McKorman Anmeldelser 636

3,8

Jeg bestilte dogtags til min søn og fik hurtigt en bekræftelse på købet, hvor jeg skulle afvente en mail om hvornår jeg kunne hente i butikken. Tog chancen og kørte derind inden denne bekræftelse, me... Se mere

God kvalitet til fornuftig pris men desvære til og med xxl Berg bruger sjalv xxxL og forhandlede i det var jeg interesseret i Camo army vindstopper så trist i ikke har den liggene? For i dem hjem så... Se mere

Jeg synes McKorman har en rigtig god service, produkterne er fede, og deres hjemmeside er fed. Kæmpe fordel at de bruger viabill, som ihvertfald var med til at øge mit køb hos dem. Eneste "bøf":... Se mere

1. Streetwearbutik
  2. Butik med modetilbehør
  3. Hovedbeklædningsbutik
  4. Herretøjsbutik
  5. Vintagetøjbutik
  6. Dametøjsbutik

Siden 1992 har McKorman været en fast del af Nørrebrogade. Vi er den lille butik lige ved Dronning Louises bro og vi er stolte af at være en af de ældste tøjbutikker i området. Hos McKorman finder du et spændende udvalg af herre- og damebeklædning, der kombinerer vintage og streetwear-stilarter. Vores passion for mode og kvalitet skinner igennem i hver eneste vare, vi har på hylderne. Kom ind og oplev vores unikke udvalg af tøj, der skiller sig ud fra mængden. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik!

3,8

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Man skal holde hvad man lover!

En ting som grundlæggende er irriterende, er at når man bestiller produkter, og bliver sat i udsigt at hvis man bestiller for et beløb så medfølger der en gave. Modtagelsen af pakken var uden problemer, og hurtigt afsendt. Men gaven som man var blevet stillet i udsigt, forefandtes ikke i pakken.. Det er princippet i det, lov aldrig mere end hvad man kan holde.

8. august 2015

Hej Casper

Vi går skam meget op i at holde hvad vi lover, men vi er også mennesker, som kan fejle. Der er nok en glad kunde derude som har fået to sæt kort istedet for ét.
Hvis man kontakter os via mail eller telefonisk, og gør os opmærksom på at der er opstået en fejl, så er vi gode til at rette det hurtigt.
Men det kan som sagt smutte og det skal vi nok fikse. Vi kontakter dig ang. kortene.

Håber på at se dig igen på shoppen trods alt.

McKorman.com

Nem og overskuelig hjemmeside.
Hurtig betjening og hurtig levering.
Lækre produkter.

7. august 2015

Hej Henriette.

Tak for rosen. Dejligt at høre, at du blev tilfreds med din oplevelse med os.

McKorman.com

Super i alle henseender :-)

Bestillingen gik nemt og leveringen hurtigt ☺ Og bukserne er kram ☺

3. august 2015

Hej Anne

Tak for de fine stjerner.
Det er virkeligt fedt at få at vide at vi rammer plet.
Vi satser på at fortsætte med det :)

God sommer!

Super helhedsoplevelse

Det var en fantastisk oplevelse af handle online med McKormann, hurtig og korrekt levering, fremragende kvalitet på tøjet.

20. juli 2015

Hej Berit.

Dejligt at høre! Vi håber du kunne have lyst til at benytte dig af vores side igen en anden gang.

McKorman.com

God og hurtig service. Hjemmesiden ville være endnu bedre, hvis man kunne se, hvilke varer der eventuelt var udsolgt.

13. juli 2015

Hej Rasmussen.

Dit forslag er hermed givet videre. Og tak for din anmeldelse!

god butik

Godt sted at handle. Gode varer. Super god betjening. Rigtig hurtig levering. Kan absolut anbefales.

12. juli 2015

Hej lotte.

Mange tak for din anmeldelse. Vi håber på at du kunne have lyst til at handle hos os igen!

God og venlig service

Bestilte en pakke, der kom i god tid. Desværre var der en vare i den forkerte størrelse, men butikken var meget gode til at få varen retur og sende en i rigtig størrelse. Vil handle der igen uden forbehold

11. juli 2015

Hej Rene.

Det er vi glade for at høre. Vi gør vores bedste for at rette op på de få fejl, som sker en gang imellem. Så det er dejligt, at det kan mærkes.

super foretning

venlige med arbejdere gode at snakke med

8. juli 2015

Hej Julie Hansen.

Det er vi meget glade for at høre. Vi håber på at se dig i shoppen igen en anden gang!

Fin service

Da mine shorts var udsolgt i den bestilte størrelse, var kundeservice hurtigt ude med hjælp og inspiration.

7. juli 2015

Hej Frederik.

Det er vi glade for at høre. Vi håber på at se dig i shoppen igen.

fint

super fint..!!!

6. juli 2015

Hej Lars.

Godt at høre! På gensyn i shoppen!

Super kanon service

Super kanon service, meget behjælpelig personale, der handler jeg meget sikkert snart igen!

6. juli 2015

Hej Renè Rehof.

Du skal være så hjertens velkommen :-)

Kvalitet og hurtig levering

Jeg har nu handlet 2 gange hos McKorman.com.
Mili kasketter i begge tilfælde.
Den ene var for stor.
Den anden jeg bestilte i stedet for kom i "woodland" camuflage og var bestilt i "Olive" grøn.
Kvaliteten på disse kasketter er upåklagelig iøvrigt og leveringen fra dag til dag.

4. juli 2015

Hej Kai Jensen.

Vi er kede af at der skete en leveringsfejl, men glad for at høre at kvaliteten er som forventet.

Tilfreds

Overskuelig hjemmeside.
Gode tilbud.
Hurtig levering.

4. juli 2015

Hej Peter.

Det er vi glade for at høre. Vi håber på at se dig i shoppen igen en anden god gang!

SUPER

Mckorman.com spiller !
Og holder hvad de lover ;-)
Super service og hurtig fragt👍🏼

3. juli 2015

Hej Thomas blume.

Tak for ordene, vi er glade for at du havde en god oplevelse i vores shop!

McKorman.com

Klar til Roskilde festival dagen efter

Akut tur til RF15 blev reddet med vadsæk. Bestilte tasken om eftermiddagen, og havde tasken næste dag, så jeg kunne komme afsted. Super taske og service, helt sikkert 5 stjerner og absolut ikke sidste gang jeg handler hos McKorman 😊

3. juli 2015

Hej Morten.

Vi er glade for at vi kunne være med at redde festivallen. Vadsækkene er rigtig nok gode og holdbare. Vi håber det var en god festival!

100% ok

Det var bare som det skulle være 100 % ok

30. juni 2015

Hej Bjørk V. Poulsen.

100 % tak for din anmeldelse :-)
Godt at høre, at du er tilfreds!

? Køb af naver shorts

Super hurtig levering, rigtig god kundeservice

30. juni 2015

Hej lisbeth Nielsen.

Det er vi glade for, tak for det. Godt at høre, at du havde en god oplevelse med at handle hos os.

Rigtig fin service

Levering gik hurtigt og smertefrit. Og et godt produkt, der levede op til forventningerne

28. juni 2015

Hej Mie.

Tak for din anmeldelse. Vi stræber altid efter at give den bedst mulige service og levering. Så det er rart, når det kan mærkes.

service

passer altid, kommer til tiden og igen 5 stjerner.

26. juni 2015

Hej Jens Torben Jensen

Tak for rosen. Og på gensyn i shoppen!

Molecule shorts

Perfekt købsoplevelse - hurtig levering

25. juni 2015

Hej Mikkel Brits.

Sådan skal det være. Skønt at høre, at du er tilfreds med din handel hos os. På gensyn i web-shoppen!