helt klart igen hos McKoman.com. :)

14. april 2015

Hej Mikael.

Vi tager os altid tid til at ringe kunden op, hvis der er nogle problemer med ordren. Og der sker desværre svipsere ind imellem.
Men det er selvfølgelig aldrig kunden der skal bøde for det! Derfor sørger vi altid for at være så hurtige som muligt til at løse problemerne.
Det er rart når det kan mærkes, tak.

McKorman.com

Super butik, dejlig service...
Jeg har kun super gode oplevelser ved at handle på McKorman.com

14. april 2015

Hej Thomas S. Bach.

Det er dejligt med tilfredse kunder. Og tak for rosen. Vi håber du kunne have lyst til at handle med os igen en anden god gang.

Meget fint

God service og hurtigt levering.Et af de bedste steder jeg har handlet og mange varer at vælge imellem der lever højt op til forventning.

9. april 2015

Hej Jakob.

Mange tak for din anmeldelse. Så er alt jo i den skønneste orden! Kig endelig forbi vores shop igen en anden god gang :-)

god service

god hurtig service

22. marts 2015

Hej Thomas Lynbech.

Tak for rosen! Vi håber du kommer forbi vores shop igen en anden gang.

McKorman.com

Hurtigt og lige som forventet

Der var ikke meget slinger i valsen, overskuelig webshop, finde det rigtige produkt og modtage det dagen efter. Helt klart i orden!

19. marts 2015

Hej Marc F.

Godt at høre. Det er jo sådan det skal være! Vi håber du har mod på at handle med os igen.

McKorman.com

super service. Værd at handle med

Super service, Værd at handle med. Hurtigt feedback når størrelse eller vare ikke haves.

11. marts 2015

Hej Henrik.

Det sker en gang imellem at lageret ikke kan følge med bestillingerne, og så giver vi svar hurtigst muligt, så vi kan finde en løsning.
På gensyn i web-shoppen!

Fantastisk betjening

Bestilte lørdag aften, varen blev sendt afsted om mandagen og selv om der mandag stod der kunne gå 2-4 hverdage, havde jeg pakken dagen efter. Så super levering! Bestilte et sæt med doptag, kæde og lyddæmper. Dog var den ene lyddæmper i stykker, så skrev ind til dem. Fik hurtigt svar og de ville sende en ny med det samme. Da jeg fik pakke var der ikke bare en lyddæmper sommer havde regnet med, men to lyddæmper og to kæder. På posen var den en seddel med teksten "+ lidt ekstra reservedele :)" hvilket jeg syntes er vildt fantastisk. Betjeningen er super god og vil helt klart anbefale alle at handle der!! Fantastisk hjemmeside og kvaliteten er helt i top!

10. marts 2015

Hej Christina.

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Nogle gange sker der fejl, og så må vi bare gøre hvad vi kan for at rette bod på dem hurtigst muligt.

Super. 😊😊😊😊😊

Har handlet hos jer flere gange. Er meget tilfreds.I er hurtige og alligevel er det i top. VH Laila Nielsem .😊

5. marts 2015

Hej laila Nielsen.

Mange tak for rosen. Så er alt jo, som det skal være :-)